Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Xiaomi Redmi Note 5A Prime

  1. Весняний вид
  2. дисплей
  3. апаратна платформа
  4. Час роботи
  5. камери

У бюджетному сегменті смартфони Xiaomi завоювали майже всі можливі сегменти, які тільки можна було придумати

У бюджетному сегменті смартфони Xiaomi завоювали майже всі можливі сегменти, які тільки можна було придумати. Не вистачало хіба що доступного смартфона з екраном 5,5 дюймів - за великий дисплей часто доводилося доплачувати. Але Xiaomi була б не собою, якби цю несправедливість не виправити. Сьогодні ми розповімо про сам доступному смартфоні з екраном 5,5 дюймів - Xiaomi Redmi Note 5A.

Моделей в лінійці: 6

смартфон надано Xiaomi.ua

Весняний вид

Xiaomi Redmi Note 5A виконаний в звичному дизайні, такий собі збільшений Xiaomi Redmi 5A . Ми отримали документи версія в сірому кольорі, але є ще золота і рожева. В останніх двох варіантах лицьова сторона біла, в той час як у сірого вона чорна.

Лицьова сторона прикрита захисним склом з заокругленням. Під екраном знаходяться сенсорні клавіші, вони не оснащені підсвічуванням. Боковини і тильну сторону прикриває незнімна пластикова кришка.

На правій боковині знаходиться гойдалка регулювання гучності і кнопка включення. Вони розташовані якраз під великим пальцем правої руки, тому зручні. На протилежній боковині - лоток для двох nanoSIM і карти пам'яті microSD. На верхньому торці розташувався 3,5 мм аудіороз'єм, інфрачервоний порт і додатковий мікрофон. На нижньому торці - основний мікрофон, роз'єм microUSB і мультимедійний динамік.

Тильна сторона виконаний не хитромудро, але і телефон же недорогий. Тут є основна камера з одинарної світлодіодним спалахом і сканер відбитків пальців (базова версія на 2/16 ГБ не має сканера). Використовується все той же швидкий і стабільний сканер.

Розміри і вага Redmi Note 5A звичні як для 5,5 дюймового смартфона. Єдине, що впадає в очі, це невелика товщина - всього 7,6 мм. При цьому корпус монолітний і не скрипить.

дисплей

Xiaomi Redmi Note 5A оснащений 5,5 дюймовим IPS екраном, зі звичним співвідношенням сторін. Дозвіл складає скромні 1280 × 720 пікселів (269 ppi). Присутній автоматичне регулювання яскравості, сенсор працює адекватно. Олеофобное покриття хорошої якості. За час тестування я покористувався смартфоном акуратно, тому складно судити про захист екрану від подряпин, але можу впевнено сказати, що якщо ви спеціально не будете знущатися над апаратом, то екран буде цілим.

На вулиці екран вицвітає, але інформацію на ньому все ж легко можна розібрати.

Яскравість змінюється в межах від 1 до 410 кд / м², виміряна контрастність - 1 до 745. Колірний обхват вже трикутника sRGB, колірна температура і гамма близькі до еталонних значень.

Присутній стандартна для апаратів Xiaomi настройка колірного тону і контрастності.

Присутній стандартна для апаратів Xiaomi настройка колірного тону і контрастності

Суб'єктивно, екран, як для бюджетника, гідний. В першу чергу подобається висока контрастність і широка амплітуда регулювання яскравості, яка дозволяє з комфортом користуватися смартфоном як в сонячну погоду, так і в темряві.

апаратна платформа

З процесором мудрувати не стали - взяли Qualcomm Snapdragon 435, який був встановлений ще в торішньому Xiaomi Redmi 4Х. Об'єм оперативної і призначеної для користувача пам'яті залежить від модифікації. У нас на огляді Prime-версія з 3/32 ГБ пам'яті, але є версія простіше - 2/16, вона підійде тим, хто не ставить на смартфон багато додатків. У більш простої версії використовується і менш продуктивна платформа - Qualcomm Snapdragon 425.

Результати в популярних бенчмарках не вражають, але при цьому смартфон працює плавно і стабільно.

Можливо, хтось скаже, що продуктивності апарату за сучасними мірками недостатньо, але я дотримуюся іншої думки. Не всі грають в вимогливі ігри, а для інших завдань продуктивності цілком достатньо. Варто відзначити, що смартфон працює швидко і плавно, багато в чому завдяки гарній оптимізації оболонки MIUI 9, яка заснована на Android 7.1. Оболонка добре знайома по іншим смартфонам компанії. Детально про неї можна почитати в окремому матеріалі .

Смартфон підтримує роботу в мережах CDMA, а ось підтримки Wi-Fi стандарту ac немає. Робота бездротову локальну мережу не викликало нарікань. Мережа ловить добре. На мікрофон і розмовний динамік скарг немає. Мультимедійний динамік гучний, але йому не вистачає низьких частот і на значеннях близьких до максимальних він «захлинається». Смартфон підтримує роботу в мережах CDMA, а ось підтримки Wi-Fi стандарту ac немає

Час роботи

Об'єм акумулятора Xiaomi Redmi Note 5A становить 3080 мАг, що за сучасними мірками небагато. Завдяки не самому ненажерливому процесору можна розраховувати на 1,5-2 дня автономної роботи при середньому навантаженні.

У тесті PCMark Work 2.0 при яскравості рівній 200 кд / м² (48%) час автономної роботи склало 8 годин.

камери

Основна камера має дозвіл 13 Мп (f / 2.2), в тестовому апараті був встановлений модуль Samsung S5K3L8.

Якість фотографій звичайне, як для доступного смартфона. Додаток камери має ті ж функції і зовнішній вигляд як і на інших смартфонах Xiaomi.

Фронтальна камера широкоугольная на 16 Мп (f / 2.0). Вона дозволяє робити непогані знімки.

Максимальна роздільна здатність для запису відео - Full HD. Є можливість вибору ручного фокусування і безперервною. У другому випадку через постійну перефокусировки записане відео виглядає не дуже гарно.

Редакція дякує магазин Xiaomi.ua за наданий для тестування смартфон

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки