Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

SSR з польового транзистора з мостом

навіяно AC MOSFET Dimmer .

Треба було купірувати PWM-залежність, т. К. Польовика за схемою вище харчується недоїдками від навантаження, а я хочу навантаження включати цілком, на 100%.

Схема з симистором відпадає т. К. Частково проводить струм в одну сторону, а треба для комутації ЛДС. Розбирати баласт і шукати конденсатор, який би зашунтувати резистором щоб лампа не кліпала - лінь. Лампа кругла, неразборная. З спіралькою. Та й горять вони. Кожну, як приніс з магазину, расколупивать і вставляти резистор? Впадлу.

Зашунтувати взагалі лампу резистором теж впадлу, т. К. Судячи з розрахунками моща у нього буде ват 5. Коли сама лампа 35, ага.

Загалом, пиляємо схему з польовиком, остаточно і безповоротно:

Загалом, пиляємо схему з польовиком, остаточно і безповоротно:

Основне питання, як би звідси викинути трансформатор. Він маленький але важкий, падла. Буде міститися в стелю, включати люстру.

Замість нього стояв гасить конденсатор 330nF і резистор 120R 2W (двоє з 240 одноватний). Хоча може сумарно один ват. Або полватта, хз за китайськими ватам. Загалом, резистор розплавився. Тоді попробувався варіант без цього резистора, але мабуть він був потрібен. Конденсатор народив, надійний як відро радянський стабілітрон Д814У 1975 року випуску помер, і польовика за 130 грошей російської національної валюти прийняв на затвор мережеве та теж сфіділ, поділившись на дві половинки. На одній половинці залишився стік з підставою, на інший витік і затвор.

Шляхи два. Навіть три, але третій малореальний. Це - знайти зарядку від стільникового з виходом 10.5V. Такі були, але на жаль залишилися тільки 4.75..5.8V. Для 840-го цього недостатньо.

Отже, перший шлях, навчитися розраховувати гасить конденсатор, або чим там ще живити стабілітрон. Бажано без дорогих конденсаторів великої ємності або дорогих резисторів великої потужності. Прямо з розетки отримати 10 В - судячи з розрахунками треба резистор ~ 5 Вт, чото дорого. Та й знову ж, моветон гріти навколишній простір.

Другий шлях теж пов'язаний з зарядками стільникового. Чи можна поєднати зарядки там де 220 паралельно, а там де 5 - послідовно, отримавши так 10? Нахабніти я не буду і затворний резистор поставлю побільше, щоб зменшити струм.

Ну і ще варіант, залишити транс, взяти перфоратор і молоток, і довбати дірку в стелі до тих пір поки не влізе. Існує небезпека що почне провалюватися палиця на якій висить люстра, але не проблема, можна взяти палицю достовірніше.

Підкажіть, all, як бути?

Кожну, як приніс з магазину, расколупивать і вставляти резистор?
Чи можна поєднати зарядки там де 220 паралельно, а там де 5 - послідовно, отримавши так 10?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки