Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung Galaxy A3 SM-A300F - огляд, відгуки про Самсунг Галаксі А3

  1. Габарити і вага - 4.5
  2. Екран - 3.1
  3. Камери - 3.5
  4. Фото з камери Samsung Galaxy A3 - 3.5
  5. Робота з текстом - 3.0
  6. Інтернет - 5.0
  7. Комунікації - 3.8
  8. Мультимедіа - 3.4
  9. Батарея - 3.3
  10. Продуктивність - 2.2
  11. Пам'ять - 4.0
  12. Особливості
  13. конкуренти

Samsung Galaxy A3 - смартфон середнього рівня з дисплеєм в 4.5 дюйма. У нього досить багато плюсів: легкий і тонкий металевий корпус, відносно непогані камери і хороша автономність. З виявлених недоліків: низька роздільна здатність дисплея і висока ціна. Пристрій підійде користувачу, якому при виборі смартфона важливі матеріали корпусу і збалансованість пристрою.

У смартфона симпатичний дизайн, правда, метал в корпусі для чогось загримували під пластик. Невелика діагональ Галаксі А3 дозволяє керувати ним за допомогою однієї руки, в тому числі користуватися камерами. До слова, вони у смартфона непогані - основна в 8 МП і фронтальна на 5 МП. Звичайно, до рівнів флагманських вони не тягнуть, але все ж гарні для своїх дозволів. Основне питання до Samsung (крім високої ціни) - це дисплей. На жаль, його низький дозвіл знаходиться на рівні міні-флагманів 2013 року - всього 960 × 540 пікселів. У всьому іншому дисплей виявився хорошим, завдяки застосуванню технології Super AMOLED. Але багато в чому саме проблеми дисплея завадили телефону зайняти високе місце в нашому рейтингу смартфонів .

Щодо автономності Galaxy A3 у нас були сумніви, адже телефон тоненький. Чи не виявиться вона низької при ємності батареї в 1900 мАг? Але смартфон показав непогані результати - він протримався 9 годин в режимі перегляду HD-відео на максимальній яскравості. І хоча йому далеко до результатів тестів кращих смартфонів , В цілому вийшла збалансована модель.

І хоча йому далеко до   результатів тестів кращих смартфонів   , В цілому вийшла збалансована модель

Габарити і вага - 4.5

Багато хто критикував пластикові телефони Samsung і чекали, коли ж, нарешті, корейська компанія випустить повністю металеві смартфони. І ось після випуску моделей Samsung Galaxy Alpha і Galaxy Note 4 з металевими рамками компанія презентувала повністю металеві Samsung Galaxy A3 і Galaxy A5. Ми купили для тестів молодшу версію, Самсунг А3 - виробники не так часто балують споживачів незвичайними смартфонами з уявною вже невеликою діагоналлю в 4.5 дюйма.

Що ж в результаті отримали споживачі разом з металевим корпусом Samsung Galaxy A3? Для початку такі «гідності», як нерозбірний корпус з незнімної батареєю і високу ціну. Сам корпус виконаний таким чином, що недосвідчений користувач (якщо він ніколи не бачив рекламу смартфона) може так і не дізнатися про застосування металу. Справа в тому, що металевою виглядає тільки рамка, а кришка покрита якимось складом, через якого матеріал по відчуттях нагадує, скоріше, пластик, ніж метал.

Тоді до чого були всі ці зміни і застосування преміум матеріалів - залишається загадкою. Для того, щоб підвищити ціну Samsung Galaxy A3? Або корейський гігант боїться поспішати і втілювати в життя кардинальні зміни?

Або корейський гігант боїться поспішати і втілювати в життя кардинальні зміни

Зовнішній вигляд Samsung Galaxy A3 (SM-A300F) нагадує дизайнерський Galaxy Alpha, але корпус менш «химерний», без вигинів рамки і білих смужок біля кутів корпусу, з монотонною спинкою. Незвично виглядають динаміки квадратної форми на спинці пристрою і рамки навколо дисплея - на наш погляд, вони могли б бути вже, враховуючи ціну. Також відзначимо, що вже став тенденцією випирає об'єктив камери. В цілому, смартфон виглядає стильно і особливо сподобається дівчатам, тим більше в багатьох магазинах він продається разом з браслетом Pandora.

Смартфон з діагоналлю 4.5 дюйма відмінно лежить в одній руці і важить всього 110 грамів. До слова, навіть 4-дюймовий iPhone 5s виявився на 2 грами важче. Товщина корпусу доходить до 7,2 мм (без урахування випираючого об'єктива камери), що можна порівняти з 7 мм iPhone 6 . Висота і ширина 130 і 65,5 мм відповідно: по ширині Samsung Galaxy A3 у же маленького Lenovo A2010 , А по висоті - трохи менше Samsung Galaxy J1 (2016) (З діагоналлю на 0.2 дюйма більше). Якість збірки виявилося на хорошому рівні, корпус телефону не скрипить при тиску, а матеріал стійкий до подряпин.

Можливо, хтось очікував від телефону захисту від води, але він не сертифікований як захищений від вологи.

Смартфон Samsung Galaxy A3 можна купити в білому, сріблястому, чорному і золотом кольорах.

Екран - 3.1

Діагональ екрану пристрою - 4.5 дюйма. У екрану так зване qHD-дозвіл в 960 × 540 пікселів - типове, скоріше, для бюджетних моделей або міні-флагманів 2013 року. Чіткість зображення виходить невисокою - 245 пікселів на дюйм, але дисплей чіткіше, наприклад, дисплея Samsung Galaxy Grand Prime з таким же дозволом, але більшою діагоналлю. Низький дозвіл, мабуть, єдине, чим можна дорікнути дисплей - адже це Super AMOLED з його високою яскравістю і максимально широкими кутами огляду.

Кольори на дисплеї смартфона яскраві, навіть занадто соковиті і контрастні. Як і на більшості пристроїв компанії з таким типом дисплея, в налаштуваннях можна вибрати один з декількох режимів екрану. Максимально виміряна яскравість досить висока для AMOLED-матриці - до 370 кд / м2, а мінімальна яскравість білого поля - всього 5 кд / м2, що буде дуже зручно для читання в темряві. На сонці дисплей працював добре, вся інформація залишалася читається. Дисплей захищений склом останнього покоління Gorilla Glass 4 від компанії Corning.

За підсумками тестів, дисплей залишив у нас суперечливі враження. З одного боку, не можна сказати, що він поганий, а з іншого - таке низьке дозвіл виглядає як знущання за таку немаленьку ціну смартфона.

Камери - 3.5

Смартфон Galaxy A3 оснащений двома камерами: основний на 8 МП і фронтальної «прокаченной» камерою для Селфі на 5 МП. Останнє, швидше, данина моді і простий, недорогий спосіб підняти характеристики пристрою в очах споживачів, чим користуються багато виробників, особливо в середньоціновому сегменті. У основної камери є спалах, автофокус, але чомусь не знайшлося режиму HDR, який можна зустріти сьогодні у кожного другого бюджетника (якщо не частіше). Обидві камери знімають Full HD відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду і стереозвуком. При цьому стежить автофокус ми виявили лише у головну камеру, що не дивно.

Максимальна роздільна здатність фотографій - 3264 × 2448 пікселів, якщо замало пікселів, то можна знімати панорами. Фронтальна камера телефону має кілька особливостей для любителів Селфі - зйомка по жесту або голосу, зйомка анимированной GIF-ки з 20 кадрів і режим ширококутних Селфі для панорамних кадрів. Ви зможете об'єднувати три кадри в один, щоб в знімки потрапили всі ваші друзі, ну або майже все. Нам здається, що камера хороша за мірками смартфона, фотографії досить чіткі, але іноді на знімках не вистачає контрасту і присутній якась біла пелена.

Фото з камери Samsung Galaxy A3 - 3.5

5

Дивитися оригінали фотографій

Робота з текстом - 3.0

Попередньо встановлено фірмова клавіатура на Samsung Galaxy A3 хороша для роботи з текстом, але невеликий розмір діагоналі не сприяє зручному набору слів. У неї є можливість переходу в клавіатуру 3 × 4, як на старих телефонах (мабуть, для любителів Т9 або тих, хто тільки переходить на більш сучасні смартфони). Підтримується безперервний введення за допомогою жестів (Swype), перемикатися між мовами доведеться, затиснувши пробіл і потягнувши його в будь-яку сторону. На верхньому ряду клавіш є розмітка для швидкого набору цифр, розмітки додаткових символів немає. В цілому, це типова хороша клавіатура від Samsung.

Інтернет - 5.0

На смартфоні Samsung Galaxy A3 Duos встановлено два браузера - «Браузер» і Google Chrome. Це типовий набір, але з деякими незвичайними функціями. У Google Chrome є разова автоподгонка тексту під заздалегідь обраний розмір і синхронізація вкладок з настільною версією браузера, пошук на сторінці, режим стиснення і ряд інших типових можливостей. У «браузері» є «нормальна» автоподгонка тексту, режим читання - дуже важливі функції, за відгуками багатьох користувачів Самсунга А3. Найцікавіше - функції «Швидкого управління». Якщо включити їх і провести пальцем від краю дисплея, біля пальця півколом спливають іконки панелі керування - вам залишається тільки водити пальцем, вибираючи потрібні дії. Начинки Galaxy A3 виявилося досить для бадьорого браузинга з декількома відкритими сторінками.

Комунікації - 3.8

За даним критерієм до рівня флагманів смартфону Samsung Galaxy A3 Duos не вистачає тільки підтримки MHL, OTG або Slimport для USB-роз'єму і дводіапазонного Wi-Fi. Однак пристрою є чим похвалитися і без цього: A-GPS, можливість роботи з вітчизняним ГЛОНАСС і китайським Beidou, LTE (Cat 4, швидкість до 150 Мбіт / сек) з підтримкою російських LTE-частот. Окремо можна згадати про наявність чіпа NFC. Galaxy A3 може працювати з двома Nano-SIM картами, але тут є невеликий фокус - один з слотів може використовуватися або під карту пам'яті, або під SIM-карту. Виходить, вам доведеться вибирати: або дві SIM-карти, або одна, але ще і з картою пам'яті. На наш погляд, це дуже дивне рішення. До того ж через неразборного корпусу відкривати слоти доведеться спеціальним ключиком або будь-який скріпкою. На корпусі можна знайти також стандартні роз'єми для навушників і Micro-USB роз'єм.

Мультимедіа - 3.4

Мультимедіа можливості смартфона, за підсумками тестів, виявилися середніми. У тестах телефон не програвав 4К відео (в принципі, йому це і ні до чого), добре справлявся з аудіо формату FLAC і WAV, зате не програвав AVI-відео і частина роликів формату MKV. Можна сказати, Samsung забезпечив пристрій підтримкою рідкісних аудіоформатів, чого не скажеш про контейнери для відео. Зате в відеоплеєрі можна вибирати зовнішні субтитри.

Батарея - 3.3

Смартфон Samsung Galaxy A3 SM-A300F Duos оснащений незнімної літій-іонною акумуляторною батареєю ємністю всього в 1900 мАг -майже як у тонкого «дизайнерського» Samsung Galaxy Alpha. Така ємність зовсім не вражає, але на практиці її цілком вистачає на день роботи. А в тестах, особливо в відеомарафону, пристрій показав дуже гарні результати, завдяки AMOLED-дисплея і нижчу розподільчу здатність. Так, смартфон програвав HD-відео майже 9 годині на максимальній яскравості, що менше, ніж у Samsung Galaxy Alpha (10 годин), але це довше більшості протестованих смартфонів. У режимі аудіоплеєра телефон приємно здивував, правда, в порівнянні, результати середні по протестованим пристроїв - близько 51 години. Це майже на третину довше, ніж у Lumia 550 . Що стосується щоденного використання - нам цілком вистачало його на день роботи при середній завантаженості. При цьому пристрій заряджається відносно швидко - за 2,5 години за допомогою штатної зарядки.

Продуктивність - 2.2

У Galaxy A3 використовується оновлений 64-бітний чіпсет середнього рівня Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410. Чотири ядра процесора працюють на частоті до 1,2 ГГц, за графіком відповідає графічний процесор Adreno 306. Використання 64-бітного процесора не просто данина модним віянням - смартфон коштує « на черзі »в списку пристроїв, які отримають оновлення до Android 5.0, невідомо тільки, коли саме. Об'єм оперативної пам'яті - 1 ГБ. В цілому, продуктивність телефону можна оцінити, як середню: потужностей пристрою вистачає для досить плавною роботи інтерфейсу, відтворення Full HD відео і більшості ігор.

чіпсет:

Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410

Кількість ядер і частота: чотири ядра, 1,2 ГГц Оперативна пам'ять: 1 ГБ Об'єм вбудованої пам'яті: 16 ГБ Графічний процесор: Adreno 306

Продуктивність смартфона - частково загадка. на Samsung Galaxy Core Prime за 9 000 рублів заявлений аналогічний чіпсет, що і на Samsung Galaxy A3 за 20 000 рублів, але, як показали тести, останній працює відчутно швидше, як в простих додатках, так і іграх. Наприклад, Minion Rush на металевому Samsung йде просто ідеально гладко, в той час як на Core Prime з такими ж ТТХ вантажиться помітно довше і іноді може пригальмовувати. При повсякденному використанні смартфон працює швидко. Компанія явно успішно працює над своїм інтерфейсом, полегшує його і прибирає зайве. І хоча це не перший телефон з «полегшеним» TouchWiz без великої кількості «зайвих» додатків і сильних подтормаживаний, Samsung ще є над чим працювати.

Захотілося пограти в ігри? На Galaxy A3 запускаються не тільки посередні за вимогами гри (наприклад, Minion Rush), але і більш «важкі», нехай і не всі. Так, в Dead Trigger 2 цілком можна грати навіть на максимальних налаштуваннях, а Real Racing 3 взагалі не побажав запускатися. Як ігрова платформа він не підійде, ігри важче будуть гальмувати, але для більшості ігор начинки смартфона досить. У різних бенчмарках смартфон цілком здатний змагатися з міні-версіями флагманів зразка 2014 року. У AnTuTu смартфон отримав в середньому 21324 бали, в тесті Ice Storm Unlimited від 3DMark - 4558 балів. Схожі оцінки ми бачили у Samsung Galaxy Grand Prime, LG G3 S і HTC One mini 2.

Пам'ять - 4.0

На відміну від Galaxy Alpha, у Galaxy A3 є слот для карти пам'яті, зате обсяг вбудованої пам'яті менше - 16 ГБ, з яких користувачеві доступно близько 12 ГБ. Підтримується також гаряча заміна картки, для цього достатньо просто зняти кришку. Підтримуються карти пам'яті об'ємом до 64 ГБ.

Особливості

Смартфон працює під ОС Android 4.4.4 (згодом обіцяється оновлення до Android Lollipop ) І під управлінням фірмової оболонки від Samsung - TouchWiz з власним набором додатків, налаштувань і т.д. Можна відзначити, що смартфон не настільки забитий великою кількістю вбудованих фірмових додатків, як цього можна було б очікувати від Samsung.

Основною особливістю телефону є металевий корпус. При цьому по відчуттях він нагадує пластик через особливого покриття. Інша особливість, яка випливає з металевого корпусу - нерозбірний корпус: ви не зможете зняти кришку, а батарею просто так вже не змінити. До особливостей можна віднести тонкий корпус і невелику вагу моделі, наявність NFC, підтримку LTE, а також високу ціну.

конкуренти

На лютий 2015 року Samsung Galaxy A3 можна купити по ціною 19 990 рублів, ми вважаємо, що це дуже дорого за такі характеристики, хоч це і преміум-матеріали та AMOLED-дисплей. До слова, HTC One mini 2 на старті коштував ті ж 20 000, та й до сих пір продається за такою ж ціною. При цьому Galaxy A3 можна цілком порівняти і з Galaxy S5 mini, який коштує приблизно стільки ж.

HTC One mini 2 - корпус виконаний також з застосуванням металу, але він не повністю металевий. Його дисплей також покритий захисним склом (старішого зразка), зате у нього більш високу роздільну здатність. Кути огляду дисплея Samsung Galaxy A3 ширше, а зображення соковитіше. В основній камері менше мегапікселів (8 проти 13 у HTC One mini 2), по фронтальним - паритет. Обидва працюють завдяки чипсетам середнього рівня, але у Galaxy A3 свіжіша версія і в наших тестах на батарею він протримався трохи довше. Зате HTC One mini 2 може запропонувати не тільки підтримку LTE і NFC, а й двохдіапазонний Wi-Fi, а також підтримку MHL і OTG. Обидва смартфони мають приємні, продумані інтерфейси і отримають оновлення до Android 5.0 Lollipop. Ціна на обидва пристрої однакова - близько 20 тисяч рублів, і вибір, що купити, зовсім не очевидний.

Samsung Galaxy S5 mini - з такою ж діагоналлю дисплея виглядає «простіше», зате не як жіночий смартфон. За габаритами він трохи товщі і важче. У нього HD-дисплей і є захист від води замість металевого корпусу. При цьому у пристрої розбірний корпус із знімною батареєю, фронтальна камера «всього» на 2,1 МП і 1,5 ГБ оперативної пам'яті, замість 1 ГБ. Що стосується інтерфейсів - в односімочной версії смартфона вони такі ж, як у Samsung Galaxy A3, плюс ІК-порт і двохдіапазонний Wi-Fi, а в Двухсімочний - доведеться обійтися без LTE і NFC. При цьому середня ціна на S5 mini на лютий 2015 роки встигла піднятися до 21 000 рублів.

Чи не виявиться вона низької при ємності батареї в 1900 мАг?
Що ж в результаті отримали споживачі разом з металевим корпусом Samsung Galaxy A3?
Для того, щоб підвищити ціну Samsung Galaxy A3?
Або корейський гігант боїться поспішати і втілювати в життя кардинальні зміни?
Захотілося пограти в ігри?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки