Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ASUS назвала ціни і терміни виходу планшетів-трансформерів на Windows 8 в Росії

Компанія ASUS спільно з Microsoft провела прес-конференцію, присвячену виходу в Росії планшетів-трансформерів і ультрабуків на платформі Windows 8

Компанія ASUS спільно з Microsoft провела прес-конференцію, присвячену виходу в Росії планшетів-трансформерів і ультрабуків на платформі Windows 8. Мова йде про такі пристрої, як планшетні комп'ютери ASUS Vivo Tab і ASUS Vivo Tab RT , Ультрабук-трансформер ASUS Transformer Book, ультрабук ASUS TAICHI, ноутбуки ASUS Vivo Book (X202, S400, U38), ASUS ZENBOOK Prime UX31A Touch - ультрабук, оснащений мультисенсорним дисплеєм, а також ASUS ET2220 - серія 21,5-дюймових моноблочних комп'ютерів.

11,6-дюймовий планшетний комп'ютер Vivo Tab відмінно підходить для роботи в мобільних умовах, а Vivo Tab RT - це легкий мультимедійний планшет.

ASUS Vivo Tab (ASUS TF 810) обладнаний новітнім процесором Intel Atom, 2 Гб оперативної пам'яті і призначеної для користувача пам'яттю в обсязі 64 Гб. Ключовою особливістю апарату є мобільна док-станція, за допомогою якої Vivo Tab можна перетворити в компактний нетбук з клавіатурою і тачпадом. Крім того, док-станція додає пару USB-портів і збільшує час автономної роботи за рахунок додаткового акумулятора. ASUS Vivo Tab можна буде придбати в кінці листопада - на початку грудня за ціною від 40 000 рублів.

До складу апаратної платформи ASUS Vivo Tab RT (ASUS TF600) входить 4-х ядерний процесор NVIDIA Tegra 3 з вбудованим графічним ядром, 2 Гб оперативної і 64 Гб пам'яті користувача. Як і Vivo Tab, він може використовуватися разом з мобільної док-станцією, яка пропонує клавіатуру, тачпад, USB-порт і додатковий акумулятор. Планшет ASUS Vivo Tab RT вже можна купити за ціною від 29 990 рублів.

ASUS Transformer Book являє собою ноутбук, який можна швидко трансформувати в планшетний комп'ютер - досить просто від'єднати екран від клавіатури. У апаратну складову Transformer Book входить процесор Intel Core i7 3-го покоління, твердотільний накопичувач і жорсткий диск. Вбудована акустична система з аудіотехнологією ASUS SonicMaster забезпечує чистий звук з глибоким, насиченим басом. ASUS Transformer Book буде доступний в середині грудня за ціною від 60 000 рублів.

При відкритій кришці ASUS TAICHI виглядає як будь-який інший ультрабук з повнорозмірною клавіатурою і тачпадом. Однак як тільки кришка закривається, пристрій перетворюється в планшетний комп'ютер з мультисенсорним екраном і підтримкою стилуса. Незважаючи на те що обидва екрани підключені до однієї і тієї ж апаратної конфігурації, вони функціонують незалежно один від одного, дозволяючи відразу двом користувачам працювати з TAICHI одночасно. Продуктивність забезпечується за рахунок процесора Intel Core третього покоління, швидкого твердотільного накопичувача і дводіапазонного бездротового модуля Wi-Fi 802.11n. ASUS TAICHI з'явиться в магазинах на початку грудня і буде продаватися за ціною від 52 000 рублів.

Серед особливостей серії ноутбуків ASUS VivoBook (X202, S400, U38) виробник зазначає якісні матеріали, широкий вибір варіантів забарвлення і, найголовніше, зручний сенсорний екран. Ноутбуки серії X202 вже продаються за ціною від 18 000 рублів. Ультрабуки серії S400 стануть доступні в поточному місяці за ціною від 33 000 рублів, а ноутбуки серії U38 надійдуть в продаж на початку грудня за ціною від 28 000 рублей.

ASUS ZENBOOK Prime UX31A Touch - це перша модель в серії ZENBOOK, оснащена мультисенсорним дисплеєм. Новинка має потужну апаратну конфігурацію, в яку входить процесор Intel Core 3-го покоління і твердотільний накопичувач об'ємом до 256 Гб. Що стосується інших характеристик ZENBOOK Prime UX31A Touch, то можна відзначити екран Super IPS + з широкими кутами огляду (178 °), швидкісний інтерфейс USB 3.0, а також двохдіапазонний бездротової адаптер Wi-Fi 802.11n. Поява на російському ринку ASUS ZENBOOK Prime UX31A Touch очікується в середині грудня. Пристрій буде доступний у великих роздрібних мережах комп'ютерної техніки та електроніки за ціною від 63 990 рублів.

Моноблочні 21,5-дюймові комп'ютери серії ASUS ET2220 виконані в компактному корпусі. Моделі серії ET2220 мають досить потужною для будь-яких повсякденних завдань конфігурацією, в яку входить процесор Intel Core i5 третього покоління і до чотирьох портів USB 3.0, а мультисенсорний екран моделей серії ET2220 є підходящим засобом взаємодії з інтерфейсом нової операційної системи Windows 8. Пристрої ASUS ET2220 з'являться на російському ринку в кінці грудня і будуть продаватися за ціною від 25 000 рублів.


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки