Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Alcatel OT-806 - розумний вибір за гідною ціною

Перед вами топова модель від Alcatel з WiFi, QWERTY- клавіатурою і сенсорним екраном за ціною всього 3 490 рублів

Перед вами топова модель від Alcatel з WiFi, QWERTY- клавіатурою і сенсорним екраном за ціною всього 3 490 рублів!

OT-806 комфортний, швидкий, простий, моментальний, ефективний ... і навіть більше. Великий сенсорний екран і зручна полнораскладная клавіатура поєднані разом, щоб отримати чудовий багато-функціональний телефон. Переходьте від сенсора до клавіатури і від клавіатури до сенсора без будь-яких обмежень. Використовуйте обидві функції одночасно і отримуйте задоволення від того, що всі інтернет можливості стали швидше і легше!

Це справжній робочий телефон бізнес-класу з сильною мультимедійною начинкою. Нове творіння інженерної думки компанії Alcatel, зразок індивідуальності і стилю. Як і всі його «колеги» по стану телефонів від Alcatel, OT-806 відразу привертає до себе увагу незвичайним рішенням - в корпусі типу «моноблок» суміщені дійсно великий сенсорний екран і повноцінна QWERTY-клавіатура. Дисплей з діагоналлю 2,8 "відображає 262 тисячі кольорів і має високу чутливість. QWERTY-клавіатура значно спрощує і прискорює процес набору тексту. Чим ще нас порадує сьогоднішній герой?

Соціальні мережі - саме для шанувальників подібних сервісів ідеально підійде цей телефон. Прямо «з коробки» можна потрапити в Facebook або відправити повідомлення в Twitter, благо, клієнти для даних сервісів вже встановлені. Але і інші соціальні сервіси будуть легко доступні завдяки інтернет-браузеру. Процес спілкування за допомогою сервісів коротких повідомлень, таких як ICQ, Jabber і їм подібних, буде простим і зручним завдяки встановленому Multi IM клієнту. При цьому доступ в Інтернет може здійснюватися як через звичні GPRS / EDGE-підключення, так і за допомогою технології Wi-Fi.

Але не Інтернетом єдиним живемо ми з вами. Не можна забувати про справи насущні. А в них покликані допомогти численні програми ділової спрямованості. По-перше, зручний еmail-клієнт, що дозволяє тобі працювати з електронною поштою по найпопулярнішим протоколам POP3 та IMAP4. По-друге, органайзер, здатний «пам'ятати» про всі твої справи і плани. По-третє, диктофон - просто незамінна вешь в деяких життєвих ситуаціях. Плюс до цього - кілька гучних будильників, калькулятор, сервіс зберігання візиток і багато іншого. І все це можна синхронізувати з комп'ютером за допомогою програми Alcatel PC Suite.

А після трудового дня можна нагородити себе прослуховуванням альбому улюбленої групи або переглядом свіжої серії популярного серіалу. І тут Alcatel OT-806 знову готовий запропонувати свої послуги. Музичний плеєр підтримує найпопулярніші формати цифрових музичних файлів, серед яких MP3, WMA і eAAC +, а звучання ... ммм .. Відеоролики ОТ-806 здатний «проковтнути» в форматі MP4 з підтримкою кодеків H.263 і H.264. Всю свою медіатеку можна розмістити у внутрішній пам'яті телефону, обсяг якої становить 80 Мб. Розширюється він за допомогою карти пам'яті стандарту microSD об'ємом до 8 Гб. А якщо і цього виявиться мало - то якраз до речі доведеться старі добрі FM-радіо з RDS. Окремі слова подяки інженерам Alcatel хочеться сказати за установку роз'єму для навушників стандарту 3,5 мм, що дозволить підключити до телефону твої улюблені навушники (до речі, фірмова гарнітурка є в комплекті).

Ну і звичайно час роботи - 9 годин в режимі розмови або 35 годин прослуховування музики!

Ось таким цікавим, яскравим і функціональним постав перед нами новий флагман компанії Alcatel. Цей телефон по праву заслуговує на увагу покупців. А опинившись в твоїх руках, він може привернути увагу і до тебе, адже, як правило, телефон відображає інтереси і погляди на життя свого власника. Чи є з чим порівнювати? Так, мабуть він нічим не гірше за мене Nokia E72.

Купити Alacatel 806 можна в «зв'язковим» за спеціальною ціною в 3 490 рублів.

Купити Alacatel 806 можна в «зв'язковим» за спеціальною ціною в 3 490 рублів

Чим ще нас порадує сьогоднішній герой?
Чи є з чим порівнювати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки