Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Xiaomi Mi6: дата виходу, огляд, характеристики, ціна

  1. Чого очікувати від компанії?
  2. дисплей
  3. корпус
  4. Xiaomi Mi6 в Antutu
  5. Характеристики Xiaomi Mi6
  6. Камера
  7. бездротові модулі
  8. Ціна Xiaomi Mi6 і початок продажів
  9. Креслення Xiaomi Mi6 потрапили в мережу!
  10. Купити Xiaomi Mi6 на Aliexpress (версія 6Gb / 64Gb): (Магазин: Xiaomi MC Store)
  11. Купити Xiaomi Mi6 на Aliexpress (версія 6Gb / 64Gb): (Магазин: Tonke Digital Store)

Офіційна дата виходу Xiaomi Mi6 в Росії і в світі до сих пір не затверджена. Раніше вона була призначена на початок березня, потім перенеслася на 19 квітня. Але деякі джерела свідчать, що чекати смартфон раніше червня 2017 роки не варто. У будь-якому випадку, апарат за цей час обріс такою кількістю підтверджених витоків, що приблизна картина практично склалася в єдиний завершений пазл.

У будь-якому випадку, апарат за цей час обріс такою кількістю підтверджених витоків, що приблизна картина практично склалася в єдиний завершений пазл

Презентація Xiaomi Mi6 обіцяє бути дійсно унікальною, оскільки планується продемонструвати 6 варіантів пристрою! Зокрема, на суд громадськості представлять базовий варіант з діагоналлю 5,2 дюйма і версію «Plus», екран якої матиме 5,7 "відповідно.

Чого очікувати від компанії?

Почнемо з того, що характеристики Xiaomi Mi6 стали якщо не очевидними, то вельми достовірними. На вибір будуть пропонувати 6 варіацій апаратів:

  • 5,2 "- Snapdragon 835/4 ГБ;
  • 5,2 "- MediaTek Helio X30 / 4 ГБ;
  • 5,2 "- Snapdragon 835/6 ГБ.

Для більшого за габаритами апарату характеристики будуть такими ж, тільки діагональ виросте при цьому на 0,5 ". В іншому ж варто очікувати нову камеру, яка значно краще такий у Mi5S, матеріали корпусу, обсяг пам'яті та інші характеристики, про які - нижче.

дисплей

Почати огляд Xiaomi Mi6 хочеться саме з екрану, оскільки на нього користувач зверне першочергову увагу. Інженери не стали йти на поводу тренда «нарощування» пікселів на догоду ультра-чіткої зображенні і залишили всім звичне FullHD дозвіл 1920х1080, чого цілком достатньо як для 5,2 ", так і для 5,7 дюймів відповідно.

За основу була взята технологія IPS-OGS, позбавлена ​​повітряного прошарку. Відсутність змін в щільності точок гарантують шикарну продуктивність апарату. Головна особливість дисплея - закруглені краї, як у Galaxy S7 EDGE, хоча ця фішка вже давно використовується і іншими виробниками смартфонів. Зовнішність апарату від цього лише виграє.

корпус

Основою для Xiaomi Mi6 стане «крилатий» метал, що цілком логічно, зважаючи на концепції і орієнтованості апарату. Компанія любить використовувати алюміній не тільки в дорогих, але і дешевих лінійках. Живий приклад - Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

За неофіційними даними, флагманська версія може обзавестися керамічним корпусом. Подібне рішення вже використовується в Xiaomi Mi Mix. Чи позначиться це на ціні апарату? Поки невідомо. До слуху можна ставитися скептично, оскільки самі інженери кажуть про дорожнечу виробництва керамічних кейсів.

Xiaomi Mi6 в Antutu

Xiaomi Mi6 в Antutu

У AnTuTu Xiaomi Mi6 набирає вражаючих 210329 бали завдяки SoC Snapdragon 835, але версія на альтернативному чипі від MediaTek навряд чи буде демонструвати меншу продуктивність. Чи треба говорити, що цього з лишком достатньо для багатозадачності, хардкорного гейминга і не тільки.

Характеристики Xiaomi Mi6

Екран IPS, 5,15 дюйма з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD) Процесор 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,45 ГГц Графіка Adreno 540 Оперативна пам'ять 6 ГБ Вбудована пам'ять 64/128 ГБ Основна камера Подвійна, 12 Мп з підтримкою запису відео в 4K Фронтальна камера 8 Мп Акумулятор 3350 мАг з підтримкою швидкої зарядки Модулі Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, NFC, USB Type-C, A-GPS, ГЛОНАСС Операційна система Android 7.0 Nougat (MIUI 8) Габарити і вага 145.2 x 70.5 x 7.5 мм, 168 грам

А тепер докладніше. Крім процесора виробник оснастив своє дітище 4/6 ГБ ОЗУ стандарту LPDDR4 останнього покоління, яке на 30% випереджає показники LPDDR3, що додатково позначиться на сумарній продуктивності. Відеоприскорювачем послужить Adreno 540.

Сумарний обсяг внутрішньої пам'яті буде варіюватися від 32 до 128 ГБ, що буде залежати від конкретної версії апарату. Однак деякі джерела натякають на появу топової версії зі сховищем на 256 ГБ. Ймовірно, такий обсяг швидкісної пам'яті отримають володарі Xiaomi з 6 ГБ ОЗУ.

Останні новини про Xiaomi Mi6 приписують апарату ультразвукової сканер відбитків, швидку зарядку і USB-C замість Micro-USB.

В якості ОС виступить новітній Android Nougat у фірмовій оболонці MIUI.

Камера

Камера Xiaomi Mi6 повинна зазнати значних змін. У попередній версії з приставкою «S» використовувався сенсор Sony IMX378, але віце-президент китайського бренду Лі Ванк'янг натякнув, що у випадку з новинкою варто очікувати ще більш якісної матриці.

За попередніми даними, тилова (одиночна) камера обзаведеться 22-Мп датчиком, а фронтальна отримає в розпорядження сенсор на 16 Мп. Обидва модуля отримають стабілізацію, проте поки невідомо яку саме: оптичну (OIS) або електронну (EIS). У будь-якому випадку, фото Xiaomi Mi6 будуть чудовими.

бездротові модулі

Відносно бездротових технологій все залишиться на поточному рівні:

  • 2-діапазонний Wi-Fi 5 / 2,4 ГГц;
  • Bluetooth 4.2;
  • NFC;
  • GPS / ГЛОНАСС / Beidu.

Чи повернуть в телефон ІК-порт для управління «розумним» будинком - поки невідомо. Залишається чекати офіційний реліз.

Ціна Xiaomi Mi6 і початок продажів

Вартість апаратів в Китаї стартує від 250-300 доларів за версію з Xelio X30 на борту. Підвищення залежить від обсягу накопичувача. Варіанти на Snapdragon 835 обійдуться вже на 50-60 доларів дорожче при тому ж обсязі сховища. Додатково доведеться доплатити від 20 до 30 $ за варіант на 6 ГБ ОЗУ.

Топова комплектація буде коштувати 435 доларів, але ціна попередня і може змінитися після презентації. Самі виробники відзначають той факт, що комплектуючі постійно дорожчають і їм все складніше вкладатися в поточну кошторис.

Старт продажів Xiaomi Mi6 в Росії і Україні відбудеться пізніше. При цьому потенційним клієнтам спочатку говорять про доплату в 15-20% в залежності від апарату.

Що ж. Залишається лише чекати презентацію і сподіватися на краще.

Креслення Xiaomi Mi6 потрапили в мережу!

Креслення Xiaomi Mi6 потрапили в мережу

Купити Xiaomi Mi6 на Aliexpress (версія 6Gb / 64Gb): (Магазин: Xiaomi MC Store)

Купити Xiaomi Mi6 на Aliexpress (версія 6Gb / 64Gb): (Магазин: FANTACY)

Купити Xiaomi Mi6 на Aliexpress (версія 6Gb / 64Gb): (Магазин: Tonke Digital Store)

Купити Xiaomi Mi6 на Gearbest (керамічна версія 6Gb / 128Gb)

Чого очікувати від компанії?
Чого очікувати від компанії?
Чи позначиться це на ціні апарату?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки