Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ТОП-5: найкращі китайські Android смартфони

  1. OnePlus One
  2. Meizu MX4 і Meizu MX4 Pro
  3. Meizu M1 Note
  4. Xiaomi Mi4
  5. Xiaomi Mi Note і Xiaomi Mi Note Pro
  6. висновки

Не думаю, що комусь потрібно розповідати наскільки популярними стали китайські Android смартфони за останні пару років. На ринку ви знайдете безліч привабливих моделей, але серед них варто відзначити кілька відмінних рішень, які помітно випереджають своїх конкурентів за рахунок технічних характеристик, софтверних фішок, якості корпусу, зовнішнього вигляду і адекватної ціни.

На ринку ви знайдете безліч привабливих моделей, але серед них варто відзначити кілька відмінних рішень, які помітно випереджають своїх конкурентів за рахунок технічних характеристик, софтверних фішок, якості корпусу, зовнішнього вигляду і адекватної ціни

У цьому огляді представлені не просто флагманські пристрої, а 5 апаратів, які змогли виділитися на тлі інших представників свого класу. Постараємося довго не зупинятися на кожному з них, а розповісти тільки найголовніше.

Телефони з сьогоднішнього огляду пропонує будь-який інтернет магазин китайських смартфонів на http://price.ua/kitajskie_telefony/ccid13.html .

OnePlus One

Заснована в кінці 2013 року вихідцями з Oppo компанія OnePlus представила світу смартфон, який преса відразу ж охрестила «вбивцею флагманів». І з цим слоганом не можна було не погодиться: топове залізо, стильний зовнішній вигляд, відмінна камера, прошивка CyanogenMod, заснована на останньому Android і все це при ціннику $ 300. Відразу ж надійшло безліч замовлень і компанія просто не змогла забезпечити настільки масове виробництво смартфона, тому була введена система інвайт по якій пристрій продається і до сих пір.

У цивілізованих країнах One офіційно продається у фірмових магазинах OnePlus, а недавно компанія зробила вівторок вдень вільних продажів телефону. У зв'язку з цим апарат подешевшав і в наших магазинах, так як придбати його стало простіше. До того ж вам ніхто не заважає замовити його з доставкою в зарубіжних інтернет-магазинах.

А тепер давайте поговоримо про сам смартфон. OnePlus One - це дійсно преміальне пристрій нічим не поступається флагманів іменитих виробників. Навіть коробка і аксесуари виглядають дивовижно. Що стосується характеристик, то тут все не менш привабливо: 4-ядерний процесор Snapdragon 801, графічний прискорювач Adreno 330, 3 Гб оперативної пам'яті, 16 Гб або 64 Гб вбудованої без можливості розширення, 5,5-дюймовий Full HD дисплей від JDI, батарея на 3100 мАг і непогана 13-Мп камера з CMOS-сенсором Sony Exmor IMX214. За мірками 2014 року ця один з найпривабливіших смартфонів на ринку, а з огляду на вартість ще довго таким і залишиться.

Смартфон поставляється або з прошивкою CyanogenMod, або з ColorOS. Друга розрахована на китайський ринок і хоч має деякі цікаві фішки, насправді дуже строката і не підтримує російську мову. Якщо ж вам дістанеться смартфон з нею, то краще відразу самому перепрошити його на CyanogenMod. Незабаром пристрій отримає Android 5.0 Lollipop, причому не тільки прошивку CyanogenMod 12S, а й нову фірмову Oxygen OS.

Ну і варто сказати, що OnePlus One є одним з лідерів за кількістю кастомних прошивок, так що якщо ви любитель пробувати щось нове, то OnePlus One - однозначно ваш вибір.

Meizu MX4 і Meizu MX4 Pro

Перші продукти Meizu внесли значний вклад в популяризацію китайських смартфонів у всьому світі. Про компактних, красивих, продуктивних пристроях дізналися далеко за межами Китаю. Це були саме ті апарати, яких дійсно не вистачало на ринку Android Смартфон під час «гонки діагоналей» - флагманські, але при цьому зручно лежать в руці.

Після кількох вдалих моделей компанія пішла на поводу у ринку і випустила 5,1-дюймовий Meizu MX3, який став не менш популярним ніж попередні пристрої з серії. Мабуть, Meizu взяла курс на збільшення діагоналей і представила Meizu MX4, а потім і Meizu MX4 Pro з екранами 5,36 дюймів і 5,5 дюймів відповідно.

Мабуть, Meizu взяла курс на збільшення діагоналей і представила Meizu MX4, а потім і Meizu MX4 Pro з екранами 5,36 дюймів і 5,5 дюймів відповідно

Першою особливістю обох смартфонів є шикарний зовнішній вигляд і тонкі рамки навколо екрану завдяки чому корпусу для звичайного MX4 і Pro версії вийшли дуже компактними, якщо враховувати діагоналі дисплеїв. При цьому обидва пристрої вийшли досить широкими через нестандартного співвідношення сторін 5: 3 (15: 9).

Смартфони працюють під управлінням Flyme OS в якій навряд чи вдасться побачити Android - китайці намагалися повторити iOS і їм це вдалося. Принаймні зовні прошивка дуже нагадує ОС від Apple. Управління засноване на жестах і часто це спрощує роботу з такими габаритними пристроями. Кнопка управління тут одна, в Meizu MX4 Pro вона виступає ще й в якості сканера відбитків пальців. Також варто згадати, що зовнішній вигляд багатьох елементів Flyme OS можна налаштовувати під себе.

Основні камери у Meizu MX4 і MX4 Pro практично однакові: 20,7 Мп, 5-лінзова оптика з діафрагмою f / 2.2, сенсор Sony Exmor IMX220 і подвійний LED-спалах різних відтінків, але в Pro версії використовується сапфірове скло замість скла Gorilla Glass. Відео апарати вміють записувати в максимальному дозволі 3840 x 2176 пікселів (UltraHD 4K) при 30 к / с. Варто сказати, що камера в смартфонах одна з кращих на ринку.

Фронтальні камери тут абсолютно різні: в молодшій моделі використовується 2-Мп модуль Sony CMOS Exmor R, а в старшій варто модуль OmniVision OV5693 на 5 Мп.

Meizu MX4 отримав 8-ядерний процесор Mediatek MT6595, виконаний за технологією ARM big.LITTLE: 4 ядра Cortex-A17 по 2,2 ГГц 4 ядра Cortex-A7 по 1,7 ГГц, при цьому вони можуть працювати одночасно. Інші технічні характеристики: графічний прискорювач PowerVR G6200, 2 Гб оперативної пам'яті, 16/32/64 Гб вбудованої без підтримки MicroSD, Full HD екран і батарея на 3100 мАч.

Meizu MX4 Pro має на борту 8-ядерний процесор Samsung Exynos 5430, знову ж виконаний за технологією ARM big.LITTLE: 4 ядра Cortex-A15 по 2,0 ГГц і 4 ядра Cortex-A7 по 1,5 ГГц. Смартфон отримав графічний прискорювач Mali T628 МР6, 3 Гб ОЗУ, екран з роздільною здатністю 2560 × 1536 пікселів і акумулятор ємністю 3350 мАг.

У синтетичних тестах молодша модель показує себе краще, з роботою в системі вони справляються однаково добре, але в деяких іграх перевага за Pro версією - все-таки рішення від Samsung популярніший, ніж у MTK і відповідно оптимізація краще.

Meizu M1 Note

Взимку Meizu представила бюджетну новинку з шикарним екраном, дуже непоганим залізом, фірмовою оболонкою Flyme OS і просунутої камерою від Samsung. При цьому ціна на пристрій становить $ 200-250 (в залежності від обсягу пам'яті) - що ще треба від класного смартфона середнього рівня?

Meizu M1 Note володіє наступними технічними характеристиками: 8-ядерний (ARM Cortex-A53) 64-бітний процесор MediaTek MT6752, що працює на частоті 1,7 ГГц, графічний прискорювач Mali T760 MP2, 2 Гб ОЗУ, 16/32 Гб вбудованої пам'яті без можливості розширення і акумулятор ємністю 3140 мАг.

У Meizu M1 Note використовується 13-Мп сенсор Samsung з об'єктивом з п'яти лінз з діафрагмою f / 2,2 прикритий склом Gorilla Glass 3. Меню налаштувань камери ідентичне MX4 і MX4 Pro. Якість фото в M1 Note на дуже хорошому рівні, як для свого класу. Відео записується в Full HD зі швидкістю 30 к / с.

Відео записується в Full HD зі швидкістю 30 к / с

Як фронтальної камери використовується 5-Мп сенсор OV5670 з об'єктивом з чотирьох лінз з діафрагмою f / 2,2 і кутом огляду в 69 градусів.

Відмінностей в роботі системи на цьому пристрої та старших моделях немає, тому все, що написано про MX4 і MX4 Pro також відноситься і до M1 Note. Крім цього, це перший смартфон компанії з двома SIM-картами.

Також варто пару слів сказати про екран. Апарат отримав 5,5-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів від Sharp, виготовлений за технологією IGZO. В якості захисного скла використовується Corning Gorilla Glass 3. Екран - одна з найсильніших сторін смартфона: великі кути огляду, соковита чітка картинка, природне перенесення кольорів і висока яскравість.

Загалом за ті гроші, що просять за Meizu M1 Note кращого смартфона вам не знайти.

Xiaomi Mi4

Китайська компанія Xiaomi вже кілька років входить в ТОП-5 найпопулярніших виробників смартфонів у світі. До того ж вона випускає офігенний аксесуари: навушники, фітнес-браслети, зовнішні акумулятори, телевізори і ТБ-приставки. У минулому році Xiaomi представила свій перший планшет і він виявився не менш вдалим, ніж інша електроніка від цього китайського бренду. Якщо чесно, я не пам'ятаю жодного продукту компанії, який не був успішним і я вже неодноразово встиг переконається у відмінній якості продукції Xiaomi на особистому досвіді.

Флагман минулого року Mi4 повністю підтверджує мої слова - це компактний пристрій (за нинішніми мірками) з топовим залізом, екраном, камерою і фірмовою оболонкою MIUI. При цьому офіційна ціна вельми тішить - 400 доларів за версію з 64 Гб вбудованої пам'яті.

Технічні характеристики такі: 4-ядерний процесор Snapdragon 801, графічний прискорювач Adreno 330, 3 Гб оперативної пам'яті, 16 Гб або 64 Гб вбудованої без можливості розширення, 5-дюймовий Full HD дисплей виробництва Sharp прикритий загартованим склом Gorilla Glass 3 і акумулятор на 3060 мАг . У смартфоні встановлена ​​основна 13-Мп 6-лінзова камера від Sony, здатна записувати відео аж до 4K, а фронтальна камера на 8 Мп зробить вельми непогані Селфі.

У смартфоні встановлена ​​основна 13-Мп 6-лінзова камера від Sony, здатна записувати відео аж до 4K, а фронтальна камера на 8 Мп зробить вельми непогані Селфі

Оболонка MIUI легко налаштовується, а також має безліч цікавих функцій і тим (як платних, так і безкоштовних). Крім цього для Mi4 є більше десятка оригінальних змінних задніх кришок. Тому реальних недоліків у смартфона просто не спостерігається і я можу сміливо рекомендувати його кожному.

Xiaomi Mi Note і Xiaomi Mi Note Pro

Хоча більшість смартфонів з нашого огляду є великими пристроями, вони не зможуть зрівнятися з фаблет Xiaomi Mi Note і Xiaomi Mi Note Pro. Ці недавно представлені апарати позиціонуються компанією, як флагмани в продукції Xiaomi, тому вони просто не могли не потрапити в наш огляд.

Що спільного у молодшій і старшій моделі? Обидва апарати отримали 5,7-дюймовий екран, 13-мегапіксельну CMOS-камеру Sony IMX214 з апертурою f / 2.0 і системою оптичної стабілізації (OIS), підтримку двох SIM-карт, 64 Гб вбудованої пам'яті і акумулятор на 3000 мАг.

Інші характеристики у них істотно відрізняються. Mi Note Pro працює на топовом 8-ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 810 (4 ядра Cortex-A53 з частотою 1,5 Ггц і 4 ядра Cortex-A57 з частотою 2 Ггц) з графічним прискорювачем Adreno 430, має 4 Гб оперативної пам'яті і екран з дозволом QHD (2560 x 1440 пікселів). Звичайний Note отримав Snapdragon 801, 2 Гб оперативної пам'яті і Full HD дисплей.

висновки

Хороших китайських смартфонів дуже багато і виділити з них 5 кращих виявилося непросто. Я постарався максимально докладно розповісти про головні особливості кожного з них і я сподіваюся, що вам сподобалося. Якщо у вас є свої думки з приводу крутих китайських апаратів, які не були в наш ТОП, то ласкаво прошу в коментарі.

Даний огляд опублікований за підтримки price.ua .

При цьому ціна на пристрій становить $ 200-250 (в залежності від обсягу пам'яті) - що ще треба від класного смартфона середнього рівня?
Що спільного у молодшій і старшій моделі?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки