Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Батарея iPhone 7 збільшить автономність пристрою

  1. Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

На китайському ресурсі Weibo не так давно з'явилася інформація про акумуляторну батарею майбутнього iPhone 7: пристрій отримає АКБ більшого обсягу в порівнянні з поточними флагманами 6s і 6s Plus.
Джерело повідомляє, що iPhone сьомого покоління отримає акумулятор з ємністю 1735 мАг, в той час як модель з 5.5 "діагоналлю буде комплектуватися акумулятором на 2810 мАг. Обидві моделі в цьому плані трохи (на 20 і 60 мАг відповідно) перевершили актуальне зараз покоління смартфонів Apple .

Не секрет, що акумулятори на різних поколіннях iPhone часто не є взаємозамінними навіть якщо вони повністю сумісні за габаритами і роз'ємів, не секрет також і те, що ремонт iPhone часто не може обійтися без заміни акумулятора: через знос (не тримає заряд), з -за контакту з вологою або перепаду напруги батарею доводиться міняти, оскільки її відновлення, зрозуміло, практично неможливо. Заміна акумулятора iPhone 6 , Наприклад, дуже актуальна вже зараз, навіть не дивлячись на те, що сам апарат досить свіжий.

Саме тому так цікавий і актуальний вже зараз питання батареї нового iPhone 7.

Якщо вірити чуткам, iPhone 7 отримає схожий з шостим поколінням дизайн, за тим лише винятком, що корпус стане тоншим, зміниться форма антени. По-справжньому значуще переосмислення пристрою очікується тільки в 2017 році з релізом iPhone 8.

Незважаючи на те, що ємність акумулятора збільшилася незначно (менше ніж на один відсоток), варто розуміти, що обсяг АКБ і час автономної роботи - це відмінні один від одного поняття. У той час як ємність акумулятора дає значення, з яким варто рахуватися при роботі зі смартфоном, на багато більшу роль відіграє оптимізація внутрішніх компонентів. Так, акумулятор iPhone 6s мав меншу ємність в порівнянні з iPhone 6, проте сам пристрій в плані автономності залишалося на тому ж рівні.

Навіть якщо цей слух підтвердиться, iPhone 6 і iPhone 6 Plus як і раніше залишаться лідерами щодо ємність батареї серед всіх моделей iPhone. Ці пристрої комплектуються акумуляторами на 1810 і 2910 мАг відповідно, при цьому анітрохи не виграючи в автономності по відношенню до всіх iPhone за останні кілька років.

Зазвичай Apple збільшує ємність АКБ для збільшення коефіцієнта корисної дії батареї, що дозволяє використовувати менші обсяги при більшій місткості. При такому підході компанія може створювати більш тонкі пристрої без втрати автономності. Для тих користувачів, кому не вистачає штатного акумулятора iPhone 6 або 6s, Apple продає офіційний чохол з вбудованою батарей.

Незважаючи на те, що у нас вже є достатньо інформації про iPhone 7, на даний момент важко сказати, навіщо Apple змінювати існуючу технологію АКБ: можливо, Apple A10 буде менш енергоефективним в порівнянні з A9, проте на підставі існуючих чуток можна судити, що iPhone 7 принаймні буде порівнянний з iPhone 6s в плані автономності. Проте, ми очікуємо від iPhone 7 великих досягнень.

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?

Не знаєте з чого почати? В першу чергу - не переживати! Ознаки хорошого і якісного сервісу видно відразу. Ми підготували інструкцію для тих, хто шукає майстерню або сервісний центр по ремонту Apple

Справжні, чесні і прозорі ціни на сайті

Реальні терміни і гарантія - це повага до вас

Репутація професіоналів Apple і досвід в кілька років

}?>

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?
Не знаєте з чого почати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки