Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати відеокарту

  1. Основні характеристики відеокарт
  2. Відеопам'ять (пам'ять відеокарти)
  3. Роз'єми і виходи
  4. Харчування та охолодження
  5. інтерфейс відеокарти
  6. Технології SLI і CrossFire
  7. Яку вибрати відеокарту

Відеокарта - невід'ємна частина будь-якого комп'ютера Відеокарта - невід'ємна частина будь-якого комп'ютера. Від вибору відеокарти заздрості продуктивність Вашого комп'ютера, коли Ви граєте в ігри або дивіться фільми. Багато людей не знають, яку відеокарту вибрати для будинку або офісу. Щоб вибрати відеокарту, потрібно знати всього декілька параметрів.

Всі відеокарти робитися на дискретні і інтегровані. Інтегровані відеокарти вбудовані в материнську плату. Ви купуєте материнську плату з інтегрованою відеокартою і Вам не потрібно витрачати гроші на дискретну. Крім того, багато сучасних процесори мають вбудоване графічне ядро ​​і, купуючи цей процесор, у Вас вже є інтегрована відеокарта (в такому випадку необхідно, що б материнська плата дозволяла використовувати вбудоване в процесор відео ядро).

Дискретна відеокарта підключається до материнської плати окремо і її необхідно купувати.

Для офісних комп'ютерів досить інтегрованої відеокарти, а ось для перегляду якісних фільмів і запуску ресурсномістких ігор необхідна дискретна відеокарта. Так що при всій зручності і ціною інтегрованої відеокарти, для любителів пограти в ігри або дивитися фільми потрібно купувати дискретну відеокарту.

Основні характеристики відеокарт

Частота графічного процесу

Графічний процесор (GPU) обробляє зображення і зменшує навантаження на процесор. Це найголовніший елемент відеокарти. Чим більше його частота, тим швидше відеокарта буде обробляти графічні дані. Частота графічного процесора найбільше впливає на продуктивність відеокарти.

Відеопам'ять (пам'ять відеокарти)

У відеопам'яті зберігається зображення, що створюється графічним процесором, тобто те, що ми бачимо на моніторі. У відеопам'яті є чотири основних параметри: обсяг, тип, частота, розрядність шини.

Відеопам'ять буває декількох типів. Типи відеопам'яті поділяються за частотою і швидкості передачі даних. Тип сучасних відеокарт - GDDR5. Їх і слід купувати.

Розрядність шини показує, яка кількість інформації (біт), можна передати за один такт. Знову ж чим більше розрядність шини тим, краще відеокарта.

Про частоту і обсяг скажу просто: чим більше значення цих параметрів, тим краще.

Параметри графічного процесора і відеопам'яті, є основними і основними характеристиками при виборі відеокарти.

Роз'єми і виходи

У відеокарти є роз'єми і виходи для передачі сигналу на монітор. Основні роз'єми: DVI, HDMI, Mini Display Port, D-Sub (VGA).

D-Sub - передає аналоговий сигнал (застарілий інтерфейс)

DVI - передає цифровий відеосигнал

HDMI - передає цифровий сигнал. Використовується для передачі відео високої чіткості

Mini Display Port - передає цифровий сигнал. Має більш широкий канал передачі даних на відміну від DVI і HDMI

Харчування та охолодження

Відеокарта - саме енергоспоживаюче пристрій комп'ютера. Якщо Ваш блок живлення не може видати необхідну потужність, то відеокарта не буде працювати. Краще купувати блок живлення з запасом потужності. Якщо в характеристиках відеокарти вказана споживана потужність 550 Вт, то купуйте блок живлення на 600 Вт.

Крім високого енергоспоживання, відеокарта ще й нагрівається більше всіх пристроїв. Для хорошого тепловідведення і не допускаючи перегріву відеокарти, переконайтеся що б на ній був встановлений великий вентилятор, а якщо відеокарта дуже потужна, то вентиляторів повинно бути кілька (два або три).

інтерфейс відеокарти

Інтерфейс - слот (роз'єм) через який відеокарта підключається до материнської плати. При виборі відеокарти переконайтеся, що материнська плата підтримує інтерфейс відеокарти. Інтерфейс сучасних відеокарт називається PCI-Ex16 і підрозділяється за версіями: 1.0, 2.0, 2.1, 3.0. Чим більш сучасний інтерфейс (більше цифра в назві), тим швидше працює відеокарта.

Технології SLI і CrossFire

Якщо Ваша відеокарта підтримує технологію SLI або CrossFire, то ви можете поставити і об'єднати в комп'ютер 2 і більше відеокарт, для збільшення графічної продуктивності.

Яку вибрати відеокарту

Яку вибрати відеокарту

Багато хто запитує, яку відеокарту вибрати? Звичайно, знання основних характеристик можуть допомогти Вам вибрати відеокарту, але досить часто важко визначити яка відеокарта краще, в приблизно однаковому ціновому діапазоні. Не рідкісні випадки, коли відеокарта, яка дорожче на 2 тисячі рублів, програє в продуктивності більш дешевою.

На ринки існує два основних виробника чіпів відеокарт - AMD (ATI) і NVIDIA. Говорити про те, яка з фірм краще не можна! Вони весь час випускають нові чіпи відеокарт і по черзі обходять один одного. Виробники відеокарт, такі як ASUS, PALIT, Gigabyte і т.д. беруть еталонну модель (референсну), створену AMD або NVIDIA і змінюють її основні характеристики, а так само систему охолодження. Від того, наскільки змінили еталонну відеокарту, залежить остаточна продуктивність відеокарти. Тому, одна і та ж відеокарта від різних виробників, може сильно відрізнятися своїми характеристиками.

Показати остаточно, наскільки одна відеокарта краща за іншу, можуть тільки тести. Навіть відеокарти з однаковими (практично однаковими) характеристиками, можуть показувати різну продуктивність.

Для офісу потрібно вибрати інтегровану відеокарту. Вона споживає мало енергії.

Для домашнього комп'ютера, на якому Ви будите дивитися фільми або грати в невимогливі ігри, краще вибрати дискретну відеокарту середньої цінової категорії (6 - 8 тис. Рублів).

Для ігор потрібно вибрати дуже потужну і дорогу відеокарту (12 -30 тис. Руб). Тут доведеться гарненько розщедритися, але будь-яка гра з легкістю запрацює на Вашому комп'ютері.

Що б вибрати найкращу відеокарту, використовуйте рейтинг відеокарт . У рейтингу представлені кращі відеокарти з різних цінових категорій. Він складається із засобів проведення тестування продуктивності відеокарт в різних програмах і іграх.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки