Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Samsung Galaxy S7 SM-930 - еволюція в усьому - Super G

  1. Комплектація
  2. Дизайн
  3. Сканер відбитків пальців
  4. дисплей
  5. Always On Display
  6. Технічні характеристики Samsung Galaxy S7 (модель SM-G930F)
  7. продуктивність
  8. Ігри та Game Tools
  9. Камери і якість знімків
  10. фішки
  11. Galaxy S7 як Wi-Fi-репітори
  12. Робочі столи та інше
  13. тими
  14. Диктофон
  15. Час Автономної роботи
  16. підсумок

Samsung Galaxy S7 - це знаковий смартфон всього 2016 року. Він задає правила гри і служить орієнтиром для всіх своїх конкурентів, включаючи і Apple. Однак на прикладі цього смартфона вже стає ясно, що ніякого прориву нам в цьому році чекати не варто. Багато позитивних змін, багато ретуші, але все це еволюція. Я вже говорив в цієї статті , Що розвиток ринку йде в бік сервісів і аксесуарів, і S7 - тому зайве підтвердження.

цієї статті

зміст:
- Комплектація
- Дизайн
- Сканер відбитків пальців
- Дисплей
- Технічні характеристики
- Продуктивність
- Ігри та Game Tools
- Камери і якість знімків
- Фішки
- Час автономної роботи
- Підсумок

Комплектація

У комплекті Samsung Galaxy S7 виявилося наступне:

  • зарядний пристрій з функцією Fast Adaptive Charge
  • кабель Micro USB
  • дротова гарнітура (в моєму випадку її не було)
  • скріпка для вилучення SIM-карти
  • адаптер з USB на Micro-інтерфейс

зарядний пристрій з функцією Fast Adaptive Charge   кабель Micro USB   дротова гарнітура (в моєму випадку її не було)   скріпка для вилучення SIM-карти   адаптер з USB на Micro-інтерфейс

Останній призначений для копіювання даних зі старого смартфона на новий. В меню навіть знайшлася відповідна програмна функція. Єдине, що я не зрозумів - це про яких саме пристроях йдеться: про будь-якому Android-смартфоні або тільки про «самсунговскіе» рішеннях.

Єдине, що я не зрозумів - це про яких саме пристроях йдеться: про будь-якому Android-смартфоні або тільки про «самсунговскіе» рішеннях

Відразу ж з приводу того, що в Samsung вирішили не оснащувати своє дітище USB Type-C, а обмежилися версією з Micro USB. З точки зору бажання отримати все най-най нове - це, звичайно, недолік. На практиці реальної необхідності в новому типі кабелю немає. Micro USB - це як зарядка від Nokia в її кращі часи. Type-C - це щось новеньке, привабливу і незрозуміло навіщо потрібне. Ну правда!

Дизайн

Перше, що кидається в очі - це дизайн, точніше, відсутність кардинальних в ньому змін. Новинка підретушували в дусі часу, але нічого нового в вигляд апарата дизайнери не привнесли.

Чи добре це чи погано? Я не думаю, що потрібно гнатися щороку за чимось новим. Ця безглузда гонка, якій і так занадто багато в нашому житті. Оновлення зовнішності раз в два роки, як роблять в Apple, а тепер і в Samsung - це невеликий острівець стабільності, який потрібно цінувати, а не лаяти. Та й наші заощадження будуть цілі.

Та й наші заощадження будуть цілі

Samsung Galaxy S7 виявився пухлячком. Він товщі свого попередника на цілих 1,1 мм.

Здавалося б, усього один міліметр з десятої часткою - через що взагалі сир-бор? На практиці ж це має значення. У мене не було під рукою S6, проте і через багато місяців, коли я останній раз тримав в руках «есшесть», я відразу ж визначив, що новинка помітно товщі.

ДовжинаШиринаТовщинаВагаSamsung Galaxy S7 (5.1 '')

142,4

69,6

7,9

152

Samsung Galaxy S6 (5.1 '')

143,4

70,5

6,8

138

iPhone 6S (4.7 '')

138,3

67,1

7,1

143

LG G5 (5.3 '')

149,4

73,9

7,7

159

159

Звичайно, це ніяк негативно не позначається на досвіді використання пристрою. Ну, більше на міліметр. І що? Да нічого! Користуємося і радіємо благ сучасної цивілізації, тим більше що Galaxy S7, вже повірте, дозволяє це робити на 100 відсотків.

Однак якщо для вас товщина критична і ви відчуваєте щось подібне екстазу, коли тримаєте тонюсенький смартфон в руках ( Fly Tornado Slim , Наприклад), то S7 здасться вам незграбним. Інша справа, що подібних естетів я за своє життя не зустрічав, та й сам не можу віднести себе до цієї категорії.

Розробники пожертвували товщиною на користь встановлення більш ємною батареї, а також округлого захисного скла. Наміри благі, тому на цей момент можна сміливо закрити очі.

Samsung зламалися і встановили на фронтальну панель по-справжньому зігнуте по краях захисне скло. Це Corning Gorilla Glass 4, між іншим.

Я не втомлююся повторювати, що 2.5D скло буває різним. З одного боку, подібна панель була вже в Galaxy Note 4, але в порівнянні це зовсім не те ж саме. У S7 воно має дуже круті краї, завдяки чому світло дуже красиво грає на лицьовій поверхні девайса.

У S7 воно має дуже круті краї, завдяки чому світло дуже красиво грає на лицьовій поверхні девайса

Ззаду встановлено таке ж скло, проте трохи більше мазке, ніж хотілося б, і більш зігнуте. Тут є непогане олеофобним покриття, проте, відбитки і інші сліди експлуатації будуть супроводжувати девайс постійно. Раніше багато чоловіків носили з собою тільки щітку для взуття, тепер доведеться тягати ще і мікрофібру, щоб тримати в належному вигляді не тільки взуття, а й свій телефон. Такі часи.

Захисне скло в Samsung Galaxy S7 досить мазке

Особисто мені подобається, коли і спереду, і ззаду використовується скло замість цілком металевого корпусу. Це практично просто тому, що у вас менше шансів упустити пристрій. Той же iPhone 6 або 6S так і норовить вислизнути з рук. Таке відчуття, що творці зробили корпус таким «мильним» спеціально, щоб ми розбивали екрани і міняли їх за свої, немаленькі гроші.

За скло пальці чіпляються більш надійно, тому і безпеку для трубки тут вище.

Та й крім того, скло забезпечує належний рівень глянсовості. У цьому новинку вже точно не відмовиш. По-моєму, він настільки гламурно переливається різними кольорами, що це навіть занадто. Можливо, більш матовий відтінок виглядав би куди солідніше і стриманіше. Однак це питання вже особистих переваг.

Однак це питання вже особистих переваг

Над екраном розташувалися всі стандартні фронтальні елементи. Ніяких додаткових спалахів, друге камер та іншої висотаних з пальця нісенітниці. Проте, при фотографуванні автопортретів в темряві, дисплей короткочасно задирає яскравість, щоб підсвітити обличчя. Технологія не нова і вперше ми з нею познайомилися ще в LG G3 .

Технологія не нова і вперше ми з нею познайомилися ще в   LG G3

Датчик навколишнього світла працює дивно. Точніше, повільно і різко.

Екран змінює рівень яскравості з запізненням приблизно в 3-4 секунди і одним стрибком. Ні про яку плавності не йдеться. Можливо, це якраз той випадок, який пов'язаний з не фінальним зразком. У мене був саме такий апарат.

Є відомості, що з плином часу девайс вчиться визначати рівень навколишнього освітлення і яскравість дисплея в залежності від уподобань користувача. На жаль, це мені перевірити не вдалося, так як я тестував пристрій не так багато часу.

Металевий обідок по периметру корпусу тепер повністю закруглився. Раніше були частково плоскі грані, тепер немає. Ніяких кутів. Взагалі! Заявляється, що метал тут (алюмінієвий сплав 6013) стійкий до падінь і ну дуже міцний.

Слот під SIM-карту тут має складову конструкцію. Зовнішня частина, що стирчить врівень з корпусом, металева, а внутрішня вже пластикова. Конструкція, треба визнати, хліпенькая. Хотілося б більшої надійності, хоча вона в принципі і не потрібна, якщо ви не збираєтеся постійно міняти карти з однієї на іншу.

Мультимедійний динамік знаходиться знизу і він мені не сподобався.

Слабкий для пристрою такого рівня, як по гучності, так і за якістю. Середні і високі частоти йдуть в свист, а гучності на галасливій вулиці вам буде абсолютно точно не вистачати. Пропустити дзвінок нічого не варто.

Пропустити дзвінок нічого не варто

Зате вібромоторчик тут працює як треба. Якщо апарат буде перебувати в кишені брюк, то я не знаю, що повинно вас так сильно відвернути, що ви не відчуєте вібрацію. Я рідко зустрічаю такий сильний Тактильна чутливість. Здорово, що в настройках його інтенсивність можна підлаштувати під свої потреби.

Здорово, що в настройках його інтенсивність можна підлаштувати під свої потреби

Задня камера і раніше випирає над корпусом, але тепер набагато менше.

Задня камера і раніше випирає над корпусом, але тепер набагато менше

Цей факт навіть став самостійним приводом для гордості з боку виробника. Подивіться на офіційну картинку знизу.

Подивіться на офіційну картинку знизу

Круто, напевно. Найцікавіше, що з виходом iPhone 7 факт не випирає камери буде активно експлуатуватися і в Apple. Ух, піде галас. Вже смакую.

Однією з головних фішок новинки - це захист від вологи і пилу за стандартом IP68.

Раніше, такий захист вже була присутня в Galaxy S5 і компанія активно експлуатувала цей момент. Потім з виходом шістки про нього якось делікатно забули, тому що фраза «А твій смартфон так може?» Раптово стала жартом і в сторону власного, причому, більш просунутого і сучасного пристрою. Забавно вийшло, на мій погляд.

Забавно вийшло, на мій погляд

Тепер девайс офіційно можна топити на 30 хвилин при глибині в 1,5 метра. Нагадаю, що в відношенні S5 була відсутня інформація, що з ним можна було робити те ж саме. Телефон був захищений від бризок, але занурювати в воду його настійно не рекомендувалося, хоча він прекрасно витримував такі випробування. Тепер все без обмежень. Все по-дорослому.

По-перше, тут сама материнська плата має спеціальну, водовідштовхувальне просочення. По-друге, і корпус не пропускає вологу всередину, до своїх компонентів.

Сканер відбитків пальців

На жаль, сканер не працює, коли до нього просто торкаєшся. Щоб смартфон розблокували, потрібно натиснути на кнопку, попутно утримуючи на ній палець. Така поведінка характерна для iPhone , Але не для пристрою на Android. В останньому випадку зазвичай досить просто доторкнутися до сканера і апарат розблокується.

За останній переживати не варто - з 10 спроб 10 будуть успішні. Швидкість зчитування, а як наслідок і розблокування, максимальна: не більш напівсекунди на око, але може і швидше.

Швидкість зчитування, а як наслідок і розблокування, максимальна: не більш напівсекунди на око, але може і швидше

дисплей

Апарат отримав Super AMOLED екран, один з найкращих на сьогоднішній день, з точки зору його характеристик, звичайно:

  • діагональ 5.1 дюйма
  • дозвіл 2560 x 1440 пікселів (QHD)
  • щільність точок 576 ppi

1 дюйма   дозвіл 2560 x 1440 пікселів (QHD)   щільність точок 576 ppi

Так, екран має дуже хороший запас яскравості, він дуже контрастний і відмінно передає соковитість фарб. Можливо, навіть занадто. З іншого боку, цей момент досить просто налаштовується в меню, де можна підібрати комфортну для себе колірну гаму. Шкода тільки, що вибір пресетів не надто великий.

Шкода тільки, що вибір пресетів не надто великий

Традиційно для AMOLED`овскіх екранів характерний відхід в зеленуваті відтінки при відхиленні. Раніше це було дуже помітно, зараз в очі не впадає. Є і невелика чехарда з іншими квітами, якщо крутити пристрій під різними кутами. Якісні IPS-матриці, на мій погляд, за цим пунктом обходять «самсунговскіе» рішення.

Якісні IPS-матриці, на мій погляд, за цим пунктом обходять «самсунговскіе» рішення

Якщо ж дивитися на екран під прямим кутом, то, можливо, це найкраща матриця, що мені коли-небудь траплялася.

Вкрай чутливий до натискань. В налаштуваннях відсутня режим «в рукавичках», тому налаштувати цей момент не можна. Доведеться звикати до того, що дисплей буде розпізнавати натискання навіть, якщо ви ще не торкнулися поверхні захисного скла. Це нормально для багатьох девайсів від Samsung. З іншого боку, це не найстрашніше, до чого можна звикнути. Було б набагато сумніше, якщо ситуація складалася б рівно навпаки.

Always On Display

Це зовсім свіжа настройка, яку отримали тільки нові флагмани. Дивно, але разом з Samsung до веселощів приєднався і LG . Екран в ньому теж може бути завжди активним і відображати службову інформацію. Наче хтось у когось щось злив ще на етапі розробки пристроїв.

Набір попередньо встановлених картинок, які можуть відображатися на дисплеї в режимі очікування строго обмежений конкретною темою. Додати свій малюнок не можна. По крайней мере, поки що не можна.

Колекції цих самих картинок не загальні. Ставите сторонню тему, активуєте її, і в меню з'являються крім стандартних картинок ще й сторонні. А якщо активована звичайна оболонка, то сторонніх картинок не видно. Такий ось каламбур.

У будь-якому випадку, це дуже корисна фішка, яка особливо не витрачає енергію пристрою. В LG G5 , Наприклад, заявили, що ця функція споживає не більше 0,8% енергії в годину, що в кінцевому рахунку становить приблизно 30 відсотків заряду. Зовсім мало, однак на стороні героя нашого огляду одне суттєва перевага - дисплей Super AMOLED. По-перше, цей екран незрівнянно менше споживає енергії. А по-друге, він може підсвічувати тільки окремі пікселі. Якщо картинка чорно-біла, то енергії витрачається як кіт наплакав.

Технічні характеристики Samsung Galaxy S7 (модель SM-G930F)

Логічно порівнювати специфікації девайса з торішньою моделлю. Так буде куди наочніше і допоможе визначитися людям, що сидить на S6, чи потрібно їм оновлення чи ні.

Samsung Galaxy S6 SM-G920xSamsung Galaxy S7 SM-G930xПроцесор

Samsung Exynos 7 Octa 7420 з частотою до 2,1 ГГц (8 ядер, 64-біт, Cortex-A57 і Cortex-A53) або Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 Samsung Exynos 8 Octa 8890 з частотою 1,8 ГГц (64-біт, 4 власних ядра і 4 Cortex-A53) або Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 Відеочіп Mali-T760 MP8 або Adreno 430 Mali-T880 MP14 або Adreno 530 Оперативна пам'ять 3 ГБ LPDDR4 4 ГБ LPDDR4 швидкість до 3,2 Гбіт / с, вільно після перезавантаження 1817 МБ Вбудована пам'ять 32, 64 або 128 ГБ 32 (вільно на чистому пристрої 23,91 ГБ) і 64 ГБ UFS 2.0 Підтримка карт пам'яті Немає Micro SD до 2 ГГБ Дисплей Super AMOLED, 5,1 дюйма, 2560 x 1440 пікселів, щільність точок 577 ppi Super AMOLED, 5,1 дюйма, 2560 x 14 40 точок, щільність точок 576 ppi Основна камера 16 Мп (F / 1.9, розмір матриці 1 / 2.6 '', розмір пікселя 1,12 мкм) 12 Мп (f / 1.7, розмір матриці 1 / 2.5 '', розмір пікселя 1.4 мкм ) Фронтальна камера 5 Мп 5 Мп Акумулятор 2550 мАг (швидка зарядка Quick Charge 2.0) 3000 мАг (швидка зарядка Quick Charge 2.0) ОС на момент виходу Android 5.0 (5.1, 6.0) + оболонка TouchWiz Android 6.0.1 + оболонка TouchWiz (оновлена) мережі LTE Cat. 6 LTE Cat. 12/13 Бездротові інтерфейси Wi-Fi (802.11 ac), Bluetooth 4.1, NFC, ІЧ-порт Wi-Fi (802.11 ac), Bluetooth 4. 2, NFC, ІЧ-порту немає Формат SIM-карт Nano (1 або 2) Nano (1 + Micro SD або 2) Геолокація GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, BeiDou GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, BeiDou Сенсори датчик світла і наближення, акселерометр, гіроскоп, цифровий компас, датчик холу, барометр, сканер відбитків пальців, датчик серцевого ритму датчик світла і наближення, акселерометр, гіроскоп, цифровий компас, датчик холу, барометр, сканер відбитків пальців, датчик серцевого ритму Роз'єми Micro USB 2.0 (OTG), 3.5 мм аудіовихід Micro USB 2.0 (OTG), 3.5 мм аудіовихід Расц гілки корпусу Чорний, блакитний, білий, золотий Чорний, сірий, білий, золотий Захист від води і пилу Немає IP68

Трохи докладніше про найголовніше - про процесор. Exynos 8 Octa 8890 встановлений в обидва новеньких флагмана - в S7 і S7 Edge. Відмінностей між ними тут немає ніяких.

«Камінь» виконаний по 14-нанометровій технології на власних потужностях Samsung. Архітектура процесора побудована на базі конфігурації big.LITTLE. У неї вперше включено чотири ядра власної розробки південно-корейського гіганта, а чотири інших є давно знайомі нам Cortex-A53. Зрозуміло, на піковому навантаженні в роботу можуть включатися всі вісім ядер, а для інших сценаріїв передбачено цілий ряд різних сценаріїв: 2: 3, 1: 2, 3: 1 і так далі. Дуже різноманітні алгоритми роботи.

За продуктивністю нові «мізки» обганяють попередника на 80% (графіка), а споживання енергії при пікових навантаженнях знижено на 40%. Все це здорово, однак зовсім ще не означає, що Galaxy S6 і його одноліткам місце на звалищі. Це як і раніше дуже потужні пристрої, які будуть актуальні протягом двох років - абсолютно точно.

Частиною системи на чіпі є і модем LTE Cat. 12/13 власного, «самсунговского» виробництва. Він забезпечує завантаження даних зі швидкістю до 600 Мбіт / с, а віддачу до 150 Мбіт / с.

Крім того, новий чіп здатний підтримувати відтворення відео 4K Ultra HD або 4096 x 2160 пікселів. Це навіть вище, ніж дозвіл 4K-відео, яке записується на вбудовану камеру.

Цього разу система на чіпі обзавелася окремим процесором Exynos M1, які є вузловою точкою для збору і аналізу всіх даних, одержуваних з датчиків. Такі рішення зустрічаються і в iPhone , І в Huawei . Причому, вже пару років як.

продуктивність

Ви думаєте, що тут зможете знайти щось цікаве? Як би не так! S7 працює очікувано реактивно і крапка. Хоча ні, пару раз я все-таки зумів виявити ледве помітні гальма анімації. Це було в глибоких налаштуваннях Wi-Fi і то, при перемиканні на браузер. Щось промайнуло, точніше, злегка задумалося, але не більше.

Природно, все це дрібниці і звертати на це увагу не варто. Крім того, варто знати, що у мене на руках не була фінальний зразок, тому, швидше за все, будуть виходити оновлення, які закриють і ці дірки, якщо їх можна так назвати.

Результати тестів продуктивності в системних бенчмарках знову-таки найвищі з існуючих на даний момент.

Багато часто стверджують, що все це сінтентіка і мало про що говорить. Я категорично з цим не згоден. Не може апарат, який набирає в AnTuTu 35 000 очок, запускати Unkilled на максимумі і не просідати в складних сценах. Це неможливо.

Робота стандартної анімації і інтерфейсу з піковою продуктивністю ніяк не пов'язана і тут, звичайно, бенчмарки ні до чого.

За час тесту мені вдалося зловити лише один глюк - Google Play Маркет несподівано вирішив самоліквідуватися. З огляду на, що ця проблема носить масовий характер і проявляється на великій кількості різних пристроїв, думаю, помилка на стороні Google, а не Samsung.

З огляду на, що ця проблема носить масовий характер і проявляється на великій кількості різних пристроїв, думаю, помилка на стороні Google, а не Samsung

Ігри та Game Tools

Я тестував тільки одну іграшку - це 3D-шутер Unkilled. І на моїй пам'яті тільки два пристрої, які проковтнули іграшку на ультра і навіть не гикнув: iPhone 6S і тепер Samsung Galaxy S7. Решта девайси в боях починають просідати до 15-20 fps, але тільки не ці два монстра.

А тепер про нову плюшки - про Game Tools.

А тепер про нову плюшки - про Game Tools

Це наскрізна системна функція, за допомогою якої можна робити скріншоти гри, записувати безпосередньо процес гри, причому, накладати поверх віконце з фронтальної камери, налаштовувати звук і багато іншого. Штука дійсно, дуже цікава.

Нижче відео того, що вийшло, коли я активував запис гри, відео з фронтальної камери.

Камери і якість знімків

Про фронтальний модуль говорити особливого нічого. Знімає він добре, є різні настройки в дусі всіх основних конкурентів.

Я б не сказав, що якість знімків якось особливо виділяється на тлі конкурентів. Виробник явно не приділяв цього моменту якогось особливого уваги.

Виробник явно не приділяв цього моменту якогось особливого уваги

Передній сенсор записує непогане відео з роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів при 30 кадрах в секунду. Ось приклад.

Задня камера - це окрема розмова. Перш за все, нововведень багато в теорії. Використовується модуль Sony IMX260 з досить специфічними характеристиками:

  • 12 мегапікселів
  • максимальна роздільна здатність 4032 x 3024 пікселів
  • діафрагма f / 1.7 (свого роду рекорд)
  • розмір пікселя 1,4 мкм

На жаль, під час тестування в Москві встановилася відверто погана погода і яскравих, красивих кадрів отримати було неможливо. З іншого боку, це навіть плюс, бо при достатньому освітленні багато камер знімають дуже навіть непогано. А ти ось піди та зроби шедевр в похмуру погоду! Скажу відразу, у мене вийшло те, що вийшло.

Архів з оригіналами беремо звідсі .

Можливості вбудованих в смартфони камер вже давно переросли досить бюджетні мильниці, а Samsung не стоїть на місці і намагається поліпшити щось ще.

Проте, я особливих відмінностей не помітив. Справа в тому, що потрібно порівнювати обидва покоління лоб в лоб і, можливо, тільки тоді можна буде виокремити різницю. S6 знімав чудово, S7 знімає нітрохи не гірше - це точно.

Якщо ви женіться за якістю вбудованої в телефон камери, то міняти ваш старий S6 або Note 5 на новинку вже точно не варто. Відмінностей, як на мене, дуже небагато.

Традиційною для пристроїв Samsung відмінно працює режим HDR. Система може самостійно включати цю функцію, коли вважатиме за потрібне. В результаті фотографії виходять більш насиченими, без догляду в Пересвет або навпаки, в чорноту. Зазвичай HDR - це задерта донезмоги контрастність і фотографії не відрізняються реалістичністю. Тут ці нюанси більш-менш згладжені, тому знімки виходять навіть приємними.

Зрозуміло, пристрій уміє записувати 4K-відео (дозвіл 3840 x 2160 пікселів) при 30 кадрах в секунду і зі швидкістю в 50 Мбіт / с. Досить-таки значні параметри.

Ось приблизно запису відео на вулиці.

А це ролик, знятий вже в приміщенні.

фішки

Samsung, як правило, з випуском кожного нового флагмана додає кілька нових фішок. Деякі з них марні, деякі навпаки можуть дуже сильно знадобитися в тій чи іншій ситуації. Загалом, познайомимося з найбільш цікавими функціями.

Galaxy S7 як Wi-Fi-репітори

Наш герой може підключатися до бездротових мереж і передавати цю ж мережу на інші пристрої. Наприклад, є загальнодоступна мережа з Інтернетом «А», до неї підключається наш S7 і стає точкою доступу по передачі сигналу мережі «А» далі. Так ось пристрої «B», «C», «D» і так далі (до 10 штук) можуть підключатися до S7 і користуватися тим же Інтернетом, яку роздають точка «А». Дуже крута і корисна можливість.

Де вона стане в нагоді? Наприклад, в готелі, коли Інтернет платний і коштує істотних грошей, а навколо багато голодних ротів (дивись девайсів), яким необхідний вихід в Instagram`чік. Купуєте абонемент на один пристрій і підключаєте до тієї ж точки доступу через ваш S7 всю сім'ю, а заодно і на сусідів можна заробити, запропонувавши їм скинуться по чуть-чуть. Таким чином, можна користуватися платним Інтернетом і відбити цю ж послугу. Така ось єврейська хитрість. Чи не дякуйте.

Як обмежувальної стіни можна задати не тільки традиційний пароль від Wi-Fi, але і створити список дозволених пристроїв. Вони маркуються апаратом по MAC-адресу. Таким чином, зайві гаджети не пройдуть.

Робочі столи та інше

Багато виробників потихеньку здаються і переносять всі встановлені додатки на робочі столи, але тільки не корейці, точніше тільки не Samsung. LG от не зуміли протистояти тенденції.

У S7 на головному екрані як і раніше розташоване тільки найнеобхідніше, включаючи рекламні оболонки додатків (наприклад, Instagram, Facebook і так далі).

Матриця з іншими іконками знаходиться в пункті меню.

тими

Так, тепер з'явилася можливість встановлювати сторонні теми. Для скачування додаткових оболонок і управління ними потрібна обліковий запис Samsung. Штука взагалі корисна, якщо у вас девайс однойменної компанії. Загалом, раджу обзавестися.

Звичайно, в системі з'явилися нові шпалери і ефект анімації фону при відхиленні пристрої в різні кути. Всі стильно, прикольно. Мінус тільки в тому, що не так багато офіційно санкціонованих картинок, які закачані в пам'ять на заводі. Вони красиві, але хотілося б мати більш велику колекцію.

Диктофон

Є кілька режимів роботи: звичайний, інтерв'ю (активовані два мікрофони знизу і зверху), а також «голосова». Що саме «голосова» неясно: напис йде за межі екрану і в альбомній орієнтації її все одно не прочитати.

Проте, мені останній режим сподобався найбільше. Це режим голосової надиктовки, який автоматично перетворює голос в текст. Причому, робить це досить непогано навіть в шумному місці. Головне, говорити чітко, розбірливо і тримати смартфон близько до рота.

Нижче результат моїх старань на невеликому прикладі:

Огляд samsung Galaxy s7 Сьогодні субота друге Марта 2016-ого року http://superg.ru/wp-content/uploads/2016/03/Заметки-001.m4a

Нижче пропоную поглянути на скріншоти інших місць оновленої оболонки TouchWiz 2016 року.

Час Автономної роботи

На жаль, я використовував смартфон досить-таки нетривалий час: так щоб протестувати апарат по повній (з 100 до 0 відсотків). Проте, в частині енергоефективності девайс мене порадував. Ну як? Щодо часу автономної роботи в сучасному розумінні, а це 1-2 дня для будь-якого смартфона (флагмана чи ні).

Таким чином, девайс абсолютно точно проживе під навантаженням по всіх фронтах одну добу.

Під цим я розумію 4-5 годин роботи екрану, фонові повідомлення через 4G / Wi-Fi, дзвінки, зйомка на вбудовані камери, серфінг в мережі по 2-3 години, прослуховування музики через навушники і так далі. Це досить крутий результат. У порівнянні з Motorola E398 взагалі ні про що, але в порівнянні з сучасним конкурентами все виглядає більш ніж пристойно.

До повних ста відсотків девайс заряджається менш ніж за дві години. Так працює швидка зарядка.

Як завжди, в Samsung приділяється особлива увага питанню енергозбереження. І це при всіх інших характеристиках, які самі по собі досить ефективно заощаджують заряд (наприклад, дисплей Super AMOLED, розумні і екстремальні режими економії і так далі).

Так, в настройках виявився пункт меню, де можна управляти встановленими додатками. Деякі утиліти висять в системі і періодично щось роблять самостійно. Як результат, витрачається енергія. Система оцінює, що такі програми не використовуються якийсь час (налаштовується в днях) і автоматично переводять їх в режим енергозбереження, тобто обмеження їх роботи. Це зручно, так як ми ставить десятки додатків і користуємося багатьма з них час від часу, а вони в той же момент продовжують Копашов і споживати енергію батарейки.

Samsung не втрималися і встановили чістельщіка в свій продукт - SmartClean Master SDR, називається. В меню він іменується по-іншому. Це своєрідний центр по контролю за основними вузлами смартфона: електроживленням, пам'яттю і так далі.

Взагалі, штука зручна і можна було б навіть зробити окремий ярлик на робочому столі для неї.

Бездротова зарядка, зрозуміло, підтримується і вбудована в задню стінку девайса. Правда, аксесуар для цього продається окремо.

підсумок

Я згадую, які думки приходили мені в голову, коли я готував масштабне порівняння iPhone 6 і 6S. Мої висновки щодо флагмана від корейців будуть такими ж. І все завдяки тій стратегії, якої керується Samsung при розробці своїх продуктів.

Якщо у вас немає Samsung Galaxy S6 або S6 Edge, але є достатня сума грошей на обновку, то купуйте S7 або його вигнутого донезмоги побратима. Чи не прогадаєте. Це максимальні з усіх точок зору смартфони, які сьогодні можна знайти і, думаю, в найближчі півроку нічого не зміниться точно.

Це максимальні з усіх точок зору смартфони, які сьогодні можна знайти і, думаю, в найближчі півроку нічого не зміниться точно

Так, на стороні iPhone 6S дуже прикольний 3D Touch - мабуть, єдиний перевага в сторону дітища американської корпорації. З точки зору продуктивності обидва конкурента дуже близькі, так як пропонують небачену до селі графічну і процессорную міць. А в усьому іншому 6S програє своєму конкуренту з Азії (камера, зв'язок, ОС і технологічність в цілому).

Якщо у вас є S6 або S6 Edge, то переходити на нове покоління не варто. Нічого принципово нового ви не помітите. Ваші вимоги повинні бути дуже специфічними або ж ви граєте на якомусь гіковскіе рівні в мобільні іграшки, щоб була об'єктивна необхідність оновитися до «сімки». Зрозуміло, знову ж варто враховувати відсутність фінансових проблем.

Є ще одна категорія користувачів, які читають цей огляд і розмірковують на тему. Цей абзац для вас. Якщо ви втомилися від iOS і хотіли б спробувати щось новеньке, то ласкаво просимо в реальний, різноманітний і дуже цікавий світ Android і придбання ось так от одразу з порога Galaxy S7 - це все одно що, все дитинство страждати від алергії на цитрусові, а потім подорослішати, накупити собі 5 кілограм апельсинів і з'їсти їх за раз. Цікаво? Чи не ті слово!

Чи не ті слово

У висновку про розумне в нашому житті. Нові флагмани коштують дорого (S7) і дуже дорого (S7 Edge). Це факт і причини ми обговорювати не будемо. Я просто хочу нагадати, що потрібно знати хто ти є, де твоє місце і що ти можеш собі дозволити. Немає абсолютно нічого образливого в тому, щоб заробляти 20-30 тисяч рублів на місяць. Навпаки, є відмінна мотивація, щоб розвиватися і досягати успіху, який обов'язково буде супроводжуватися і фінансовою віддачею. Скидатися вчотирьох на покупку BMW або купувати S7 в кредит, за умови, що є питання з працевлаштуванням - це найвища дурість. І ось якраз за таку поведінку має бути соромно. Однак це лише моя думка і автор може помилятися. Такий ось «дисклеймер».

Дата виходу: 18 марта 2016 г. Ціна 49 990 рублів Як купувати смартфони дешевше Цікаво почитати:

Чи добре це чи погано?
Здавалося б, усього один міліметр з десятої часткою - через що взагалі сир-бор?
І що?
Потім з виходом шістки про нього якось делікатно забули, тому що фраза «А твій смартфон так може?
Де вона стане в нагоді?
Ну як?
Цікаво?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки