Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Топ-10 новинок дешевих китайських смартфонів

4 квітня 2016, 14:00 7632

Цей рік почався досить продуктивно. Китайські виробники відразу почали нарощувати випуск недорогих моделей, так як саме вони завжди залишаються затребуваними. На цей раз наш огляд присвячений популярним ультрабюджетного варіантів. Наш сьогоднішній бюджет - всього $ 70.

Чому ми вирішили встановити такі жорсткі рамки? Ситуація досить проста: самі китайські виробники роблять упор на сегмент до $ 60. Сталося це після появи в минулому році недорогого Doogee X5. Ми б із задоволенням включили його в наш рейтинг, однак він з'явився в 2015 році. Саме він став прикладом адекватної ціни з приємними характеристиками.

Leagoo Alfa 5

Працює цей бюджетник на процесорі від Spreadtrum, як і практично всі недорогі смартфони. Якби тут був процесор від MediaTek, то ситуація з продуктивністю була б набагато краще. На жаль, підійде цей смартфон тільки для дзвінків і навряд чи для чогось більше. Музику на ньому теж не послухати навіть з дуже хорошими навушниками. З плюсів можна відзначити лише дизайн і непоганий дисплей. Тому через слабкі характеристик він коштує трохи більше $ 50. Знайти його легко можна на AliExpress.

HomTom HT7

HomTom HT7

Трохи незвичайне ім'я для смартфона, однак нас він радує хоча б тим, що він єдиний в списку має 5.5-дюймовий екран. Всі інші конкуренти огляду отримали 5-дюймові дисплеї. А сьогодні багато користувачів шукають доступні смартфони з великими екранами. Шкода, що його не змогли зробити більш-менш компактним. Доведеться змиритися з його габаритами. Але і без цього у нього є пара неприємних нюансів: вільного місця не залишилося встановленими непотрібними додатками (навіть кажуть про віруси), нестандартний аудіовхід і нечуйність сенсор екрану.

VKWORLD VK700X

Ще один смартфон з дивною назвою: здається, нібито його вирішили випустити власники «ВКонтакте». Однак це всього лише китайський бренд, який випускає ультра дешеві телефони. Серед усіх його моделей тільки VK700X може викликати хоч якісь позитивні емоції. У нього непогані камери, середній за якістю екран, пристойний дизайн. Навіть рамка корпусу металева, що непогано позначається на міцності. Якщо ви захочете використовувати цей смартфон в якості навігатора, то це загрожує вам неабиякою псуванням нервів - GPS дуже повільний. Та й автономність у телефону підкачала.

HomTom HT3

HomTom HT3

Повертаємося до китайського HomTom. На цей раз перед нами модель HT3, випущена з батареєю 3000 мАг. Як завжди, акумулятор має ємність не відповідає заявці - всього 2500 мАг, але навіть це непогано. Тут, на відміну від HT7, більш чуйний сенсор екрану, та й сама матриця краще. Система працює стабільно, серйозних лагів немає, що радує. З мінусів - прошивка знову має багато зайвого і з самого початку з обов'язкових умов стає перевірка на віруси. Напевно ви помітили, що і дизайн майже скопійований з айфонів. Так що, заплативши близько $ 60, ви навряд чи будете вважати, що втратили гроші даремно.

Bluboo Xfire 2

В принципі, тут ми злукавили, так як насправді Xfire 2 коштує майже $ 70. Однак він виявився настільки хорошим, що обов'язково повинен бути в нашому рейтингу. Доплативши всього $ 10, ви отримаєте більше приємних особливостей, в тому числі повноцінний преміум-дизайн і металевий корпус. Ще тут є навіть сканер відбитків пальців, що дивує. Зауважимо, що у попередніх смартфонів екранний сенсор розпізнає два торкання, а тут повноцінний 5-точковий мультитач. Все добре і з дисплеєм, камерами і швидкістю роботи прошивки. З мінусів - невелика ємність батареї, але все через тонкого корпусу.

Blackview BV2000

Blackview BV2000

Цей смартфон з першого дня продажів став прикладом самого доступного телефону з підтримкою 4G . У продажу є кілька кольорів BV2000, а також спрощена модель BV2000S без підтримки 4G. Безумовно, це впливає на вартість телефону. У своїй максимальній комплектації він коштує до $ 70. Однак проста і S-версія отримала камеру значно поступається попередньому смартфону. В іншому це непоганий бюджетник.

UMI ROME X

А цей симпатичний смартфон явно нам когось нагадує ... Звичайно ж дизайн скопіювали з флагмана Samsung, але точно не характеристики. Якщо пошукати конкурентів для UMI ROME X, то першим можна відразу назвати HomTom HT7 - тут теж 5.5-дюймовий екран. Любителі дуже великих смартфонів будуть раді витратити мінімум і отримати таку «лопату».

DOOGEE X5S

DOOGEE X5S

На самому початку ми говорили, що не згадуватимемо Doogee X5, однак вже з'явилася модель X5S. Це покращена версія смартфона, яка отримала іншу апаратну платформу. З'явилася також підтримка 4G, за це варто дякувати процесор MediaTek MT6735P. Через нього і ціна виросла до $ 70. Що стосується дизайну - це все той же плоский прямокутний цеглинка.

VKWORLD VK700 Max

Ще один смартфон від китайського VKWORLD, яка не відрізняється стабільністю у випуску телефонів. Якщо VK700X ще можна назвати вдалим бюджетником, то VK800X є цілковитий провал. Це все той же ультра дешевий телефон з типовими характеристиками. Тут навіть заявлена ​​батарея ємністю 4200 мАг, але більше 3500 мА навряд чи буде. По крайней мере, це буде один з «довгограючих» недорогих смартфонів.

Bluboo Picasso

Bluboo Picasso

А цей смартфон тільки що з'явився в продажу. Напевно Bluboo Picasso стане популярним бюджетником хоча б тому, що у нього привабливий дизайн і великий вибір кольору корпусу. До того ж коштує він всього $ 70, але при цьому у нього 2Гб оперативної і 16Гб внутрішньої пам'яті, дві 8-мегапіксельні камери. Можете ризикнути і оформити попереднє замовлення.

В принципі, цілком достатньо цієї десятки бюджетних смартфонів, щоб можна було визначитися з недорогий покупкою. Головне в цьому підходити до вибору розумно і спокійно, тому що ви берете телефон початкового рівня, який точно не буде потужним і не замінить ваш фотоапарат. І йому доведеться пробачити дрібні недоліки.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки