Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращий Телевізор 2015 року: 32, 40, 50, 55, 65, 70 Дюймів

  1. Кращий 32-дюймовий телевізор в співвідношенні ціна / якість
  2. Кращий 32-дюймовий телевізор за якістю показується зображення
  3. Кращий 40-дюймовий телевізор / Кращий смарт-ТВ
  4. Кращий 50-дюймовий телевізор / Кращий телевізор середніх розмірів
  5. Кращий ЖК-телевізор вищого класу - ціна / якість
  6. Кращий телевізор з 70-дюймовим екраном
  7. Кращий телевізор формату 4K / Ultra HD
  8. Кращий 4K / Ultra HDTV
  9. Кращий телевізор з OLED-екраном
  10. Про автора Nikolay Drozdev

- 24 грудень, 2015

При тому, що в даний час ринок має різними моделями телевізорів з діагоналями екранів від 32-х до понад 100 дюймів, вибір пристрою, відповідного вашому бюджету і площі наявного простору - це завдання не з легких. Якщо ви готуєтеся до перегляду матчу Супер Кубка, то можливо буде краще придбати щось побільше і яскравішою. У разі, якщо ви є любителем фільмів Criterion Collection, то тут важливі зовсім інші параметри. Порівнюючи різні характеристики, вирішити, яка ж модель краща, досить складно. У кожному пристрої, що відноситься до категорії HDTV, можна знайти свої переваги і компроміси. Тут ми відібрали найкращі моделі, починаючи від недорогих телевізорів з 32-дюймовими екранами і закінчуючи новітніми моделями з екранами OLED.

Ціни стрімко падають, оскільки продавці намагаються позбутися від старого асортименту - і це, зокрема, відноситься і до всіх телевізорів. Однак багато торішні моделі хороші і для нинішнього часу. Здебільшого очевидні зміни, які можна побачити в 2015 році, торкнулися лише телевізорів вищого класу. Купівля ж звичайного пристрою HDTV на розпродажі в кінці року може бути дуже і дуже вигідною. І якщо вам сподобався який-небудь Ultra HD TV, то його можна придбати за ціною, вдвічі менша від тієї, що була в початку 2014-го.

І якщо вам сподобався який-небудь Ultra HD TV, то його можна придбати за ціною, вдвічі менша від тієї, що була в початку 2014-го

Кращий 32-дюймовий телевізор в співвідношенні ціна / якість

Ми були раді бачити, що по відношенню до своєї лінійки телевізорів Vizio виконав ту роботу, якої часто нехтують інші виробники. Розробники причепурили 322i-B1 так само, як і інші великі моделі лінії Vizio, оснастивши його такими передовими особливостями як полномассівная світлодіодне підсвічування (для підвищення контрастності) і один з найяскравіших і інтуїтивних інтерфейсів, які нам тільки доводилося зустрічати в пристроях смарт-ТВ. У комплект також входить чудовий пульт дистанційного керування, на задній панелі якого розташована QWERTY-клавіатура, яка спрощує введення профільних паролів і пошук в додатках потокового відео. Передача кольору (при виборі режиму калібрування) приємна і точна, деталізація зображення на екрані з роздільною здатністю 1080р досить чітка. Хотілося б, щоб рівні чорного тут були глибше, але ця проблема помітна лише при перегляді певного контенту (наприклад, фільму «Гравітація»). Здебільшого ж модель M322i-B1 чудова, особливо якщо врахувати, що її ціна складає близько $ 300.

Ціна: $ 296

Наша оцінка: 8/10

Кращий 32-дюймовий телевізор за якістю показується зображення

Відеомани, які проживають в невеликих апартаментах по достоїнству оцінять UN32H5500. У наших лабораторних тестах (в режимі «Кіно») він показав практично ідеальні результати. Той же рівень якості був відзначений і при проведенні тестування в умовах звичайного середовища - пристрій показав велику точність передачі і відмінну деталізацію тіней.
Чіткі зображення відтворює і його екран з роздільною здатністю 1080p. Бути може, орієнтуючись на досвід інших компаній, на зразок Vizio, Samsung розробила вдосконалений інтерфейс смарт-ТВ, який дуже простий в управлінні.
Так в чому ж підступ? За більш високу продуктивність вам доведеться заплатити на $ 100 більше.

Ціна: $ 400

Наша оцінка: 8.5 / 10

Кращий 40-дюймовий телевізор / Кращий смарт-ТВ

Телевізори з новими розмірами з'являються остільки, оскільки виробники намагаються виділити свої моделі, і переможцем в 40-дюймової категорії є 40H4C. Hisense - ім'я в Сполучених штатах можливо і не загальновідоме, але китайське ТВ все ж набирає сили, запустивши нову лінійку смарт-ТВ, створених у співпраці з Roku - виробником ресиверів цифрового телебачення.

Інтерфейс 40H4C перевершує інші аналоги в силу використання простого, але симпатичного дизайну без показної розкоші і складності. Він здатний розпізнавати ту суміш контентів, що глядачі дивляться в даний час. Ми з легкістю переключалися з кабельного телебачення на програвач Blu-ray, Netflix, Hulu Plus (це при тому, що в Roku близько 2000 каналів) та інші джерела.

Додатково до всього Hisense 40H4C забезпечує дивовижне якість зображення з приємною передачею кольору, багатою відтінками, вражаючою деталізацією тіней і плавною передачею руху, незважаючи на те, що частота оновлення складає всього лише 60 Гц.

Ціна: $ 350

Наша оцінка: 9/10

Кращий 50-дюймовий телевізор / Кращий телевізор середніх розмірів

600-доларовий TC-55AS530U подарує вам відмінні враження від продуктивності великого екрану, не завдаючи при цьому значного удару по кишені. Кольори природні і точні в передачі майже всіх видів контенту (в разі перемикання в режим «кіно»), хоча відтінки жовтого і червоного іноді можуть бути слабенькі. Неймовірно гарні рівні чорного, навіть в порівнянні з більш дорогими телевізорами, створеними за більш просунутим технологіям. Фільми відтворюються плавно завдяки ефективному режиму TC-55AS530U під назвою 1080p / 24, який імітує ритм відтворення фільму в кінотеатрі. Даний смарт-ТВ розпорядженні багатий вибір додатків, включаючи Netflix, Amazon, Hulu, Pandora і MLB. і, що важливо для предмета, що має першорядне значення для вітальні, TC-55AS530U відрізняється привабливим дизайном з ультратонкої рамкою навколо екрану з роздільною здатністю 1080p і міцною підставкою в дусі мінімалізму.

Ціна: $ 600

Наша оцінка: 9.5 / 10

Кращий ЖК-телевізор вищого класу - ціна / якість

Мало того, що Samsung набила під зав'язку моделі серії 8000 всіма функціями і технологіями, на які тільки були здатні її інженери, їй вдалося забезпечити і найкращу якість зображення, яке може передавати ЖК-екран зі світлодіодним підсвічуванням. 55-дюймовий UN55F8000 є золоту середину з точки зору співвідношення ціни, розмірів і продуктивності. Більш швидкий внутрішній процесор надає масу смарт-функцій, включаючи відеокамеру, можливість управління голосом і жестами, пристрій для управління кабельним телебаченням і вдосконалений інтерфейс з сенсорним пультом дистанційного керування для перемикання між телетрансляціями і онлайн-програмами на екрані. (До того ж Samsung пропонує більше функцій, властивих смарт-ТВ, ніж будь-який інший виробник телевізорів). Більш важливим є те, що пристрій може похвалитися якістю зображення, що відповідає всім цим функціям. Завдяки вдосконаленому локальному затемнення і відповідного виявлення деталей темних сцен, на ЖК-екрані відтворюється зображення чи не кращої якості. Кольори також виглядають природно, вони не перенасичені так, як це часто буває в менш якісних телевізорах.

Ціна: $ 1600.

Наша оцінка: 9/10

Кращий телевізор з 70-дюймовим екраном

Якщо основним фактором, рушійним вами про покупку телевізора, є бажання придбати пристрій з якомога більшою екраном, то придивіться до даної 70-дюймової моделі від Sharp. Series 6 забезпечує вражаючу продуктивність як для любителів кіно, так і для спортивних фанатів. Він не оснащений такими функціями високого класу, як чотириколірна технологія Quattron від Sharp, яка покращує передачу кольору, або локальне затемнення, що підвищує контраст. Але замість всіх цих тонких функцій удосконалення якості ви отримуєте досить великий екран для перегляду захоплюючих матчів Супер Кубка або фільмів прямо як в кінотеатрі. Крім того телевізор має вбудований Wi-Fi-з'єднання і можливості підключення до таких популярних сервісів як Netflix і Hulu. А для того, щоб в вимкненому стані обстановка не затьмарювалася темної панеллю телевізора, Sharp має функцію «шпалери», яка дозволяє екрану змінювати різні попередньо завантажені художні або особисті фото, що зберігаються на флешці.

Ціна: $ 1700.

Наша оцінка: 9.5 / 10

Кращий телевізор формату 4K / Ultra HD

Телевізор свехвисокой чіткості - річ недешева. Принаймні це стосується тих моделей, що мають високу якість відповідно формату. Samsung UN50HU8550 пропонує найкраще поєднання ціни та продуктивності, яке тільки можливе стосовно телевізора 4K / Ultra HD TV.

Рівні чорного тут особливо глибокі, а яскравість рівномірна в усіх частинах екрану (а адже дотримання даних параметров- складне завдання для всіх телевізорів з ЖК-екраном). Передача кольору точна і дуже приємна для очей. Модель UNHU8550 прекрасно відтворює контент з роздільною здатністю 1080p.

І це добре - адже відео саме такого формату ви і будете в основному переглядати. Чудово виглядає і контент Ultra HD, що втім не дивно.

Ціна: $ 1800.

Наша оцінка: 8.5 / 10

Кращий 4K / Ultra HDTV

65-дюймовий XBR-65X900B - безперечне покращення в ряді інших стандартних пристроїв HD-стандарту. Кольори більш чіткі, елементи зображення (навіть окремі пасма волосся) проглядаються ясно. Рівні чорного особливо глибокі: це ще одна перевага екрану OLED. Зберігається і хороша деталізація тіней, так що ви зможете скористатися всіма перевагами високої роздільної здатності.

Sony пропонує фірмовий 700-доларовий 4K Ultra HD Media Player для зберігання придбаних або взятих напрокат завантажень від Sony Pictures. Доступні дані формату 4K різноманітно: починаючи від «У всі тяжкі» і «Мисливців за привидами» і закінчуючи «Смішний дівчиськом». Крім того, пристрій буде збільшення дозволу HD-контенту. Додайте в цей «букет» вбудовані динаміки - і ви отримаєте щире 4К-пристрій.

Ціна: $ 3500.

Наша оцінка: 9.5 / 10

5 / 10

Кращий телевізор з OLED-екраном

Якщо вашої першочерговим завданням є створення домашнього кінотеатру, то можливо вашої уваги заслуговує модель LG 55EC9300 з вигнутим екраном і не дуже високою ціною. OLED забезпечує абсолютний рівень чорного і, отже, неймовірний контраст, якого не може досягти жодний інший екран. В цьому відношенні він переплюнув навіть найкращі плазмові панелі. Передача кольору не тільки карколомна (як і очікується від OLED-дисплея), а й досить точна.

LG 55EC9300 підтримує належну якість кольору і контрасту навіть коли ви дивитеся на екран під великим кутом (в цьому полягає ще одна перевага OLED). Дана модель також захоплює наявністю Web OS від LG, однією з найбільш інтуїтивних і безсумнівно красивих інтерфейсів смарт-ТВ. Конструкція самого телевізора, товщина якого здебільшого становить лише чверть дюйма. ненабагато відокремлена від екрану з майже неіснуючої рамкою.

Ціна: $ 3000.

Наша оцінка: 9/10

Про автора Nikolay Drozdev

Будь ласка, не проходьте ПОВЗ: залиште коментар; поділіться посиланням з друзями; поставте лайк статті;

Так в чому ж підступ?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки