Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Нова лінійка смартфонів LG Q6, Q6 Plus і Q6α: огляд

  1. Основні характеристики
  2. дисплей
  3. «Залізо»
  4. камери девайсів
  5. Зовнішній вигляд

Влітку цього року любителів LG виробник порадував лінійкою смартфонів з нереально величезним екраном. На цей раз конструктори вирішили змінити стратегію і піти іншим шляхом. Гаджети повинні бути по кишені пересічному покупцеві! Ніякої шкіри крокодила на задній панелі телефону, ніяких викликають дизайнів та інших «фішок». Але це не означає, що новинки залишать байдужими користувачів! Стриманість, лаконічність і головне, доступність - ось девіз моделей Q6, Q6 Plus, Q6α

LG

Натхненні успіхом LG G6, конструктори зробили девайси, які володіють мінімальними рамками і воістину величезним екраном. При цьому смартфони нової лінійки НЕ будуть бити по кишені навіть покупців із середнім достатком.

Читайте по темі: Твердотільні акумулятори для смартфонів: 5 причин, чому за ними майбутнє

Основні характеристики

характеристика

Q6аQ6 +Q6

Мережа GSM (850/900/1800/1900 Мгц), WCDMA (band 1, 2, 4, 5, 8), FDD-LTE (band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12 , 13, 17, 20, 25, 26, 28, 29, 30), TDD-LTE, CDMA GSM (850/900/1800/1900 Мгц), WCDMA (band 1, 2, 4, 5, 8), FDD -LTE (band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 20, 25, 26, 28, 29, 30), TDD-LTE, CDMA GSM (850/900/1800 / 1900 МГц), WCDMA (band 1, 2, 4, 5, 8), FDD-LTE (band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 20, 25, 26, 28 , 29, 30), TDD-LTE, CDMA Платформа Android 7.1.1 Nougat з LG UX 6.0 Android 7.1.1 Nougat з LG UX 6.0 Android 7.1.1 Nougat з LG UX 6.0 Дисплей 5,5 ", 2160 х 1080 пікселів, 442 ppi, IPS 5,5 ", 2160 х 1080 пікселів, 442 ppi, IPS 5,5", 2160 х 1080 пікселів, 442 ppi, IPS Камера 13 Мп 13 Мп 13 Мп Фронтальна камера 5 Мп 5 Мп 5 Мп Процесор Qualcomm Snapdragon 435 8 ​​ядер, до 1,4 ГГц Qualcomm Snapdragon 435 8 ​​ядер, до 1,4 ГГц Qualcomm Snapdragon 435 8 ​​ядер, до 1,4 ГГц Про ератівная пам'ять 2 ГБ 3 ГБ 4 ГБ Внутрішня пам'ять 16 ГБ 32 ГБ 64 ГБ Акумулятор вбудований, 3000 мАг вбудований, 3000 мАг вбудований, 3000 мАг Графічний чіп Adreno 505 Adreno 505 Adreno 505 Кольори чорний, срібло синій, чорний, срібло золотий, білий, чорний, срібло Розмір 142,5 x 69,3 x 8,1 мм 142,5 x 69,3 x 8,1 мм 142,5 x 69,3 x 8,1 мм Вага 149 г 149 г 149 г

дисплей

Те, що відразу впадає в очі, якщо взяти в руки будь-який смартфон з Q series - мінімальні рамки телефону і дуже великий екран, такий же, як і в попередньому улюбленця публіки - смартфоні G6 . Причому рамки вузькі не тільки з боків, а й внизу і вгорі. При цьому телефон оснащений Н-образної рамкою жорсткості з надміцного алюмінію (є інформація, що це новий стандарт американських розробників, який дозволяє максимально зняти ризики при падінні і пошкодженні телефону). За заявлену ціну це дуже і дуже здорово.

Поки телефон не включений, непомітно нічого незвичайного. Але як тільки дисплей загоряється, можна відразу побачити, наскільки він відрізняється від попередніх моделей яскравістю фарб і розмірами.

Дисплеї смартфонів FullVision мають ряд характерних ознак:

  • можливість налаштовувати формат зображення в залежності від того, контент якого виду ви переглядаєте - скажімо, для відеоролика один, для сторінки сайту - інший;
  • весь екран з поверхнею 18: 9 задіяний, коли ви вмикаєте камеру;
  • зручний інтерфейс користувача (GUI), який дозволяє відкрити два вікна по сусідству один з одним. Це дуже виручає при сучасній завантаженні, коли доводиться відкривати одночасно месенджер і пошту, наприклад.

Також читайте: 22 новинки смартфонів в 2017 році

«Залізо»

Всередину новинок розробники встановили відмінний набір спритних мікросхем компанії Qualcomm - Snapdagon. Такий чіпсет прекрасно працює з дозволом FullHD, практично не нагрівається і досить економно витрачає енергію. Є й додатковий захист від перегріву і неполадок з акумулятором - всі деталі розташовані всередині корпусу так, щоб нагріватися по-мінімуму. Плюс автономний процесор обробки зображення знижує навантаження на головний чіп.

Усередині Q6α встановлено 2 ГБ, 16 гигов вбудованої. Однак уже в LG Q6 буде 3 гб і в два рази більше вбудованої (32 гіга). Вигідно, що до 16 ГБ не потрібно докуповувати карту пам'яті .

Досить сильного акумулятора на 3000 мАг вистачить, щоб працювати на протязі світлового дня.

Працює все це пишність на новенькій версії Google Android 7.1.1, що дозволяє йому не гальмувати і швидко реагувати на команди користувача.

В цілому, LG Q6α є найбільш «молодий» з представлених, LG Q6 - середня "сестра", а LG Q6 + - старша. Відмінність полягає лише у величині пам'яті.

камери девайсів

камери девайсів

Основна 13-мегапіксельна камера, фронтальна на 5 МП. У першій з відмінностей - діафрагма f = 2.2, у другій - кращі умови для Селфі і широкоугольная лінза величиною в 100 градусів, швидке наведення фокусу. Любіть колажі? Робіть їх з легкістю - компілювати емоції і спогади допоможе «Режим камери Квадрат».

Зйомка ведеться:

  • в режимі «Авто», настройки якого «підбирає» сам телефон, отримаєте вдалі фото;
  • в режимі «Панорама», будете робити круті широкоформатні знімки;
  • в режимі «Зйомка їжі», отримаєте максимально «апетитні» знімки. Відеозйомка ведеться в режимі FullHD.

Порада: якщо ви хочете зробити найсмішніший, найтепліший знімок вашої компанії, скористайтеся вбудованою функцією Cheese Shutter. Просто скажіть "Чііііз!", І смартфон сам налаштується так, щоб відобразити вашу щасливу посмішку і друзів.

Читайте також: Xiaomi Mi5: китайський флагман з відмінною камерою і потужним процесором за прийнятну ціну

Зовнішній вигляд

Покупець має потребу насамперед у функціональних девайсах - вирішили конструктори LG, і помістили в стриману оболонку понад сучасну начинку.

Зовнішність телефонів з екраном FullVision - LG Q6, Q6 Plus і Q6α привертає увагу навмисною простотою. Як уже згадувалося, рамки максимально завужені - якщо взяти смартфон в руки, то буде здаватися, що в руках у вас просто дисплей.

Як уже згадувалося, рамки максимально завужені - якщо взяти   смартфон   в руки, то буде здаватися, що в руках у вас просто дисплей

Інженери LG зробили висоту телефону більше, а ширину залишили на позначці 69,3 мм. Завдяки цьому телефон зручно лежить в руці. Панель виготовлена ​​з нековзного матеріалу.

Радісно кути матриці сконструйовані таким чином, щоб гасити удари, що виникають при падінні телефону. Скло теж надміцне, однак потрібно зауважити, що на ньому залишаються відбитки пальців. Округлені грані телефону - це не просто данина стильному виду. Таке рішення дозволяє збільшити площу екрану. На даний момент прямим конкурентом Q series є Samsung S8 , Але ось його ціна може багатьох змусити задуматися. Смартфони LG можна буде придбати, як мінімум, на третину, а то й в половину дешевше.

Трохи дивно те, що ні в одному з смартфонів лінійки немає функції розблокування по відбитку пальця. Це компенсується тим, що девайс "навчений" дізнаватися власника по знімку особи.

У разі, якщо з розблокуванням телефону виникли труднощі, дізнайтеся, що з ним робити, почитавши статтю: Як розблокувати телефон

Девіз трійці новачків на ринку смартфонів з екраном FullVision - «Кордони - це ілюзія!». У теорії - ми з розумінням і повагою ставимося до рекламних акцій компанії, а на практиці ж не можемо не радіти безвідмовно працюють девайсів, покликаним робити наше життя зручніше, ефективніше, красивіше.

У теорії - ми з розумінням і повагою ставимося до рекламних акцій компанії, а на практиці ж не можемо не радіти безвідмовно працюють девайсів, покликаним робити наше життя зручніше, ефективніше, красивіше

Ознайомтеся з Відеоогляд LG Q6, щоб ще краще перейнятися особливостями девайса.

Любіть колажі?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки