Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Nokia Asha 311: молодіжний смартфон з іграми

  1. зміст Відео огляд Дизайн, конструкція і комплектація Програмне забезпечення Камера досвід...
  2. Програмне забезпечення
  3. Камера
  4. досвід використання
  5. підсумок

зміст
  1. Відео огляд
  2. Дизайн, конструкція і комплектація
  3. Програмне забезпечення
  4. Камера
  5. досвід використання
  6. підсумок

Влітку цього року Nokia представила нову лінійку Asha Touch. Від колишніх пристроїв Asha ( огляд Asha 300 і Asha 303 ) Вона відрізняється повністю сенсорним управлінням - ніякого Touch and Type. Апарати, на думку самого виробника, сподобаються молодим і соціально активним користувачам. У них поєднується привабливий дизайн, інтуїтивно зрозуміле управління, доступна ціна, інструменти для спілкування та виходу в Мережу. Даний матеріал присвячений моделі Nokia Asha 311 вартістю приблизно 4,5 тис. Рублів, що очолює серію.



Технічні характеристики Nokia Asha 311:

  • Мережа: GSM / GPRS / EDGE (850/900/1800/1900 Мгц), WCDMA / HSPA 14,4 Мбіт / с (850/900/1700/1900/2100 МГц)
  • Платформа: Series 40 DP 2.0, інтерфейс Asha Touch (swipe)
  • Дисплей: ємнісний, 3 ", 400 х 240 крапок, 65 тис. Квітів, скло Gorilla Glass, 155 ppi
  • Камера: 3,2 Мп, запис відео VGA @ 25fps
  • Процесор: 1 ГГц
  • ОЗУ: 128 Мб
  • ПЗУ: 256 Мб
  • Виділено користувачу: до 140 Мб
  • Карта пам'яті: microSD (до 32 Гб)
  • Wi-Fi (802.11 b / g / n)
  • Bluetooth 2.1 + EDR
  • microUSB 2.0
  • 2,5 і 3,5-мм роз'єм
  • FM-радіо з RDS
  • Акселерометр, датчик відстаней, датчик освітленості
  • Аудіо: AAC, AAC LC, AAC +, AMR-NB, AMR-WB, HE-AAC v1, HE-AAC v2, MIDI Tones (poly 64), Mobile XMF, MP3, MP4, NRT, SP-MIDI, True tones, WAV, WMA 10, WMA 10 Pro, WMA 9, X-Tone
  • Відео: 3GPP formats (H.263), ASF, AVI, H.264 / AVC, MPEG-4, VC-1, WMV
  • Фото: BMP, DCF, EXIF, GIF87a, GIF89a, JPEG, PNG, WBMP
  • Акумулятор: BL-4U, 1110 мАг
  • Час роботи в режимі розмови: до 14 год в мережах 2G, до 6 ч в мережах 3G
  • Час роботи в режимі очікування: до 696 ч в мережах 2G, до 744 ч в мережах 3G
  • Час роботи в режимі музичного плеєра: до 40 год
  • Розміри: 106 x 52 x 12,9 мм
  • Вага: 95 г
  • Форм-фактор: моноблок з тачскріном
  • Тип: смартфон
  • Дата анонса 6 червня 2012 року
  • Дата релізу: 3 квартал 2012 року

Відео огляд




Дизайн, конструкція і комплектація




Телефон індійського виробництва продається в невеликій коробці синього кольору, на дні якої вказані можливі колірні рішення. До Росії модель поставляється в чотирьох кольорах - червоному, темно-сірому, пісочному і блакитному кольорах. Комплектація включає зарядку AC-11 з 2-мм штекером, акумулятор BL-4U ємністю 1110 мАг, гарнітуру WH-102, короткий кабель microUSB і карту пам'яті на 2 Гб.



Фронтальна сторона містить розмовний динамік, логотип, датчики освітленості і відстані, 3 "ємнісний дисплей з роздільною здатністю 400 х 240 крапок, дві телефонні клавіші (дозвон і відбій), мікрофон. На лівому торці є отвори для мотузочки, на правому - гойдалка гучності і клавіша блокування, на нижньому - порожньо, на верхньому - роз'єми 2 мм, 3,5 мм і microUSB (для зарядки і передачі даних). Ззаду розташувалося надмірно велика віконце 3,2-Мп камери, логотип, найменування моделі і основний динамік.



Кришка знімається легким рухом долоні вгору. Під нею погляду користувача є батарейка, під якою знаходяться два незручних лотка - для звичайної SIM-карти і картки пам'яті microSD. Рекомендую зайняти їх і залишити в спокої, щоб не розхитувати кришку.



До того, як я побачив Asha 311 вживу, він уявлявся мені великим і важким девайсом. Насправді ж це компактний і легкий моноблок, який, незважаючи на свої розміри, зручний і ергономічний. Матеріали для Nokia Asha 311 підібрані не дуже вдало. Здалеку він виглядає цікаво і свіжо, але варто підійти ближче і взяти його в руки, як в очі відразу ж кидаються непривабливі розлучення і подряпини на кришці і окантовці, стилізованих під метал. При цьому пластик нижнього блоку виглядає як новий і він набагато практичніше противного глянцю, який не врятує ні чарівна ганчірочка (від відбитків пальців), ні чохол (від царапок).



Програмне забезпечення


Телефон заснований на платформі Series 40 Developer Platform 2.0 (Nokia OS) з інтерфейсом swipe (спочатку звався Asha Touch). Як неважко здогадатися, головною відмінністю DP 2.0 від DP 1.1, на якій побудовані перші Asha, стала оптимізація під повністю сенсорне управління. При цьому компанія практично повністю змінила призначену для користувача оболонку і оформлення екранів, різних меню. Відразу приношу вибачення за «скріншоти». Зняти їх нормальним способом не вдалося (Nokia Screen Dumper 2.0 не допомогла), тому довелося фотографувати дисплей.



Є три головних екрану. На першому (з датою і часом) користувач може розміщувати посилання на часто використовувані функції і додатки. Тут же можна вказати абонентів для оперативного дозвону. Другий екран - найважливіший. Він містить всі програми і сервіси, встановлені на Asha 311. Третє вікно може приймати вид номеронабирателя, радіо-програвача або музичного плеєра. Перехід між екранами здійснюється «свайпамі» (тобто гортання пальцями справа наліво і зліва направо). Приємний сюрприз очікує нас, якщо провести пальцем зверху вниз на будь-якому з екранів - з'явиться такий «язичок» типу меню повідомлень в Android, Symbian і iOS, де знаходяться чотири клавіші швидкого доступу до передачі даних, Wi-Fi, Bluetooth, беззвучний режим. Звідти ж можливий перехід до пошти, викликам, плеєру ...



За всіх програм проходитися не буду, але частина торкнутися варто. Наприклад, браузер. Версія 2.0 може похвалитися хмарної технологією стиснення Nokia, яка знижує обсяг переданих даних на 90%. Це в свою чергу робить використання мобільного інтернету на 85% дешевше і до 2 разів швидше. Сьогодні безліміту у наших операторів доступні за цілком осудним цінами, але хто їх собі дозволити не може або не хоче той позитивно оцінить розробку компанії. Правда, треба мати на увазі, що зменшення даних йде за рахунок стиснення контенту, так що не дивуйтеся, якщо якість картинок здасться вам жахливим. Втім, на телефоні з такою діагоналлю і дозволом це не критично. Спеціально для росіян в браузері є закладки на найпопулярніші інтернет-ресурси в Росії, а в якості пошукового сервісу використовується Яндекс. Компанія заявляє понад 10 тис. Веб-додатків, з яких далеко не всі здадуться корисними. Зате важко переоцінити можливість збереження контенту в браузері (фото, відео, музика з'являються в меню завантажень).



У клавіатури два види. Через невеликі розміри екрана може здатися, що з мініатюрною QWERTY працювати непросто, але насправді натискання в переважній більшості випадків визначаються коректно. При цьому для мов можна вибрати різні розкладки.



На шикарне 3D розраховувати не варто - іграшки у лінійки Asha Touch прості. На Asha 311 встановлено кілька демо-версій і Angry Birds c 15 рівнями (пташки цілком іграбельних). Але кому є діло до демок, коли Electronic Arts роздає 40 безкоштовних ігор в магазині Nokia всім покупцям смартфона? У їх числі FIFA 12, Need For Speed, Tetris, The Sims, Bejeweled, Chuzzle, C & C Red Alert, Monopoly, Peggle, Worms. Крім ігор в магазині є різні програми - платні і безкоштовні. Вони беруть швидше кількістю, ніж якістю - їх там кілька десятків тисяч.



Ще кілька скріншотів різних додатків. До речі, в прес-релізах згадується додаток ВКонтакте Чат для обміну миттєвими повідомлення в ВКонтакте, але я її щось так і не знайшов. Не знаю, куди її заховали. Чат є, але Чата ВКонтакте немає. З клієнтів соціальних мереж на пристрій встановлено Facebook і Twitter, оповіщення про події в яких з'являються в тлі. Вони не такі зручні, як на старших платформах, але зі своїми завданнями справляються.


Камера



В Nokia Asha 311 застосовується 3,2-Мп камера без спалаху й автофокуса. Налаштування у неї примітивні і міняти практично нічого. Можна інтересу заради активувати «веселий» режим, в якому кадри знімаються з кумедними звуками.



Відео пишеться в форматі 3gp з роздільною здатністю 640 x 480 точок на швидкості 25 кадрів в секунду. Фото і відео для своїх дозволів виходять хорошими.



досвід використання


Ємність батареї не вражає уяву (1110 мАч), але час роботи гідне. Сам виробник заявляє до 6 годин у режимі розмови і 744 годин у режимі очікування (в 3G). При відтворенні відео з максимальною яскравістю екрану і всіма активними бездротовими модулями модель пропрацювала 5,5 ч. Це хороший результат. Якщо уникати користування мобільними телефонами для дзвінків і повідомлень, то він без проблем проживе два-три дні.


Якщо уникати користування мобільними телефонами для дзвінків і повідомлень, то він без проблем проживе два-три дні

Від 1-ГГц процесора і 128 Мб оперативної пам'яті чудес чекати не доводиться, але платформа невибаглива і телефон працює швидко. Мабуть, це найшвидший апарат Nokia, виключаючи рішення з Windows Phone і 808 PureView з Symbian. Для даного девайса заявлена ​​підтримка супутникової навігації через Карти Nokia, але так як GPS в ньому немає, то і сервіс працює тільки по Wi-Fi, тобто, кострубато. Заявлена ​​сумісність з безліччю мультимедійних форматів, але ні lossless, ні HD-відео телефончик, звичайно ж, не підтримує. Динаміки гучні, мережа ловиться впевнено.



Екран Asha 311 має діагональ 3 ", роздільна здатність - 400 х 240 крапок (155 ppi) і поляризаційний шар для кращої роботи на сонці. Відображає 65 тис. Квітів, закритий склом Gorilla Glass. Усупереч поширеній у аудиторії думку, це скло можна подряпати і воно може розбитися при падінні, тому акуратніше. Панелька мені сподобалася чуйністю, кольору і високими кутами огляду, що не властиво телефонами такого класу. А ще є мультитач (зміна масштабу двома пальцями).


Сама компанія бачить конкурентами Nokia Asha 311 телефони Samsung з серії Star, а також її пристрою під керуванням bada. Але ніщо не заважає поставити фінську модель на одну сходинку з самі бюджетними Android-рішеннями. А цільову аудиторію легко помітити. Веселий дзвіночок під час зйомки, безкоштовні ігри, загравання зі смартфоном, реклама і можливі колірні рішення - все однозначно вказує на активну молодь.


підсумок


Смартфони у всіх на слуху і вони активно витісняють звичайні телефони. Багато користувачів не розуміють, у чому між ними різниця, але хочуть смартфони. Адже це модно і круто. Компанія Nokia, запускаючи лінійку Asha Touch, називала пристрою в неї входять просто «моделями з сенсорним управлінням». Потім вона зайшла здалеку і в рекламі вживала фразу «розумний як смартфон», ну а у вересні в рамках анонса Asha 308/309 зовсім осміліла і відверто назвала ці телефони смартфонами.


Її пояснення полягає в тому, що телефони Asha Touch мають динамічний призначений для користувача інтерфейс і підтримуються відкритим середовищем для створення додатків сторонніми розробниками. При цьому вона посилається на аналітичні агентства GfK і IDC, а також дослідницькі компанії, які зараховують нові Asha до повнофункціональним смартфонам. Погоджуватися з цим чи ні - ваше право. Але я вважаю, що грань між смартфонами і не смартфонами зараз ледь помітна і той же Nokia Asha 311 цілком можна вважати смартфоном. Клієнти соціальних мереж в ньому є, гри є, інтерфейс настроюється, в апараті реалізована якась ніяка робота додатків у фоновому режимі, знову ж таки є браузер і магазин програм. Все ж bada-фони відносяться до смартфонів, а ніж Asha гірше?


І якщо вам потрібен простий, долгоработающего смартфон зі збалансованими характеристиками, розважальними функціями і соціальними можливостями, а ціна і швидкість роботи для вас мають значення, то Nokia Asha 311 - прекрасний кандидат на покупку.



Але кому є діло до демок, коли Electronic Arts роздає 40 безкоштовних ігор в магазині Nokia всім покупцям смартфона?
Все ж bada-фони відносяться до смартфонів, а ніж Asha гірше?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки