Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук не включається

  1. Гарантійний та післягарантійний ремонт
  2. Види поломок ноутбука

Найбільш ймовірні причини того, що ноутбук не включається: пошкодження операційної системи або апаратної частини ноутбука (ланцюга харчування, внутрішніх шлейфів). Для точного визначення несправності потрібно діагностика ноутбука.

  • Термінова діагностика ноутбука
  • Усунення будь-яких несправностей
  • Безкоштовний виїзд майстра додому
  • Безкоштовна доставка в сервіс і назад
  • Фірмова гарантія від 1 року

-50%

-50%

Варіанти усунення несправності Гарантія Установка Windows 7 1 рік 480 Р Відновлення шлейфів 1 рік від 795 Р Ремонт ланцюга заряду 1 рік 2500 р

Замовлення з 50% знижкою

від

480 Р зателефонуйте +7 (989) 954-07-61

Запчастини та програмне забезпечення в наявності для ноутбуків: Acer, Asus, Toshiba, Apple, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Packard Bell, DNS, eMachines. Вартість запчастин уточнюйте по телефону.

Гарантійний та післягарантійний ремонт

Ноутбук не включається

Ситуація, коли ноутбук не включається, може статися з кожним з нас. Це трапляється як зі старими ноутбуками, так і зовсім з новими. В цьому випадку слід розібратися в проблемі, а найкраще - віддати ноутбук в руки професіоналів, які швидко розберуться, в чому справа, і підкажуть оптимальне рішення.

Види поломок ноутбука

Всі проблеми, які стосуються роботи ноутбука, можна умовно розділити на апаратні і програмні. Апаратні вимагають механічного ремонту, а програмні пов'язані з програмним забезпеченням ноутбука.

Якщо ваш ноутбук не включається зовсім, тобто абсолютно не подає ніяких ознак життя, то проблема точно апаратна. Якщо ж його вистачає на початкове завантаження, а потім він відключається, то несправність може бути як апаратної, так і програмної. Наші фахівці пропонують вам свої послуги з діагностики ноутбука, що завжди призводить до точного визначення проблеми та моментального її вирішення. Пам'ятайте про те, що успішна діагностика - це вже половина справи.

Найчастіше проблема відсутності ознак життя у ноутбука свідчить про порушення харчування. Можливо, блок живлення зламаний, або пошкоджені контакти в роз'ємі. Можна визначити це, випробувавши зарядку на іншому ноутбуці аналогічної потужності.

На майбутнє майте на увазі, що спочатку слід вставляти зарядку в ноутбук, а вже потім в розетку. Цим ви убезпечите себе від появи іскри, яка шкодить контактам. Акуратне користування зарядним пристроєм сильно відстрочить проблеми з харчуванням вашого ноутбука.

Якщо ж все лампочки харчування загоряються, але ноутбук так і не працює, то можна спробувати витягти батарею, а потім вставити зарядний пристрій і включити ноутбук. Якщо вам це вдалося, значить, проблема в акумуляторі.

Крім того, якщо ваш ноутбук ще на гарантії, то не зволікайте, а несіть його в сервісний центр. Можливо, в разі серйозної поломки вам вдасться обміняти ноутбук на новий.

Серед інших, більш серйозних причин того, що ваш ноутбук не може включитися, слід виділити пошкодження материнської плати, поломку внутрішнього контролера харчування і обрив внутрішніх контактів пристрою. Щоб нормалізувати роботу ноутбука потрібен ретельний ремонт і уважна діагностика. Наші майстри готові надати вам кваліфіковану допомогу в ремонті ноутбука.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки