Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Комплект 3G WiFi в автобусі купити в Україні

  1. Як влаштований комплект 3G / 4G WiFi в автобусі?
  2. Від чого залежить ціна готового комплекту WiFi 3G / 4G в автобусі?
  3. Як розрахувати вартість комплекту
  4. Як розрахувати вартість комплекту
  5. Що якщо 3G / 4G Інтернет не запрацює?
Головна

> 3G Модеми > Комплект "3G WiFi в автобусі" (50+ користувачів, мережа WiFi на швидкості до 42 Мбіт / с) від 5945 грн

Є в наявності

купити

купити

Замовити в розстрочку за тисяча чотиреста вісімдесят шість грн в місяць

Кредитний відділ Happynet

X

Купити в розстрочку Комплект "3G WiFi в автобусі" (50+ користувачів, мережа WiFi на швидкості до 42 Мбіт / с)

грн

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята, ми зв'яжемося з вами найближчим часом!

Візьми обладнання на 30 днів безкоштовно!

Залиште контактний номер, ми передзвонимо вам протягом 5 хвилин і оформимо заявку Залиште контактний номер, ми передзвонимо вам протягом 5 хвилин і оформимо заявку   Доставка і оплата Доставка і оплата

  • БЕЗКОШТОВНА доставка по всій Україні!
  • Доставка протягом 1-2-х днів
  • Безготівковий розрахунок для юр. осіб
  • Оплата при отриманні товару
  • Безготівковий і готівковий розрахунок
Гарантія та підтримка
  • Гарантія на все обладнання 24 міс
  • Обмін і повернення без проблем
  • Швидка і якісна техпідтримка
  • Тест на 30 днів БЕЗКОШТОВНО

Перед покупкою 3G обладнання перевірте ...>

Кожен з нас їздив на автобусі з міста в місто і практично у кожної людини є в житті досвід тривалих і болісних автобусних поїздок. Найчастіше тривалість поїздки залежить від того, як далеко Ви будете переміщатися на автобусі - ви їсте, чи Ви в сусіднє місто, на інший край країни або за кордон. У кожному з трьох випадків довгі години поїздки будуть відчутні кожною хвилиною.

Зараз же є тенденція підключення бездротового Інтернету в автобуси, за допомогою якого будь-який пасажир може підключити необмежену кількість пристроїв до WiFi точки доступу і користуватися безлімітний Інтернет трафіком на високій швидкості.

Як влаштований комплект 3G / 4G WiFi в автобусі?

Багато з досвідчених мандрівників використовують переносні 3G модеми або портативні 3G / 4G WiFi роутери для надання собі можливості виходу в Інтернет зі смартфона або ноутбука. Однак зараз, для забезпечення більшої зручності та комфорту подорожі власники автобусів все частіше починають встановлювати спеціалізовані WiFi комплекти в автобус.

Найчастіше такі комплекти складаються з декількох потужних 3G / 4G модемів і дуже потужного WiFi роутера . Ці складові разом являють собою надійний і стабільний спосіб підключення 3G Інтернету.

Очевидно, що для кожного замовника і навіть кожного автобуса, інженери компанії HappyNet розробляють і налаштовують індивідуальні комплекти, які в повній мірі покривають і задовольняють всі поставлені власником автобуса вимоги. Наприклад, готове рішення 3G WiFi в автобусі залежить від кількості пасажирів, які будуть користуватися бездротовим Інтернетом, кількістю можливих підключених пристроїв, розміром автобуса, кількістю відвідуваних країн.

Також для порівняння можна сказати, що середній комплект 3G / 4G WiFi в автобусі забезпечує радіус дії мережі до 50 метрів, швидкість понад 42,2 Мбіт в секунду і безлімітний Інтернет-трафік.

Від чого залежить ціна готового комплекту WiFi 3G / 4G в автобусі?

Тут необхідно відповісти на кілька запитань:

  1. Яку швидкість Інтернету Ви хочете надати своїм пасажирам?

    Необхідно брати до уваги той факт, що наявність одного каналу Інтернету, який, наприклад, надає Інтернет на швидкості 20 Мбіт в сек, а кількість користувачів дорівнює близько 40, то на кожного з пасажирів припаде до 0,5 Мбіт / сек. Тому таких Інтернет каналів може бути до 10 штук для надання якомога вищої швидкості Інтернету.

  2. Скільки країн відвідає Ваш автобус за одну подорож?

    Тут простіше розглянути на конкретному прикладі - Ваш автобус курсує по Україні, а далі по Варшаві. Очевидно, що в межах нашої країни Інтернет буде надаватися українськими операторами з безлімітним об'ємом можливих МБайт Інтернету. вартість таких тарифних планів в місяць зазвичай не перевищує 250 грн. А після того, як автобус перетне кордон, інтелектуальна система 3G / 4G WiFi в автобусі сама змінить оператора на місцевого з відповідним тарифним планом. Тут ціна послуг тарифного плану становить 357 грн на місяць також при наявності безлімітного Інтернет трафіку.

  3. Яке обладнання буде використано в комплекті?

    Технічні фахівці компанії HappyNet забезпечують своїм клієнтам індивідуальний підбір обладнання, яке найкращим чином задовольнить всі потреби і вимоги. Для забезпечення максимальної стабільності і швидкості доступу до Інтернету протягом усього маршруту найкраще віддавати перевагу потужному обладнанню, яке підтримують роботу як в технології 3G, так і 4G, а також до якого можна підключити підсилювач сигналу або антену .

Як розрахувати вартість комплекту

Які є комплекти 3G Wi-Fi Інтернету в автобусі?

Класифікуючи дане обладнання по грубому ознакою, такі комплекти Інтернету для автобуса можна розділити на 3 великих категорії. Перша призначена для подорожей в межах однієї країни. Тут зазвичай використовується 1 Інтернет канал і безлімітний доступ до мережі. Ціна такого комплекту стартує від 4950 грн. Все залежить від обладнання і кількості каналів. Варто лише зазначити, що швидкість передачі і прийому даних, яка буде при наявності 1 одного каналу Інтернету, навряд чи буде достатня для перегляду онлайн відео. Однак вільне користування будь-якими соцмережами і мессенджерами забезпечено.

Друга категорія комплектів призначена для поїздок в 2 або 3 країни. Тут вже наявність декількох каналів Інтернету обов'язково, зазвичай їх кількість стартує від 4х. Вартість таких комплектів починається від 13450 грн. Автоматичне перемикання між операторами мобільного мережі і безлімітний 3G / 4G Інтернет на високій швидкості забезпечує кожному з пасажирів стабільний доступ до мережі, перегляд відео в онлайн режимі, відвідування необмеженої кількості новинних та інших веб-сайтів.

Третя ж категорія 3G WiFi в автобусі призначена для автобусів, які їздять більш ніж через 3 країни. Очевидно, що вартість таких комплектів буде вище в порівнянні з попередніми, а саме починаючи з 19750 грн, що обумовлено наявністю більш ніж 8 Інтернет-каналів. високою швидкістю Інтернету і необмеженим трафіком.

Як розрахувати вартість комплекту

На що вистачить 3G WiFi Інтернету в автобусі?

Як уже неодноразово зазначалося, будь-який комплект Інтернету в автобус надає пасажирам безлімітний обсяг Інтернет трафіку. Нарахування необмежений мегабайт Інтернету здійснюється щомісяця, залежно від оператора і тарифного плану.

Однак для приведення наочний приклад і відповіді на питання варто сказати, щоб 1000 МегаБайт 3G Інтернету Вам вистачить для:

  • 45 годин безперервного веб-серфінгу, тобто перегляду інформаційних і новинних сторінок (без відео контенту);
  • більш ніж 300 музичних треків вийде завантажити будь-кому, що відповідає приблизно 18-ї години;
  • дзвінки по Skype або Viber з сумарною тривалістю 84 години;
  • активне відвідування будь-яких соціальних мереж протягом 52 годин.

45 годин безперервного веб-серфінгу, тобто  перегляду інформаційних і новинних сторінок (без відео контенту);   більш ніж 300 музичних треків вийде завантажити будь-кому, що відповідає приблизно 18-ї години;   дзвінки по Skype або Viber з сумарною тривалістю 84 години;   активне відвідування будь-яких соціальних мереж протягом 52 годин

Що якщо 3G / 4G Інтернет не запрацює?

Індивідуально розробляються комплекти Інтернету в автобус гарантують наявність стабільного доступу до мережі під час всієї поїздки незалежно від місця розташування автобуса, так як покриття мобільних операторів є більш ніж на 90 відсотках доріг.

Якщо ж у Вас все ще залишилися якісь сумніви стосовно якості роботи комплекту, то поспішаємо повідомити, що компанія HappyNet дає своїм клієнтам можливість тестування абсолютно будь-якого обладнання терміном на 30 днів абсолютно безкоштовно. 3G WiFi комплект для автобуса не виняток.

Унікальним також є той факт, що з боку водія або власника автобуса не буде потрібно ніяких дій пов'язаних з установкою і налаштуванням комплекту - цим займаються інженери компанії.

Щоб підібрати найкращих і оптимальний комплект Інтернету зверніться за допомогою до технічного фахівці HappyNet або просто залиште заявку на сайті. Ми допоможемо Вам розібратися з усіма питаннями і зможемо організувати то рішення готового Інтернету в автобусі, який задовольнить і вирішить всі, поставлені перед ним, завдання.

Гарантія, що надається на будь-яке обладнання, становить 2 роки. При цьому кожен клієнт отримує постійну технічну підтримку навіть у післягарантійний період.

Як влаштований комплект 3G / 4G WiFi в автобусі?
Від чого залежить ціна готового комплекту WiFi 3G / 4G в автобусі?
Як влаштований комплект 3G / 4G WiFi в автобусі?
Від чого залежить ціна готового комплекту WiFi 3G / 4G в автобусі?
Скільки країн відвідає Ваш автобус за одну подорож?
Яке обладнання буде використано в комплекті?
Що якщо 3G / 4G Інтернет не запрацює?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки