Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як розібрати iPhone 5C

Потік випускаються Apple пристроїв восени 2013 буквально закрутив голови всім шанувальникам фірмової техніки. Вперше гаджетомани отримали можливість насолоджуватися улюбленими девайсами в незвично яскравому кольоровому виконанні. Однак в голові засіла думка: що якщо «квітчастий» iPhone і всередині чимось відрізняється від свого більш стриманого побратима? Що ж, якщо Ви маєте в своєму розпорядженні часом, спеціальними інструментами і навичками, давайте разом впораємося з Вашим цікавістю і розберемо iPhone 5C (ми не несемо відповідальності за ваші дії).

Наші ціни на послуги з ремонту iPhone 5C

Ремонт iPhone 5C

Ціна, р. Діагностика телефону Безкоштовно Заміна дисплея iPhone 5c 2990 Заміна тачскрін iPhone 5c (сенсора екрану) 2990 Заміна задньої кришки iPhone 5c 100 Прошивка iPhone 5c і програмний ремонт 1090 Заміна акумулятора iPhone 5c (батареї, АКБ) уточніть На iPhone 5c потрапила вода (волога) від 800 Чи не працює камера iPhone 5c телефонуйте Заміна мікрофона уточніть Неможливо активувати iphone 5 с від 890 iTunes не бачить iPhone 5c від 890 не працює сенсор iphone 5c телефонуйте Заміна роз'єму зарядки (нижній шлейф) уточніть JailBreak iOS 7.xx (джейлбрейк) тисячі iPhone 5c не працює телефонуйте Інші послуги телефонуйте iPhone 5c не завантажується 890 Разл чка iPhone 5C уточніть iPhone 5c не включається від 1000 iPhone 5c не працює кнопка телефонуйте Активація iPhone вимагають ZIP code, social security number (SSN) і т.п. уточніть iPhone 5c Неможливо зарядити телефон телефонуйте

Вам, як завжди, стануть в нагоді аксесуар iOpener, набір відповідних за розміром викруток різного діаметру, пластикова лопаточка і скромних розмірів присоска.

Крок 1.

Починаємо розбирати iPhone 5C. Однак перш, ніж приступити до відкручування першого гвинтика, нагадаємо Вам, що потрібно обов'язково відключити пристрій і ще разок подумати, а чи варто виконувати демонтаж iPhone 5C? Адже смартфону може припасти несолодко при Вашій випадкову помилку або нападі ліні при зворотному зборі. Так і залишиться він назавжди, усвідомлений і розібраний ... цього не станеться? Тоді рухаємося далі.

Тоді рухаємося далі

Крок 2.

Розбирати можна iPhone 5C будь-якого кольору, різниці немає. Якщо Вам сподобався рожевий - беріть його, якщо синій більше підходить під Ваші очі - працюйте з ним. Загалом, досліджуйте будь-який кольоровий iPhone, який є під рукою.

Скажемо чесно, виконаний з пластика корпус «яблучного» мобільного при першій зустрічі насторожує. Здається, ніби компанія вирішила відійти від своїх традицій. Може тому таке велике число бажаючих проникнути всередину цього пластикового чуда і зрозуміти, чим насправді відрізняється iPhone 5C від iPhone 5S і 5.

Може тому таке велике число бажаючих проникнути всередину цього пластикового чуда і зрозуміти, чим насправді відрізняється iPhone 5C від   iPhone 5S   і 5

Заявлені виробником технічні параметри:

  • процесор А6
  • Retina - дисплей з діагоналлю 4 дюйми і роздільною здатністю 326 пікселів на дюйм
  • Основна камера на 8 мегапікселів
  • Підтримка мереж LTE і 4G
  • Доступні варіації з 16 або 32 Гб власної пам'яті

Крок 3.

Переконатися в тому, що Apple назвала «бюджетний» смартфон саме 5С в честь різноманітного колірного оформлення (від англійського Color), можна буквально з першого погляду на пристрій. Але не варто зупинятися на цьому. Раптом реальні характеристики смартфона теж унікальні.

Раптом реальні характеристики смартфона теж унікальні

Наприклад, буква С легко могла означати відносну дешевизну використовуваних матеріалів (Cheaper). Ніхто не буде сперечатися, що пластик, в який одягнені все гвинтики, роз'єми і кнопки значно зменшує вартість виробництва гаджета. Багатьом, напевно, такий підхід здається несерйозним, дитячим. Так може З означає Сhildish?

Крім того, є ще одне зовнішня відмінність: деякі елементи iPhone 5C більше таких же деталей в попередніх моделях. «Виросла» кнопка регулювання гучності, оновилися решітки мікрофону і динаміка.

Крок 4.

Утримують деталі корпуса разом все ті ж суперстійкі п'ятипелюсткові гвинти, однак і вони зазнали деяких змін. Порівняйте розмір гвинтів iPhone 5C і iPhone 5S з монеткою, побачите, що співвідношення розмірів буде різним.

Крок 5.

Починаємо піднімати фронтальну панель, використовуючи вакуумну присоску. Закріплюємо її на дисплеї з пластиковою рамкою і обережно тягнемо вгору, ніби перегортаємо сторінку блокнота. Відзначимо, що пластиковий корпус, всупереч очікуванням, не ковзає в руці, а завдяки згладженим кутам зручно лягати в долоню, навіть допомагаючи нам працювати. Мимоволі з'являється думка, що по суті iPhone 5C має мало відмінностей від 5 і 5S. Може З означає наслідувач (від англійського copycat)?

Не забудьте за роздумами на філософські теми відкручувати гвинти, що зустрічаються на шляху. Вже що-що, а вони-то точно завадять подальшому розбору iPhone 5C. Так що потерпіть трохи, докладіть зусиль, натисніть і ... вуаля, гвинти більше не перешкода!

Крок 6.

Сподіваємося, ви вже в курсі однією з особливостей «кольорового» iPhone - відсутність пластикового ярлика для вилучення батареї. Тому, щоб витягти акумулятор, Вам доведеться проявити винахідливість або просто скористатися нашою порадою з видалення батареї за допомогою iOpener.

Тому, щоб витягти акумулятор, Вам доведеться проявити винахідливість або просто скористатися нашою порадою з видалення батареї за допомогою iOpener

Не забудьте видалити клей, що фіксує акумулятор. Ці липкі смуги нам зараз ні до чого.

Як бачите, ми все ближче до завершальної стадії розбору ... зовсім скоро від iPhone 5C залишаться ріжки та ніжки, тобто окремі гвинтики для тракторів.

Крок 7.

Вогневий рубіж пройдено - батарея витягнута!

До речі, більш ємна батарея - це перша істотна відмінність iPhone 5C від 5. Порівняйте самі: 1510мАч і 5.73 Wh проти колишніх 1440мАч і 5.45 Wh. Ймовірно, прокачаний акумулятор - одна з причин того, що обважнює смартфона.

Ймовірно, прокачаний акумулятор - одна з причин того, що обважнює смартфона

Осінило: ймовірно, С пішло від Capacity, що означає потужність?

Крок 8.

Як тільки ми приступаємо до видалення антени за допомогою беззмінною пластикової лопатки, нашому погляду відкривається дещо нетиповий для iPhone: коннектори, надійно зчеплені з основною частиною корпусу. Як тільки ви зумієте від'єднати їх і вибратися з в'язкою клейового прошарку, Ви зможете видалити і саму антену, і основну плату.

Як тільки ви зумієте від'єднати їх і вибратися з в'язкою клейового прошарку, Ви зможете видалити і саму антену, і основну плату

Крок 9.

На лицьовій стороні материнської плати стоїть маркування:

  • Apple A6 APL0598 application processor
  • Qualcomm MDM9615M LTE Modem
  • Qualcomm WTR1605LLTE / HSPA + / CDMA2K / TDSCDMA / EDGE / GPS transceiver Це, звичайно, не рівень процесора А7, але теж непоганий по продуктивності екземпляр з 1Гб оперативної пам'яті.

Apple A6 APL0598 application processor   Qualcomm MDM9615M LTE Modem   Qualcomm WTR1605LLTE / HSPA + / CDMA2K / TDSCDMA / EDGE / GPS transceiver Це, звичайно, не рівень процесора А7, але теж непоганий по продуктивності екземпляр з 1Гб оперативної пам'яті

Крок 10.

Перевертаємо материнку і бачимо дли-і-і-нную маркувальну напис, підписує кожен чіп основної плати:

  • Toshiba THGBX2G7B2JLA01 128 Gb (16 GB) NAND flash
  • Apple 338S1164
  • Apple 338S1116 Cirrus Audio Codec
  • Qualcomm PM8018 RF power management IC
  • Broadcom BCM5976 touchscreen controller
  • Murata 339S0209 (based on the BroadcomBCM4334) Wi-Fi module.
  • Skyworks 77810-12
  • Skyworks 773550-10
  • Avago A790720
  • TriQuint TQM6M6224
  • Avago A7900

Skyworks 77810-12   Skyworks 773550-10   Avago A790720   TriQuint TQM6M6224   Avago A7900

Ризикнемо припустити, що рядовим користувачам так сильно заглиблюватися в технічні тонкощі і особливості модулів iPhone 5C ні до чого.

Ризикнемо припустити, що рядовим користувачам так сильно заглиблюватися в технічні тонкощі і особливості модулів iPhone 5C ні до чого

Крок 11.

Так як основна частина iPhone вже розібрана, давайте пробіжимося по видимим відмінностям iPhone 5C від інших моделей шостого покоління i-мобільних. Для наочності маємо перед Вами зображення розібраних 5С і 5S-моделей. Отже ...

  • Акумулятори смартфонів розрізняються по товщині: нехай і не набагато, але iPhone 5C все ж випереджає конкурента, надавши 1510мАч в більш витонченої батареї ніж відповідний компонент iPhone 5S з 1560мАч.
  • Цікаво також, що, незважаючи на видиме ускладнення конструкції через додавання до неї сенсора відбитків пальців і вишуканою сапфіровою кнопки НОМЕ, замінити екран iPhone 5S все ж значно простіше, ніж виконати аналогічну процедуру з 5C.
  • Через удаваного подібності внутрішніх елементів, ми навіть сподівалися, що екрани від і панелі від одного смартфона підійдуть іншому, але на жаль! Відмінності в гніздах для фронтальної камери і решітках динаміка довели неспроможність нашої задумки.
  • Говорячи про камерах названих моделей, не можна не відзначити їх більше функціональне розходження ніж зовнішнє. Так, конструкції основних камер багато в чому схожі, а ось окремі параметри, наприклад, діафрагма, змушують задуматися про свої уподобання. Основна камера iPhone 5C може похвалитися апертурою в f / 2.4, а значить, перевершити камеру 5S з f / 2.2. Для тямлять в фотографії людей ця різниця може виявитися вагомим.
  • І нарешті, остання відмінність полягає в розмірі вібромотора. Тут комплектує з 5С не дотягнула до модельних параметрів і виявилася трохи товщі елемента S-смартфона. Інших функціональних або дизайнерських відмінностей у компонента немає.

Інших функціональних або дизайнерських відмінностей у компонента немає

Крок 12.

«Цікаво, який iPhone міцніше?», - подумали ми і вирішили спробувати зігнути 5С. Незважаючи на те, що спочатку скептично сприймається пластик вже довів нам своє відмінну якість, нам хотілося випробувати його ще раз. Звичайно, ми не чемпіони світу з силовим едіноборьям, але думаємо, наших сил виявилося б досить, щоб зігнути гаджет при наявності такої можливості. Висновок простий: корпус iPhone 5C виглядає, як пластик, відчувається, як пластик, а протистоїть шкідників і пошкоджень як гранітна стіна. Радує, що в прагненні скоротити витрати, Apple не вдалися до низькопробним матеріалами.

Радує, що в прагненні скоротити витрати, Apple не вдалися до низькопробним матеріалами

Крок 13.

Залишилося витягти порти і роз'єми смартфона. Робіть це акуратно, так як кожен з них пов'язаний з сусідніми елементами, через що впливати на один без впливу на інший можна.

Крок 14.

Змушені констатувати: сама разюча зміна сталася в зовнішньому вигляді смартфона. Яскравий виконаний з пластика корпус зберігає все те ж вміст, що і його алюмінієвий друг. Однак переважна маса пластика проявляє більше вимог до міцності і стійкості уцілілих алюмінієвих деталей. Тому у 5С присутнє внутріш стрижень - сталева підтримуюча рама. Ймовірно, в зв'язку з цим iPhone 5C майже вдвічі важче iPhone 5S. Порівняйте самі: 43.8 грама і 25.9.

9

Ось ми і навчилися розбирати iPhone 5C. Підсумовуючи, сажем, що нам не вдалося точно встановити походження букви С в назві моделі, але ми навели достатньо правдоподібних варіантів. Вибирайте той, що Вам ближче. Відзначимо також, що виходячи з особливостей конструкції, iPhone 5C являє собою середню за складністю ремонту техніку. Звичайно, можуть виникнути труднощі з витяганням батареї, офіційно маркованої як «непридатна для самостійного вилучення».

Ймовірно, доведеться повозитися з закріпленими коннекторами антени і звичними п'ятипелюстковими гвинтами виду Pentalobe. Але легкість вилучення і заміни екрану, в пару кроків звільняється з полону смартфона, на раз компенсує зазначені недоліки.

Ще статті по темі:

Санкт-Петербург | Єкатеринбург


Читайте ще Як розібрати iPhone 5

Однак в голові засіла думка: що якщо «квітчастий» iPhone і всередині чимось відрізняється від свого більш стриманого побратима?
Однак перш, ніж приступити до відкручування першого гвинтика, нагадаємо Вам, що потрібно обов'язково відключити пристрій і ще разок подумати, а чи варто виконувати демонтаж iPhone 5C?
Ого не станеться?
Так може З означає Сhildish?
Може З означає наслідувач (від англійського copycat)?
Осінило: ймовірно, С пішло від Capacity, що означає потужність?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки