Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд компактних і легких батарей для зарядки будь-яких мобільних пристроїв

Як тільки на вулиці стає тепло і жарко, так відразу з'являється безліч цікавих аксесуарів і гаджетів, які можуть бути цікаві всім, хто не може просто так сидіти вдома, і використовує будь-яку можливість для активного проведення часу.

Сьогодні я розповім про, мабуть, самому модному типі аксесуарів для будь-яких мобільних пристроїв, включаючи iPad і iPhone. Я говорю про портативних батареях великої місткості, які прийнято називати PowerBank. Родзинка портативних батарей полягає в поєднанні великої місткості, дуже маленького розміру і великого асортименту конекторів, що дозволяють кілька разів зарядити практично будь-який мобільний пристрій.

Домогтися таких компактних розмірів вдається завдяки застосуванню нового покоління легких Li-Pol елементів підвищеної ємності. В результаті, пристрій, який легко поміщається в долоні, дозволить вам в будь-який момент і в будь-яких умовах зарядити свій гаджет без необхідності шукати розетку і чекати поки він зарядиться.

Про таких батареях я розповідав уже не раз. На перший погляд може здатися, що всі вони відрізняються лише дизайном, ємністю і набором конекторів для підключення тих чи інших мобільних пристроїв. Безумовно, все це дуже важливо, але є ще два моменти, на які мало хто звертає увагу при виборі. По-перше, вихідний струм батареї. Зазвичай він не перевищує 500-1000mАh. В принципі, цього струму більш ніж достатньо для більшості сучасних смартфонів, телефонів, планшетів, букридеров і інших мобільних пристроїв. Однак останнім часом з'являються пристрої з великою продуктивністю і підвищеним часом автономної роботи, які вимагаю більшого струму. Наприклад, новий iPad, який вимагає для зарядки струм не менше 2-2.1A.

Крім вихідного струму важливо розуміти, які режими зарядки підтримує батарея. Сьогодні на ринку можна зустріти два типи пристроїв. До першого типу я відношу найпростіші моделі, які працюють за принципом "розетки в кишені". Такі пристрої не вміють ідентифікувати поточний режим роботи мобільного пристрою (зарядка або зовнішнє живлення). Вони досить дешеві, але при цьому вимагають від користувача періодичного контролю процесу зарядки. Інакше, батарея продовжить живити пристрій, і заряд буде витрачений даремно.

Пристрої другого типу більш дорогі і мають інтелектуальної начинкою, що дозволяє автоматично відключити батарею по завершенні заряду акумулятора. Це дозволяє автоматично економити заряд зовнішньої батареї.

У цьому огляді я познайомлю вас з новими батареями Smartbird , Представленими в двох серіях, виконаних в єдиному стилі, але відрізняються за розміром і максимальною ємністю.

Маленька і зручна батарейка Smartbird U53

Знайомство з батареями Smartbird почнемо з мініатюрною серії U5x, що включає три моделі: U51 (4400mAh) , U52 (5000mAh) і U53 (5200mAh) . Всі моделі представлені в двох колірних рішеннях: білому і чорному. Для цього огляду я вибрав саму ємну модель U53. Незважаючи на велику ємність, за розміром ця модель не відрізняється від інших. Її вага становить всього 145 грам, що в поєднанні зі зручним дизайном корпусу, дозволяє легко носити її не тільки в сумці, а й в руці разом з телефоном. Це дуже зручно в тих випадках, коли доводиться заряджати пристрої на ходу.

Це дуже зручно в тих випадках, коли доводиться заряджати пристрої на ходу

На корпусі Smartbird U53 розташована велика кнопка, що відповідає за включення і виключення батареї. Поруч розташований індикатор, що відображає режим зарядки або режим очікування, і п'ять мініатюрних індикатора, за допомогою яких можна оцінити залишковий заряд батареї.

Поруч розташований індикатор, що відображає режим зарядки або режим очікування, і п'ять мініатюрних індикатора, за допомогою яких можна оцінити залишковий заряд батареї

На торці батареї розташовані два USB порту, а також яскравий світлодіод білого свічення, який може використовуватися як ліхтарик. Для включення / вимикання ліхтарика досить натиснути і утримувати протягом трьох секунд кнопку включення батареї. До речі, за словами розробників, ємності батареї вистачить на 240 годин роботи в режимі ліхтарика.

До речі, за словами розробників, ємності батареї вистачить на 240 годин роботи в режимі ліхтарика

Ліхтарик - штука, звичайно, хороша, але для мене набагато важливіше розібратися з особливостями підключення різних гаджетів і зарядки самої батареї. У Smartbird U53 використовується добре знайома і, як показує час, універсальна схема, що складається з двох USB портів, USB кабелю і набору насадок. Стандартний USB порт є виходом батареї. Такий підхід дозволяє підключати мобільний пристрій як за допомогою кабелю і набору перехідників входять в комплект, так і за допомогою рідного кабелю від мобільного пристрою. Треба сказати, що Smartbird U53 комплектується багатим набором перехідників. У комплекті їх вісім (LG, Samsung, Apple, Sony Ericsson, PSP, Micro USB, Mini USB і 2 мм роз'єм для Nokia).

У комплекті їх вісім (LG, Samsung, Apple, Sony Ericsson, PSP, Micro USB, Mini USB і 2 мм роз'єм для Nokia)

Я вперше стикаюся з таким числом перехідників. Зазвичай виробники батарей обмежуються чотирма перехідниками лише для самих популярних пристроїв. Вихідний струм дорівнює 500mAh, що робить пристрій сумісним з більшістю мобільних пристроїв, але про зарядку нового iPad і інших мобільних пристроїв з підвищеним часом автономної роботи можна забути. Але це і не важливо. Всі вони мають вбудовані акумулятори значно більшої місткості, ніж має Smartbird U53, тому і сенсу використовувати батарею для зарядки цих пристроїв, немає. Для них потрібно використовувати батареї куди більшої місткості.

Другий MicroUSB порт є входом. Для зарядки батареї необхідно використовувати штатний кабель з MicroUSB переходником. Зарядка може здійснюватися від USB порту комп'ютера або від будь-якого зовнішнього адаптера, обладнаного USB портом. Рекомендований струм зарядки становить 1000mAh. В цьому випадку час повного відновлення заряду батареї становить 6 годин. Мені не вдалося знайти адаптер з вихідним струмом 1000mAh. Максимум що є - 850mAh. Не думаю, що це сильно вплине на час зарядки.

Тепер подивимося на особливості зарядки мобільного пристрою. Smartbird U53 відноситься до першого типу пристроїв. Батарея не вміє розрізняти режим роботи зовнішнього пристрою. Вона працює як звичайна зарядка для вашого смартфона. При повній зарядці акумулятора вона просто живить пристрій, залишаючи акумулятор повністю зарядженим. У цьому випадку користувач повинен сам стежити за зарядкою свого мобільного пристрою і, щоб не витрачати зайву енергію, вчасно відключати пристрій від батареї. Для економії заряду батареї розробники використовували інтелектуальну систему включення і виключення батареї. Завдяки ній користувач може не турбуватися про вимикання батареї після зарядки мобільного пристрою. Досить відключити провід від пристрій і батарея автоматично відключаться через кілька секунд. Теж можна сказати і про включення. Досить просто підключити пристрій.

На скільки вистачає повної зарядки Smartbird U53? Відповідь на це питання залежить від ємності акумулятора зовнішнього пристрою. Наприклад, якщо ви плануєте заряджати свій бюджетний телефон Nokia, ємність акумулятора якого 800-900mAh, то повної зарядки Smartbird U53 вистачить приблизно на 5-6 зарядок. Якщо врахувати, що акумулятора телефону вистачає на півтора дня, то з Smartbird U53 ви зможете обходитися без розетки до дев'яти днів. Якщо ж ви плануєте заряджати свій смартфон, який обладнується акумулятором ємністю 1000-1500mAh, то Smartbird U53 вистачить на 3-5 зарядок. Це означає, що в залежності від активності використання смартфона, Smartbird U53 дозволить обійтися без розетки від 3 до 7 днів. Це підтверджують випробування на моєму iPhone 4, який обладнаний акумулятором ємністю 1450mAh. При не дуже активному використанні телефону, інтернет і мультимедійних функцій, мені вдалося використати iPhone 4 близько 4 днів. Якщо ж активно дивитися відео, спілкуватися в Skype з використанням Wi-Fi і грати в іграшки, то Smartbird U53 дозволив забути про розетку на 2 дня. Якщо говорити про можливість зарядки планшетів, то Smartbird U53 можна використовувати в тому випадку, якщо ємність вбудованого акумулятора вашого планшета не перевищує 4000-4500mAh. Іншими словами, ви можете використовувати батарею для роботи з більшістю сучасних 7 "планшетів, обладнаних акумуляторами ємністю від 2000 до 4000mAh. Якщо ж буде потрібно зарядити акумулятор планшета з більш ємною батареєю, наприклад, iPad2 в якому використовується акумулятор ємністю 7000mAh, то пам'ятайте, що заряду Smartbird U53 вистачить, щоб зарядити його приблизно на 70%.

Smartbird M63 - якщо потрібно ще більше енергії

Коли перед вами постає завдання ще більшого збільшення автономності пристрою, або необхідно заряджати пристрої з акумуляторами підвищеної ємності, то варто звернути увагу на іншу серію мобільних батарей Smartbird M6x. Ці батареї доступні в моделях M61 (6600mAh) , M62 (7200mAh) і M63 (7800mAh) .

Дизайн цих моделей залишився колишній. Вони також виконані в красивому білому або чорному кольорі, мають зручний і ергономічний корпус. Правда, за розміром ці батареї трохи більше, хоча і не значно. Вони також зручні для носіння в маленькій сумочці, та й в руці можна носити без особливого дискомфорту. Вага моделі M63 складає всього 197 грам.

Вага моделі M63 складає всього 197 грам

На лицьовій стороні корпусу батареї розташована кнопка включення, індикатор стану пристрою і п'ять мініатюрних індикаторів, за якими можна визначити рівень заряду батареї.

На лицьовій стороні корпусу батареї розташована кнопка включення, індикатор стану пристрою і п'ять мініатюрних індикаторів, за якими можна визначити рівень заряду батареї

На торці корпусу також розташовані два USB порту і світлодіод, який може використовуватися як ліхтарик.

На торці корпусу також розташовані два USB порту і світлодіод, який може використовуватися як ліхтарик

Комплект Smartbird M63 не відрізняється від попередньої батареї. Крім самої батареї в комплект входить короткий кабель-перехідник, який використовується як для зарядки мобільного пристрою, так і самої батареї, а також набір з восьми конекторів, сумісних з мобільними пристроями LG, Samsung, Apple, Sony Ericsson, PSP, Micro USB, Mini USB і Nokia.

Крім самої батареї в комплект входить короткий кабель-перехідник, який використовується як для зарядки мобільного пристрою, так і самої батареї, а також набір з восьми конекторів, сумісних з мобільними пристроями LG, Samsung, Apple, Sony Ericsson, PSP, Micro USB, Mini USB і Nokia

Вихідний USB порт має струм 500mAh. Тут варто зауважити, що невеликий вихідний струм, робить батарею цікавою для значного розширення часу автономної роботи мобільних телефонів, смартфонів і інших пристроїв, обладнаних акумуляторами ємністю 1000-4000mAh. Для пристроїв з більшою ємністю акумулятора було б доречним мати вихідний струм не менше 1000mAh. В цьому випадку зарядка таких пристроїв буде більш ефективною.

Для зарядки самої батареї рекомендується використовувати зовнішнє джерело, обладнаний стандартним USB портом з вихідним струмом 1000mAh.

Функціонально батарея Smartbird M63 не відрізняється від моделей серії U5х. Вона підтримує функцію автоматичного відключення при відключенні зовнішнього пристрою.

На скільки вистачить повної зарядки Smartbird M63 порахувати нескладно. Якщо взяти приклад зі звичайним телефоном Nokia, то батареї Smartbird M63 вистачить на дев'ять зарядок або на два тижні роботи без розетки. Якщо говорити про смартфони, то Smartbird M63 дозволить 5 разів зарядити iPhone 4, а при мінімальному навантаженні дозволить відмовитися від розетки на вісім днів. Що ж стосується планшетів, то якщо говорити про 7 "моделях, то їх можна буде зарядити приблизно два рази, а це, як показує мій досвід, 16 годин безперервного перегляду відео в HD якості. Чи не правда, вражає ?! Я спробував заряджати від Smartbird M63 свій iPad 2. Заряду батареї вистачило на одну повну зарядку і ще залишилося небагато енергії, приблизно, на 30 хвилин роботи. Правда, через невисокий струму, мені треба було трохи більше часу, ніж для зарядки від рідного мережевого адаптера.

висновок

Не думаю, що комусь варто пояснювати, наскільки мобільні батареї корисні і актуальні сьогодні, коли ми насилу уявляємо своє повсякденне життя без мобільного телефону, планшета, ігрової приставки або букридера. Настільки компактні і легкі батареї, як Smartbird U53 і M63, дозволяють обійтися без розетки від двох днів до двох тижнів, в залежності від типу пристрою і активності його використання. У цьому сенсі з ними не можуть зрівнятися жодні інші альтернативні рішення для зарядки мобільних пристроїв. Більш того, мобільні батареї можуть використовуватися для живлення різних пристроїв в похідних умовах. Наприклад, я використовую таку батарею для живлення мініатюрного роутера ASUS на дачі. Мені так зручніше. Однієї зарядки моделі Smartbird M63 вистачає на півдня активного використання Wi-Fi роутера з підключеним до нього 3G модемом. Іншими словами, якщо ви є користувачем будь-яких мобільних пристроїв, то обов'язково повинні обзавестися подібної батареєю, тим більше що коштують вони недорого. Наприклад, модель Smartbird U53 обійдеться в 2 048 рублів, а модель Smartbird M63 в 2 760 рублів. Це дозволить вам бути набагато вільніше і не відчувати себе втраченим в разі якщо ваш телефон не вчасно розрядився.

На скільки вистачає повної зарядки Smartbird U53?
Чи не правда, вражає ?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки