Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд ноутбука Lenovo IdeaPad V560

Sebastian Jentsch,

Задавака Lenovo підкріплює призначений для користувача IdeaPad деякими діловими особливостями. Чи є ця лінійка ідеальної для тих кіт шукає офісну машину і не проти похвалитися алюмінієм? Дізнайтеся більше про переваги і недоліки цього псевдо бізнесбука.

Сторінка продукції де описується IdeaPad V560 рясніє рекламою типу "Лінійка V втілила прогресивний і професійний образ", інший голос йому вторить "сучасні металеві кришки завжди на рівні" або "надійні і міцні лептопи ..." ...

Чи дійсно за стільком рекламним багатослівністю ховається хороший діловий компаньйон? Ми не думаємо, що тут буде якість ThinkPad, що можна виявити в лінійці T. Але Lenovo IdeaPad V560 має бути щонайменше відмінним офісним ноутбуком, поліпшеним деякими бізнес зручностями. Виправдовуються ці очікування, ви можете дізнатися в нашому докладному огляді.

Колектив "прогресивних інженерів і дизайнерів" Lenovo наполегливо працювали над V560. Причина ясна: Як виглядає лептоп важливо для професійних користувачів, так як на їх думку лептопи можуть багато чого сказати про компанії. Чи буде голова компанії оголошувати дані продажів на Acer Extensa? Він просто не підходить для цього. Lenovo це усвідомив. "Не ризикуйте репутацією вашої компанії, засвітившись в офісі вашого клієнта з найдешевшим лептопом."

На користувачів справляє гарне враження високоякісні матові металеві поверхні з фарбованого алюмінію. Поверхні гладкі, добре підігнані і точно встановлені на кутах і краях.

Кришка має хорошу жорсткість і її можна деформувати зовсім небагато. Ми не могли продавити кришку пальцем, на екрані тиск жодним чином не позначалося. Шарніри міцні і надійно утримують дисплей (слабке кочення) .Завдяки великій вазі базового блоку кришку можна відкрити одою рукою.

Базова панель і бічні грані утворюють щось на зразок підношення на якому встановлюється алюмінієва панель. В результаті корпус міцний і тільки трішки згинається, тільки коли його береш за один кут. Кришка на нижній панелі відкриває доступ до жорсткого диска (2,5 дюймовий), слотів RAM (2), карті Mini PCIe WLAN (пол розміру), порожньому гнізда Mini PCI (повний розмір) і батареї CMOS.

Хоча IdeaPad V560 претендує на ділове використання, в реальності він має ті ж інтерфейси, що в основному містяться на кожному середньому споживчому лептопі. Тут немає USB 3.0 але є в свою чергу eSATA. Зовнішній плоский екран можна під'єднати до HDMI або через аналоговий порт VGA. Інтерфейси такі як FireWire, USB 3.0 або 7.2 аудіо вихід модернізувати не вдасться, з причини відсутності слотів ExpressCard 54 або 34. Це надто погано, так як навіть дешевий Lenovo IdeaPad G560 (початкова ціна 460 євро) має цю особливість.

Розташування портів дуже невдалий, якщо передбачається в основному використовувати ноутбук на маленькому столі. USB, eSATA, VGA і HDMI на лівій стороні зручні для використання, але неповороткі кабелю будуть займати багато місця на столі. З правого боку теж не краще - аудіороз'єми і порт USB розташовані далеко попереду.

Ясно, що ідеальним розташуванням було б ззаду, але там розташовується батарея. Док-станції для полегшення ситуації з кабелями не пропонується.

комунікація

Мережевий адаптер Wi-Fi Link 1000 від Intel підтримує WLAN в найшвидшому draft- n стандарті. Також вбудований модуль Bluetooth (2.1 + EDR). Тріо завершується контролером Atheros AR8131 Gigabit Ethernet.

Безпека

Жорсткий диск обладнаний ASP (Активна система захисту). Подібно повітряному мішку, встановлений сенсор пізнає раптові зміни в русі і паркує читають і пишуть головки. Чутливість сенсора можна встановлювати.

Lenovo запропонував спеціальну особливість допомогою кнопки OneKey Rescue. Вона в тій чи іншій формі міститься на всіх ноутбуках Lenovo. За допомогою цієї програми можна відновити заводські налаштування системного розділу або повернути їх в стан, дані про яку Ви зберегли при останньому резервному копіюванні.

Замок портів USB - характеристика успадкована від ThinkPads, вона блокує копіювання через порт USB без дозволу пароля або відбитка пальця. Тут також є пристрій для читання відбитків пальців.

Обсяг поставки

Користувачеві доведеться самому створювати диск відновлення системи (OneKey Rescue), якщо він не захоче покладатися тільки на живучість жорсткого диска.

клавіатура

Клавіші V560 забезпечують м'який, що потопає хід. Вони мають чітку точку натиснення і дуже довгих хід. Відчуття від друку хороше. Однак клавіатура трохи прогинається в правій стороні (над оптичним приводом). Деформація невелика, але помітна.

Розмір клавіш такий же як і на зовнішніх клавіатурах (ширина: 13 мм; 18 мм з базою). Клавіші маю чітке біле позначення, яке добре видно навіть при слабкому освітлення. Окремо розташовані клавіші курсора і великі клавіші enter, shift і пробіл також відносяться до позитивних рис цього ноутбука. Але цифрова панель не така хороша. Кома зараз незручно розташовується на цифрами, з огляду на економного розташування.

тачпад

Тачпад представлений мультітачпадом Elan Smart-Pad (V2.4). Масштабування двома пальцями неможливо. Можна робити тільки теппінг двома або трьома пальцями. Прокручування двома пальцями також неможлива. Праворуч і внизу розташовуються не позначені смуги прокрутки.

Планшет миші має велику поверхню (9 см в діаметрі) яка чутлива до країв. Найдрібніші вузлики забезпечують хороший захоплення і приємне ковзання. Клавіша миші з довгим м'яким ходом і чіткою точкою натискання також підходить для роботи. Майже ніякого шуму при роботі клавішами миші не проводиться.

Lenovo хвалиться що V560 "більш просторий і доступний бізнес лептоп". Що вони мали на увазі під словами "більш просторий" незрозуміло, так як розмір (15,6 дюймів) і дозвіл (1366x768 пікселів) є звичайним стандартом для кожного пересічного екрану. Аспектне число - 16: 9. Ми не рекомендуємо одночасно працювати в декількох високо деталізованих додатках таких як MS Project або Excel, так як не вистачає загального огляду.

Контрастність була низькою 170: 1 з величиною чорного 1,11 cd / m2. Кольори виглядають досить бляклими на глянсовому екрані (LTN156AT05J01). Однак, відбивний дисплей трохи компенсує цей недолік.

Кольорова палітра ноутбука V560 абсолютно не підходить для професійного використання редагування зображень. Ні AdobeRGB ні sRGB не покриває. Таким чином дисплей значно програє в порівнянні з відмінним дисплеєм Dell Studio XPS 16.

183
cd / m² 177
cd / m² 172
cd / m² 180
cd / m² 189
cd / m² 174
cd / m² 195
cd / m² 197
cd / m² 187
cd / m² Рівномірність підсвічування екрану

Gossen Mavo-Monitor

Максимум: 197 cd / m² В середньому: 183.8 cd / m²
Рівномірність підсвічування: 87%
Від батареї: 189 cd / m²
Контрастність: 170: 1 (Рівень чорного: 1.11 cd / m²)

Яскравість дисплея 184 cd / m 2 середня. Цього достатньо в офісі, але при денному освітленні починаються труднощі. IdeaPad не применшує яскравості в режимі харчування від батареї. Тут немає колірного сенсора. Принаймні освітлення рівномірно розподілено 87%.

15,6-дюймовий екран не має Сидіння покриття. Тому з огляду на це, а також низькою яскравості використання його поза приміщенням практично неможливо.

Вертикальні кути огляду дуже вузькі - близько 1 0 градусів. У горизонтальній площині кути ширше - до 45 градусів. Дисплей помітно темніше і кольори бліднуть. У вертикальній площині цей ефект проявляється навіть при 10 градусів - зображення швидко стає темним і кольору змінюються.

Звичайно, одному користувачеві можна працювати на цьому ПК без проблем, не особливо залежачи від кутів огляду на Lenovo IdeaPad V560. Але колеги зіткнуться з проблемою, якщо одразу п'ять пар очей захочуть подивитися на екран одночасно.

Зараз ми точно знаємо, що мав на увазі виробник пишучи "... порт HDMI може надати вам можливість догодити ваших клієнтів так як при його допомоги можна показати ваші чарівні презентації на більшому за розміром екрані". Вам не слід показувати вашим клієнтам погані кути огляду, а замість цього відразу ж потрібно приєднувати до нього 43-дюймовий телевізор або FullHD проектор.

Був оновлений не тільки зовнішній вигляд, але і процесор. Intel Core i3-370M (3Мб L2 кеш, 2,40 Ггц) належить до Arrandale оновленню процесорів , Яке було запущено в 2010 році. Процесори Arrandale комерційно відомі як "2010 Intel Core processors".

Тактова частота 2,4 Ггц є другою найпотужнішою в процесорах i3 (380M = 2,53 Ггц). Різниця по відношенню до Core i5 / i7: i3 не має Turbo Boost. Ця функція розганяє ядро ​​в залежності від вимог застосування. i3-370M не може цього робити і тому 2,40 Ггц це його максимальна тактова частота.

Однак він має гіперпоточность. ДП забезпечує кожне фізичне ядро ​​віртуальним. Таким чином двоядерний процесор i3 виробляє обчислення на чотирьох потоках. Тут встановлена 4096 Мб DDR3 SDRAM. Вона знаходиться на двох модулях, що стало стандартним для систем з Windows 7 (в цьому випадку 64-розрядна).

Як і у всіх Core i3, тут в процесор інтегровані контролер пам'яті і графічна карта IGP d ( Intel HD ). Тут також встановлено виділена графічна карта Nvidia 310M . технологія Nvidia Optimus дозволяє виробляти автоматичне перемикання між інтегрованою та виділеної графічними картами.

На відміну від гібридних графічних рішень, не відбувається постійного перемикання з однієї карти на іншу. Технічно це б вимагало з'єднання обох графічних карт з виходом VGA. Тут немає такої необхідності, так як Intel HD завжди підключена. Її фрейм-буфер завжди використовується для відео- виходу. Під час активності GeForce 310M пише відео-інформацію безпосередньо на фрейм-буфер Intel HD . З цієї причини тут не буває перерв очікувань або чорних кадрів під час процесу перемикання. Технологія Optimus створена для економії енергії і таким чином продовження тривалості роботи від батареї, так як потужну графіку можна відключити на 100%.

Системна інформація: Lenovo IdeaPad V560

Як швидко працює Core i3-370M (2,4 Ггц) в порівнянні з простим процесором i5, таким як 430M або 460M ? Для порівняння ми використовували Cinebench R10 Single (64 bit). Lenovo V560 набрав 3174 бали при обчисленнях одним з чотирьох потоків. i5-430M , З меншою частотою (2,26 Ггц) але з 2,53 Ггц завдяки турбо-прискорення набрав від 3200 до3400 балів. Різниця невелика і повторює крок від 2,4 до 2,53 Ггц. Тільки зовсім новий 460M (2,52 до 2,8 Ггц) може показати значне збільшення продуктивності в одноядерному обчисленні, маючи 3939 балів (напр. Acer Aspire 5820TG ).

Однак одноядерні обчислення не мають великого значення в повсякденній роботі. Якщо ви, наприклад, задіяли CyberLinks Power Director Videos, то чим більше потоків ви використовуєте з високою частотою тим буде краще. Ми тестували в Cinebench R10 Multi (64 bit). наш i3-370M показав 7276 балів. Таким чином це звичайно не пара i5-430M (7200 до 7937 балів) в одному ядрі. Тестова система не мала жодного шансу проти i5-460M , 8060 до 8342 балів (наприклад Acer Aspire 5820TG-5464G75Mnks ).

4.6

Оцінка Windows 7

процесор

Операцій в секунду

6.7

Пам'ять (RAM)

Операцій з пам'яттю в секунду

5.9

графіка

Продуктивність робочого столу для Windows Aero

4.6

Графіка в іграх

3D-графіка

5.6

Жорсткий диск

Швидкість передачі даних диска

5.9

Cinebench R10 Rendering Single 32Bit

2623

Cinebench R10 Rendering Multiple CPUs 32Bit

6220

Cinebench R10 Shading 32Bit

3540

Cinebench R10 Rendering Single CPUs 64Bit

3174 Points

Cinebench R10 Rendering Multiple CPUs 64Bit

7276 Points

Cinebench R10 Shading 64Bit

3460 Points

Cinebench R11.5 OpenGL 64Bit

7.75 fps

Cinebench R11.5 CPU Multi 64Bit

1.96 Points

PCMark 05 Standard 5083 балів PCMark Vantage Result 4793 балів

PCMark Vantage перевіряє взаємодія ЦП, графіки, RAM і жорсткого диска. З хорошим результатом, "Ваші службовці більше не будуть набридати вам з приводу болісної повільності ПК і нездатності опрацьовувати багатозадачні додатки з легкістю". Ми може підтвердити це. Офісні програми не доходять до цієї риси.

Наша i3-370M система набрала 4793 балів. Популярні i5-430M ноутбуки стоять нижче, коли вони мають просто графіком Intel-HD . З підтримкою виділеної графічної карти Core i5 ноутбуки виявляються більш швидкими в будь-якому випадку 4900 до 5800 балів. Більшість Core i5 лептопів мають більше ніж 5100 балів. Dell Vostro 3500 наприклад, може стати потужною офісної альтернативою.

графіка Nvidia-310M допомагає V560 отримати певний бонус в продуктивності. Причина: Додатки які мають перевагу від 310M апаратної підтримки (CUDA, DirectX Compute, OpenCL, H.264) працюють швидше.

3DMark 03 Standard 9403 балів 3DMark 05 Standard 6627 балів 3DMark 06 Standard 3178 балів 3DMark Vantage P Result 1111 балів Мін. швидкість передачі даних: 43.7 MB / s
Макс. швидкість передачі даних: 87.5 MB / s
Середня швидкість передачі даних: 69 MB / s
Час випадкового доступу: 18.7 ms
Пікова швидкість: 76.6 MB / s
Використання процесора: 1%

Жорсткий диск Western Digital (тип WD6400BEVT-22A0RT0) із загальною ємністю 640 Гб працює зі стандартною швидкістю обертання 5400 об / хв. HDTune визначив середню швидкість 69 мегабайт в секунду в послідовному зчитуванні. Таким чином IdeaPad V560 щодо жорстких дисків розташовується трохи вище середнього.

Nvidia GeForce 310M має доступ до 1024 Мб пам'яті DDR3. Пам'ять має частоту 790, ядро 606 МГц (стандарт: 625 Мгц). 310M допомагає процесору в HD декодування (H.264, MPEG-2, MPEG-4 і ін.) І відео-кодуванні (CUDA, DirectX Compute, OpenCL). 310M може справлятися з DirectX 10.1, але не з PhysX.

Зазвичай 310M йде з відео-пам'яттю тільки 512 Мб. 3178 в 3DMarks (2525 ЦП) не краща ніж у семи попередніх тестових моделей з 310M . 310M (512 Мб) в Acer TravelMate 8372TG (Ручна гібридна графіка з Intel HD) набрала навіть 3245 балів. Невелике збільшення продуктивності може бути через її тактової частоти 625 МГц. Що кажуть про це гри?

StarCraft 2

Стратегічна гра реального часу може гладко програватися тільки при низькій деталізації і дозволі. Однак, гра постійно відмовлялася програватися з виділеної 310M. Гра не показувала графічну карту, але покадровая швидкість була: 42 / 9.3 / 6 (низька, середня, висока). Ми не записали цих показників в нашу базу даних, так як вони не були генеровані картою 310M.

World in Conflict

Трохи більше стара, але все ж вимоглива для слабких графічних карт гра програвалася зі швидкістю 82 кадр / с при найнижчій установці деталізації (800х600). Це на 50% більше ніж з Intel HD Graphics. Користувачеві не варто відмовлятися від середніх установок деталізації, але тут ми знаходимося на кордоні проігриваемості, маючи 28 кадр / с.

World in Conflict - Benchmark

Дозвіл Налаштування Значення 1024x768 High, 2xAA, 2xAF 16 fps 1024x768 Medium, 0xAA, 0xAF 28 fps 800x600 very low, 0xAA, 0xAF 82 fps Your browser does not support the canvas element !

FarCry 2

V560 виявився гіршим, незважаючи на кращу VRAM, ніж U30JC-A1 / QX043V з меншою VRAM в шутере 2008 р 59 кадр / с протів62 кадр / с (низька деталізація і дозвіл). Це незначна різниця, але здається, що V560 не приносить ніякої переваги.

Far Cry 2

Дозвіл Налаштування Значення 1024x768 high DX10, 0xAA 19.9 fps 640x480 low DX9, 0xAA 58.8 fps

Ігровий вердикт

Хороша відео-пам'ять як виявилася не має переваг для Geforce 310M в іграх. Більш важливим є те, що вона є найменшою початкового рівня графічною картою від Nvidia. Середні діапазони обох виробників Nvidia GT 330M і ATI HD 5650 , Працюють набагато швидше. Якщо ви хочете програвати гри гладко, то вам варто звернути свій погляд на Geforce GT 420M , 330M або ATI HD 5650 .

хв.середовищ.вис.макс.

World in Conflict - Benchmark (2007) 82 28 16 fps Far Cry 2 (2008) 58.8 19.9 fps

Системні шуми

Вентилятор V560 ні особливо гучним, але він неспокійний. Не важливо в якому режимі ми працювали, вентилятор не працював з постійною швидкістю. Ми б охарактеризували його як «дещо не тихим» так як змінюється швидкість все ж була виттям. Ніжний свист буде дратувати тих, хто має чутливу натуру.

Системні шуми не перевищували рівень 32,6 дб (А) без навантаження (холостий) або при дуже невеликої офісної навантаженні. Жорсткий диск був чутний (31,3 дб (А)) тільки коли активний вентилятор періодично відключався в холостому режимі. Якщо ви будете дивитися DVD-фільм, то вам буде докучати оптичний привід, він дуже чутний (37 дб (А)).

Шум встановився на рівні від 36 до 38,6 дб (А) при простій, досить високому навантаженні процесора і графіки. При цьому ніякого занепокоєння і ніякого свисту вже не чути. В стрес-тесті вентилятор виробляв шум на рівні 41,5 дб (А). Як тільки пропадала навантаження, вентилятор протягом декількох секунд знову повертався до 32,6 дб (А).

Рівень шуму

очікування

31 / 31.4 / 32.6 дб

Шум від HDD 31.3 дб Шум від DVD-приводу 36.1 / дб Навантаження 38.6 / 41.5 дб Шум від HDD 31

30 dB
безшумно

40 dB (A)
помітно

50 dB (A)
голосно

35.4 ° C 33.6 ° C 28.3 ° C 33.6 ° C 34.1 ° C 26.9 ° C 27.5 ° C 29.7 ° C 27.5 ° C Максимум: 35.4 ° C
В середньому: 30.7 ° C 26 ° C 38.5 ° C 42.7 ° C 27.1 ° C 34.1 ° C 30.9 ° C 25.2 ° C 27.6 ° C 27.8 ° C Максимум: 42.7 ° C
В середньому: 31.1 ° C

Блок живлення (макс) 43.8 ° C | Темп. повітря 21.1 ° C | Voltcraft IR-360

27.5 ° C 27.3 ° C 24.8 ° C 26.7 ° C 29.1 ° C 24.7 ° C 25.5 ° C 28.7 ° C 26.6 ° C Максимум: 29.1 ° C
В середньому: 26.8 ° C 25.6 ° C 31.2 ° C 30.8 ° C 25.5 ° C 28.2 ° C 27.3 ° C 25.8 ° C 27.3 ° C 28 ° C Максимум: 31.2 ° C
В середньому: 27.7 ° C

Блок живлення (макс) 32.1 ° C | Темп. повітря 20.1 ° C | Voltcraft IR-360

(+) The average temperature for the upper side under maximal load is 30.7 ° C / 87 F, compared to the average of 29.4 ° C / 85 F for the devices in the class Office.
(+) The maximum temperature on the upper side is 35.4 ° C / 96 F, compared to the average of 33.9 ° C / 93 F, ranging from 21.2 to 62.5 ° C for the class Office.
(±) The bottom heats up to a maximum of 42.7 ° C / 109 F, compared to the average of 36.4 ° C / 98 F
(+) In idle usage, the average temperature for the upper side is 26.8 ° C / 80 F, compared to the device average of 29.4 ° C / 85 F.
(+) The palmrests and touchpad are cooler than skin temperature with a maximum of 29.7 ° C / 85.5 F and are therefore cool to the touch.
(±) The average temperature of the palmrest area of ​​similar devices was 28.2 ° C / 82.8 F (-1.5 ° C / -2.7 F).

температура

Температура на робочих поверхнях не перевіщувала 30 градусів при типів офісній роботі з холостим станом и невелика періодамі завантаження. У Середньому 27 градусів. Навіть нижня панель залишалася прохолодною при 31 градусі.

Lenovo IdeaPad V560 нагрівався сильніше під час проведення процесорних і графічних бенчмарків. Але як би там не було, середня температура залишалася досить низькою - 31 градус (нижня і верхня сторони). Висока температура 43 градусів концентрувалася тільки в одній точці вимірювань. Завжди прохолодна температура місця упору для рук і тачпада була приємною. При стрес-тесті процесор Core i3-370M нагрівся до 86 градусів Цельсія (сенсор). На жаль, температура графічної карти не могла бути виміряна.

динаміки

Динаміки розташовані спереду під упором для рук. Динаміки не мають басів і звук був досить зависоко. Балансу між високими, низькими і середніми частотами не існує. Гучність досить для невеликої кімнати. Ми не помітили ніяких сторонніх звуків.

Для збалансованого звучання рекомендується приєднувати через 3,5-мм роз'єм зовнішні динаміки. Ми тестували цю можливість динаміками Yamaha (YST-M20SDP). Гучність управлялася ноутбуком і була порівняно високою, іноді при повній гучності вона перевантажувала динаміки. Вихід був без статичних перешкод.

Під час серфінгу через WLAN батареї вистачило на 2:56 годин (176 хвилин). Це час досить гарне, якщо взяти до уваги досить низьку ємність батареї 4400 mAh (48 втч). Офісні опоненти такі як HP 625 WS835EA (Недорогий) або HP ProBook 6555b (Дорогий) показали приблизно такий же час. Тільки дорогі бізнес машини такі як EliteBook 8440p-WJ681AW (287 хвилин) виглядають набагато краще в цьому відношенні.

DVD тест дорівнює тесту WLAN. Фільм закінчився через 2:48 годин (168 хвилин). Ми переглядали його при низькій яскравості 100 cd / m2. Тільки після перерви на 2:05 години можна знову продовжити перегляд фільму. Саме стільки часу потрібно для повної зарядки батареї.

Максимальний час роботи V560 від батареї (холостий режим) склало 5:17 годин (317 хвилин). Але це не реальний час роботи, так як процесор і графічна карта особливо нічого не робили, при цьому модуль WLAN був відключений і яскравість встановлена ​​на найнижчий рівень.

автономна робота

Без навантаження 5часов. 17мин. Інтернет через WiFi 2год. 56мін. Відтворення DVD-фільму 2год. 48мін. Макс. витрата енергії 1год. 16мін.

Гарний час роботи від батареї, незважаючи на слабку батарею, говорить про низькому споживанні енергії. У холостому режимі ЦП споживає 9,7 ват. При цьому були включені енергозберігаючі опції (яскравість на низькому рівні) Optimus відключила Nvidia 310M. Споживання в холостому режимі може скласти також 14,2 ват в залежності від обраного енергетичного режиму (висока продуктивність, включені бездротові модулі).

Під час роботи споживання енергії може значно змінюватися. Зафіксованої нашим мультиметром точкою був 3DMark06, коли споживання було 40,6 ват. Ми виміряли максимальне споживання в стрес-тесті (Prime95, Furmark), воно склало 57,3 ват. Адаптер розрахований на 65 ват.

Немає грошей на T Series ThinkPad? Тоді купите собі Lenovo IdeaPad лінійки V. Він виглядає більш елегантним, має останні технології, може похвалитися діловими особливостями і менш дорогий. Приблизно така розмова Lenovo веде на веб-сайті. Хоча це не зовсім правда.

При ціні 850 євро, IdeaPad V560 обіцяє вам апаратне забезпечення початкового рівня, таке як Core i3-370M и Nvidia 310M . Красивий і виглядає дорого зовнішній вигляд дає більше переваг ніж інтерфейси. Клавіатура обрамлена в чорний алюміній, кришка має той же самий якісний і міцний матеріал.

Ділові якості непорівнянні з ThinkPad, а деякі з них просто стандартні для всіх моделей IdeaPad. OneKey Rescue 7.0 відноситься до стандарту Lenovo. Список ділових особливостей закінчується після зчитування відбитків пальців, блокування порту USB і захисту жорсткого диска APS.

Традиційно орієнтованих користувачів, які вважають за краще матовий і з високою роздільною здатністю дисплей і док-станцію такий ноутбук не приверне. Повністю в споживчому стилі дисплей не має Сидіння покриття, влаштування вводити не висококласні (хоча хороші), а можливості приєднання закінчуються на HDMI і eSATA.

Чутливі користувачі з підозрою поставляться до роботи вентилятора. За вимірами шум не великий. Але він характеризується непостійністю і тонким свистом при невимогливому використанні. Обидві ці проблеми проявляються при найменшій швидкості роботи вентилятора (виробляються потоком повітря).

Дисплей не відповідає стандартам професійних TFT. Крім відбивної здатності (глянсовий тип), яскравість занадто низька для використання при сонячному освітленні, а кути огляду дуже вузькі.

Клавіатура з щедрим розташуванням і чіткої точкою натискання хороша для використання. Тим хто багато друкує не сподобається продавлювання над оптичним приводом і переробка цифровий панелі (кома в верху зліва). Легко реагують клавіші тачпада і його трохи вузлувата поверхня є проблиск надії.

Чи є ця лінійка ідеальної для тих кіт шукає офісну машину і не проти похвалитися алюмінієм?
Чи дійсно за стільком рекламним багатослівністю ховається хороший діловий компаньйон?
Чи буде голова компанії оголошувати дані продажів на Acer Extensa?
Що кажуть про це гри?
Немає грошей на T Series ThinkPad?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки