Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт планшетів Lenovo

  1. Фотографії ремонт планшетів Lenovo

Планшети від компанії Леново одні з найпопулярніших і якісних на білоруському ринку портативних комп'ютерів, словосполучення цінаякість якраз про них Планшети від компанії Леново одні з найпопулярніших і якісних на білоруському ринку портативних комп'ютерів, словосполучення цінаякість якраз про них. Наша спеціалізована сервісна компанія проводить оперативний ремонт, настройку і заміну оригінальних комплектуючих в планшетах IdeaTab A3000, Yoga Tablet 8 B6000, Yoga Tablet 10 B8000, IdeaTab S6000L, IdeaTab S6000, IdeaTab S5000, IdeaTab lynx k3011, ThinkPad Helix i7, Lenovo Miix 2, IdeaTab A1000, ThinkPad 8, Miix 10, Thinkpad keyboard, Pad k1-10w64r, IdeaTab A1000L, Pad k1-10w32k, Lenovo lepad від компанії Леново за готівковий і безготівковий розрахунок з наданням гарантії.

Заміна сенсорного скла Lenovo від 26 бел.рублей Заміна екрану Lenovo від 35 бел.рублей Заміна екрану зі склом Lenovo від 40 бел.рублей Заміна елементів корпусу Lenovo від 15 бел.рублей Заміна динаміка Lenovo від 40 бел.рублей Заміна кнопки включення Lenovo від 20 бел.рублей Заміна камери Lenovo від 25 бел.рублей Ремонт гнізда для карти пам'яті Lenovo від 40 бел.рублей Заміна акумуляторної батареї Lenovo від 38 бел.рублей Заміна материнської плати Lenovo від 45 бел.рублей Профілактичні роботи після попадання вологи від 55 бел.рублей Відновлення працездатності ОС від 35 бел.рублей оновлено ие ОС (Android, Windows) від 35 бел.рублей Налаштування ОС і додатків від 15 бел.рублей

  • Вказані базові ціни на ремонт планшетів від компанії Lenovo, остаточна вартість визначається після проведення діагностики.
  • Просимо звернути увагу, що оплата послуг сервісного центру по ремонту та налагодженню планшетів Lenovo проводиться тільки в білоруських рублях.

Фотографії ремонт планшетів Lenovo

Нові комплектуючі до планшетів Lenovo в каталозі:

Вище представлений список нових оригінальних запчастин і комплектуючих до планшетів і гібридним ноутбуків від Lenovo, які нещодавно надійшли на наш склад, повний список на сторінці " запчастини до Lenovo ". Ціни вказані з послугою заміни. Якщо Ви хочете самостійно замінити вийшло з ладу комплектувальне (хоча ми не рекомендуємо, так як робити це необхідно професійно), то Ви можете просто купити запчастину у нас. Природно вартість буде нижчою, ніж зазначена - уточнюйте по телефону.

Ремонт, настройка, заміна оригінальних комплектуючих в планшетних комп'ютерах і ноутбуках перевертнів від компанії Lenovo є складним і відповідальним справою, тому довіряти його необхідно обов'язково справжнім професіоналам.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки