Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт ноутбука Dell в Києві. Сервісний центр Dell.

ремонт Делл

Виконуємо ремонт ноутбуків Dell

  • діагностика
  • Профілактика та чистка
  • Ремонт або заміна відеокарти
  • Ремонт материнської плати
  • Заміна матриць, ремонт шлейфу матриці
  • Ремонт або заміна клавіатури
  • Технічна модернізація пристрою
  • Відновлення даних з жорстких дисків
  • Установка і настройка ОС

Гарантійний ремонт

і сервісне обслуговування техніки Dell виконує компанія Ай-Вира на підставі надання статусу гарантійного сервісного центру Dell. Ремонт ноутбуків, моніторів, комп'ютерів Dell для наших майстрів не викликає труднощів, адже вони пройшли необхідну сертифікацію найбільшої IT-компанії світу.
Висока якість збірки, привабливий дизайн і відмінна продуктивність - головні характеристики ноутбуків Dell. Оскільки в своїх пристроях компанія використовує тільки найсучасніші технології, ремонт ноутбуків Dell в основному відбувається через необережне поводження в роботі або через знос деталей. Подібна ситуація і з планшетами Dell, адже в більшості випадків вони ламаються після падінь і впливів води. Ремонт планшетів Dell в Києві спрямований в основному на заміну скла і екрану пристрою. Це складна процедура, яку правильно виконає тільки майстер.
Проводимо ремонт, апгрейд і сервісне обслуговування ноутбуків лінійки:

  • XPS
  • Alienware
  • Vostro
  • Latitude
  • Inspiron
  • Studio

Коли ви звертаєтеся в сервісний центр , Насамперед повідомляєте яка несправність турбує і яким чином вона проявляється. Якщо ноутбук не включається, для точної діагностики ми розбираємо і встановлюємо причину поломки. Протягом 30 хвилин вже стане відомо якими будуть подальші кроки по налагодженню роботи ноутбука Dell. Якщо причина поломки стандартна і не викликає сумніву у майстрів, вам відразу ж опишуть план ремонту ноутбука Dell. Ми використовуємо тільки оригінальні запчастини - навіть після ремонту ноутбук Dell буде як новий. Ми скорочуємо час і вартість ремонту завдяки наявності всіх необхідних деталей на нашому складі.
У разі видимого механічного пошкодження ми замінюємо поламані деталі. Найчастіше це розбитий екран або пошкоджена матриця, хоча жорсткий диск ноутбука Dell теж потрапляє в цей список. У подібній ситуації перш ніж замінити диск на новий, ми здобуваємо файли клієнта і перекидаємо на новий пристрій. Інформація не зникає безслідно, наші інженери дістануть її щоб не сталося.
Вирішити проблему кожного клієнта - головне завдання для інженерів сервісного центру АйВіра .
Ремонт ноутбуків DELL або покупка нового?

Обслуговування ноутбуків DELL здійснюється згідно з напрацьованою базі усунення поломок і недоліків американським виробником. Випускаються ноутбуки компанією досить надійні і не дороги, ніж змогли завоювати велику кількість прихильників. Вважаються стильними, продуктивними і функціональними ноутбуками. Серія ігрових моделей оснащена хорошими графічними адаптерами з високою частотністю, забезпечує неперевершену продуктивність під час ігор, а також відтворення відмінної якості зображення і звуку.

Частими зверненнями в сервісний центр, є проблеми з причини необережного поводження з ноутбуком. Це може бути перегрів материнської плати або ж під впливом води всередину корпусу. Тому вкрай необхідно дотримуватися найпростіші заходи безпеки при експлуатації пристрою. Ще до однієї поширеної проблеми відноситься не уважне ставлення до свого комп'ютера під час робочого процесу. Якщо помітили, що ноутбук став погано заряджатися або взагалі не починати знову зарядку, бажано віднести його в сервісний центр на діагностику. Як варіант, можна перевірити зарядний пристрій для ноутбука dell на аналогічній робочої моделі, щоб в домашніх умовах з'ясовувати причину.

Ремонт ноутбуків DELL рекомендується довіряти грамотних фахівців, здатним не тільки знайти причину, але і правильно усунути недоліки або поломку. Так як перші проблеми можуть починатися з моменту, коли дуже швидко падає рівень заряду батареї, це більшою мірою вказує на вихід з ладу акумулятора. В такому випадку, фахівець після діагностики допоможе прийняти вірне рішення, чи варто купувати нову батарею або постаратися почати ремонт старої.

Порада: коли після заміни акумулятора і підключенні зарядки до ноутбука батарея нічого починає заряджається, а при перевірці з'єднання штекера заряд поновлюється, спробуйте трохи зробити чистку контактам або провести заміну роз'єму живлення ноутбука.

Ситуація, при якій виникли неполадки з клавіатурою через пролилася рідини, повинна звернути на себе особливу увагу. Повільність може зіграти "злий жарт" і вивести з ладу весь ноутбук. Необхідно в терміновому порядку віднести комп'ютер в сервіс. Не варто займатися самостійним ремонтом, так як рідина дуже швидко потрапляє на материнську плату.

Іноді може бути необхідний терміновий ремонт моніторів DELL, який допоможуть провести майстри навіть після гарантійного терміну обслуговування. Фахівці в цій галузі називають кілька видів найпоширеніших поломок:

· Згасання зображення через деякий час після включення;

· Монітор включається, але зображення не з'являється;

· Після включення на екрані монітора тільки блимає підсвічування.

У більшості подібних випадків в результаті експертизи з'ясовується причина - поломка інвертора монітора. А ось, коли з ладу виходить блок живлення можна не чекати, що загориться індикатор живлення. При проблемах з передачею кольору і зображенням на екрані з'являються смуги або різні плями, можливі шуми і колірні спотворення, тому усунути несправність допоможе заміна матриці. Щоб через механічних пошкоджень ноутбук не виходив з ладу, намагайтеся в складеному стані переносити його в спеціальній сумці-чохлі для транспортування. Так зможете запобігти ряд неприємних моментів, які можуть відбутися через необережність.

Коли знайдена причина несправності і прийнято рішення робити ремонт, настійно рекомендуємо використовувати тільки оригінальні запчастини, інакше немає ніякої гарантії подальшого терміну роботи.


Ремонт ноутбуків DELL або покупка нового?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки