Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд смартфона Samsung Galaxy A5 2016 роки (SM-A510F)

  1. Live-фотографії зміст
  2. Комплект поставки
  3. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  4. дисплей
  5. акумулятор
  6. Пам'ять, оперативна пам'ять, продуктивність
  7. комунікаційні можливості
  8. Камера
  9. Програмне забезпечення
  10. враження
  11. Посилання по темі

Live-фотографії

зміст

  1. Комплект поставки
  2. Технічні характеристики
  3. позиціонування
  4. Дизайн, розміри, керуючі елементи
  5. дисплей
  6. акумулятор
  7. Пам'ять, оперативна пам'ять, продуктивність
  8. комунікаційні можливості
  9. Камера
  10. Програмне забезпечення
  11. враження

Комплект поставки

  • Телефон
  • Зарядний пристрій
  • Скріпка для вилучення лотка SIM-карт
  • Зарядний пристрій
  • Інструкція

Технічні характеристики

  • Android 5.1.1
  • Екран 5.2 дюйма, 1080х1920 точок (424 ppi), SuperAMOLED, Corning Gorilla Glass 4, з ефектом 2.5D
  • 2 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої (10.7 ГБ доступно користувачеві), карти пам'яті microSD до 128 ГБ
  • 8-ядерний процесор Exynos 7580, частота до 1.6 ГГц, графічний співпроцесор Mali T720
  • Акумулятор Li-Pol, 2900 мАч, швидка зарядка за 105 хвилин до 100 відсотків, відтворення відео до 14 годин, в 3G або LTE - до 14 годин, в режимі розмови - до 16 годин
  • Фронтальна камера 5 мегапікселів (f / 1.9), основна камера 13 мегапікселів (f / 1.9)
  • NFC (для моделей з підтримкою LTE)
  • FM-радіо
  • Датчик відбитків пальців
  • Дві nanoSIM-карти, замість однієї SIM-карти можна встановити карту пам'яті
  • USB 2.0, BT 4.1, ANT +, 802.11 a / b / g / n 2,4 + 5,0 ГГц, HT40
  • Кольори корпусу золотий / чорний / білий / рожево-золотий
  • Датчики - акселерометр, геомагнітний датчик, датчик Холла, датчик наближення, датчик освітленості
  • SAR значення для Європи 0.29 W / kg (голова), 0.47 W / kg (тіло)
  • Розміри - 144.8x71x7.3 мм, вага - 155 грам

позиціонування

У 2015 році А-серія від Samsung виявилася бестселером продажів, як в Росії, так і в усьому світі. Споживачі вибирали ці апарати з двох причин: з одного боку, вони виглядали як флагмани попереднього сезону, з іншого боку, можна було вибрати необхідну діагональ екрану і, як наслідок, розмір. На користь А-серії також говорило те, що за пристойний дизайн просили не так багато, як у флагмани, багато хто дивився на ці пристрої як на розумний компроміс. У 2016 році в Samsung вирішили посилити цей напрямок і запропонували в А-серії дизайн, максимально схожий з поточним флагманом компанії - Samsung Galaxy S6. Зовні це ті ж матеріали, всередині подібні рішення, які стають масовими і відрізняють цей апарат від недорогий J-серії, яку можна сміливо вважати більш бюджетної, нехай в ній пристрої і починають коштувати від 10 000 рублів. Я розглядаю А-серію як золоту середину для звичайної людини, який не женеться за найостаннішими технологіями, швидкістю роботи процесора в віртуальних завданнях, але не хоче жертвувати плавністю інтерфейсу, можливістю довгої роботи і швидкої зарядки акумулятора.

Якщо говорити конкретно про А5 2016 року, то рішення вийшло дуже збалансованим і якісним, в якійсь мірі його можна назвати російським флагманом, так як саме такі рішення будуть вибирати люди в 2016 році з перспективою використання протягом 2-3 років. На відміну від того ж А3, тут вже додали сканер відбитка пальця, що робить пристрій помітно цікавіше, та й діагональ екрану ближче до найпоширенішою на ринку. Така собі золота середина.

З огляду на, що модель коштує близько 26 тисяч рублів, її не можна розглядати як конкурента того ж S6, ціна якого починається від 40 тисяч рублів. При цьому для багатьох ця модель стане конкурентом древньому iPhone 5s 16 ГБ, який в Росії коштує приблизно стільки ж, але відрізняється гіршими характеристиками практично у всіх аспектах. Єдиною перевагою iPhone залишається те, що це iPhone, нехай і трирічної давності. Щоб розуміти прірву між трьома поколіннями пристроїв, не потрібно бути Ейнштейном, електроніка за цей час йде далеко вперед, що на прикладі цих двох апаратів я і покажу трохи пізніше.

Дизайн, розміри, керуючі елементи

Як вже було сказано, дизайн цього рішення безпосередньо запозичений у флагмана компанії - Galaxy S6. Металевий корпус, в якому склом закритий не тільки екран, але і задня панель. Скло має невелике викривлення, це модний в останній рік 2.5D, саме скло - Corning Gorilla Glass 4.

З огляду на, що апарат орієнтований на максимально широку аудиторію, він виходить відразу в чотирьох колірних рішеннях - золотом, чорному, білому, рожево-золотом.

Кожен колір має металевий відлив, добре грає на сонці. На задній панелі залишаються сліди від рук, в приміщенні вони добре видно, ті, кому це до вподоби, телефоном будуть незадоволені. Невеликі скоси панелей приємні в руках, але на столі або похилій поверхні вони не створюють ефекту ковзання, апарат непогано лежить.

Невеликі скоси панелей приємні в руках, але на столі або похилій поверхні вони не створюють ефекту ковзання, апарат непогано лежить

Розміри телефону - 144.8x71x7.3 мм, вага - 155 грам. Мені подобаються як матеріали, так і якість виконання пристрою, претензій тут немає і не може бути. Добре лягає в руку, якісно зібраний, ніяких шорсткостей просто немає. На верхньому і нижньому торці знаходиться по мікрофону, є система шумозаглушення, яка працює добре в галасливих умовах.

На верхньому і нижньому торці знаходиться по мікрофону, є система шумозаглушення, яка працює добре в галасливих умовах

Два окремі клавіші регулювання гучності знаходяться на лівому боці, кнопка включення / вимикання - на правій. Там же - слот для двох SIM-карт (nano), замість однієї з них можна встановити картку пам'яті.

Там же - слот для двох SIM-карт (nano), замість однієї з них можна встановити картку пам'яті

На задній панелі можна бачити 13-мегапіксельну камеру, вона виступає над корпусом, що не заважає в житті ні краплі. Поруч - світлодіодний спалах. На нижньому торці - роз'єм 3.5 мм для навушників, а також отвір динаміка.

5 мм для навушників, а також отвір динаміка

Датчик наближення і освітленості ви побачите над екраном, а ось під ним - фізична клавіша, з боків - дві сенсорних. У цю клавішу вбудований датчик відбитка пальця, він працює швидко і непогано, досить доторкнутися до нього. Щоб датчик почав роботу, телефон треба розбудити, з режиму спокою прикладати палець безглуздо, це усвідомлений крок, щоб уникнути підвищеного енергоспоживання або ускладнення конструкції.

Щоб датчик почав роботу, телефон треба розбудити, з режиму спокою прикладати палець безглуздо, це усвідомлений крок, щоб уникнути підвищеного енергоспоживання або ускладнення конструкції

До змісту >>>

дисплей

Технічні характеристики екрану наступні: 5.2 дюйма, 1080х1920 точок (424 ppi), SuperAMOLED, Corning Gorilla Glass 4, з ефектом 2.5D. Нагадаю, що 2015 рік став цікавий з точки зору того, що буквально все помітні гравці стали встановлювати в свої флагмани AMOLED-матриці, так як Samsung почав продавати їх на сторону. Відставання від власних екранів Samsung було на кілька поколінь, але це не зупиняло виробників, вони бачили в цьому більше плюсів, ніж мінусів.

Відставання від власних екранів Samsung було на кілька поколінь, але це не зупиняло виробників, вони бачили в цьому більше плюсів, ніж мінусів

В А5 2016 року до екрану практично неможливо причепитися, він дуже якісний і у всіх сценаріях використання показує хорошу роботу, будь то читання текстів чи робота на яскравому сонці. Традиційно в налаштуваннях можна встановити різні варіанти відображення квітів (Адаптивний екран, Фільм AMOLED, Фото AMOLED, основний). Ті, хто вважає за краще приглушені, природні кольори, можуть отримати їх, хто хоче картинку яскравішою, також здатні вибрати її. Це питання вашого вибору, а не обмежень, закладених виробником.

Це питання вашого вибору, а не обмежень, закладених виробником

Автоматичне регулювання яскравості працює коректно, я користуюся їй постійно і не відчуваю проблем. З плюсів її використання наголошу на тому, що на вулиці в цьому режимі екран стає читаним, в ручному режимі яскравість підсвічування обмежена меншими значеннями.

Нарікати, і то тільки теоретично, можна на дозвіл екрана, FullHD - це не так багато, тим більше що у флагмані це QHD-дозвіл. З іншого боку, ви цієї різниці просто не помітите, ніяких точок на екрані не видно, навіть якщо наблизити його впритул до очей. Деякі люди стверджують, що вони бачать щось таке, але це скоріше переконаність, ніж об'єктивна реальність. Ще одна страшилка, якою люблять лякати людей, полягає в тому, що AMOLED-екрани вигорають. З огляду на те, як я користуюся телефонами, і те, що вони працюють протягом дня по 3-4 години з включеним екраном, а то і більше, у мене це мало статися ще пару років тому на старих і більш примітивних екранах. Але не сталося. Та й в сервісах з такою проблемою стикалися в одиничних випадках. Хоча в демонстраційних зразках, які працюють 24 години на добу, сім днів на тиждень, таке зустрічається після пари тижнів роботи.

Як не крути, але екран в цьому апараті один з кращих на ринку, що чимало коштує, тому що вам доведеться з ним працювати довгий час.

До змісту >>>

акумулятор

Для мене критично час роботи телефону, думаю, що те ж саме можна сказати про будь-яку людину. Час роботи - це той параметр, який важливий для кожного з нас. У цьому апараті ємність акумулятора - 2900 мАг (Li-Pol), що не виглядає на тлі китайських пристроїв чимось особливим, у них вже зустрічаються батареї на 4000, 5000 і навіть 6000 мАг. Але чим китайці відрізняються від А-брендів, і в даному випадку А5, так це тим, що великий ємністю батареї вони компенсують недоліки чіпсетів, то, що збирають свої пристрої з загальнодоступних кубиків і ніяк не проводять з ними роботу по оптимізації енергоспоживання.

Під час тесту ми завжди дивимося, як довго може крутити відео пристрій (AVI, FullHD, MX Player, максимальна яскравість). І тут настає момент істини, більшість китайців ламається на цьому тесті, вони показують результат в 5-7 годин при батареї ємністю близько 3000 мАг. Той же А5 2016 року працює до 14 годин.

Зрозуміло, що в реальному житті сценарії використання телефону сильно відрізняються, ми користуємося Інтернетом, соціальними мережами та іншими можливостями. Мій досвід з А5 говорить про те, що він забезпечує два-три дні роботи, в залежності від того навантаження, що у вас є. Наприклад, для тих, хто користується дзвінками і SMS, недовго сидить в інтернеті, це буде близько 3.5 днів роботи при годині дзвінків за все і до двох годин роботи екрану! Як на мене, так це дуже і дуже непоганий результат. Для більш активних людей вийде близько двох днів роботи телефону 3 години включеного екрану і до години розмов. Та аудиторія, яка купує такі рішення, буде дуже задоволена тим, як довго телефон працює.

Традиційно є швидка зарядка, яка дозволяє за 105 хвилин зарядити акумулятор до ста відсотків. За півгодини ви можете отримати трохи більше половини заряду, що приємно.

Також є режим енергозбереження, коли обмежується підсвічування екрану, частота процесора, в такому режимі багато хто не матимуть проблем з роботою пристрою, але час роботи збільшиться на 20 відсотків як мінімум. У режимі максимального енергозбереження на екрані все забарвлюється в сірі кольори, і апарат навіть при невеликому заряді може забезпечити годинник роботи.

У режимі максимального енергозбереження на екрані все забарвлюється в сірі кольори, і апарат навіть при невеликому заряді може забезпечити годинник роботи

Мені радісно, ​​що технології, які були долею тільки флагманів, перейшли в середній модельний ряд і зробили цю модель примітною. Час роботи в різних режимах - це її сильна сторона.

До змісту >>>

Пам'ять, оперативна пам'ять, продуктивність

В Samsung послідовно відмовляються від використання чіпсетів Qualcomm, причому це стосується і моделі середнього сегмента. Рік тому в моделі А5 стояв Snapdragon 410, який ставився до середнього сегменту і у всіх сенсах мав не найвидатніші характеристики. Перехід на Exynos 7580 дав компанії можливість різко збільшити продуктивність А5 в 2016 році, тобто модель з цієї точки зору стала цікава. Порівнювати її з попередником безглуздо, я швидше за говорю про те, що на тлі інших пристроїв в цій ціновій ніші А5 2016 року стало показувати результати, близькі до максимальних. І це непогано. Мене здивувало, що, незважаючи на 28 нм процес, ненажерливість процесора невисока. Він майже не гріється при навантаженні, це помітно тільки при передачі даних по LTE, є нагрів області близько камери.

У синтетичних тестах цей процесор показав себе непогано.

Вбудованої пам'яті в апараті 16 ГБ (10.7 ГБ доступно користувачеві), але також є підтримка карт пам'яті, що не може похвалитися жоден флагман від Samsung. Саме цей момент мене дивує, так як є конкурентною перевагою, від якого добровільно відмовилися. Проте, в А5 з цим все в порядку, так що ви можете встановити карту пам'яті до 128 ГБ і не знати ніяких проблем.

Оперативної пам'яті 2 ГБ, її досить для всіх завдань. Незважаючи на те, що флагмани отримують 3, 4, а деякі навіть 6 ГБ пам'яті, це не грає ролі для більшості завдань. З огляду на позиціонування цього апарату, обсягу пам'яті в 2 ГБ вистачить позаочі, зазнавати труднощів ніхто з користувачів не буде.

Ще раз хочу підкреслити, що з точки зору чіпсета рішення вийшло збалансованим, потужний процесор з хорошою продуктивністю, при цьому не працює як грубка і не зжирає акумулятор.

комунікаційні можливості

Все досить типово, USB версії 2, є підтримка NFC, Ant +, 802.11 a / b / g / n 2,4 + 5,0 ГГц, HT40, BT 4.1, вбудований LTE-модем підтримує LTE Advanced Cat.6.

Камера

Фронтальна камера не має автофокусу, але має роздільну здатність 5 мегапікселів, що непогано, вона світлочутливий (f / 1.9).

Основна камера 13-мегапіксельна, вона схожа за характеристиками на камери, що були у флагмани минулого року, видає гарну якість картинки, в чому ви можете переконатися самі. Основне поліпшення в порівнянні з попереднім сезоном полягає в тому, що і в темряві знімки виходять досить непоганими. Відсутня ряд режимів, які є на флагмани, немає для повного дозволу режиму HDR (тільки для 8 мегапікселів). Але, в цілому, камера в порівнянні з попереднім поколінням виросла на голову і задовольнить навіть самого вимогливого користувача.

Приклад відео (MP4, 30 МБ) >>>

До змісту >>>

Програмне забезпечення

Модель вийшла в продаж на Android 5.1.1, але в кінці весни отримає оновлення до Android 6. Всередині ми бачимо полегшену версію TouchWiz, така ж була на Samsung S6, велика частина меню і налаштувань збігається. Ви можете подивитися детальний відео, в якому описуються всі нюанси роботи цієї оболонки.

Ті, хто любить читати, можуть відкрити посилання з описом особливостей TouchWiz в огляді Galaxy S6.

На відміну від топових моделей, тут є вбудоване FM-радіо, що виглядає приємним бонусом.

В цей апарат можна буде завантажити з Samsung App Store такі програми, як S Health, дитячий режим і інші, нехай вони і не встановлені спочатку.

При використанні KNOX ви можете поставити будь-яку програму в двох примірниках, наприклад, встановити на один апарат два мессенджера WhatsApp і використовувати їх для кожної SIM-карти (два номери, два мессенджера). Можна навіть листуватися з самим собою. Рівне той же трюк можна зробити з будь-яким софтом, жоден телефон не дозволяє одночасно працювати з двома мессенджерами на одному апараті з різними номерами, це унікальна фішка від Samsung.


враження

Якість зв'язку відмінне, гучність дзвінка вище середнього, його чутно з одягу або сумки. Вібродзвінок середній за силою. Система шумозаглушення працює добре, до неї також немає ніяких нарікань.

Чим мені сподобався цей апарат? Це матеріали корпусу, скло і метал, причому з досвіду з подібними телефонами можу сказати, що вони дуже стійкі і їх складно розбити, на відміну від того ж iPhone, який страшенно не любить падати на тверді поверхні. Різні колірні рішення - це плюс до можливості вибрати апарат під себе.

Серед видатних характеристик зазначу час роботи, воно заслуговує на похвалу. Два дня впевненої роботи - це дуже непогано при тій навантаженні, що тримає телефон. Похвалитися 14 годинами програвання відео при такій діагоналі екрану, його яскравості і порівнянної за ємності батареї не може ніхто. У Samsung вийшов дуже збалансований апарат, наявність датчика відбитка робить його використання зручним. Велика частина останніх моделей від Samsung мені відверто подобається, у них якісні матеріали, відмінні екрани, хороший звук. Але цей апарат виділяється тим, що він дає також і непогану вартість, його ціна - 26 000 рублів. Для порівняння, трирічний iPhone 5s 16 ГБ пропонують за 25 000 рублів (і це після різкого зниження ціни, недавно він коштував більше 30 000 рублів).

Для порівняння, трирічний iPhone 5s 16 ГБ пропонують за 25 000 рублів (і це після різкого зниження ціни, недавно він коштував більше 30 000 рублів)

В iPhone, крім імені, немає нічого, тут менше екран і гірше його дозвіл, менший час роботи в будь-якому з режимів, немає можливості збільшити пам'ять, камери нижче дозволом і помітно простіше. Про швидкій зарядці або спеціальних режимах економії енергії я навіть не заїкаюся. Це модель, що вийшла три роки тому, і колись вона була флагманом. В А5 2016 року, навпаки, використано більшість рішень флагмана річної давності, ось і відчуйте різницю. З іншого боку, якщо вам подобається дизайн iPhone, а телефон потрібен лише для дзвінків і ви готові постійно заряджати його, то чому ні? Хтось купує нові рішення, хтось старі.

На ринку в сегменті близько 25-27 тисяч рублів є багато пропозицій, це колишній середній сегмент, який для багатьох в Росії став «новими флагманами». Тут вибирають китайців, але їх можливості часто можна порівняти тільки на папері, відрізняються якість екранів, час роботи і інші «дрібниці». Підібрати з десяток конкурентів A5 2016 роки не складе труднощів, але це гравці з різних світів.

До змісту >>>

До змісту >>>

Всі новини зі світу android, а також цікаві статті, авторські колонки і конкурси - android.mobile-review.com - все про android!

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Чим мені сподобався цей апарат?
З іншого боку, якщо вам подобається дизайн iPhone, а телефон потрібен лише для дзвінків і ви готові постійно заряджати його, то чому ні?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки