Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Розбирання HTCIncredible S

  1. Схожі записи

Телефон HTCIncredible Sпредставляет собою логічне продовження моделі телефону Droid Incredible. Цей девайс перекладається як «неймовірний» і не дарма. Цей іміджевий флагман фірми HTC має збільшений дисплей, збільшену оперативну пам'ять і ємність батареї, а також трохи вдосконалений дизайн.

Розбирання HTCIncredible Sобично у фахівців займає не менше 1,5 години, оскільки його конструкція вже дуже складна. У цьому телефоні графічний чіп був замінений на новий, процесор з такою ж частотою, але на новій архітектурі, а тип дисплея - superLCD. Виконано цей телефон з софт-тач пластику (задня сторона) і з протиударного скла (передня) .Отже, як розібрати HTCIncredible S? Для того щоб телефон не вийшов з ладу після самостійного розбирання, краще довірити цю справу професіоналові. Ну а якщо ви впевнені у своїй грамотності та обізнаності, то приступимо до розбирання телефону HTC Incredible S. Перше, що потрібно зробити - це зняти задню кришку телефону і витягнути звідти акумулятор і сім-карти.

Потім відкрутити і витягти сім гвинтів. Тепер потрібно акуратно віджати клямки кріплення задньої частини корпусу HTCIncredibleSі зняти її. Далі слід викрутити два гвинти і зняти фіксатор роз'єму гарнітури.После цього буде потрібно відклеїти монтажний скотч, вивільнити шлейфа дисплея HTCі витягти шлейф дисплея HTC.

Тепер знову відклеюється монтажний скотч, відкриваємо держатель шлейфу підсвічування сенсорних кнопок HTC і дістаємо з роз'єму шлейф підсвічування сенсорних кнопок. Далі, нам потрібно від'єднати вібромотор і дуже обережно, щоб не зіпсувати шлейф тачскрін, віджати фіксатори кріплення і відкинути материнську плату в сторону. Знову побачений монтажний скотч також потрібно відклеїти. Потім відкрити фіксатор шлейфу тачскрін і від'єднати шлейф тачскрін. Ось і все - телефон HTC Incredible S повністю розібраний.

Підводячи підсумки, можна сказати, що розбирання цього телефону вимагає чималих витрат часу і кропіткої, а головне - обережного, праці. Адже пошкодити всі деталі в ньому дуже легко.

А взагалі цей телефон являє собою досить мо А взагалі цей телефон являє собою досить мо   щний апарат - його потужності вистачає для перегляду неконвертованого відео full-hd, тривимірних складних ігор і перегляду флеш-додатків і флеш-відео щний апарат - його потужності вистачає для перегляду неконвертованого відео full-hd, тривимірних складних ігор і перегляду флеш-додатків і флеш-відео. У Росії вартість цього мобільного телефону на сьогоднішній день коливається в межах від 11 тисяч до 18 тисяч рублів.

Схожі записи

  • Як розібрати HTCLegend
    Якщо ви хоч раз замислювалися про те, як розібрати HTCLegend, то у вас повинні були бути вагомі причини. Адже просто так, для інтересу, розбирати свій телефон HTCLegendне рекомендується, оскільки та ...
  • Огляд смартфона Motorola Razr Droid MAXX HD
    Американська компанія Motorola була одним із стовпів розвитку мобільного зв'язку. З тих пір багато чого змінилося, і сьогодні вже складно її назвати навіть середнячком сегмента смартфонів. Проте, і ...
  • Порівняння Xiaomi Redmi 4 і Redmi 4A: різниця між смартфонами
    У 2017 році компанія Xiaomi випустила свої нові бюджетні смартфони Redmi 4 і Redmi 4A, які є наступниками неймовірно популярного Redmi 3S. Якщо подивитися на ціну нових смартфонів ...
  • Заміна тачскрін htc legend
    Сенсорний телефон HTCL egendявляется одним з найбільш популярних моделей телефонів в нашій країні. Він надійний і багатофункціональний, але часом бувають непередбачувані обставини, внаслідок яких ...

Отже, як розібрати HTCIncredible S?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки