Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Установка windows на SSD

⁠В попередній статті була описана установка SSD-диски на ноутбук замість DVD -Привід. Зараз настав час розглянути процес установки windows на SSD-диск, який раніше був встановлений в ноутбук з використанням адаптера DVD -HDD для ноутбука.

Для початку необхідно створити завантажувальний носій для установки windows на SSD на ноутбук. Створити завантажувальний флешку можна з використанням програми Rufus. Дана програма може створити завантажувальний флешку як для завантажувача UEFI, так і для завантажувача CSM. Подивитися, який режим завантаження в даний момент використовує Ваш ноутбук, можна в BIOS. Зайти в BIOS ноутбука можна з використанням клавіш F 2 або Del при включенні ноутбука. Часто, в різних моделях ноутбуків різних виробників використовуються свої комбінації клавіш для входу в BIOS на ноутбуці. Дану інформацію можна пошукати на сайті виробника або на просторах інтернету.

Якщо опція Launch CSM включена, то тоді використовується CSM завантажувач Якщо опція Launch CSM включена, то тоді використовується CSM завантажувач. Завантажувач EFI з'явився в останні кілька років. При використанні завантажувача EFI в подальшому в процесі установки на жорсткому диску система створить кілька прихованих розділів на жорсткому диску. Для користувача важлива тільки інформація про те, який використовується завантажувач, щоб правильно його вибрати в Rufus.

Завантажити Rufus для створення завантажувального диска можна з сайту розробника даного програмного забезпечення.

Для того, щоб запустилася установка windows на SSD-диск, необхідно буде в подальшому в розділі Boot Option Priorities вибрати завантажувальний флеш-накопичувач. Процес створення завантажувальної флешки для установки windows на SSD-диск також буде розглянуто в даній статті. Після першого етапу установки і копіювання файлів операційної системи при перезавантаженні ноутбука завантажувальний носій можна витягти і установка windows на SSD-диск піде в звичайному режимі.

Далі необхідно завантажити програму Rufus по першій посиланням пошукової системи і запустити її Далі необхідно завантажити програму Rufus по першій посиланням пошукової системи і запустити її. Для зручності користувача на сайті є російськомовна програма і її портативна версія, яка не вимагає установки. Вставлений флеш-накопичувач відобразиться в програмі. При виборі відповідного завантажувача і ISO образу при натисканні на кнопку підготовки носія програма автоматично отформатирует накопичувач в обрану файлову систему. Доцільно форматувати накопичувач в файлову систему NTFS, оскільки розмір ISO образу операційної системи в будь-якому випадку більше 2 Гігабайт.

При використанні завантажувача UEFI краще встановлювати windows 8 або windows 10 на SSD-диск. При використанні завантажувача CSM можна встановити як windows 7, так і будь-якої пізнішої версію операційної системи. Отже, після запуску програми Rufus необхідно вибрати носій, вибрати завантажувач, який використовується, вибрати файлову систему, в яку буде відформатований флеш-накопичувач при створенні завантажувального диска. І, природно, вказати програмі ISO образ операційної системи, яка буде використана в процесі установки windows на SSD-диск.

Далі потрібно вибрати пріоритет завантаження пристроїв, першим необхідно вказати створений завантажувальний носій в BIOS ноутбука Далі потрібно вибрати пріоритет завантаження пристроїв, першим необхідно вказати створений завантажувальний носій в BIOS ноутбука. Після збереження всіх параметрів почнеться звична для всіх установка windows на SSD-диск.

До речі, при створенні завантажувального носія рекомендується використовувати флешку ємністю від 4 Гігабайт. Даного розміру цілком достатньо, щоб на носії повністю помістився ISO образ операційної системи windows 7 або windows 10 для подальшої установки на SSD-диск.

процес установки windows на SSD -диск абсолютно однаковий, як при установці SSD-диски на ноутбук замість DVD -Привід, так і при установці windows на SSD-диск системного блоку персонального комп'ютера.

У цьому матеріалі ми постаралися докладно описати процес установки w indows на SSD-диск на ноутбуці або персональному комп'ютері. З матеріалу стає ясно, що установка windows 10 на SSD практично нічим не відрізняється від установки w indows 7 і 8 на SSD-диск на ноутбуці.

Пізніше в моєму блозі також буде опублікована стаття, яка описує процес вибору SSD-носія для ноутбука з метою подальшої його установки на ноутбук як виділеного диска для роботи операційної системи windows замість основного DVD-приводу.


Даний матеріал є приватною записом члена спільноти Club.CNews.
Редакція CNews не несе відповідальності за його зміст.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки