Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Магазини захищених смартфонів з потужними акумуляторами

  1. Blackview: компанія (бренд) і історія
  2. AGM: компанія (бренд)
  3. Ulefone: компанія (бренд)
  4. HTC: компанія (бренд)
  5. Смартфони Huawei: компанія (бренд)
  6. RugGear: компанія (бренд)
  7. Nomu / Oinom: компанія (бренд)
  8. Xiaomi: компанія (бренд)
  9. Doogee: компанія (бренд)
  10. Oukitel: компанія (бренд)
  11. HOMTOM і ZOJI: компанія (бренд)

Тут ви знайдете торгові марки, які випускають смартфони для туризму, екстриму, спорту, полювання, риболовлі та інших активних видів діяльності в режимі Outdoor ( «На відкритому повітрі»)

Тут ви знайдете торгові марки, які випускають смартфони для туризму, екстриму, спорту, полювання, риболовлі та інших активних видів діяльності в режимі Outdoor ( «На відкритому повітрі»). Ми познайомимо вас з кращими компаніями, брендами і їх офіційними магазинами.

Blackview: компанія (бренд) і історія

Бренд Blackview, що належить китайській компанії Shenzhen Doke Electronic, заснований на початку весни 2013 року. Засновник - Сюй Мін. Розробник спеціалізується на створенні водонепроникних протиударних смартфонів, в тому числі з потужними акумуляторами.

Серед пропозицій компанії є моделі флагманського рівня і вироби з економічними характеристиками для тих користувачів, які згодні пожертвувати зайвою продуктивністю на користь підвищення часу автономної роботи. Продукція компанії реалізується в Росії, Китаї, Європі, Південно-східної Азії.

Офіційний сайт Blackview - blackview.hk.

AGM: компанія (бренд)

Бренд AGM Mobile створений німецькими та китайськими розробниками в 2008 році. У перші роботи роки компанія відчувала труднощі, як і всякий початківець виробник. Надалі поступово захищені смартфони AGM почали набувати популярності, і сьогодні портфель пропозицій містить різні девайса для різних категорій. В асортименті бренду присутні версії для туристів, мисливців, рибалок, бізнесменів і геймерів.

Одне з досягнень компанії - введення стандарту OEPT (Outdoor Environment Performance Test). Тест передбачає тестування різних варіантів роботи мобільних пристроїв в режимі Outdoor ( «на відкритому повітрі»). Крім цього розробники «АГМ» створюють програмне забезпечення і використовують в своїх розробках досвід і відгуки реальних покупців.

Офіційні сайти AGM:

  • agmtech.de (Німеччина);
  • agmmobile.com (глобальний, Самоа);
  • agmdevice.com (Китай).

com (Китай)

Ulefone: компанія (бренд)

Бренд Ulefone Mobile виробляє смартфони різного рівня, але мандрівників привертають моделі з великими батареями, які мають тривалий час автономної роботи. Крім цього в асортименті компанії присутні моделі брутального виду - вони розраховані на використання в екстремальних умовах, коли можливо все - падіння, удари, отримання подряпин, потрапляння в пил, бруд і пісок. При цьому, наприклад, Ulefone Armor 2 може замінити відразу кілька гаджетів , Необхідних в походах, експедиціях і на активному відпочинку.

Офіційний сайт Ulefone - ulefone.com.

com

HTC: компанія (бренд)

Тайванська компанія HTC (High Tech Computer) створена в 1997, і ще в 2017 році входила до міжнародної групи виробників мобільних пристроїв зв'язку Open Handset Alliance. Але у вересні 2017 року даний виробник повідомив про припинення випуску мобільних пристроїв зв'язку через з його покупки компанією Google. На кінець 2017 і початок 2018 року компанія все ще працює і реалізує тільки що представлені смартфони. Можливо, в подальшому рішення про ліквідацію буде переглянуто.

HTC першої в світі випустила смартфон на Android (ним став HTC Dream), а з 2010 року вона випускає мобільні пристрої і на Windows Phone. В асортименті компанії знаходяться різні апарати, які підійдуть мандрівникам і любителям активного способу життя, в тому числі з ємними акумуляторами, тривалим терміном роботи від одного заряду і водонепроникним корпусом.

Офіційний сайт HTC - htc.com.

Смартфони Huawei: компанія (бренд)

Компанія Huawei Technologies заснована в 1987 році в Китаї. У 2015 році вона вийшла на третє місце в світі за кількістю вироблених і проданих мобільних пристроїв зв'язку. Її мікропроцесор Kirin 970 деякі авторитетні джерела оголосили найпродуктивнішим і найпотужнішим у світі на 2017 рік. В асортименті бренду присутні моделі на будь-який смак і колір, в тому числі водонепроникні та інші смартфони для любителів активного способу життя.

Цікаво: через тісний зв'язок компанії з китайською армією конгрес США рекомендував не використовувати її продукцію в Америці.

Офіційний сайт Huawei - huawei.com.

RugGear: компанія (бренд)

Бренд RugGear, що спеціалізується на випуску захищених смартфонів і телефонів, належить компанії Power Idea Inc. У свою чергу, дана компанія володіє центром розробки R & D, в якому працюють 60 інженерів, і OEM виробництвом площею 20 000 квадратних метрів з 35-ю виробничими лініями Yamaha / Siemens SMT, на якому трудяться 2600 співробітників. В місяць компанія випускає до 1 мільйона смартфонів під брендом RugGear і для інших торгових марок за технологією OEM, про яку ми писали раніше .

Починаючи з 1996 року, виробник співпрацює з Philips, з тих же пір він відповідає стандартам міжнародного рівня ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001, TL 9000 і QC 080000. У результаті продукція компанії широко затребувана в різних регіонах планети - Європі , Росії, Австралії, Африці, Південно-Східної Азії і т.п. Всього Power Idea має офіси в 15 країнах і працює з 30-ю операторами мобільного зв'язку, включаючи Vodafone і Oxygen.

Офіційні сайти RugGear:

  • ruggear.net.
  • ruggear.com.

com

Nomu / Oinom: компанія (бренд)

Бренд Nomu, що спеціалізується на виробництві ударопрочних водонепроникних смартфонів, в тому числі захищених довгограючих смартфонів з потужними акумуляторами, заснований компанією Oinom. Дана компанія відома як розробник надійних мобільних пристроїв для подорожей, полювання, роботи. На цьому відкриті дані закінчуються, але нам вдалося розшукати таємницю цього «зашифрованого» тандему виробників.

Бренд Oinom / Nomu створений компанією Newsmart Communication Hongkong. Спочатку вона спеціалізується на створенні захищених смартфонів військового класу . Виробництво компанії знаходиться в промисловому районі континентального Китаю Шеньчжень і записано на компанію Shenzhen Xin KingBrand Enterprises. Крім користувальницьких девайса компанія пропонує замовляти гаджети «в спеціальному виконанні», що говорить про спрямування у бік професійного використання в промисловій та військовій сфері.

Офіційний сайт oinom.com.
Офіційний сайт nomu.hk.

Xiaomi: компанія (бренд)

Бренд Xiaomi з'явився на китайському небосхилі в 2010 році. Компанія розробляє апаратне і програмне забезпечення, а також виробляє смартфони і планшетні ПК в версіях Mi і Redmi. Серед її моделей є цікаві мобільні пристрої, які зацікавлять багатьох мандрівників - наприклад, Xiaomi Mi6. На даний момент бренд представлений в 30 країнах світу.

Офіційний сайт Xiaomi - mi.com.

com

Doogee: компанія (бренд)

Бренд Doogee був заснований в Іспанії. У 2013 році його творці залучили до співпраці китайську компанію Shenzhen Kavid Communication Apparatus, після чого смартфони бренду стали популярні серед молоді по всій країні. Стартом такої популярності стала підтримка розробником іспанської футбольної команди Villareal з лютого 2014 року. В результаті сьогодні вироби цього виробники популярні в багатьох країнах Європи і Азії. А смартфон Valencia DG800, за версією відомого таїландського журналу The Edger, став найкращим в категорії «телефони для жінок».

Починаючи з 2016 року, компанія представила велику кількість моделей, які підійду для активних людей в силу своєї захищеності і часто - великого часу автономної роботи. Ареал активних продажів розширився і на Африку - тільки в Алжирі вироби бренду продаються щодня більш ніж в 10 тисячах роздрібних магазинів.

Офіційний сайт Doogee - doogee.cc.

Oukitel: компанія (бренд)

Заснована в 2007 році компанія Shenzhen Yunji Intelligent Technology Co. Ltd стала власником бренду Oukitel. Походження назви торгової марки цікаво: з одного боку, воно відображає девіз OK for Life ( «Окей для життя»), а з іншого - включає в себе назву основного власника акцій - компанію OUKI. Друга за величиною компанія-власник акцій - Doogee, молодий, але вже відомий бренд захищених смартфонів для туризму та спорту, який відповідає в тандемі за розвиток технологій.

В даний час торгова марка Oukitel випускає порівняно недорогі смартфони, в тому числі для активного способу життя. В її числі є протиударні, водонепроникні девайса і вироби з різними ємностями акумуляторів - від 4000 мА-ч до 10000 і більше мА-ч. Все це робить їх цікавими для наших читачів.

Офіційний сайт бренда: oukitel.com.

HOMTOM і ZOJI: компанія (бренд)

Компанія Zhouji Hengtong Technologies входить в групу, якій належить бренд Doogee. Крім цього в 2015 році вона заснувала бренд HOMTOM. Компанія орієнтована на OEM виробництво і випускає смартфони і планшети для різних фірм, які продаються майже у всіх країнах на всіх населених континентах. В асортименті бренду є цікаві вироби з високим рівнем водонепроникності , Часом автономної роботи і продуктивності.

У свою чергу, на початку 2017 року як суббренда HOMTOM була створена компанія ZOJI, яка спеціалізується виключно на випуску захищених смартфонів для мандрівників, туристів, мисливців, дигерів, альпіністів, любителів рафтингу та інших шукачів пригод. Суббренд працює за технологією Light Rugged Phone, що означає, що компанія випускає міцні і недорогі смартфони для найширшої аудиторії.

  • Офіційний сайт HOMTOM - homtom.cc.
  • Офіційний сайт ZOJI - zojiphone.com.

com

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки