Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Honor 9 Lite з дисплеєм 2: 1 і 4 камерами: ціна, характеристики

  1. Ціна Honor 9 Lite
  2. Специфікації Honor 9 Lite

Huawei під суббрендом Honor в четвер 21 грудня запустив в Китаї модель Honor 9 Lite. Смартфон оснащений 5,66-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 2: 1, двома камерами, як на задній частині смартфона, так і на передній. Пристрій управляється EMUI 8.0 поверх Android 8.0 Oreo.

0 Oreo

Продажі телефону в Китаї почнуться 26 грудня. Як повідомляється, після початку продажів в Китаї, він надійде в продаж ще в 14 країн, включаючи Росію, Індію, Великобританію. Для порівняння Honor 9 має дисплей 16: 9 і подвійну задню камеру, і більш потужний процесор.

Ціна Honor 9 Lite

Вартість Honor 9 Lite починається з 1199 юанів (приблизно 182 $) за версію з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 гігабайтами вбудованої сховища. Смартфон з 32 ГБ RAM і 4 ГБ оперативної пам'яті обійдеться в 1499 юанів (228 $), за 64 ГБ вбудованої пам'яті і 4 ГБ оперативної просять +1799 юаня (приблизно 273 $). Як ми вже згадували, смартфон почнуть продавати в Китаї 26 грудня, а реєстрація на перший продаж відкривається сьогодні, 22 грудня.

Специфікації Honor 9 Lite

Honor 9 Lite працює на базі Android 8.0 Oreo під управлінням оболонки EMUI 8.0. Він має 5,65-дюймовий повноекранний дисплей з роздільною здатністю Full HD + (1080 × 2160 пікселів) з співвідношенням сторін 18: 9 і щільністю пікселів 428 пікселів на дюйм. За продуктивність відповідає чіп Huawei HiSilicon Kirin 659 (чотири ядра з тактовою частотою 2,36 ГГц і чотири ядра з тактовою частотою 1,7 ГГц) в поєднанні з 3 ГБ або 4 ГБ оперативної пам'яті.

Смартфон має подвійну камеру як спереду, так і ззаду. І передній і задній дуети складаються з 13 мегапиксельного основного датчика і 2-мегапіксельною вторинної камери. Крім того, задня камера оснащена автофокусом PDAF і світлодіодним спалахом. Honor 9 Lite поставляється або з 32 ГБ, або з 64 ГБ вбудованої сховища, обидва з яких розширюються за допомогою карти microSD (до 256 ГБ) в гібридної конфігурації з двома SIM-картами.

Можливості підключення в Honor 9 Lite включають 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth, GPS / A-GPS, 3,5-мм аудіо роз'єм і Micro-USB з підтримкою OTG. З датчиків на борту: акселерометр, датчик зовнішньої освітленості, магнітометр (цифровий компас) і датчик наближення.

Живиться пристрій від акумуляторної батареї ємністю 3000 мАг, що дозволяє використовувати смартфон до 20 годин в режимі розмови в мережах 3G, а в режимі очікування - до 24 днів. Час повної зарядки батареї приблизно 2 години і 20 хвилин. Габаритні розміри Honor 9 Lite складають 151 × 71,9 × 7.6 мм, і важить він 149 грамів.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки