Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Вода з кулера: користь чи шкода?

В даний час велика кількість людей приділяє увагу здоровому способу життя і харчування. Важливу роль при цьому відіграє якість питної води. Тому все більшої популярності серед споживачів набирають такі пристрої, як кулери для води. В даний час велика кількість людей приділяє увагу здоровому способу життя і харчування

Вони можуть використовуватися як в побуті, так і в громадських місцях. Таким чином, забезпечуючи постійний доступ до чистої Н2О.

Кулер для води не потребує трудомісткому обслуговуванні, однак для його безперебійної роботи необхідно регулярно міняти спорожнілий балон на новий. Проводиться дана операція спеціальної фірмою, з якою користувачем попередньо укладається договір. Варто пам'ятати, що вибирати компанію, яка буде робити заміну ємності з водою, слід дуже уважно, щоб уникнути багатьох неприємностей.

Сьогодні існує велика кількість організацій, що пропонують обслуговування кулерів. Однак не кожна фірма поставляє живлющу вологу належної якості. В результаті користувач отримує рідина, в якій можуть міститися вельми шкідливі домішки, від бактерій до важких металів.

Підсумком такого співробітництва може бути поява різноманітних захворювань і збої в роботі організму. Тому головним критерієм у виборі компанії для постачання води, є наявність всіх необхідних дозвільних документів. Якщо у фірми є сертифікат, це дає гарантії, що доставляються рідина буде належним чином очищена. Проблема неякісної води, використовуваної в кулери, є досить актуальною, так як за результатами досліджень, саме цей вид продукції підробляється дуже часто, перевершуючи навіть алкоголь.

Щоб даний апарат служив довго і не приносив шкоди здоров'ю, слід враховувати наступні фактори:

  • Репутація фірми-постачальника. Компанії, що поставляють рідина поганої якості, яка не відповідає санітарним нормам, як правило, не мають дозволів на роботу. Тому такі організації з'являються і пропадають з ринку цих послуг швидко. Якщо в ході вживання їх продукції з'являються проблеми зі здоров'ям, подібного постачальника буде важко знайти і пред'явити звинувачення. Тому компанія, що займається обслуговуванням кольорів, повинна мати всі дозвільні документи і ліцензії.
  • Якість води, що постачається. Буває і так, що, навіть маючи необхідні сертифікати, фірма може постачати воду поганої якості. Це відбувається через неправильну обробки рідини, в результаті чого з неї видаляються як шкідливі, так і корисні для організму речовини. Проводиться така очистка найчастіше із застосуванням антибіотиків, які потім залишаються у волозі і потрапляють в організм людей, що користуються диспенсером. В результаті, після вживання подібної рідини у людини поступово послаблюються захисні функції організму, з'являються проблеми з внутрішніми органами і погане самопочуття. Варто відзначити, що якщо випити неправильно очищеної води кілька разів, особливої ​​шкоди не буде, проте постійне її вживання може завдати великої шкоди здоров'ю.
  • Дотримання гігієни. Ще одна небезпека, яка чатує на власників кольорів - шкідлива мікрофлора. Потрапити в рідину вона може навіть після її правильної обробки, якщо робити заміну балона брудними руками. Це може привести до погіршення смакових якостей цілющої вологи, а так само до захворювань шлунка і кишечника. Тому перед тим, як приступати до обслуговування апарату для очищення води, необхідно ретельно мити руки.
  • Дезінфекційна профілактика. Крім використовуваної рідини, кожен кулер при його постійної експлуатації потребує регулярної дезінфекції. Проводити обробку диспенсера слід приблизно раз в кожні 6 місяців при середньому навантаженні, а при високій - раз в 2-3 місяці. Очищення апарату виробляється компанією, з якою укладено договір. При цьому пристрій відвозять на обробку, а натомість тимчасово встановлюють інше, тому незручностей така операція не викликає.

щоб вода з кулера була не тільки смачною, але й корисною, необхідно з відповідальністю підходити до вибору обслуговуючої організації і не забувати регулярно, чистити апарат. Такий підхід дозволить не тільки насолоджуватися чистою водицею, а й зберегти своє здоров'я.

Шановні читачі!
Спасибі, що читаєте наш блог! Отримуйте найцікавіші публікації раз на місяць оформивши підписку. Новим читачам пропонуємо спробувати нашу воду безкоштовно, при першому замовленні виберіть 12 пляшок (2 упаковки) мінеральної води BioVita або питної води Stelmas . Оператори зв'яжуться з Вами і уточнять деталі. Тел. 8 (800) 100-15-15

* Акція для Москви, МО, Санкт-Петербурга, ЛВ

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки