Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд фаблет Motorola Nexus 6

  1. Фотографії в інтер'єрі зміст
  2. Технічні характеристики
  3. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  4. дисплей
  5. акумулятор
  6. Пам'ять, чіпсет, продуктивність
  7. USB, Bluetooth, комунікаційні можливості
  8. Камера
  9. Програмні особливості, або чистий Android 5
  10. враження

Фотографії в інтер'єрі

зміст

  1. Технічні характеристики
  2. Комплект поставки
  3. позиціонування
  4. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  5. дисплей
  6. акумулятор
  7. Пам'ять, чіпсет, продуктивність
  8. USB, Bluetooth, комунікаційні можливості
  9. Камера
  10. Програмні особливості, або чистий Android 5
  11. враження

Технічні характеристики

  • Габарити: 159.3 x 83 x 10.1 мм, вага: 184 грами
  • Операційна система: Android 5.0 Lollipop
  • Мережа: GSM / EDGE, WCDMA, LTE
  • Платформа: Qualcomm Snapdragon 805, 4 ядра до 2.7 ГГц; 28 нм;
  • Відеоприскорювач: Adreno 420
  • Процесор: чотирьохядерний 2,7 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 3 ГБ
  • Пам'ять для зберігання даних: 32/64 ГБ, слот під карту пам'яті відсутній
  • Інтерфейси: Wi-Fi (a / b / g / n / ac), підтримка 5 ГГц, Bluetooth 4.0 (A2DP, EDR), роз'єм microUSB (USB 2.0) для заряду / синхронізації, 3.5 мм для гарнітури
  • Екран: 5,96 '', ємнісний, AMOLED-матриця, 2560x1440 точок (QHD), автоматичне регулювання рівня підсвічування, олеофобним покриття присутній
  • Камера: 13 МП, Запис відео в 2160p (3840х2160 точок), подвійний світлодіодний спалах, оптична стабілізація
  • Фронтальна камера: 2 МП
  • Навігація: GPS / ГЛОНАСС (підтримка A-GPS)
  • Датчики: акселерометр, датчик положення в просторі, датчик освітленості, барометр, гіроскоп
  • Батарея: незнімна Li-Ion ємністю 3220 мАг
  • Ціна: 649/699 доларів (32/64 ГБ)

Комплект поставки

  • Телефон
  • Зарядний пристрій Turbo Charge з USB-кабелем
  • Інструкція
  • Скріпка для вилучення SIM-лотка

позиціонування

Спочатку серія Nexus з'явилася як спроба Google перетворити себе не тільки в постачальника Android, а й виробника. На прикладі першого Nexus компанія хотіла вибудувати свої продажі і потім вже з головою зануритися в цей захоплюючий світ, але нічого не вийшло. Тоді лінійка Nexus стала символізувати чистий і не замутнений сторонніми оболонками Android, до якого також швидше за все прилітають поновлення. Але ключовою особливістю лінійки Nexus стала також і вартість таких пристроїв - вона була мінімальною, а за співвідношенням ціна / якість вони вигравали практично у будь-якого смартфона або планшета. За весь час найпопулярнішим смартфоном в лінійці Nexus стала модель від LG, Nexus 5. А найбільш продаваним пристроєм - планшет Nexus 7, у нього навіть було дві версії, а виробляв його Asus. Але все колись підходить до свого завершення, і лінійка Nexus більше не буде розвиватися, попереду ще від сили один пристрій. Причина полягає в тому, що від Nexus споживачі чекають низьку вартість, а все нові пристрої коштують на рівні флагманів інших компаній, приклад Nexus 6 це тільки підтверджує. І цю ціну люди не готові платити, так як вони пам'ятають, що Nexus повинен коштувати трохи. Це забобон, тим не менш, він живучий. Тому в Google для таких пристроїв запустять свій бренд, який і прийде на зміну Nexus.

Можна вважати, що саме Nexus 6 - в якійсь мірі провісник цієї нової епохи «дорогих» моделей з чистим Android. Пристрій стає першим фаблет з Android 5, і воно вийшло напрочуд цікавим. Для мене стало повною несподіванкою, наскільки в Motorola змогли за останні два роки побороти свої одвічні проблеми і випускати настільки цікаві пристрої, що їх можна сміливо називати одними з кращих, тут Nexus 6 зовсім не виняток.

Для кого цей фаблет? Безумовно, у нього знайдуться споживачі серед ентузіастів технологій і тих, хто шукає чистий Android без жодних надбудов. Але також це відмінний варіант пристрою для тих, хто не хоче поєднувати телефон і планшет, планує обійтися одним фаблет. Також можна рекомендувати звернути на нього увагу всім, хто хоче отримати Android-смартфон з максимальним часом роботи і відмінною продуктивністю, отаке пристрій на пару років. Виходить, що Nexus 6 - це і раціональна покупка на виріст, і також цікавий пристрій для піонерів технологій. Вона не ідеальна, але у нього є ряд сильних рис, які дозволяють говорити про те, що перед нами дуже сильний гравець. Проблема тільки в тому, що Motorola майже не продається поза США, хоча це зміниться після того, як Lenovo придбала компанію. Той же Nexus 6, можливо, з'явиться в Росії офіційно в лютому або березні, але це поки попередня і дуже неточна інформація.

До змісту >>>

Дизайн, розміри, керуючі елементи

У молодших пристроях Motorola можна вибрати панелі з різних матеріалів, ваш телефон набуває індивідуальність, а, наприклад, панелі з дерева виробляють на оточуючих карколомне враження. Шкода, але в Nexus 6 вирішили дотримуватися канонів жанру і зупинилися на монолітної конструкції корпусу, що можна записати в мінуси цього апарата. Згодом для зміни акумулятора доведеться звернутися в сервісний центр, зробити це самостійно у вас не вийде.

Дизайн пристрою повністю в стилістиці останніх моделей від Motorola, він легко пізнаваний. Напівкругла спинка, яка непогано лягає в руку, правда, тут треба зробити застереження, Nexus 6 дуже великий, це один з найбільших фаблет. Його розміри - 159,3 x 83 x 10.1 мм, вага - 184 грами.

У порівнянні з Samsung Galaxy Note 4

Почнемо розбиратися з товщини корпусу. 10.1 мм - це дуже багато. Але за рахунок того, що задня частина по дузі, це товщина в середині, тобто бічні сторони помітно тонше. І ніякого враження величезної товщини апарат не виробляє, але він немаленький. Для чоловіків підійде, для жінок - тільки в тому випадку, якщо вони люблять дуже великі пристрої.

До мінусів віднесу те, що на відміну від Galaxy Note 4, iPhone 6 Plus, тут ширина корпуса трохи більше (4-5 мм, але цієї різниці достатньо), і працювати з пристроєм однією рукою вкрай важко. Можна сміливо сказати, що Nexus 6 - це фаблет для двох рук, не сподівайтеся, що ви впораєтеся з ним на ходу і однією рукою, навряд чи це вийде. Звичайно, якщо у вас не великі пальці і долоні, в моїй далеко не найменшою руці цей апарат виглядає великим і відчувається рівно так само.

Звичайно, якщо у вас не великі пальці і долоні, в моїй далеко не найменшою руці цей апарат виглядає великим і відчувається рівно так само

До ваги ніяких претензій немає, він цілком комфортний для такого пристрою, і з ним можна миритися. Якість матеріалів корпусу у мене не викликає ніяких нарікань - задня панель із пластику, він матовий, хорошої якості, не стирається при звичайному зверненні. Передня панель має скло Corning Gorilla Glass 3. Бічна рамка зроблена металевою. Два колірні рішення - темно-синій і темно-білий колір.

Два колірні рішення - темно-синій і темно-білий колір

Мені подобаються обидва рішення, хоча на задній панелі величезний напис Nexus занадто грає на світлі, це може не сподобатися. Кітч, який своєю незгідністю перетворився на елемент оформлення. За рахунок дуги задньої панелі класти телефон звичніше на лицьову поверхню, підсвідомо завжди робиш це так. Хоча можна і навпаки.

На верхньому торці розташовується роз'єм 3.5 мм для навушників, на нижньому торці - роз'єм microUSB (версія 2.0). На правій бічній поверхні знаходиться кнопка включення / виключення, трохи нижче - спарена клавіша регулювання гучності. Мені дуже сподобалося те, що кнопку включення зробили ребристою, зовні це майже не видно, але на дотик ти точно знаєш, що під рукою. Можна не дивлячись натискати на клавішу і розблокувати апарат.

Повернемося до лицьової панелі, тут є фронтальна 2-мегапіксельна камера. Але найцікавіше - це два стереодинаміки, вони досить гучні, звук чистий. Навіть якщо прикрити їх руками, коли ви тримаєте телефон в альбомній орієнтації, то звук не погіршується. У нашому відео це показано.

У нашому відео це показано

Роз'єм для nanoSIM-карти знаходиться на верхньому торці, лоток зроблений дуже цікаво і надійно.

Роз'єм для nanoSIM-карти знаходиться на верхньому торці, лоток зроблений дуже цікаво і надійно

В цілому, за якістю збірки і матеріалів до апарату немає ніяких нарікань. Та й не може бути. Інша справа, що секта шанувальників металевих корпусів може порахувати, що пластик - це недостатньо дорогий матеріал, хоча його вартість дорівнює металевого корпусу в тому ж iPhone. Просто з практичної точки зору це більш надійний матеріал у великому пристрої.

Просто з практичної точки зору це більш надійний матеріал у великому пристрої

З незрозумілого наголошу на тому, що на сайті Motorola в списку характеристик наводиться рядок «Water Resistant - Yes». Тобто передбачається, що є якась захист від води, але ні тип, ні клас захисту не вказується. Мене зацікавив цей момент, і я зв'язався з представниками компанії, які вказали, що у всій лінійці смартфонів використовується особливе нанопокриття, яке відштовхує воду. Це не означає, що смартфони потрібно топити під водою. Можливо, що вони виживуть після цього, але може бути, і немає, виробник такої гарантії не дає і тому не став отримувати сертифікат захисту від води. У мережі досить багато роликів, в яких MOTO X топлять у воді і він після цього працює. Проблема в тому, що телефон почне відмовляти не відразу, а поступово, корозія не проявляє себе моментально, це поступовий процес. Але в будь-якому випадку, додатковий захист від води в цих апаратах присутній, і це одна з відмінностей смартфонів Motorola від інших пристроїв.

Але в будь-якому випадку, додатковий захист від води в цих апаратах присутній, і це одна з відмінностей смартфонів Motorola від інших пристроїв

До змісту >>>

дисплей

Основним постачальником AMOLED-екранів у світі є Samsung, при цьому компанія віддає своїм конкурентам тільки екрани зі старою виробничої лінії, які відстають на 2-3 покоління від поточних дисплеїв, які позиціонуються як SuperAMOLED. Відмінностей між цими екранами набереться на кілька сторінок густого тексту, постараюся перерахувати тільки основні:

  • Максимальна яскравість в автоматичному і ручному режимі нижче на AMOLED;
  • Вище енергоспоживання при спробі підвищити яскравість екрана, що стає критичним недоліком і моментально позначається на часі роботи;
  • Високе енергоспоживання при відображенні відео, причому при роботі UI цього не спостерігається, це пов'язано тільки з відео і іграми;
  • Менше час служби до вигоряння точок;
  • Менша захист від механічних впливів, зокрема, продавлювання екрану;
  • Неможливість реалізації режиму підвищеного енергозбереження через недоліки матриці, сам режим можна включити, але виграш буде мінімальним;
  • Гірше колірний обхват, відсутність профілів для настройки кольору.

Думаю, що навіть перерахованих відмінностей буде досить, щоб зрозуміти, як сильно відрізняються ці продукти. За рахунок маркетингу Samsung багато, читаючи про те, що екран AMOLED, тут же автоматично ставлять приставку Super, але це не так. Більш того, хибною є думка, що SuperAMOLED - це виключно маркетинговий термін, який не приховує ніяких технічних особливостей.

Більш того, хибною є думка, що SuperAMOLED - це виключно маркетинговий термін, який не приховує ніяких технічних особливостей

Екран в Nexus 6 - це звичайний AMOLED, виконаний за старою технологією, і з цього випливає ряд обмежень. Яскравість і жвавість кольорів, максимальна яскравість підсвічування. За цими параметрами екран начисто програє як Galaxy Note 4, так і iPhone 6 Plus - незважаючи на відмінність у типі екранів, вони обидва яскравіше, і кольори більш живі. У Nexus 6 бракує яскравості, і це проблема типу екрану і його покоління.

Технічні характеристики екрану при цьому відмінні - діагональ 5.96 дюйма, дозвіл QHD (2560x1440 точок, 493 точки на дюйм). Є автоматичне регулювання яскравості, вона непогано справляється зі своєю роботою, хоча я налаштував екран на 45-50 відсотків від максимуму (в Note 4 поставив близько 25-30 відсотків, так як там запас набагато більше).

В Android 5.0 і вище з'явилася функція Ambient Display, при надходженні повідомлення або повідомлення воно відображається на частини екрану, не загоряється весь екран. Також можна, взявши в руки телефон, побачити всі свої повідомлення на чорно-білому тлі. Це дуже приємна особливість апарату.

Це дуже приємна особливість апарату

Дисплей Nexus 6 є його слабким місцем, хоча все в світі відносно і екран трохи вище середнього по рівню. Інша справа, що він поступається своїм однокласникам. До нього швидко звикаєш, і він стає звичним, але береш в руки інші фаблет і знову бачиш ці відмінності.

Олеофобное покриття непогане, сліди від рук залишаються, але в тій же кількості, що і на інших пристроях цього класу. Кути огляду непогані, кольору можуть незначно інвертуватися, але цього майже не видно. Ніяких особливих режимів енергозбереження, характерних для AMOLED-екранів останніх поколінь, тут немає.

З можливих мінусів відзначу свого роду скандал з вигоранням точок в нових Nexus 6, який почався ось з цього відео.

На практиці це не вигоряння точок, а саме особливості екрану, при зміні картинки на іншу, з часом відбиток також зміниться. Тобто ефект не буде спостерігатися. До слова сказати, це одна з причин, по якій немає режиму енергозбереження, в ньому ці дефекти будуть добре помітні. Шкода, але у Motorola просто немає доступу до останніх типам екранів, їм доводиться вибирати найкраще з доступного. І такі екрани сильно поступаються тим, що стоять в продуктах від Samsung. Досить просто порівняти їх в життя, щоб побачити цю різницю.

До змісту >>>

акумулятор

Вбудований Li-Ion акумулятор має ємність 3220 мАг, цікаво, що рівно такий же по ємності акумулятор в Galaxy Note 4. У Motorola заявляють про те, що при повному навантаженні пристрій здатний пропрацювати добу. Не уточнюючи, як саме вимірюють повне навантаження, що входить в це поняття і так далі. Без деталей судити про це складно, але можу зазначити, що в компанії скоріше праві, ніж ні.

Почну з того, що найслабшим місцем в роботі телефону є ігри і програвання відео, це безпосередньо пов'язано з дисплеєм і його енергоспоживанням в цих режимах. Якщо для відео можна домогтися 7-7.5 годин роботи (максимальна яскравість екрану), то для ігор це близько 4-5 годин. Сумно, так як конкуренти крутять відео мінімум 10 годин, а то і більше.

Але на цьому смуток закінчується, так як в звичайних додатках, при типовому використанні смартфона ніяких проблем не спостерігається, а є тільки плюси. Загальний час роботи в такому змішаному режимі більше, ніж у Note 4, приблизно на 20-30 відсотків. І думаю, що це безпосередньо пов'язано з Android 5, так як в цій версії сильно поліпшили енергоспоживання.

Що трапиться з Note 4, коли він отримає Android 5, поки неясно, але думаю, з огляду на ту ж ємність батареї і менше енергоспоживання екрану, показники виростуть. У будь-якому випадку, ми зможемо перевірити це вже в найближчий місяць, а поки Nexus 6 пропонує більший час роботи в повсякденних режимах, за винятком відео та ігор. Причому під відео також розуміється і YouTube або щось подібне.

Тепер треба відзначити кілька фішок, які є в Nexus 6. Почну з простого, в телефоні є бездротова зарядка стандарту Qi. Толку від неї майже немає, так як заряджати батарею доведеться всю ніч, та й повністю її зарядити вийде, залишиться приблизно 8-10 відсотків від ємності акумулятора, які не будуть використані.

Толку від неї майже немає, так як заряджати батарею доведеться всю ніч, та й повністю її зарядити вийде, залишиться приблизно 8-10 відсотків від ємності акумулятора, які не будуть використані

Друга фішка набагато корисніше, це швидка зарядка акумулятора, яка отримала назву Turbo Charge, відповідний напис є на зарядці. В основі лежить фірмова технологія Qualcomm під назвою Quick Charge 2.0, вона ж використовується в Note 4. Якщо Samsung заявляє про те, що за 30 хвилин заряджає 50 відсотків акумулятора, то в Motorola говорять про 15 хвилинах і 6 додаткових години роботи. Суті це не міняє, технологія одна, але відрізняються схеми зарядки і струм. У Motorola незнімний акумулятор, тому варіант зарядки зробили більш щадним, загальний час становить близько 1 години 35 хвилин (1 година 20 хвилин у Note 4). Зі звичайною зарядкою Motorola на 5В, 1.5А ви будете заряджати Nexus 6 близько 3 годин 45 хвилин.

У сухому залишку хочу сказати, що повну добу роботи для Nexus 6 - це реальність. Навіть при великому навантаженні, тобто близько 3 годин роботи екрану в різних програмах плюс інший активності, передачі даних. Цілком можна порівняти з Note 4, але до двох днів роботи тут не вийде, особливо якщо ви будете активно користуватися передачею даних.

До змісту >>>

Пам'ять, чіпсет, продуктивність

Модель випускається в двох варіантах - на 32 і 64 ГБ. У мене був апарат на 32 ГБ, в ньому вільно близько 25 ГБ для всіх ваших даних, карт пам'яті традиційно для лінійки Nexus немає, що для апарату такого класу на Android є серйозним мінусом. Об'єм оперативної пам'яті - 3 ГБ, цього більш ніж достатньо для всіх поточних завдань.

В апараті варто чіпсет від Qualcomm - Snapdragon 805, він чотирьохядерний з максимальною частотою 2.7 ГГц (28 нм техпроцес), графічний співпроцесор Adreno 420 (одна з варіацій Note 4 має рівно ту ж начинку). У синтетичних тестах цей пристрій показує одні з кращих результатів.

У повсякденному житті UI літає, ніяких затримок, проблем або недоліків я не помітив. З недоліків відзначу те, що іноді і в звичайних задачах апарат починає розігріватися (в області камери). Температура доходить до 41-43 градусів, деякі додатки відмовляються працювати.

Це відбувається вкрай рідко, а пов'язано з тим, що в Motorola вирішили не обмежувати продуктивність чіпсета, порахувавши, що нагрів буде незначним майже завжди. Однак все не так однозначно. Не буду роздувати з мухи слона, так як проблема не носить постійного характеру, я з нею зіткнувся всього пару раз. В цілому, треба знати, що це одне з найшвидших пристроїв і проблем з швидкодією тут немає.

До змісту >>>

USB, Bluetooth, комунікаційні можливості

Версія BT 4.1, підтримуються всі профілі, що можна вважати приємною особливістю апарату. Залежно від номера моделі підтримуються різні частоти для LTE, дивіться нижче на те, які вони в якому апараті.

Залежно від номера моделі підтримуються різні частоти для LTE, дивіться нижче на те, які вони в якому апараті

Для Wi-Fi є підтримка 802.11 a / b / g / n / ac, двохдіапазонний 2х2 (MIMO). У телефоні є NFC, а ось версія USB 2.0.

До змісту >>>

Камера

Модуль камери від Sony (IMX214), у нього дозвіл 13 мегапікселів, f 2.0, є оптична стабілізація. Подвійний світлодіодний спалах вписана в пластиковий обідок.

Подвійний світлодіодний спалах вписана в пластиковий обідок

Як утиліти для зйомки використовується (сюрприз-сюрприз) Google Camera. На мій погляд, це явне спрощення софта, так як воно стає iPhone-образним, відсутні додаткові настройки, наприклад, немає ISO, корекції експозиції і тому подібних «дрібниць». Добре, що, в теорії, можна поставити свої програми для зйомки, де софт вміє працювати з цими параметрами.

Мені якість фотографій в звичайних умовах сподобалося, хоча, порівнюючи їх з Note 4 і iPhone 6 Plus, я віддам перевагу останнім двом.

Спалах працює середньо, на близьких відстанях сильно пересвічує картинку.

Цифровий зум до х4.

Підтримується запис 4К, але за замовчуванням відео пишеться в 1080р (30 кадрів в секунду).

Приклад відео (MP4, 43 МБ) >>>

Одним словом, камера далеко не найкраща, але цілком хороша, вище середнього рівня. Принцип роботи такий же, як в iPhone: дістав і сфотографував.

До змісту >>>

Програмні особливості, або чистий Android 5

Про те, які зміни приносить Android 5, можна подивитися наше відео.

З дрібниць, які мені не подобаються в порівнянні з попередньою версією, відсутність вибору дат в інформації про передачу даних (меню налаштувань). Відсутність інформації про те, скільки телефон пропрацював з останньої зарядки, її немає в явному вигляді, в меню показується припущення, скільки телефон ще пропрацює. Це дрібниці, але вони завжди допомагали мені в роботі, тепер це стало не так просто.

Ви могли бачити різні додатки в Material Design на інших пристроях, Google оновив майже всі системні програми. Але є одна заковика, не маючи перед очима спочатку створеного на Android 5 пристрою, ви не зрозумієте, як все це працює разом. На прикладі Nexus 6 можу відзначити, що вийшло не просто симпатично, а дуже і дуже непогано. Є цілісне враження, все працює разом добре. Нижче наведемо скріншоти, щоб у вас склалося враження про інтерфейс на цьому пристрої.


враження

У телефонів Motorola використовується система з декількох мікрофонів, що забезпечує хорошу якість звуку для вашого співрозмовника, в різних умовах розмови, в тому числі і на галасливій вулиці. Гучність стереодинамиков не максимальна, той же Note 4 звучить голосніше й різкіше, але не так м'яко. Наприклад, приємніше дивитися фільми на Nexus 6, звук об'ємніше і краще.

За якістю зв'язку до апарата немає ніяких нарікань, але ось з точки зору відображення сигналу мережі багато хто може подумати, що є вада в радіотракт. Пробував працювати з SIM-картами всієї великої трійки в Москві, сигнал скакав від звичайного 3G до H + і потім LTE, а в якісь моменти і зовсім зникав. Складалося враження, що телефон випадає з мережі, хоча він міг тут же задзвонити. Або ви могли набрати, а мобільний інтернет прекрасно працював. Проблема саме в тому, що алгоритм відображення сигналу налаштований для операторів Північної Америки і має свою специфіку, реальних проблем в цьому аспекті у апарату немає.

У США вартість моделі на 32 ГБ становить 649 доларів без урахування податків, 64 ГБ - 699 доларів. Це зовсім недешево, особливо для лінійки Nexus, але цілком можна порівняти з іншими фаблет. На мій погляд, основними конкурентами для Nexus 6 можуть бути лідери цього ринку - Note 4 і iPhone 6 Plus, відеосравненіе з ними ви можете подивитися вже зараз.

Повторювати текстом те, що розповів в відео, не бачу ніякого сенсу, зазначу тільки, що скоро вийде гід покупця по фаблет, в якому зупинимося на всіх пристроях, їх сильні і слабкі сторони. Також можна згадати, що на ринку є безліч інших моделей, з останніх зазначу Huawei Mate 7.

Коли в Росії з'явиться офіційно Nexus 6, невідомо, в кращому випадку в кінці лютого. Вартість також невідома, але навряд чи буде доступною і невеликий. При ціні Note 4 в 37 тисяч рублів цей апарат залишається все-таки переважним вибором - скоро він отримає Android 5, у нього є стилус, краще камера, краще екран. Але на стороні Nexus два динаміка, поки ще час роботи, бездротова зарядка (якщо вона вам потрібна), чистий Android без оболонок. Але найголовніше, що Nexus 6 підкуповує дизайном і тим, як працює на ньому Android. Багатьох фішок TouchWiz мені не вистачає в ньому, вони зручні. Але то, як зробили єдину систему, як все це працює разом, змушує закохатися в пристрій. Воно якісне, хороше, і значить, воно не може бути дешевим. Своїх грошей Nexus 6 точно варто. Хоча технічно зовсім і не так ідеальний, як хотілося б.

Ніде правди діти, що, як і всі останні смартфони від Motorola, мені Nexus 6 дуже сподобався. У нього є свій характер, він класний. Але міняти Note 4 на нього не став би, і з багатьох причин, все-таки Note залишається лідером в цьому сегменті, який і створив кілька років тому. Решта поки наздоганяють, і не дуже швидко. Але дочекаємося гіда покупця, де обговоримо цим питання докладніше.

Дякуємо за надане пристрій магазин Up-House .

До змісту >>>

Поділитися:

Ми в СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ:


Є, что Додати?! Пишіть ... [email protected]

Для кого цей фаблет?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки