Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Налаштування роутера ASUS RT- N12

  1. Підготовка до налаштування роутера ASUS RT- N12
  2. Автоматична настройка роутера ASUS RT-N12
  3. Ручна настройка роутера ASUS RT-N12

Налаштування роутера - це те, що лякає більшість не досвідчених користувачів. Але, цей страх абсолютно не виправданий. Сучасні роутери налаштовуються дуже просто. Зараз ми це доведемо розглянувши процес налаштування роутера ASUS RT-N12. Дана інструкція також підходить для модифікацій ASUS RT-N12 VP, ASUS RT-N12 D1 і ASUS RT-N12E.

Підготовка до налаштування роутера ASUS RT- N12

Перед тим як приступати до налаштування роутера ASUS RT-N12 його потрібно правильно підключити. На щастя, підключається роутер дуже просто. Перше, що вам потрібно зробити, це підключити роутер до мережі електроживлення. Після цього підключіть кабель від вашого Інтернет провайдера в WAN порт роутера. На роутере ASUS RT-N12 даний порт позначений синім кольором (фотографія нижче).

Також вам необхідно підключити комп'ютер до одного з жовтих LAN портів (фотографія нижче). Для підключення комп'ютера використовується мережевий кабель, який йде в комплекті.

Ще один важливий момент. Ваш комп'ютер повинен використовувати автоматичне отримання IP адрес. У більшості випадків саме так і є. Але, перед початком настройки роутера краще зайти і перевірити, щоб потім не відволікатися на такі дрібниці.

Для цього після підключення роутера перейдіть по шляху: Пуск - Панель управління - Мережа та Інтернет - Центр управління мережами і загальним доступом - Підключення по локальній мережі - Властивості - Властивості для компонента IPv4. В даному вікні повинно бути вибрано автоматичне отримання IP і DNS адрес.

В даному вікні повинно бути вибрано автоматичне отримання IP і DNS адрес

Автоматична настройка роутера ASUS RT-N12

Рекомендуємо вам користуватися автоматичним настроюванням роутера. У більшості випадків автоматичної настройки буде цілком достатньо для того щоб вдало налаштувати роутер ASUS RT-N12.

Для того щоб розпочати автоматичне настроювання роутера ASUS RT-N12 досить просто відкрити браузер. Якщо ви правильно підключили всі кабелі до роутера, то автоматична настройка повинна сама з'явитися вікні браузера. Якщо у вікні браузера з'явилося ось таке вікно, як на скріншоті нижче, значить все нормально. Натискайте на кнопку «Перейти» і продовжуйте настройку роутера в автоматичному режимі. Якщо ж з якихось причин автоматична установка не запустилася, то введіть в адресний рядок браузера IP адреса роутера 192.168.1.1 і сторінка з автоматичним налаштуванням роутера повинна з'явитися. Якщо роутер вже налаштовувався раніше, то запустити автоматичну настройку можна за допомогою кнопки «Швидка настройка Інтернету» в веб-інтерфейсі.

Якщо роутер вже налаштовувався раніше, то запустити автоматичну настройку можна за допомогою кнопки «Швидка настройка Інтернету» в веб-інтерфейсі

Після натискання на кнопку «Перейти» з'явиться сторінка для установки пароля. Тут потрібно вибрати новий пароль для входу в роутер. Даний пароль пройдеться вводити кожен раз, коли ви захочете змінити налаштування роутера. Тому потрібно вибрати щось таке, що вам буде легко запам'ятати. При цьому пароль не повинен бути занадто короткими або занадто простим. Вводимо пароль і натискаємо на кнопку «Далі» для того щоб перейти до наступного етапу автоматичної настройки.

Вводимо пароль і натискаємо на кнопку «Далі» для того щоб перейти до наступного етапу автоматичної настройки

Далі роутер запустить автоматичне визначення типу підключення. Залежно від способу підключення вашого провайдера цей крок може пройти в автоматичному режимі або з'явиться вікно з вимогою ввести дані для підключення. У нашому випадку визначення типу підключення пройшло автоматично. Потрібно відзначити, що в деяких випадках визначення типу підключення може помилятися і вбирати не той тип підключення, який потрібен. Але, це завжди можна виправити в ручному режимі.

Але, це завжди можна виправити в ручному режимі

Наступний крок - це настройка Wi-Fi мережі. Тут потрібно ввести тільки назва вашої Wi-Fi мережі (можна залишити просто ASUS або ввести будь-яке інше ім'я) і пароль для доступу до Wi-Fi (мережевий ключ). Інші налаштування роутер встановить автоматично. За замовчуванням, використовується спосіб захисту WPA2-Personal AES. Даний спосіб захисту є оптимальним для домашнього використання. Тому в більшості випадків ніяких ручних налаштувань після завершення роботи автоматичної настройки - не потрібно.

Тому в більшості випадків ніяких ручних налаштувань після завершення роботи автоматичної настройки - не потрібно

На цьому автоматична настройка роутера ASUS RT-N12 завершена. На екрані з'явиться інформація про поточні настройки. Тут просто натискаємо на кнопку «Далі».

Тут просто натискаємо на кнопку «Далі»

Після натискання на кнопку «Далі» відкриється вікно з пропозицію ввести логін і пароль для входу в роутер. Введіть логін admin (логін не змінювався на етапі автоматичної настройки) і пароль, який ви вибрали. Після введення логіна і пароля на екрані з'явиться веб-інтерфейс роутера.

Ручна настройка роутера ASUS RT-N12

Після завершення автоматичної настройки слід перевірити роботу Інтернету на комп'ютері. Якщо інтернет є, то ніяка додаткова ручна настройка вже не потрібна. Все що від вас потрібно в плані налаштування роутера ви вже зробили на етапі автоматичної настройки.

Але, досить часто трапляються ситуації, коли після завершення автоматичної настройки Інтернет не працює. Найбільш поширені проблеми - це неправильне визначення або настройка типу підключення і прив'язка до MAC. Зараз ми розглянемо обидва ці випадки.

Налаштування типу підключення до Інтернету

Для того щоб вручну налаштувати тип підключення до Інтернету вам необхідно перейти в розділ налаштувань «Інтернет». Посилання на цей розділ налаштувань знаходиться в лівому бічному меню веб-інтерфейсу, в блоці «Додаткові настройки».

Посилання на цей розділ налаштувань знаходиться в лівому бічному меню веб-інтерфейсу, в блоці «Додаткові настройки»

У розділі «Інтернет» можна налаштувати всі параметри, які стосуються вашого підключення до Інтернету. Різні інтернет провайдери використовують різні настройки. Тому ви повинні з'ясувати у техпідтримки вашого Інтернет провайдера, які налаштування вам потрібно використовувати.

Найголовніше не помилитися з вибором типу підключення (на скріншоті внизу виділено червоним). Після вибору типу підключення змінюється список доступних опцій. Тому якщо ви правильно вкажете тип підключення, то подальша настройка піде для вас набагато простіше. Для прикладу демонструємо, як повинні виглядати настройки для Інтернет провайдера Білайн (див. Скріншот нижче).

Налаштування MAC адреси

Не рідко автоматична настройка роутера ASUS RT-N12 правильно визначає тип підключення, але Інтернет все одно не працює через те, що Інтернет провайдер прив'язаний до іншого MAC адресою. Для того щоб вирішити цю проблему вам потрібно змінити MAC адресу в налаштуваннях роутера.

Для цього вам потрібно зайти в усі той же розділ налаштувань «Інтернет», про який ми говорили вище. У самому низу сторінки «Інтернет» є поле «MAC адреса» в яке можна ввести той MAC адресу, до якого прив'язаний ваш Інтернет провайдер.

Якщо Інтернет провайдер прив'язаний до MAC адресу комп'ютера, з якого ви виконуєте налаштування, то ви можете просто натиснути на кнопку «Клонувати MAC». В цьому випадку роутер автоматично скопіює потрібний MAC адресу і вам залишиться тільки натиснути на кнопку «Застосувати».

Більше інформації на цю тему можна знайти на сайті comp-security.net/net/ .

Схожі статті

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки