Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Перші враження від Huawei Matebook 2017: тонкий, товстий і планшет

  1. ⇡ # Matebook E
  2. ⇡ # Matebook X
  3. ⇡ # Matebook D

Huawei з новими Matebook виступила в своєму дусі: триєдності з моделей D, E і X толком не виходить. Крім імені, компанії-виробника і майже неминучого поєднання процесора Intel і операційної системи Windows, їх мало що об'єднує. Загального дизайн-коду немає, та й цільова аудиторія відрізняється досить сильно.

Тонкий, які не трансформований і позбавлений сенсорного екрану (!) Matebook X як преміальна модель, безпосередньо конкурує з «просто» Macbook. Планшет з пристібається клавіатурою Matebook E як прямий продовжувач справи першого Matebook - мультимедійне по суті своїй пристрій з можливістю бізнес-використання. І великий, досить потужний, з активним охолодженням і дискретною графікою (в старшій версії) Matebook D - класичний настільний ноутбук.

# Matebook E

«Класичний» для Huawei варіант, якщо можна вжити таке слово для другого в своєму роді пристрої, - Matebook E, по суті, просто оновлений і злегка по-іншому оформлений Matebook 2016.

Це апарат найбільш звичного на сьогоднішній день формату «2 в 1» - симпатичний металевий планшет з пристібається клавіатурою. Ключові відмінності криються в начинці і тієї самої клавіатурі.

Планшет оснащений 12-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 × 1440 (216 ppi) зі співвідношенням сторін 3: 2. Huawei в першу чергу хвалиться його яскравістю - до 400 кд / м2. Логічно для пристрою, який позиціонується як максимально мобільне в серії. Підкреслюється це і товщиною планшета - 6,9 мм. Важить Matebook E без клавіатури-підставки 640 грамів.

З клавіатурою ж маса виростає до 1,1 кг - як у повноцінного ультрабука (слово, яке вже поступово починає забуватися). Досить важко для невеликого матерчатого аксесуара, чи не так? Зате в клавіатуру вбудовано підсвічування, а у підставки шарнір з безліччю ступенів свободи - кут нахилу можна регулювати як душа забажає. Виконання також цілком на рівні, користуватися Matebook E приємно, клавіатура з непоганою віддачею.

На корпусі планшета можна знайти кнопки включення, регулювання гучності, міні-джек і порт USB Type-C - тут Matebook E видає свою велику близькість до смартфонів, ніж до повнорозмірним комп'ютерів. На деяких ринках в комплекті буде йти док-станція з перехідниками на USB Type-A, HDMI і VGA, а також кабель USB Type-C -> USB Type-A. У число цих «деяких» ринків Росія потрапить чи.

Побудований Matebook E на базі процесорів Intel Core покоління Kaby Lake (відзначимо, забігаючи вперед, - як і дві інші моделі). Буде дві версії: BL-W09 з Core m3 і BL-W19 з Core i5. Також будуть варіації за обсягом накопичувачів і оперативної пам'яті: 128, 256 або 512 Гбайт (це SSD, звичайно) і 4 або 8 Гбайт ОЗУ. Графіка - тільки однокристальна, Intel HD Graphics 615.

Фішкою трансформера могла б стати максимальна мобільність ще і в плані інтернету, але, на жаль, слот для SIM-карти в Matebook E не передбачений. Зате WI-Fi - двохдіапазонний (2 × 2 MIMO), такий же передбачений і для двох інших Matebook. А вбудованої батареї на 33,7 Вт · год повинно вистачати на 9 годин безперервного відтворення відео (з 50-відсотковою яскравістю екрану і очевидно відключеними бездротовими модулями).

Matebook E буде доступний в трьох колірних варіаціях: золотистий (Champagne Gold) планшет з рожевою або коричневої обкладинкою або сірий (Titanium Gray) з сіркою же обкладинкою. Золотисто-коричневий - мій фаворит, виглядає дійсно здорово! Коштувати Matebook E буде від 999 до 1 299 євро в залежності від модифікації.

# Matebook X

Одночасно і найцікавіша, і найбільш дослівно скопійована з конкурентів модель - Matebook X навіть не намагається вдавати, що не хоче бути схожий на MacBook: тут і впізнаваний з першого погляду дизайн, і навіть відсутність сенсорного екрану (обов'язкового, здавалося б, для компактних лептопів на Windows). В даному випадку це і непогано - на ринку утворився дефіцит хороших компактних ноутбуків без зайвих наворотів. Зате тонких і досить потужних - аудиторія для таких гаджетів завжди знайдеться.

Matebook X з ходу кидає в обличчя вражаючі цифри. Товщина - 12,5 мм! Вага - 1,05 кг! 13-дюймовий дисплей з 2К-дозволом (2160 × 1440)! Повноцінні Intel Core i5 або i7 (Kaby Lake) в основі з пасивним охолодженням! Але бере свій «містер ікс» в першу чергу не характеристиками, а тим, яке враження справляє.

Метал, скло, гранична тонкість і ніякої оригінальності, але виглядає красиво і виконаний дуже здорово. Кольори: звичайно ж, золотий і срібний, а також рожевий - в цьому кольорі Matebook X примудряється теж виглядати відмінно. Це, мабуть, найбільш симпатичний рожевий ноутбук з усіх, що я бачив. У 2017 році, коли тонкі ноутбуки на Windows знайти стало не так-то просто - прямо бальзам на душу. Який, звичайно, розбавлений навіть не краплею дьогтю, а цілими склянками сліз з приводу ціни. Від 1 399 до 1 699 євро! Суворо.

За ці гроші ви, правда, отримуєте не тільки ноутбук, але і (сюрприз!) Док-станцію-перехідник з USB Type-C на USB Type-A, VGA і HDMI. Адже на тонкому корпусі нічого, крім двох (і все-таки - вчися, Apple!) USB Type-C і одного міні-джека немає.

Matebook X - перший тонкий ноутбук з Dolby Atmos на борту. У верхню панель, над повнорозмірною клавіатурою, вбудовані два динаміка. А збоку від них - кнопка включення з вбудованим сканером відбитків пальців. Куди без нього.

Харчування забезпечує батарея на 41,4 Вт · год. Її повинно вистачати на 10 годин відтворення відео на половинній яскравості дисплея (причому незалежно від версії). Графіка вбудована, SSD на 256 або 512 Гбайт і 4 або 8 Гбайт оперативної пам'яті в залежності від версії (WT-W09 або WT-W19).

Це, мабуть, головний з трьох сьогоднішніх анонсів - Huawei присвятила йому значно більше часу, ніж двом іншим. Але, судячи з ціни, потрібен він китайцям в іміджевих цілях - "Дивіться, як ми можемо!". Заява про те, що Huawei приходить на ринок ноутбуків всерйоз. Що ж, віримо, дійсно відмінний гаджет.

# Matebook D

Сама несподівана новинка Huawei - повнорозмірний ноутбук Matebook D, який виглядає досить ніяково на тлі своїх «братів»: масивний пластиковий комп'ютер, який навіть не намагається вдавати портативним. Бізнес-класика.

Головна фішка криється в старших версіях Matebook D - PL-W19 і PL-W29 несуть в собі не тільки Intel Core i5 / i7 покоління Kaby Lake, але і дискретну графіку - NVIDIA GeForce 940MX. Не бозна-що, але ноутбук Huawei з дискретною графікою? Ви правда цього очікували? Дуже погано.

Раз вже ніщо особливо не сковує в плані товщини, то можна розвернутися і з накопичувачами - варіацій безліч: від 256-гігабайтного SSD або 500-гігабайтного жорсткого диска до поєднання терабайтного HDD з 128-гігабайтної «флешкою». Оперативної пам'яті теж можна отримати чимало: від 4 до 16 Гбайт.

Дисплей - цілком звичайний ЖК діагоналлю 15,6 дюйма з Full HD-дозволом. Рекордів по яскравості не обіцяв - до 250 кд / м2. Але навколо екрану несподівано тонкі рамки - це якраз те, що і виділяє зовні Matebook D на тлі бізнес-ноутбуків з минулого десятиліття. Ну і сканер відбитків, вбудований в кнопку включення.

Huawei з новими Matebook виступила в своєму дусі: триєдності з моделей D, E і X толком не виходить

Два з трьох варіантів забарвлення Matebook D

Правда, замість нудного чорного Matebook D пропонується в сірому (Space Gray), золотистому (Champaigne Gold) і синьому (Aurora Blue) варіантах.

На корпусі помістилися три USB Type-A (один - 2.0, два - 3.0) і повнорозмірний HDMI. Охолодження у версії з дискретною відеокартою, звичайно ж, активне.

Huawei знову ж хвалиться співпрацею з Dolby - але якихось серйозних подвигів від ноутбуків без сабвуфера чекати не доводиться. Хоча звучать непогано: голосно, є такі-сякі низькі частоти, - вже навіть цього не чекаєш від подібних пристроїв.

Вбудованої батареї ємністю 43,3 Вт · год повинно вистачати на 8,5 години відтворення Full HD-відео на половинній яскравості екрану. Адаптер, як і для Matebook X, дрібний, тягати з собою цегла не доведеться.

Це найдешевший із представлених Matebook: від 799 до 999 євро залежно від модифікації.

Якщо Ви помітили помилку - виділіть необхідний текст і натисніть CTRL + ENTER.

Досить важко для невеликого матерчатого аксесуара, чи не так?
Не бозна-що, але ноутбук Huawei з дискретною графікою?
Ви правда цього очікували?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки