Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому iPhone краще, ніж Android? 9 фактів

  1. iPhone отримує кращі програми першим
  2. iPhone краще виглядає
  3. Apple Pay стрімко стає кращою системою для мобільних платежів в світі
  4. Відмінна служба підтримки в Apple Store
  5. iPhone перетворюється в ваш пульт управління ... будинком!
  6. Батьківський контроль 2.0
  7. На iPhone - найякісніший сканер відбитків
  8. Рідкісний Android зрівняється з iPhone за якістю знімків
  9. Ваше ПО завжди буде найсвіжішим

Сумніваєтеся, що ж взяти - «айфон» і «андроїд»? Насправді, вибору практично не існує - iPhone однозначно краще відразу за кількома важливими параметрами, вважають журналісти видання Businessinsider.

Насправді, вибору практично не існує - iPhone однозначно краще відразу за кількома важливими параметрами, вважають журналісти видання Businessinsider

iPhone отримує кращі програми першим

iPhone отримує кращі програми першим

У порівнянні з Android у iOS набагато скромніша частка ринку. Але розробників цей факт хвилює мало - вони як і раніше випускають версію свого додатка спочатку для iPhone і iPad, і лише потім - для Android. Крім того, варіант для Android нерідко програє в якості. Часто у нього не такий якісний дизайн, не вистачає функцій, які давно є на iOS. Висновок очевидний - якщо ви хочете отримувати круті гри і ті додатки, про які говорять, вам краще вибрати iPhone.

iPhone краще виглядає

iPhone краще виглядає

За рідкісними винятками - HTC One, Xiaomi Mi Note - по-справжньому красивих Android-смартфонів практично немає. Більшість з них - незграбні пластикові виродки, що викликають огиду з першого погляду. У випадку з iPhone дизайну приділяється в рази більше уваги. В результаті на нього приємно дивитися, і виглядає він набагато краще конкурентів.

Apple Pay стрімко стає кращою системою для мобільних платежів в світі

Apple Pay стрімко стає кращою системою для мобільних платежів в світі

Історія платіжного сервісу Apple почалася буквально кілька місяців тому. Але Apple - в будь-якому випадку єдина компанія на ринку, якої вдалося створити просту у використанні платформу для мобільних платежів , Прийняту більшістю банків і випускають кредитні карти компаній.

Відмінна служба підтримки в Apple Store

В якому магазині вам погодяться допомогти, якщо ви чогось не розумієте в своєму «андроїд» В якому магазині вам погодяться допомогти, якщо ви чогось не розумієте в своєму «андроїд»? Для багатьох це салон оператора стільникового зв'язку. Але хіба може його співробітник дати консультацію, за якістю схожу з консультацією в фірмовому магазині Apple - Apple Store ?

Якщо щось не так, більшість людей по всьому світу просто йдуть в найближчий «храм» Apple і отримують допомогу. Спробуйте-но знайти такий сервіс для Android.

iPhone перетворюється в ваш пульт управління ... будинком!

Влітку 2014 року Apple анонсувала   HomeKit   - платформу для роботи «розумного будинку» Влітку 2014 року Apple анонсувала HomeKit - платформу для роботи «розумного будинку». У нинішньому році ми напевно ще не раз почуємо про неї - адже виробники по всьому світу випустять сумісні з HomeKit гаджети. Іншими словами - ви легко зможете вимкнути світло, навіть не встаючи з дивана.

Батьківський контроль 2.0

В   iOS 8   з'явилася нова функція під назвою   сімейний доступ В iOS 8 з'явилася нова функція під назвою сімейний доступ . Завдяки їй глава сімейства може контролювати контент (фільми, книги, додатки), що з'являється на наявних в родині пристроях. Якщо «головний в домі» впевнений, що той чи інший контент може пошкодити його домочадцям - варто тільки захотіти, і, наприклад, доступ дитини до занадто «дорослої» для нього речі буде заборонений.

На iPhone - найякісніший сканер відбитків

Samsung і HTC вже пропонують в своїх флагмани аналоги   Touch ID Samsung і HTC вже пропонують в своїх флагмани аналоги Touch ID . Але копія, як відомо, завжди гірша за оригінал. Жоден з них не настільки точний, жоден настільки не застосовують в реальному житті, як сканер відбитків пальців від Apple. Дивуватися не доводиться - кілька років тому Apple купила Authentec , Кращу компанію-фахівця з виробництва сканерів відбитків для мобільних девайсів. З тих пір купертіновци завжди на крок попереду.

Рідкісний Android зрівняється з iPhone за якістю знімків

Камера iPhone, незважаючи на «скромні» за сьогоднішніми мірками 8 мегапікселів, робить неймовірні знімки і має в своєму розпорядженні корисними функціями на зразок запису відео в уповільненому (   slo-mo   ) І интервальном (   time-lapse   ) Режимах Камера iPhone, незважаючи на «скромні» за сьогоднішніми мірками 8 мегапікселів, робить неймовірні знімки і має в своєму розпорядженні корисними функціями на зразок запису відео в уповільненому ( slo-mo ) І интервальном ( time-lapse ) Режимах. Мабуть, єдиний по-справжньому небезпечний конкурент iPhone 6 і 6 Plus в справі фотографування - корейський Samsung Galaxy Note 4 . Але навіть у нього, зрозуміло, немає інших переваг iPhone.

Ваше ПО завжди буде найсвіжішим

І Apple, і Google випускають нові версії своїх мобільних операційних систем раз на рік І Apple, і Google випускають нові версії своїх мобільних операційних систем раз на рік. Але більшість Android-користувачів так і не отримують довгоочікуваний апдейт - виробникам і операторам колись «морочитися» з прошивками для сотень і тисяч пристроїв. Коли у них все-таки доходять руки до оновлення, саме час чекати вже наступного апдейт.

iPhone - зовсім інша історія. Всі актуальні (випущені в останні три роки) моделі отримують новітню версію iOS. Більш того - всього за кілька місяців Apple ідеально оптимізує систему для роботи навіть на старих пристроях.

Дивіться також:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки