Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Фірмовий чохол-акумулятор для HTC One max

Завдяки величезній площині корпусу, HTC змогли вбудувати в One max воістину потужний акумулятор ємністю 3300 мАг і зберегти відносно невелику товщину пристрою Завдяки величезній площині корпусу, HTC змогли вбудувати в One max воістину потужний акумулятор ємністю 3300 мАг і зберегти відносно невелику товщину пристрою. Але є в смартфоні і потужний споживач заряду - яскравий FullHD-дисплей з діагоналлю 5.9 дюйма, з-за якого у дуже активних користувачів може виникнути потреба в додатковому акумуляторі. HTC заздалегідь передбачили проблему і випустили для новинки чохол-книжку з вбудованою батареєю.

Цього року HTC серйозно взялися за таку важливу частину успіху будь-якого сучасного смартфона як аксесуари. Наприклад, для флагмана One представили кілька чохлів, підставку і зовнішній акумулятор, а майже одночасно з One mini анонсували мобільний сабвуфер BoomBass, втім, підходить і для інших смартфонів з вбудованою системою BoomSound.

{Youtube} lEp3IiPPEXo {/ youtube}

Отримав свій цікавий аксесуар і One max - стильний чохол-книжку з вбудованим акумулятором на 1150 мАг.

Отримав свій цікавий аксесуар і One max - стильний чохол-книжку з вбудованим акумулятором на 1150 мАг

Виглядає новий кейс для One max стильно і гранично просто - чорний корпус і червоний оксамитовий матеріал на внутрішній частині обкладинки. Основна частина не дуже товста, як це зазвичай буває у подібних чохлів - виробник використовував гнучку батарею і розмістив її в «скоринці»! Також інженерам вдалося позбутися від випирають частин відмінювання завдяки тим самим трьом контактним точкам на задній частині One max.

Кейс можна використовувати як підставку під час перегляду фільмів, але в прототипі це утруднено відсутністю утримують смартфон вставок. Також сама «кірка» поки не ідеально лягає на екран, що в кінцевому продукті обіцяють виправити. Природно, в чохлі є вирізи під всі елементи управління і технологічні отвори, в тому числі під систему BoomSound. Сумарна ємність кейса і акумулятора самого смартфона становить 4450 мАг. Вартість такого чохла в Європі дорівнює € 95.99 (4 200 рублів).

Якщо ж власнику HTC One max не потрібна додаткова батарея, лише захист - він може купити кейс простіше за € 30,99 (1 355 рублів). В HTC порахували, що власникові новинки може знадобитися стилус для нотаток і створили його. Він не володіє всіма здібностями HTC Scribe, а є звичайним електронним пером для ємнісних дисплеїв.

Широкий набір фірмових і сторонніх аксесуарів - одна з частин успішного продукту, що HTC нарешті усвідомили в цьому році. Хочеться вірити, що в 2014 компанія розвине цю тему і представить для нових смартфонів ще більше доповнень у вигляді чохлів, батарей і різних гаджетів.

http://youhtc.ru

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки