Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Планшет на Windows 10 "два в одному" - Irbis TW118

  1. зміст Технічні характеристики Комплект поставки позиціонування Дизайн, розміри, керуючі елементи...
  2. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  3. Клавіатура-обкладинка - друкуємо тексти
  4. дисплей
  5. акумулятор
  6. Пам'ять, продуктивність
  7. комунікаційні можливості
  8. Програмне забезпечення
  9. враження
  10. Посилання по темі

зміст
  1. Технічні характеристики
  2. Комплект поставки
  3. позиціонування
  4. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  5. Клавіатура-обкладинка - друкуємо тексти
  6. дисплей
  7. акумулятор
  8. Пам'ять, продуктивність
  9. комунікаційні можливості
  10. Програмне забезпечення
  11. враження

Технічні характеристики Розміри і вага 290x 179 x 9,9 мм, 758 грам (клавіатура-обкладинка 290х185х16.7 мм, вага 482 грами) Матеріали корпусу Скло, метал Дисплей 11.6 дюйма, 1920х1080 точок, IPS, автоматичне регулювання яскравості Операційна система Windows 10 Home Edition Платформа Intel Celeron N3350, 2 ядра до 1.1 ГГц, Intel HD Graphics 500 Пам'ять 3 ГБ ОЗУ, 32 Гб ПЗУ (вільно близько 18.7 ГБ), карта пам'яті microSD до 64 ГБ Бездротові інтерфейси Wi-Fi b / g / n, двохдіапазонний, Bluetooth 4.0 Мережа 3G / 4G-модуль відсутня Навігація немає Датчики і роз'єми USB Type C (USB 3.1), датчик повороту, 3.5 мм, miniHDMI, магнітний коннектор для обкладинки Основна камера 2 мегапікселя Фронтальна камера 2 мегапікселя Акумулятор Li-Ion 4000 мАг, час роботи в змішаному режимі не менше доби, зарядка за 2.5 години Ступінь захисту немає Кольори золотистий, сіра обкладинка Звук стереодинаміки

Комплект поставки

  • планшет
  • Обкладинка-клавіатура
  • Зарядний пристрій
  • Листівки з рекламними пропозиціями

позиціонування

У Microsoft вважають, що майбутнє за планшетами, які можуть перетворюватися в повноцінний комп'ютер, коли до них підключається обкладинка з клавіатурою. Мені подобається ідея пристроїв "два в одному": коли вам потрібен планшет, ви використовуєте тільки його, а при наборі тексту підключаєте клавіатуру. Розміри, які можна порівняти зі звичайними комп'ютерами, хороша автономність і невисока ціна - це основні складові успіху, на думку Microsoft, і компанія стимулює партнерів створювати такі рішення. Модель від Irbis - типовий представник цього класу пристроїв.

Бюджетний Windows-планшет, який грає роль комп'ютера, може стати універсальним рішенням для студентів, тих, кому не потрібен потужний комп'ютер, а потрібно вирішувати традиційні завдання - веб-серфінг, перегляд фільмів, робота в MS Office або інших програмах. Тобто це недорогий, універсальний комп'ютер з сенсорним екраном, що не призначений для тих, хто грає або набирає багато текстів. Це спроба дати за мінімальні гроші пристрій з прийнятною продуктивністю. Давайте подивимося, наскільки вдається вирішити ці завдання, і тримайте в голові, що Irbis TW118 - типове рішення для цього класу. Висновки, зроблені в цьому огляді, можна перенести і на однокласників, звичайно, якщо це не стосується апаратних особливостей.

Дизайн, розміри, керуючі елементи

Коробка, в якій поставляється TW118, досить компактна, планшет одягнений в обкладинку з клавіатурою, і коли дістаєш його, то відчуваєш пристойний вагу, 1.24 кілограма - це не іграшки. Звичайні планшети важать помітно менше, близько 500 грам. Але навіть якщо прибрати обкладинку, то вага залишиться помітно більшим, ніж у планшетів. З іншого боку, це типово для Windows-пристроїв, вони побудовані на інших комплектуючих, і компактність в них не варто на першому місці, тут скоріше грає роль ціна.

З іншого боку, це типово для Windows-пристроїв, вони побудовані на інших комплектуючих, і компактність в них не варто на першому місці, тут скоріше грає роль ціна

Давайте поглянемо на планшет і його керуючі елементи. Компонування класична, так, на лицьовій панелі є індикатор зарядки, він світиться червоним або зеленим світлом в залежності від стану, ніякої ролі в інших функціях планшета він не грає, ніяк не задіяне.

Компонування класична, так, на лицьовій панелі є індикатор зарядки, він світиться червоним або зеленим світлом в залежності від стану, ніякої ролі в інших функціях планшета він не грає, ніяк не задіяне

На верхньому торці знаходиться кнопка включення, а також регулювання гучності, вони зміщені вліво. Мені таке розташування здалося не зовсім зручним. З іншого боку, коли планшет коштує на столі, вони опиняються під лівою рукою.

З іншого боку, коли планшет коштує на столі, вони опиняються під лівою рукою

На лівому торці ви можете бачити роз'єм для зарядного пристрою (отвір схоже на роз'єм 3.5 мм, він рівно навпаки на іншій стороні, і помилково зарядку можна увіткнути туди, але нічого поганого не станеться, роз'єми не підписані). Тут же знаходиться роз'єм USB Type C, він використовується для підключення периферії. На жаль, всі спроби зарядити планшет від цього роз'єму обернулися провалом, зарядки не відбувається, а шкода.

На жаль, всі спроби зарядити планшет від цього роз'єму обернулися провалом, зарядки не відбувається, а шкода

Тут же роз'єм для карт microSD, а трохи нижче - динамік, такий же динамік знаходиться на правому торці. З динаміками є заковика, їх розташували рівно в місцях, де ви берете планшет, якщо працюєте з ним у звичайній манері, без клавіатури. Зрозуміло, що динаміки стає не чути.

Проблема посилюється тим, що два стереодинаміки дуже тихі. Навіть викрутивши звук на максимум, ви не будете їх чути добре, гучності явно недостатньо. І це стосується не тільки галасливих місць, а й досить тихих приміщень.

На правому торці також є роз'єм 3.5 мм, сказати щось особливе про нього не можна, на нижньому боці - тільки магнітний роз'єм для підключення клавіатури.

5 мм, сказати щось особливе про нього не можна, на нижньому боці - тільки магнітний роз'єм для підключення клавіатури

Збірка не ідеальна, в руках при невеликому стисненні планшет починає скрипіти, корпус має певний хід, і це відчувається. Ніякої монолітності, як в планшетах на Android або в iPad, це бюджетний продукт, і це відчувається моментально.

Ніякої монолітності, як в планшетах на Android або в iPad, це бюджетний продукт, і це відчувається моментально

Клавіатура-обкладинка - друкуємо тексти

Обкладинка на магнітах, вона легко замикається, і не виникає ніяких проблем з тим, як вона працює, розбудити планшет можна з підключеної клавіатури. Так як обкладинка має "ніжкою", то ви можете самі регулювати нахил планшета для роботи.

Так як обкладинка має ніжкою, то ви можете самі регулювати нахил планшета для роботи

Мінус в тому, що "ніжка" дуже туга, зроблена на століття, ніякої легкості і простоти, доводиться прикладати зусилля. Інший момент - це тачпад, він середній за розмірами, але його чутливість не дуже хороша. У браузері при прокручуванні виникає рассинхронизация: ви провели по тачпаду, але сторінка прокручується з затримкою, доводиться крутити ще раз, і тут сторінка починає смикатися. Простіше проводити по екрану, благо він сенсорний.

Простіше проводити по екрану, благо він сенсорний

При пересуванні курсора таких проблем немає, все більш-менш добре. Але швидко зловив себе на думці, що частіше користуюся екраном, ніж тачпадом. Тепер про функціональні клавіші, що у верхньому ряду і викликаються натисканням Fn і відповідної кнопки. Вони всі працюють, крім однієї комбінації, яка потрібна була мені, - PrtScn, тобто зробити стандартним сполучення клавіш скріншот не вийде. Думаю, що питання виключно програмний, що не апаратний.

Сама клавіатура без підсвічування (а хтось чекав?), Кнопки мають хороший хід, розмір клавіатури (ширина) зручний, друкувати можна з високою швидкістю. На колінах не попрацюєте, але на будь-який твердої поверхні - цілком. Так що це рішення нехай і не ідеальне, але непогане, клавіатура - його сильна сторона. Тим більше що вона йде в комплекті.

дисплей

Діагональ 11.6 дюйма, 1920х1080 точок, IPS, автоматичне регулювання яскравості. А тепер про враження - екран досить тьмяний, також як зі звуком, хочеться підкрутити яскравість. На вулиці працювати з планшетом комфортно не вийде, доведеться вдивлятися в екран. У приміщенні все набагато краще, але ті ж фільми темнуваті, якісь деталі можуть Крадуче. Бюджетний екран, і цим все сказано, але для друкарської машинки і перегляду сторінок його вистачить позаочі.

Бюджетний екран, і цим все сказано, але для друкарської машинки і перегляду сторінок його вистачить позаочі

акумулятор

Вбудований акумулятор Li-Ion 4000 мАг, його вистачить на повний робочий день, в середньому планшет з клавіатурою пропрацює в режимі офісних додатків і браузера близько 5-6 годин при підсвічуванні на 50-60%, а ось при перегляді відео це буде до 3 годин (максимальна яскравість). Зарядний пристрій 12В / 2.5А, в вимкненому стані зарядка пройде за 2.5 години, під час роботи це може бути 3-4 години, в залежності від ваших завдань. На жаль, але роз'єм USB Type C для зарядки не використовується, це упущення. Доведеться тягати досить громіздке зарядний пристрій, особливо якщо ви їдете кудись в інше місто. Автономність цього рішення на хорошому рівні.

Автономність цього рішення на хорошому рівні

Пам'ять, продуктивність

Планшет побудований на Intel Celeron N3350 (2 ядра до 1.1 ГГц, Intel HD Graphics 500), це бюджетне рішення, яке доповнює 3 ГБ оперативної пам'яті, а також 32 ГБ вбудованої (користувачеві доступно 18.7 ГБ місця). При бажанні можна встановити карту пам'яті microSD до 64 ГБ.

Процесор не найпродуктивніший, але цілком достатній для тих завдань, що стоять перед машинкою. Це збалансоване рішення, ніяких гальм у звичайній роботі ви не будете спостерігати, і це добре.

комунікаційні можливості

З примітного - два діапазони для Wi-Fi, але в іншому можна говорити про те, що тут немає нічого, це не мобільний пристрій, тому відсутня GPS.

Програмне забезпечення

Працює планшет на 64-розрядної Windows 10 Home, ставити "важкі" додатки сюди не вдасться, так само як і складні ігри. Попередньо встановлені різні пропозиції для навчання, хтось може в них знайти щось цікаве.


враження

Нічого не сказав про дві камери, так як вони номінальні, якість картинки дуже середнє. Нагадаю, що мені не сподобалися динаміки, занадто тихі. Якість збірки може вважатися мінусом, але до нього ставишся спокійно, також як до певних мінусів клавіатури. Вартість цього планшета "два в одному" - від 15 до 16 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що можна вважати невеликою ціною, так як найдешевший iPad з діагоналлю близько 10 дюймів буде коштувати помітно дорожче. Та й звичайний комп'ютер буде програвати в компактності, а коштувати помітно більше.

Зрозуміло, що поки це рішення далеко від ідеального. У Китаї можна купити щось схоже за менші гроші (але немає локалізації клавіатури, хоча вистачає й інших відмінностей). Але за свої гроші на полицях російських магазинів це плюс-мінус адекватна пропозиція, знайти щось краще не вийде. На мій погляд, таке рішення можна радити тим, хто друкує на комп'ютері, не грає в іграшки, використовує комп'ютер для звичайної роботи. Це недороге робоче місце, яке також стане в пригоді корпораціям, хоча останні швидше подивляться все-таки на недорогі ноутбуки і будуть використовувати їх для своїх завдань.

В майбутньому пристрої "два в одному" можуть стати ще дешевше, а в тій ціні, де виступає Irbis TW118, з'являться пристрої, які буде відрізняти найкраща продуктивність, трапиться це досить скоро.

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

А хтось чекав?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки