Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як правильно перший раз зарядити акумулятор смартфона

  1. Які бувають акумулятори
  2. Розгойдування - основне правило першої зарядки
  3. Як допомогти батареї працювати довше
  4. Який смартфон з потужною батареєю найкраще вибрати

Після покупки нового смартфона, перше, що робить користувач - підключає гаджет через зарядний пристрій до мережі. При цьому мало хто замислюється про те, що при першій зарядці необхідно дотримуватися певних правил. А далі можна помітити, що телефон доводиться ставити підзаряджатися все частіше і частіше.

Зменшення ємності акумулятора відбувається з двох причин: неправильне поводження з пристроєм і порушення правил першої установки на зарядку. У нашій статті ми розповімо про основні типи акумуляторів і навчимо, як правильно перший раз зарядити акумулятор смартфона.В цьому випадку батарея телефону прослужить набагато довше гарантійного терміну.

Читайте також: Який смартфон найдовше тримає зарядку у 2017 році .

Які бувають акумулятори

На сторінках технічних форумів і сайтів прийнято говорити про 4 основних видах батарей для телефонів. Однак у 2017 році можна цілком обмежитися двома видами. Справа в тому, нікель-кадмієві та нікель-металогідридні використовувалися в гаджетах 10-15-річної давності і зараз вже не застосовуються. Пов'язано це з тим, що такі батареї складні в експлуатації - їх доводиться заряджати тільки після повної розрядки, а також вони можуть бути дуже токсичні.

В останні ж роки виробники мобільних пристроїв використовують два основних види батарей:

  • Літій-іонні;
  • Літій-полімерні.

Такі акумулятори можна заряджати хоч на 50, хоч на 20% заряду. До того ж вони набагато зручніше в експлуатації. Перевага у використанні літій-полімерних АКБ полягає ще і в тому, що такі батареї витримує більшу кількість циклів заряду, а завдяки полімерному електроліту їх можна зробити легше і тонше.

Читайте також: Смартфони з двома камерами .

Розгойдування - основне правило першої зарядки

Говорячи про те, як правильно заряджати акумулятор смартфона вперше, багато технічних спеціалістів рекомендують зробити, так звану, розгойдування або калібрування батареї:

  1. Повністю розрядіть телефон до виключення телефону. Зробити це можна, запустивши одночасно кілька ресурсовитратності модулів (Wi-Fi, GPS, ліхтарик і так далі);
  2. Підключіть зарядний пристрій. У керівництві користувача повинно бути вказано, скільки займає повна зарядка телефону;
  3. Залиште телефон заряджатися на кілька годин, наприклад, на ніч. До речі, рекомендується заряджати вимкнений смартфон, щоб батарея нічого витрачала заряд на підтримку роботи основних систем;
  4. Проведіть подібну процедуру 2 або 4 рази.

Після такої розгойдування можна заряджати акумулятор в будь-який час, не чекаючи повної розрядки і залишати підключеним до мережі навіть при 100-процентній шкалі індикатора батареї. У цьому полягає ще одна перевага батарей Li-Ion і Li-Pol: батарея нічого навантажується від надлишку заряду.

Як допомогти батареї працювати довше

Дотримуйтесь прості поради, щоб акумулятор телефону прослужив максимально довго:

  • Не давайте батареї телефону повністю розрядитися. Досить довести рівень індикатора до 10%, і можна підключати зарядний пристрій;
  • Необов'язково повністю заряджати телефон. Рекомендується кілька разів на місяць чергувати заряд до 70-80 і до 100%;
  • Не залишайте надовго смартфон в мережі. Сучасні батареї, звичайно, можуть впоратися з надлишком заряду, проте зловживати такою можливістю не варто;
  • Слідкуйте за тим, щоб телефон не залишалася на спеці або холоді. Літій-іонні і літій-полімерні батареї досить примхливі по відношенню до високих і низьких температур;
  • Якщо ви не користуєтеся мобільним телефоном, краще вийняти батарею, так як незадіяний акумулятор незабаром може, як кажуть технарі, «згаснути».

Літій-іонні і літій-полімерні батареї досить примхливі по відношенню до високих і низьких температур;   Якщо ви не користуєтеся мобільним телефоном, краще вийняти батарею, так як незадіяний акумулятор незабаром може, як кажуть технарі, «згаснути»

Який смартфон з потужною батареєю найкраще вибрати

Мобільний гаджет сучасного користувача рідко лежить без діла довше 5 хвилин. Причому дзвінки і СМС складають не найбільшу частку активного використання. Вихід в Інтернет через Wi-Fi або мобільний трафік, геолокація, робота з додатками, ігри, перегляд відео та запуск аудіо - все це надає сильне навантаження навіть на самий ємний акумулятор.

З огляду на дані фактори, краще вибирати смартфон в якому велика ємність акумулятора поєднується з продуктивністю апаратної частини. Великим плюсом в цьому випадку стає і доступність гаджета. Невірно вважати, що смартфон з потужною батареєю повинен коштувати десятки тисяч рублів. Так, британська компанія Fly вже 14 років з кожною новою моделлю смартфона доводить, що можна випускати продуктивний і довгограючий девайс і при цьому дотримуватися бюджетної цінової категорії.

Найпотужнішим смартфоном в плані ємності акумулятора в модельній лінійці бренду є Fly Nimbus 12 . Батарея на 4000 мАг демонструє високі показники автономної роботи:

  • до 15 годин розмови;
  • до 350 годин очікування;
  • до 8 годин відтворення відео і роботи в інтернеті по Wi-Fi;
  • до 70 годин прослуховування музики.

до 15 годин розмови;   до 350 годин очікування;   до 8 годин відтворення відео і роботи в інтернеті по Wi-Fi;   до 70 годин прослуховування музики

Крім того, батарея смартфона підтримує технологію XLife. Це означає, що Fly Nimbus 12 можна використовувати в якості зовнішнього акумулятора для зарядки іншого смартфона або планшета. Чи не підкачав смартфон і в плані технічної начинки. Потужний 4-ядерний процесор на 1,3 ГГц забезпечить довгу і стабільну роботу з додатками, а якісне відображення відео і фото відбувається на яскравому і контрастному 5-дюймовому IPS-дисплеї з роздільною здатністю HD.

Якщо користувачеві необхідно, щоб в смартфоні був встановлений літій-полімерний акумулятор, сам гаджет відповідав всім сучасним технічним вимогами, і при цьому відрізнявся доступністю, ми рекомендуємо звернути увагу на новинку весняно-літнього сезону 2017 року - Fly Cirrus 13 . Багато в чому за рахунок використання компактної Li-Pol АКБ на 2400 мАг смартфон в металевому корпусі вдалося зробити тонким і легким.

Поєднуючи різні режими, наприклад, вихід в Мережу по Wi-Fi, перегляд відео, дзвінки, СМС і роботу з додатками, можна сміливо забути про зарядний пристрій з ранку і до пізнього вечора.

Тепер ви знаєте, як правильно перший раз заряджати телефон. Вибирайте для себе найбільш підходящий, надійний і потужний гаджет, не забувайте про наших рекомендаціях - і вам довго не доведеться замислюватися про покупку нового смартфона.

Читайте також: Проблеми зі з'єднанням смартфона по USB .


© www.fly-phone.ru

На правах реклами

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки