Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Заміна батарейки биоса BIOS

Для того, щоб персональний комп'ютер міг зберігати налаштування BIOS і відраховувати час навіть при виключенні з мережі, існує спеціальна батарейка, розташована в роз'ємі материнської плати Для того, щоб персональний комп'ютер міг зберігати налаштування BIOS і відраховувати час навіть при виключенні з мережі, існує спеціальна батарейка, розташована в роз'ємі материнської плати. Ця батарейка полупостоянного пам'яті CMOS. Вона не є акумулятором, але її заміна потрібна, якщо після запуску комп'ютера ви бачите попередження про помилку акумулятора CMOS. Якщо на комп'ютер або ноутбук ще діє гарантія, то таку заміну краще провести за допомогою фахівців, але батарейки CMOS найчастіше виходять з ладу вже після кінця гарантійного терміну.

Незважаючи на гадану складність, заміна батарейки на материнській платі є простою операцією і під силу будь-якому користувачеві. Слідуючи нашій простий інструкції, ви легко зможете замінити батареї як на стаціонарному комп'ютері, так і на ноутбуці або нетбуці. Інструкція не змінюються від конфігурацій конкретного комп'ютера або ноутбука. Відмінності є лише в способі доступу до внутрішніх пристроїв.

Отже, вам потрібна заміна батарейки на материнській платі. Необхідність в цьому може виникнути, коли на екрані ви бачите такі повідомлення:

  1. «CMOS. Помилка доступу до пам'яті »
  2. «CMOS. Помилка установок »або« Помилка налаштувань »
  3. «Неможливо прочитати CMOS»
  4. «Невірна час і дата»

Перед початком роботи необхідно вибрати і купити нову батарейки CMOS. На багатьох сучасних комп'ютерах встановлені літієві батареї, які забезпечують напругу в 3V, достатню для живлення системного годинника і CMOS. Ресурс роботи батарейки складає від трьох до шести років. Такі батарейки можна дізнатися з маркування «CR2032». Природно, нова батарейка CMOSдолжна повністю відповідати старої, тому перед покупкою дізнайтеся і запишіть тип вашої батареї.

Щоб зробити це, вам потрібно вимкнути комп'ютер і знеструмити корпус, відключи всі кабелі від розеток і мереж живлення. Після цього зніміть бічну кришку системного блоку. Техніка безпеки вимагає, щоб при зміні батареї CMOSви користувалися ізолюючим гумовим килимком та зняли з рук все металеві предмети. Відшукавши материнську плату, знайдіть на ній батарейку. Вона схожа на велику монету. На поверхні батарейки значиться її марка і номер, згідно з якими вам треба придбати нову.

При видаленні старої батареї CMOSу вас будуть автоматично стерті настройки BIOSі CMOS. Значить, перед заміною вам потрібно записати поточні настройки, які допоможуть при наступному запуску.

Перш ніж виймати стару батарейку, переконайтеся, що ви переписали настройки і вимкнули комп'ютер з мережі. Після цього за допомогою викрутки або пальцем натисніть на місце, до якого кріпиться батарейка, щоб зняти її. Це повинно пройти легко.

У звільнилося вставте нову батарею CMOS, пригвинтите бічну панель, підключіть кабелі та запустіть комп'ютер. В налаштуваннях запишіть колишні установки систем BIOSі CMOS. Після завантаження операційної системи встановіть актуальну дату і час. Вітаємо! Заміна батарейки на материнській платі пройшла успішно.

Якщо ж вам потрібна професійна допомога - телефонуйте нам:

+7 (900) 480-36-36
+7 (930) 746-19-88

Також наша компанія займається різними ремонтом комп'ютерів у Володимирі з виїздом на будинок.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки