Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Головна сторінка Яндекса: як встановити стартовою сторінкою в браузері

  1. Додаток для установки Yandex.ru стартовою сторінкою
  2. Ручні настройки Яндекса в різних браузерах
  3. Домашня сторінка Yandex в Mozilla Firefox
  4. Стартова сторінка Яндекс в Opera
  5. Головна сторінка в Google Chrome
  6. Домашня сторінка Yandex в Internet Explorer
  7. Чотири простих кроки для установки домашньої сторінки для Internet Explorer:
  8. Головна сторінка YANDEX В Яндекс браузері
  9. Схема закріплення домашньої сторінки:
  10. Стартова сторінка Яндекс в Safari
  11. Що робити, якщо стартова сторінка не встановлюється на браузері?

Короткий зміст

Якщо ви давно хотіли полегшити і прискорити процес пошуку головної сторінки Яндекса і зробити його стартовою сторінкою вашого браузера, то ця стаття для вас! В чому полягає спрощення роботи з пошуковою системою, якщо він встановлений в якості «стартової»?

При відкритті браузера автоматично відкривається сторінка пошукового агента, що економить ваш час і зусилля. Знати - як встановити веб-сторінку в якості головної - вельми корисно.

Адже можна не втрачати зайвого часу і відразу ж відкривати цікаву сторінку в браузері. Здійснити це налаштування абсолютно нескладно, але деякі починаючі користувачі інтернету можуть і не знати - як це робиться.

Здійснити це налаштування абсолютно нескладно, але деякі починаючі користувачі інтернету можуть і не знати - як це робиться

Два основні суперники - Яндекс і Google

Зараз можна виділити 2 основних пошукових сервісу - це Yandex і Google. Серед російськомовного населення, природно, лідирує саме пошукова система Яндекс і цього лідерства є маса причин. Яндекс відрізняється від свого конкурента ряд переваг:

  1. Висока інформативність. З стартової сторінки можна відразу вийти на всі сервіси пошукача: новини, афішу, погоду, пошту і т.д. Її навіть можна налаштувати за своїм бажанням завдяки додатковим віджетів і модулів.
  2. Висока якість видачі інформації.
  3. Приємний зовнішній вигляд, який також можна налаштувати під свої переваги завдяки темам Яндекса, які постійно оновлюються.

Пошуковий сервіс «Яндекс» є четвертим серед пошукових систем світу за кількістю оброблених пошукових запитів

Додаток для установки Yandex.ru стартовою сторінкою

Найпростіший спосіб установки Yandex.ru стартової сторінки - це використовувати спеціальний додаток, яке пропонує сам Яндекс. Встановити це додаток можна за посиланням http://home.yandex.ru . Завдяки цьому додатку у всіх браузерах автоматично встановитися Яндекс в якості головної сторінки. Ніяких додаткових ручних налаштувань в даному випадку не буде потрібно. У разі, якщо цей додаток не спрацювало або просто ви не хочете завантажувати додаткову програму, то можна внести в кожному браузері налаштування вручну.

У разі, якщо цей додаток не спрацювало або просто ви не хочете завантажувати додаткову програму, то можна внести в кожному браузері налаштування вручну

Дотримуючись простих інструкцій Яндекса, можна встановити додаток для закріплення Yandex.ru в якості домашньої сторінки браузера.

Ручні настройки Яндекса в різних браузерах

Етапи установки головної сторінки практично ідентичні для всіх браузерів, але, тим не менше, кожен браузер має невеликі особливості закріплення стартової сторінки. Детально ми розглянемо - як зробити Яндекс стартовою сторінкою для ключових браузерів:

  1. Mozilla Firefox;
  2. Opera;
  3. Google Chrome;
  4. Internet Explorer;
  5. Яндекс браузера;
  6. Safari.

Найпопулярніші і зручні браузери за версією користувачів Інтернету

Домашня сторінка Yandex в Mozilla Firefox

Першим браузером розглянемо Mozilla Firefox, який є лідером серед користувачів Росії.

Для установки домашньої сторінки зайдіть в меню налаштувань у верхньому правому куті або просто в адресному рядку браузера можна набрати «about: preferences».

Далі вибираємо пункт «Налаштування», після чого в контекстному меню натискаємо на вкладку «Основні». В даній вкладці в рядку «При запуску Firefox:» встановлюємо «Показувати домашню сторінку».

В даному розділі в рядку «Домашня сторінка» або «Home Page» вказуємо адресу стартової сторінки, а саме http://www.yandex.ru , І натискаємо кнопку «Ок».

Приємною особливістю сучасних браузерів є відсутність значимості величини регістра, тобто браузеру буде все одно - великими або маленькими літерами ви пропишете адреса сайту.

Стартова сторінка Яндекс в Opera

Як говорилося раніше, настройки у всіх браузерах дуже схожі, тому настройка домашньої сторінці в Опера буде практично такою ж, що і в Мозилла.

Для цього в браузері відкриваємо меню і вибираємо розділ «Налаштування».

Далі в розділі «При запуску» встановлюємо прапорець на рядку «Відкрити певну сторінку або декілька сторінок».

Далі в розділі «При запуску» встановлюємо прапорець на рядку «Відкрити певну сторінку або декілька сторінок»

Останні версії браузерів дуже схожі, відповідно і налаштування багатьох параметрів також збігаються, в тому числі, і настройка домашньої сторінки

Після чого натиском кнопку «Задати сторінки» і у вікні в рядку «Додати нову сторінку» вказуємо адресу http://www.yandex.ru .

Можна додавати відразу кілька сторінок в список, таким чином, при запуску браузера будуть відкриватися кілька вкладок.

Якщо ж на момент установки стартовій сторінці у вас в браузері відкрита сторінка Яндекс, то годі й прописувати адресу в вручну, а лише натиснути кнопку «Використовувати поточні сторінки» і адреса Яндекса відобразиться автоматично.

Після всіх дій натискаєте кнопку «Ок».

Головна сторінка в Google Chrome

Встановити сторінку швидкого доступу в Google Chrome також просто, як і в попередніх варіантах.

Для цього в «Меню» браузера (кнопка у вигляді 3-х горизонтальних ліній у верхньому лівому куті) вибираємо пункт «Налаштування».

У старих версіях Гугл Хрому розділ «Меню» може знаходиться і в правому куті браузера.

Далі в розділі «Початкова група» вибираємо пункт «Наступні сторінки» і натискаємо кнопку «Додати».

Розділ «Налаштування» Google Chrome дуже нагадує такий же розділ в браузері Opera. Чи не так?)

Відкрилася вкладка, де необхідно прописати адресу домашньої сторінки, в нашому випадку це адреса Яндекса. Погоджуємося з нашими введеними змінами і натискаємо «Ок».

Як і в попередніх браузерах можна спростити завдання і натиснути кнопку «Використовувати поточні сторінки», якщо сторінка пошуковика вже відкрита в браузері.

Домашня сторінка Yandex в Internet Explorer

Зараз дуже багато версій даного браузера, які встановлені на комп'ютерах або ноутбуках, тому розглянемо установку домашньої сторінки Яндекс на останніх версіях Internet Explorer - 10 і 11. Якщо ж у вас встановлена ​​більш рання версія цього браузера, то процес установки буде схожим з наведеним нижче алгоритмом і не важко вам самостійно встановити Яндекс в якості стартової сторінки на вашому браузері.

Чотири простих кроки для установки домашньої сторінки для Internet Explorer:

  1. Необхідно відкрити меню налаштувань браузера (вгорі праворуч);
  2. Вибирати вкладку «Властивості браузера»;
  3. У розділі «Загальні» знаходите пункт «Домашня сторінка» і вписуєте в порожній рядок адресу http://www.yandex.ru .
  4. У пункті «Автозавантаження» встановлюєте прапорець на рядку «Починати з домашньої сторінки» і клікаєте «Ок».

Зручність Internet Explorer в тому, що в рядок можна вписати декілька адрес потрібних вам сторінок, які також автоматично будуть завантажуватися при відкритті браузера.

Головна сторінка YANDEX В Яндекс браузері

Зовнішній вигляд Яндекс браузера схожий на інтерфейс Гугл Хрому, однак існують деякі відмінності при установки домашньої сторінки.

Схема закріплення домашньої сторінки:

  • Відкриваєте настройки браузера.

Розділ «Налаштування» представлений у вигляді значка шестерні вгорі сторінки

  • У контекстному меню вибираємо вкладку «Налаштування».

У контекстному меню вибираємо вкладку «Налаштування»

  • У вікні, в пункті «З чого почати?» Ставите крапку на рядку «Відновити вкладки, відкриті минулого разу» і галочку в графі «Відкривати www.yandex.ru, якщо немає вкладок»

У цьому браузері не встановлена ​​можливість закріплення стартової сторінки. Можливо, це зроблено з тією метою, щоб всі користувачі цієї програми користувалися виключно пошуковим сервісом Яндекс.

Даний пункт говорить про те, що при повторному відкритті браузера, будуть відкриватися вкладки, відновлені з останнього сеансу, але при цьому пропонується відзначити підпункт «Відкривати www.yandex.ru, якщо немає вкладок». Тобто, якщо перед закриттям програми, ви закрили всі вкладки, то при наступному запуску браузера відкриється саме сторінка Яндекс.

Стартова сторінка Яндекс в Safari

Сафарі - молодий браузер, розроблений компанією Apple для свого фірмового обладнання. Всі сучасні користувачі айфонів і макбуков знають про це простому і зручному браузері. Для установки домашньої сторінки в Сафарі знадобитися всього три простих кроки:

  1. У правому верхньому кутку натискаєте на значок шестерінки і переходите в розділ «Налаштування»;
  2. Далі вибираєте пункт «Основні»;
  3. У вікні «Домашня сторінка» прописуєте адресу пошукача Яндекс.

Сафарі, напевно, перший браузер по простоті і лаконічності. Нічого зайвого!

Що робити, якщо стартова сторінка не встановлюється на браузері?

Рідко, але трапляються ситуації, коли навіть дотримуючись всіх інструкцій, не виходить встановити стартову сторінку через настройки браузера в ручному режимі. Що ж робити в такому випадку? Є кілька пропозицій:

  1. Спробуйте завантажити додаток http://home.yandex.ru , Про який говорилося на самому початку нашої статті, і спробувати автоматично внести зміни в браузер. Тільки варто пам'ятати, що стартова сторінка зміниться у ВСІХ встановлених браузерах на вашому комп'ютері.
  2. Почистіть комп'ютер за допомогою антивірусу і відновите спробу встановити Яндекс в якості домашньої сторінки.
  3. І наостанок, якщо всі способи не допомагають досягти потрібного результату, зверніться в службу підтримку вашої операційної системи. Детально опишіть ваші дії, вкажіть виникають помилки і додайте до вашого повідомлення скріншоти ваших дій.

джерело

В чому полягає спрощення роботи з пошуковою системою, якщо він встановлений в якості «стартової»?
Чи не так?
У вікні, в пункті «З чого почати?
Що робити, якщо стартова сторінка не встановлюється на браузері?
Що ж робити в такому випадку?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки