Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Lenovo P2 і характеристики

  1. Електронний «переводняк»
  2. Про приємне ...
  3. висновки

Лінійка "Vibe" від Lenovo завжди вміло тішить шанувальників компанії. Модель P2 - не стала винятком. Хоча ... не все так безхмарно, як може здатися на перший погляд. Давайте придивимося до нового творіння китайців, а після кожен зробить свій висновок.

Давайте придивимося до нового творіння китайців, а після кожен зробить свій висновок

Електронний «переводняк»

Як завжди, перше враження на користувача виробляє дизайн апарату. Якщо порівнювати з попередником P1, то зміни в зовнішньому оформленні є, але сказати, що вони позитивні не всі потенційні покупці готові. Дизайнери компанії працювали-працювали і отримали щось середнє між фаблет від Meizu (передня частина) і Xiaomi (задня панель). Виправдати фахівців можна лише фразою «придумати щось новеньке сьогодні досить складно». Але ж ми знаємо, як Lenovo вміє працювати. Чого тільки варта їх смартфон Vibe Shot: яскрава металева рамка, скляна задня кришка з смугою відмітної кольору, яка робить телефон схожим на цифровий фотоапарат. Оригінальне рішення, чи не так ?! Таку красу не хочеться і ховати в чохол для Lenovo Vibe Shot .

Про приємне ...

Модель P2 вражає своєю енергоефективністю. Акумулятор у нього просто «монстр» - 5000 мАг. Свою лепту в зниження енергоспоживання вносять і продуктивні процесор Snapdragon 625 і відеоадаптер Adreno 506, які вражають і забезпеченням плавності роботи інтерфейсу. Допомагають в цьому 4 Гіга оперативки і 32 Гб постійної пам'яті. Місця для зберігання фільмів і музики предостатньо, що дозволяє пристрою легко «дихати» і «не виснуть». Важливо враховувати і можливість застосування MicroSD-карти, яка максимально може розвантажити апарат.

Дисплей моделі P2 на тлі сучасних гаджетів нічим не відрізняється: 5.5 ", FullHD-дозвіл, технологія AMOLED. Основна і фронтальна камери теж не дивують (13 і 5 Мп). Знімки, виконані ними, характеризуються високою чіткістю і насиченістю барв, але до рівня флагманів P2 в цьому аспекті не дотягує.

висновки

В цілому новий смартфон від Lenovo має весь необхідний функціонал для користувача і в принципі є конкурентоспроможним апаратом. Але поміняти, наприклад, модель P1 на P2 навряд чи хтось захоче. Звичайно ж, вибір залишається за користувачем!

Оригінальне рішення, чи не так ?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки