Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Де купити Ріплі за рублі (Ripple, XRP)

  1. Ripple: прогноз курсу на 2018 рік
  2. Як купити вигідно?
  3. Ripple майнінг

Ріплі (Ripple, XRP) - зараз одна з найцікавіших криптовалюта з точки зору інвестицій, і попит на неї набирає дуже серйозних обертів. І цілком виправдано-біткоіни, ефіріум і інші популярні валюти стоять вже чималих грошей, і навряд чи здатні подорожчати в рази за короткий проміжок часу. А ось Ріплі якраз-таки здатний в один день подорожчати в кілька разів. Саме на цій монеті в самий найближчий час можна зробити серйозний капітал. А багато хто вже зробили-c початку 2017 року цю криптовалюта подорожчала більш ніж в 40 разів! Сталося це після того, як стало відомо, що в неї інвестує національний банк Абу-Дабі. Судіть самі-XRP вже довгий час знаходиться на третьому місці серед всіх криптовалюта за рівнем капіталізації, поступаючись тільки біткоіни і ефіру. А варто непропорційно мало-всього менше чверті-долара. Дана валюта особливо до вподоби банківського сектору-не дарма ж в неї інвестував сам національний банк Еміратів. Протокол Ripple використовується такими гігантами, як UniCredit, Santander і UBS! Ця валюта і сама її мережу забезпечують підвищену безпеку, а також майже безкоштовні, миттєві глобальні операції будь-яких масштабів. Ось чому її облюбували банкіри. І це тільки початок. Загалом, всі факти говорять про те, що курс ripple до долара знаходиться ще на початку свого шляху. До речі, з кожної транзакції з мережі видаляється невелика кількість XRP. Ось чому з часом кожна одиниця цієї монети буде тільки «міцнішати», що є ще одним аргументом на користь подорожчання.

Ripple: прогноз курсу на 2018 рік

Графік Ріплі всю середину 2017 року перебуває в районі 0.15-0.25 доларів. Тільки уявіть, що при вартості всього 1 долар, приріст буде вже в 4 рази! Невже ви сумніваєтеся, що третя за популярністю криптовалюта не коштуватиме хоча б 1 долар? Ось тому зараз всі й кинулися скуповувати XRP. Навіть логіка підказує, що ціна в 0.2 долара за таку чудову монету, коли навіть всякі там екзотичні валюти стоять по 300-400 доларів-це просто блюзнірство. Загалом, однозначно, цей вид активу варто скуповувати, і навіть потрібно поспішати. У неї величезний потенціал, який не тільки не розкритий, але навіть і не почав розкриватися. Особливо на неї задивляються банки, так-як ця монета як не можна краще підходить для банківських операцій. Впевнене третє місце за рівнем ринкової капіталізації, інвестиції з боку найбільшого банку Арабських Еміратів-логіка підказує, що з таким рівнем обороту, ціна в 0.18 доларів за Ріплі це непропорційно мало. Загалом, якщо нічого екстраординарного не трапиться, то в найближчій перспективі повинні збутися численні прогнози про вартість Ripple як мінімум в 2-3 долара в 2018 році! Звичайно, це не означає, що ми закликаємо «ломануться» скуповувати цей актив-кожен вирішує сам, як то кажуть.

Як купити вигідно?

Варіант №1 на біржі EXMO

Мабуть, найкраще місце у всьому інтернеті, щоб здійснити покупку:

  • По-перше, тут майже завжди найнижчі ціни на крипту в усьому інтернеті (наприклад, біткоіни тут завжди дешевше на 200-300 доларів, ніж скрізь. Це ж стосується і XRP)
  • По-друге, повна адаптація під користувачів з СНД-є все «наші» звичні напрямки введення і виведення
  • По-третє, за обсягами закупівель Ріплі за фіати (рублі, гривні та долари) останні місяці Ексмо просто домінує на ринку.

Після нескладної реєстрації на цій топової біржі, відразу отримуємо гаманець Ріплі, і тут же можна буде купити Ріплі за рублі, долари, євро, гривні та криптовалюта. Біржа має в тому числі і російську мову, а також, як уже говорилося, підтримку основних платіжних систем, типу Яндекс-грошей, Ківі і ін. Тому, придбати цей актив тут можна легко і просто. Також можна залишити тут зберігати в гаманці, бо біржа Ексмо є безпрецедентно надійної.

З недоліків потрібно відзначити, що часто на тривалий час прибираються такі варіанти поповнення, як QIWI, банківські картки. В такому випадку (і взагалі, якщо не подобаються варіанти введення грошей) можна скористатися стороннім сервісом AdvancedCash . Там набагато більший вибір варіантів введення рублів і інших грошей. Тому, якщо на Ексмо немає потрібної платіжки, або потрібно купити з банківської картки, то спочатку реєструємося на Адвкеш, вводимо туди гроші, а вже з нього без комісії (так-так Ексмо щільно з ними співпрацюють) вводимо гроші на exmo. Також є вигідна схема-вводимо гроші на Адвкеш, конвертуємо там же їх в біткоіни (при цьому відразу вводимо біткоіни-адреса від Ексмо). Після приходу куплених біткоіни на Ексмо (благо зараз комісія за транзакцію BTC зменшилася в 10 разів), купуємо там Ріплі за біткоіни.

Ознайомитися з повним керівництвом-як працювати і як купувати на цій біржі можна у відповідній статті.

Ознайомитися з повним керівництвом-як працювати і   як купувати на цій біржі   можна у відповідній статті

Якщо коротко торкнутися питання придбання, то він складається з двох етапів:

  1. Поповнення балансу на біржі. Для цього, після реєстрації йдемо в розділ гаманець, і навпроти потрібної валюти (якої хочемо поповнити) тиснемо на поповнити. Вибираємо зручний варіант введення (зазвичай варіант з найнижчою комісією) і заводимо кошти на Ексмо (це можуть бути як фіати-рублі, долари, гривні або євро, так і крипти).
  2. Як тільки кошти прийшли, йдемо купувати наші бажані XRP. Простіше і вигідніше це зробити в розділі обмін (як на скріншоті). У графі я віддаю вибираємо актив, яким хочемо розплатитися і вводимо суму витрат (якщо забули, скільки у нас на рахунку грошей, просто наводимо курсор на баланс). У графі я отримую відразу бачимо приблизну суму, яку в підсумку отримаємо. Після натискання на обмін, покупка буде миттєво здійснена! Вітаємо!

Далі або залишаємо куплене тут же (можна буде в будь-який момент поторгувати, благо курс здорово «танцює»), або виводимо ще куди-небудь (наприклад, на апаратний гаманець). Багато хто боїться зберігати Ріплі на біржі, і виводять на десктопний Rippex. У кожного свій смак, але автор цих рядків навпаки з недовірою ставиться до таких «самопальним» гаманцях. Мало того, що зроблений він в Бразилії (вже страшно), так ще невідомо, ким підтримується і ким створений. До того ж, заощаджень можна позбутися і в апаратній гаманці (самому надійнішим способом зберігання) -таких випадків повнісінько.

Що стосується мінусів, то останнім часом Exmo важко справляється з шаленим потоком користувачів (за півроку трафік і обороти зросли в кілька разів). І якщо новачок зробить щось не так, то доведеться звертатися в техпідтримку, яка важко справляється навантаженням (обіцяли якнайшвидше збільшити персонал, але справа ця нелегка, знайти потрібних людей-керувати біржею з мільярдом доларів, це не інтернет-магазином завідувати) .

Тому, останнім часом народ обурюється, так-як швидкості реально впали, і деякі валюти виводяться звідси не відразу. Тому, любителям швидкостей і спокійної обстановки присвячується наступна біржа:

варіант №2 на біржі BitFlip

Це новітня російська біржа під управлінням справжніх профі стартапів, так що, придбати тут цю валюту теж не складе труднощів. До того ж, так-як біржа родом з Росії, то адаптована в першу чергу під реалії СНД-дуже багато підтримки суто російських і СНД-шних платіжних систем. Тут є і Qiwi, і Яндекс-гроші, і Вебмані, і ще купа варіантів поповнення і зняття, що звичайно є плюсом.

Тут також, щоб почати працювати, досить пройти швидку реєстрацію, і після цього буде доступний XRP-гаманець, після чого можна приступати до покупки. Надійність майданчики також на висоті.

Мінус: не можна купити з банківської карти, тільки з електронних грошей

Мінус: не можна купити з банківської карти, тільки з електронних грошей

Після реєстрації і поповнення балансу, потрібно вибрати XRP і валюту покупки в торговельних парах (на скріншоті справа-вгорі). Потім заповнюємо потрібні дані в розділі купити (зліва-внизу) і здійснюємо покупку. От і все. Як правильно покроково купувати на цьому майданчику можна дізнатися з цього короткого ролика:

варіант №3 обмінник Alfacashier

Мабуть, кращий обмінник, де легко і просто придбати хоч з платіжних систем, хоч з будь-яких банківських карт (як російських, так і зарубіжних). Також є система знижок, за покупку понад тисячу доларів-це 2.5%, за більш 5000-5% і так далі. Але щоб знижки «спрацювали», потрібно закуповуватися попередньо зареєструвавшись.

Мінус: потрібно вже мати десь Ripple-гаманець

Мінус: потрібно вже мати десь   Ripple-гаманець

Купувати в обмінниках (в усіх однаковий принцип) простіше-простого: в графі віддаєте вибираємо потрібний нам спосіб оплати, в графі отримуєте вибираємо валюту, яку хочемо купити, і тиснемо на обміняти.

Читайте також: що таке destination tag і де його взяти

варіант №4 Обмінник X-PAY

Топовий обмінник, де можна дуже легко зробити покупку з платіжних систем і банківських карт майже будь-яких банків (є навіть казахстанський Халик банк).

Мінуси: теж потрібен Ріплі-гаманець, куди «прилетить» покупка.

Мінуси: теж потрібен Ріплі-гаманець, куди «прилетить» покупка

Підведемо підсумки

І так, способів покупки цієї прекрасної валюти існує величезна кількість, але тут представлені тільки добірні, кращі, надійні і вигідні з усіх існуючих. Який з чотирьох способів вибрати-справа індивідуальна. Краще особисто пройтися по всіх чотирьох способів, і зробити висновки самостійно, переконавшись в плюсах і мінусах кожного. Остаточний вибір буде залежати швидше за все, в першу чергу, від наявності потрібного способу оплати, а по-друге, від ціни і комісії. Щодо ціни, як уже говорилося, можна з упевненістю стверджувати, що вона найпривабливіша саме на EXMO. Всього розглянуто тільки біржі і обмінники, і тільки так можна купити. Якщо розглянути плюси і мінуси покупки на біржах і в обмінниках:

Біржі (перші 2 варіанти)

плюси

  • Швидка реєстрація
  • Моментальні угоди (крім початкового поповнення балансу)
  • Відразу гаманець назавжди
  • Тут же можна купити, зберігати тривалий час, продати або обміняти в будь-який момент

мінуси

  • Проблематично купити з банківських карт (потрібно верифікація)

Обмінники (3 і 4 варіанти)

плюси

  • Можна купувати без реєстрації (але все-таки краще зареєструватися, бо тільки тоді будуть діяти знижки)
  • Можна оплатити майже всіма існуючими способами в інтернеті (електронні гроші, все банківські картки)

мінуси

  • Потрібен десь гаманець, куди відправиться покупка (на цю роль ідеально підходять перші 2 варіанти з біржами). Завести Ріплі гаманець можна ознайомившись з відповідною актуальною статтею.
  • На відміну від бірж, кожна угода займає як мінімум 15 хвилин в кращому випадку (за цей час курс може істотно змінитися)

Ripple майнінг

Можливо вам хотілося б не купувати, а добути самому. Як Майні ripple? А ніяк. Одна з найцікавіших особливостей, що відрізняє цю крипту від інших в цьому і полягає-Ріплі не можна Майні, через особливості будови. Так що, якщо хочеться інвестувати в неї, то залишається тільки купити.

Невже ви сумніваєтеся, що третя за популярністю криптовалюта не коштуватиме хоча б 1 долар?
Як купити вигідно?
Як Майні ripple?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки