Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чи варто купувати макбук ейр?

Відомий виробник Apple завжди радий сповістити про запуск якісні пристрої, та й попит на продукцію компанії є завжди. Однак гаджети здатні розчарувати власника, але причина цього криється не в їх низьку якість, а у відсутності розуміння споживачів щодо призначення і характеристик техніки.

Перш за все, потрібно знати, що користувач хоче отримати від пристрою
Перш за все, потрібно знати, що користувач хоче отримати від пристрою. Простіше кажучи, купувати техніку слід вдумливо і уважно, адже саме так ставляться до своєї продукції розробники Apple. Перш ніж віддати перевагу останньої моделі гаджета або сучасного комп'ютера, подумайте, чи дійсно цей пристрій потрібно вам. І взагалі, чи варто купувати макбук ейр, наприклад, тільки для перегляду фільмів. Отже, давайте розглянемо всі «за» і «проти» придбання MacBook Air.

Дисплей НЕ Retina
Незважаючи на загальне очікування користувачів, до сих пір ні в одному з ноутбуків «повітряної» лінійки, так і не з'явився дисплей Retina. Поки що 11-дюймова модель має дозвіл дисплея 1366х 767 пікселів, а 13-дюймова - 1440х 900. Такі показники не йдуть в порівняння з макбуком Pro Retina, що має дозвіл 2880х1800 точок.

Якщо картинка дисплея не має для вас істотного значення, то ніяких застережень до покупки гаджета немає
Якщо картинка дисплея не має для вас істотного значення, то ніяких застережень до покупки гаджета немає. Однак, якщо макбук ейр необхідний вам для роботи, особливо в графічних програмах, то слід добре подумати, перш ніж оформляти покупку.

Чи варто купувати макбук, якщо відсутні необхідні порти?
Чи варто купувати макбук ейр, якщо в ньому немає необхідних портів? У ноутбуках зазначеної лінійки досі відсутні класичні виходи Firewire і Ethernet, оптичний привід теж не з'явився. Цілком логічним є запитання: для чого потрібен ноутбук, якщо в ньому передбачено тільки два виходи: для USB і один для Thunderbolt. Знову-таки, якщо порівнювати «повітряний» макбук з моделлю, оснащеною дисплеєм Retina, то другий може похвалитися великою різноманітністю портів - він має стандартні 2 виходи для USB, роз'єм HDMI, 2 Thunderbolt. Крім того, старі моделі макбуков Retina оснащені портами SuperDrive і Firewire 800, необхідними для зчитування інформації з дисків CD і DVD.

слабка модифікація
Якщо ви потребуєте у великій кількості оперативки, то «повітряні» маки не зможуть задовольнити вашим побажанням - в гаджетах цієї лінійки розширити ОП можливо тільки до 512 Гб. У пристрої MacBook з екраном Retina закладений розмір флеш-накопичувача становить 1 Тб пам'яті з можливістю її збільшення, то ж саме стосується і попередньої моделі MacBook Pro.

Таким чином, макбук ейр має істотний недолік - невеликий обсяг оперативної пам'яті
Таким чином, макбук ейр має істотний недолік - невеликий обсяг оперативної пам'яті. При цьому його максимальний обсяг RAM дорівнює 8 Гб, на противагу MacBook Pro, який оснащений 16 Гб. Багато користувачів можуть подумати, що їм вдасться самостійно модифікувати «яблучне» пристрій, однак виробник не рекомендує цього робити, оскільки в цьому випадку в сервісній підтримці вам буде відмовлено.

Відеокарта не кращого варіанту
І знову ще одна перевага на користь MacBook Pro, який оснащений значною Iris Graphics на базі intel на противагу HD Graphics 5000 у «повітряного» маку. Відповідно, якщо ви є завзятим любителем комп'ютерних ігор, то купувати MacBook Air вам просто немає сенсу, краще віддати перевагу іншому «яблучному» лептопу. Так, альтернативним варіантом можуть послужити модель Pro або настільні версії ПК.

Чи буде випуск MacBook Air з Retina?
Поки шанувальники Мас не квапляться купувати макбук ейр, оскільки є припущення, що незабаром буде випущена нова «повітряна» модель з екраном Retina.

Сучасний дисплей може вплинути на тривалість заряду батареї, це теж потрібно мати на увазі
Сучасний дисплей може вплинути на тривалість заряду батареї, це теж потрібно мати на увазі. Таким чином, питання - чи варто купувати макбук ейр або почекати з покупкою - залишається відкритим. Кожен знаходить на нього відповідь самостійно. Можливо, зваживши всі «за» і «проти» краще дочекатися виходу нового лептопа?

Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Чи варто купувати макбук, якщо відсутні необхідні порти?
Чи варто купувати макбук ейр, якщо в ньому немає необхідних портів?
Чи буде випуск MacBook Air з Retina?
Можливо, зваживши всі «за» і «проти» краще дочекатися виходу нового лептопа?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки