Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Довгоочікуваний LG V30 скоро опиниться в руках своїх покупців - LG Росія

Сеул, 20 вересня 2017 г. - Компанія LG Electronics (LG) на цьому тижні запускає продажі в Південній Кореї одного з найбільш очікуваних смартфонів LG V30 і найближчим часом почнуться поставки клієнтам в Північній Америці, Європі та на інші ключові ринки по всьому світу.

Смартфон LG V30 викликав бурхливий інтерес на берлінській виставці IFA 2017 цього року, отримавши рекордну для LG кількість нагород - 26. Публіка оцінила чудовий дизайн смартфона і цілий ряд інноваційних характеристик, а експерти прогнозують, що LG V30 буде складно перевершити, оскільки з його допомогою тепер можна без особливих зусиль створювати високопрофесійний мультимедійний контент.

Слідуючи за бажанням споживачів мати великий дисплей в компактному корпусі, інженери LG вмістили 6-дюймовий дисплей FullVision зі співвідношенням сторін 18: 9 в корпус, який на 8 мм коротше і на 3 мм тонше свого попередника LG V20. Захищений з усіх боків закругленими по краях панелями з загартованого скла, LG V30 завоював визнання за чудовий зовнішній вигляд зручність при використанні. При вазі всього 158 г LG V30 став найлегшим серед смартфонів з дисплеєм 6 дюймів і більше.

«Смартфон LG V30 створювався, щоб допомогти користувачам найкращим чином відобразити цінні моменти їхнього життя, - каже Джуно Чо (Juno Cho), президент компанії LG Electronics Mobile Communications. - Завдяки наявних функцій і характеристикам смартфон радує око, слух і дарує приємні тактильні відчуття. Що стосується зовнішнього вигляду, це, мабуть, найкрасивіший смартфон, який ми коли-небудь створили ».

Що стосується зовнішнього вигляду, це, мабуть, найкрасивіший смартфон, який ми коли-небудь створили »

Смартфони LG визнані кращими в сфері мобільної фотографії, і LG V30 продовжує цю традицію. В LG V30 багато інновацій, вперше представлених в смартфонах. Основна камера оснащена лінзами з апертурою f / 1.6, вловлює більше світла, дозволяючи створювати як ніколи яскраві фотографії. Лінза Crystal Clear зроблена зі скла - матеріалу, який зазвичай використовується тільки в передових камерах, - і забезпечує більш точну передачу кольору і чітке зображення, ніж звичайні пластикові лінзи.

Щоб знімати як професіонал, V30 оснащений режимом Cine Video. Завдяки функції Cine Effect з 15 попередньо встановленими стилізує фільтрами можна створювати відео в різних кіножанрах: від романтичної комедії до сучасних блокбастерів. Інноваційна функція Point Zoom дозволяє наближати будь-який об'єкт в кадрі, а не тільки той, що розташований в центрі. Формат файлів LG-Cine Log дозволяє відобразити широку динамічну і колірну палітру, забезпечуючи більше можливостей при постобробці відзнятого матеріалу. Все це разом з дисплеєм QHD + OLED FullVision (з здатністю 2880 x 1440) забезпечує більш високу швидкість відгуку і мінімізує залишкове зображення для ідеального подорожі по світу віртуальної реальності Google Daydream.

Детальна інформація, включаючи вартість і точні дати початку продажів, будуть оголошені додатково для кожного ринку.

www.lg.com

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки