Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук Асер Aspire 5720 постійно вимикається. Скільки коштує ремонт материнської плати з гарантією

  1. Ноутбук Асер Aspire 5720 не включається
  2. відсутні ініціалізації
  3. Перезавантаження або виключення під час ініціалізації БІОСа
  4. Чи не завантажується з жорсткого диска
  5. Гальмує завантаження Windows, перезавантаження ноутбука при старті системи
  6. Немає зображення на lcd моніторі на ноутбуці Acer Aspire 5720
  7. Ні харчування від зарядки на ноутбуці Асер Aspire 5720
  8. Ноутбук Acer Aspire 5720 постійно розряджений
  9. Чи не запускається від батареї або не робоча батарея
  10. Програмні несправності ноутбука Асер Aspire 5720
  11. Механічні поломки ноутбука
  12. Дисковод не бачить dvd
  13. Відвал південного моста, північного моста або відеочипа
  14. Несправності екрану ноутбука Асер Aspire 5720
  15. Поломка внутрішнього або зовнішнього вузла харчування
  16. Залитие водою Асер Aspire 5720
  17. Ціна ремонту ноутбука acer Aspire 5720

Подробиці Опубліковано 14 Березень 2014 Автор: Роман

Часто, заходячи в наш сервісний центр, люди кажуть, що ноутбук acer Aspire 5720 не включається і не стартує, проте - це різні речі і набувають різного значення поломки Часто, заходячи в наш сервісний центр, люди кажуть, що ноутбук acer Aspire 5720 не включається і не стартує, проте - це різні речі і набувають різного значення поломки. Не може стартувати Windows, а може взагалі не бути ініціалізації. Наведемо приклад, якщо в ноутбуці Асер Aspire 5720 відсутня харчування від розетки і не заряджається акумулятор - це означають різні поломки, хоча дані позначення часто плутають. Давайте визначимо основні поломки ноутбука і їх прояви.

Ноутбук Асер Aspire 5720 не включається

Ноутбук не реагує на натискання клавіші живлення, тобто, не починає крутитися кулер, не включаються світлодіоди. У вимкненому стані індикатор зарядки батареї може, як світиться, але і бути виключеними. Даний факт при здачі в ремонт необхідно згадувати. Причин такої поведінки може бути багато:

  • немає контакту в роз'ємі харчування в ноутбуці або в блоці живлення
  • згорів блок живлення, , А батарея розряджена або витягнута. Якщо при натисканні кнопки включення у вас близько 3-х разів загоряється індикатор заряду акумулятора, проте ноутбук не стартує, - це симптоми як раз про розрядженою батареї і відсутність зарядки
  • проблема у внутрішньому блоці живлення на головній платі. Тут варіацій може бути багато, короткий замикання в ланцюгах харчування або батареї, згоріла мікросхема харчування, або чергового режиму
  • бита прошивка або відсутній прошивка BIOS
  • коротке замикання в південному або північному мостах, наприклад через пробою по usb

відсутні ініціалізації

Коли відсутній ініціалізації, мають на увазі наступне поведінка: після натискання кнопки power, починає обертатися, гудіти, працювати кулер і не зупиняється, гуде постійно на великих оборотах, загоряються лампочки включення і кнопки CaspLock і т.п., але не гаснуть, подальше завантаження не слід, монітор не включається. Можливі варіації з індикаторами, але однаковою залишається реакція кулера, відсутність картинки, відсутність світіння індикатора hdd. Цей дефект не варто плутати з відсутністю зображення на матриці. Отже, причини:

Перезавантаження або виключення під час ініціалізації БІОСа

Не плутати з рестарту при завантаженні Віндовс. Тут точно описати симптоми ноутбука складно, потрібно діагностика Асер Aspire 5720 , Але можливі причини такі:

  • висока температура південного моста, як правило, через КЗ в ньому. Найчастіше відбувається внаслідок пробою по usb
  • перегрів процесора, внаслідок забитого пилом вентилятора або слабкого контакту радіатора, така поведінка спостерігається не часто, як правило, супроводжується високими оборотами кулера і завжди різними моментами виключення
  • відсутність харчування з блоку живлення, не працює на коннекторе харчування, ноутбук намагається стартувати від акумулятора, але оскільки вона розрядилася, він відразу вимикається
  • проблеми з bios

Чи не завантажується з жорсткого диска

Не плутати з немає завантаження Windows. Зауважимо, що під час цього дефекту, на відміну від інших, практично завжди виходить зайти в bios. Симптоми, вкладається в цю несправність, теж різні. Все може повиснути на заставці bios, може безперервно крутити спроби завантаження з мережевої карти, видати просто чорний екран з курсором або сказати що розділ не системний. У такому випадку причиною є: поламаний накопичувач або чіпсет південного моста ноутбука . Перший варіант набагато частіше, і причин поведінки вінчестера, таким чином, може бути безліч: починаючи від проблем з роз'ємом підключення, залипання головок, битих блоків, через те, що диск не відформатовано або чи не розбитий. Природно, методи вирішення теж різні.

Гальмує завантаження Windows, перезавантаження ноутбука при старті системи

Рестарт найчастіше через вірусів, іноді просто через збій операційки. Найчастіше простіше переставити Windows, ніж намагатися відремонтувати.

Немає зображення на lcd моніторі на ноутбуці Acer Aspire 5720

Як не дивно, але деколи проблеми досить банальні, та й проблемами з матрицею їх назвати неможливо. Але дуже часто потрібно заміна матриці на ноутбуці . Найпопулярніші серед них:

  • зламалася, або запала кнопка вимикання екрана при закриванні верхньої кришки.
  • проблема з інвертором монітора ноутбука
  • вийшла з ладу лампа підсвічування
  • проблеми з відеочіпом, перевірити можна підключенням зовнішнього екрана, якщо є така можливість. У разі несправності, потрібна відновлення відеочипа ноутбука .
  • перетерті шлейфи

Ні харчування від зарядки на ноутбуці Асер Aspire 5720

Ця поломка може бути окремим випадком дефекту "ноутбук не включається". В цьому випадку в ноутбуці батарея не заряджає, але ноутбук Асер Aspire 5720 може і працює, але від батареї, в цьому випадку, в системі про це буде сполучаться, батарея буде поступово розряджатися. Чому так могло статися:

  • проблеми в роз'ємі живлення або з блоком живлення ноутбука
  • проблеми з ланцюгами харчування

Ноутбук Acer Aspire 5720 постійно розряджений

Чи означає, що харчування від мережі йде. Віндовс показує наявність живлення від мережі, але немає значка зарядки. Даний дефект зовсім не означає, що обов'язково у вас несправна батарея, але таке теж може бути. причини:

  • неробоча батарея
  • проблеми з ланцюгами харчування
  • невеликі потужності підзарядки

Чи не запускається від батареї або не робоча батарея

Тут треба точно знати, що не запускається від батареї означає, що коли немає блоку живлення ноутбук Асер Aspire 5720 не працює, це не може означати, що ноутбук працює близько 5 хвилин, потім відключається.

  • найчастіше несправна батарея, в такому випадку найчастіше батарея і не заряджається
  • проблема в контролером заряду

Програмні несправності ноутбука Асер Aspire 5720

За симптомами поломки ноутбуків можна розділити на програмні, апаратні та змішані. За статистикою програмний ремонт ноутбуків необхідний в 2-х випадках з 10. Інші поломки - це або тільки апаратні поломки ноутбуків, або, програми. Симптоми програмних збоїв - гальма програм, поява різних повідомлень про помилки, віруси. Windows і програми можуть не грузиться зовсім, перезавантажуватися, зависати і т.д. Загалом, серед програмних типові несправності ноутбуків - багато сміття і вірусів операційної системи. І майже в 90% причиною програмних збоїв це сам користувач. Відвідування сайтів підозрілим контентом, запуск підозрілих файлів і програм, серфінг в інтернеті без антивірусного ПО і відсутність хоча б мінімальних профілактичних робіт з Віндовс - цього вистачить, щоб через кілька днів ноутбук перестав включаться.

Усунення програмних проблем полягає в лікуванні вірусів, відновлення працездатності Віндовс або повної її перевстановлення зі збереженням файлів.

Механічні поломки ноутбука

Апаратні поломки можна поділити на кілька типу - механічні та електронні. Механічні пошкодження ноутбука - це фізичні поломки, нанесені користувачем, наприклад, вилита алкогольних напоїв, води, кави, чаю, рідин, газованої води і т.д., падіння ноутбука на землю, удари по ноутбуку, пошкодження матриці або клавіатури сторонніми предметами, поломка роз'єму харчування і розриви кабелі зарядного пристрою.

Крім пролиття води, яка може закоротити в ноутбуці все, що завгодно, найчастіше в ноутбуках пошкоджуються матриця і клавіші клавіатури. Дисплея, розбивають при невдалому відхиленні кришки або при закритті кришки, коли на клавіатурі є сторонні предмети, наприклад, ручки, ключі, олівці, мишка, флешки. А ось небезпекою клавіатури - це живність, або катують почистити клавіатуру будинку.

Дисковод не бачить dvd

Вихід з ладу дисковода ноутбука в деяких випадках виходить, виправити чищенням лазерної головки, але частіше за все усуваються заміною дисковода .

Відвал південного моста, північного моста або відеочипа

симптоми поломки південного моста на ноутбуці Асер Aspire 5720 - не працюють USB, мишка або клавіатура, ноутбук може стартувати, але не грузиться. При поломки відеокарти ноутбук Acer Aspire 5720 включається, але на екрані відсутній зображення, або зображення з артефактами; буває, що монітор розбивається на багато частин. При таких симптомах потрібно ремонт ноутбуків третьої категорії складності - з установкою BGA-компонентів. Основні причини поломки ноутбука - неакуратне підключення карт пам'яті, перегрів ноутбука через засміченою пилом системи охолодження, перевантаження ноутбука відео-додатками і іграми, заводський брак. Для запобігання подібних поломок, радимо проводити кілька разів на рік чистити ноутбук Асер Aspire 5720 .

Несправності екрану ноутбука Асер Aspire 5720

типові несправності матриці ноутбука - спотворення квітів, зображення з червоним відтінком, немає підсвічування, мерехтіння екрану. Якщо екран зовсім темний, але щось видно під кутом, то це типові несправності інвертора ноутбука або лампи підсвічування. Якщо мерехтить - то 90% інвертор. Червоне зображення на дисплеї видає лампу підсвічування. Спотворення, смуги або перешкоди - винен шлейф матриці або дешифратор. Причини поломки - природне старіння, нестабільне харчування, перетирання шлейфа. Найбільш часта з поломок - вихід з ладу лампи підсвічування.

Поломка внутрішнього або зовнішнього вузла харчування

Несправність блоку живлення ноутбука Acer Aspire 5720 призводять до того, що ноутбук зовсім вмикається або не заряджає батарею. Внутрішній блок живлення виходить з ладу через вигоряння елементів обв'язки схеми живлення або контролера харчування. Проблеми в замикання ланцюга, в неякісному харчуванні, в відсутності заземлення і т.д. Якщо ноутбук Асер Aspire 5720 не включається або не заряджається належним від мережі, отже потрібно шукати причину в поломці зовнішнього блоку живлення ноутбука. Часто в зарядному просто розходяться контакти - варто їх випрямити, і ноутбук запрацює.

Залитие водою Асер Aspire 5720

Потрапила рідина на ноутбук Acer Aspire 5720 може завдати істотної шкоди. Найнеприємніше, що може статися - це вигоряння материнської плати. У цьому випадку необхідна заміна материнської плати ноутбука .

Щоб уникнути походу в сервісний центр, не пийте і не ставте чай поруч з ноутбуком. Не рекомендується їсти за ноутбуком. Якщо проблема вже трапилася - ніколи не розбирайте корпус. Це може привести до протікання рідини на плати ноутбука або до пошкодження шлейфу. Дбайливе використання дозволить уникнути проблем з поломкою клавіатури і окремих клавіш.

Ціна ремонту ноутбука acer Aspire 5720

Ціна ремонту залежить від ціни запчастин і роботи по їх заміні. Приблизну ціну можна дізнатися за контактним телефоном нашого сервісного центру або у відповідному розділі:


Додати коментар

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки