Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

AMD Combat Crate: набори з відеокарти, процесора Ryzen 1 і материнської плати

У четвер на минулому тижні   AMD представила перші процесори Ryzen 2   , Але разом з тим виробник чіпів не проти підстьобнути продажу Ryzen першого покоління У четвер на минулому тижні AMD представила перші процесори Ryzen 2 , Але разом з тим виробник чіпів не проти підстьобнути продажу Ryzen першого покоління. Якщо вірити інформації Videocardz.com, чиї чутки найчастіше мають під собою грунт, AMD скоро запропонує набори з процесора, материнської плати і відеокарти, які будуть продаватися за досить привабливими цінами.

AMD під назвою "Combat Crate" якраз незабаром представить різні апаратні комплекти, які будуть включати процесор AMD Ryzen 5 1600 або Ryzen 7 1700, материнську плату і відеокарту MSI. А саме MSI B350 Tomahawk і відеокарту Radeon RX 580 Armor з 8 Гбайт відеопам'яті GDDR5, частоти GPU трохи вище, ніж у еталонної моделі. Поки невідомо, чи випустить AMD набори з іншими процесорами і компонентами.

Якщо вірити американським прайс-листів, два комплекти будуть продаватися за ціною $ 790 (48,8 тис. Рублів) і $ 670 (41,4 тис. Рублів), відповідно. Втім, дані ціни не враховують податки, які в США залежать від штату. Нагадаємо, що в Росії процесор AMD Ryzen 5 1600 можна придбати від 12,6 тис. рублів , А Ryzen 7 1700 - від 19,7 тис. рублів . Материнська плата обійдеться від 6,1 тис. рублів , Відеокарта - від 20,6 тис. рублів . Таким чином, в залежності від CPU, комплект окремо обійдеться від 46,4 або 39,3 тис. Рублів. Але ціни комплектів Combat Crate в Росії напевно будуть нижче.

Зі своїми наборами AMD планує збільшити продажі не тільки процесорів Ryzen першого покоління, а й "молодших" чіпсетів B350, які влітку поступляться місцем новим моделям. Хіба що для Radeon RX 580 наступника поки не передбачається, оскільки AMD не планує представляти нові ігрові GPU в цьому році.

Звичайно, AMD випустила нові відеокарти X для OEM-ринку і ноутбуків , Проте від попередніх моделей вони не відрізняються ні пам'яттю, ні числом функціональних блоків, ні тактовою частотою. Можливо, відеокарти X дозволять партнерам AMD випустити "нові" моделі під новими брендами - які довелося винаходити через ініціативу NVIDIA GeForce Partner Program. Так, ігрові відеокарти на чіпах AMD від ASUS будуть продаватися під брендом Arez. Також подібні комплекти дозволять протистояти нинішньому ажіотажу з боку Майнер, оскільки вони будуть цікаві, перш за все, геймерам.

Офіційного оголошення Combat Create поки не було.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки