Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд планшета Xiaomi Mi Pad 2

  1. Зовнішній вигляд
  2. дисплей
  3. апаратна платформа
  4. оболонка
  5. автономність
  6. камери
  7. підсумки

Сьогодні у нас в гостях Xiaomi Mi Pad 2 - планшет в металевому корпусі, оснащений новим процесором Intel Atom X5-Z8500

Сьогодні у нас в гостях Xiaomi Mi Pad 2 - планшет в металевому корпусі, оснащений новим процесором Intel Atom X5-Z8500. Зовні він дуже схожий на Apple iPad mini, володіє таким же дисплеєм з високою роздільною здатністю, але при цьому коштує дешевше. В огляді ми докладно розповімо про його можливості.

Моделей в лінійці: 0

Планшет для огляду надано Xiaomi.ua

Зовнішній вигляд

У світі планшетів складно зробити унікальне, зовні симпатичне пристрій і при цьому не бути схожим на конкурентів. У нашому випадку Xiaomi Mi Pad 2 далеко не зразок унікального дизайну. При огляді девайса відразу видно, що змальовували планшет з iPad mini. Саме змальовували, адже відмінності між ними навіть в розмірах мінімальні.

Порівняння габаритів Параметр / Пристрій Xiaomi Mi Pad 2 Xiaomi Mi Pad Apple iPad mini 4 Wi-Fi Екран, діагональ 7,9 7,9 7,9 Акумулятор, мА * ч 6190 6700 5124 Довжина, мм 200,4 202,1 203, 2 Ширина, мм 132,6 135,4 134,8 Товщина, мм 6,95 8,4 6,1 Вага, г 322 360 299

Якщо говорити про відмінності між першим і другим поколіннями Mi Pad, то варто відзначити, що в другому поколінні стало на 1,5 мм тонше і на 38 грам легше. При цьому тильну сторону тепер прикриває металева, а не пластикова панель.

Xiaomi Mi Pad (перше покоління)

Як і попередник, нова модель виконана в декількох кольорах - золотом, сріблястому і рожевому. До нас на тест потрапив планшет в золотому кольорі.

На лицьовій панелі над екраном знаходиться логотип лінійки Mi, датчик автоматичного регулювання яскравості дисплея, фронтальна камера на 5 Мп і світлодіод. Під екраном з діагоналлю 7,9 дюймів розташувалися три сенсорні кнопки, які оснащуються підсвічуванням.

Грані і тильна сторона прикриті цільним листом алюмінію. На правій стороні в нього інтегровані клавіша регулювання гучності і кнопка включення. Клавіші металеві. На верхньому торці тільки 3,5 аудіороз'єм, а на нижньому порт USB Type-C і два гвинти. На тильній стороні біля лівого верхнього кута розташувався об'єктив основної 8-мегапіксельної камери і два мікрофони. У нижній частині логотип Mi і два стереодинаміки.

Обробка матеріалу якісна, за три тижні тестування на кришці не залишилося жодної подряпини. Захисне скло екрану також виявилося надійним. Та й в цілому якість корпусу пристрою залишає тільки позитивні враження.

дисплей

Mi Pad 2 оснащений 7,9 дюймовим IPS екраном c роздільною здатністю 2048 × 1536 пікселів. Характеристики екрану близькі до таких у iPad mini 4. Щільність точок на дюйм дорівнює 324, що є відмінним показником. Також є олеофобним покриття, яке дозволяє легко видаляти з дисплея помилки пальців.

Максимальна яскравість екрану - 364 кд / м2, а мінімальна - 2,1 кд / м2, контрастність дорівнює 1: 763. Сподобалося низьке значення мінімальної яскравості, яке стане в нагоді любителям читати з планшета вночі.

Як і смартфони Xiaomi, планшет має налаштування колірного тону, в яких його можна змінити від теплого до холодного. Також є два режими контрастності. При вимірах калібрування екрану ми використовували натуральний колірної тон і стандартну контрастність.

Колірний обхват лише трохи ширше sRGB, а колірна температура практично на всьому діапазоні яскравості має значення 6200К, що лише трохи нижче еталонного значення. Гамма-крива вище 2,2, але в межах норми. За великим рахунком екран у планшета відмінний, але якщо причепитися, то зображення на ньому виглядає більш теплим, ніж це необхідно. Також хотілося б бачити більшу насиченість зображення.

апаратна платформа

Xiaomi Mi Pad 2 оснащується 4-ядерним процесором Intel Atom X5-Z8500 з частотою до 2,2 ГГц. Цей чіп виконаний по техпроцесу 14 нм, і також включає графіку HD Graphics (Cherry Trail) з робочою частотою до 600 МГц. Об'єм оперативної пам'яті Mi Pad становить 2 ГБ, а вбудованої 16 або 64 ГБ. При порожньому диспетчері завдань є 1,2 ГБ оперативної пам'яті. Що стосується вбудованого сховища, то в нашій версії з 16 ГБ пам'яті після включення доступно тільки 12 ГБ.

В цілому Intel Atom X5-Z8500 з обчислювальної потужності лише трохи поступається Qualcomm Snapdragon 810. А ось відеоприскорювач виявився не дуже продуктивним рішенням. Він значно слабкіше використовуваного в Tegra K1.

Якщо говорити про поведінку планшета в іграх, то відразу варто зазначити, що перший Mi Pad буде краще для геймерів, ніж в другому поколінні. Про це говорять результати наших тестів.

Need for Speed ​​No Limits качає кеш не найвищої якості. А ось з Modern Combat 5 немає ніяких проблем. Під час гри зниження fps не спостерігається. Планшет відчутно гріється в іграх, але при цьому не так сильно як пристрої на Snapdragon 810.

З бездротових мереж є підтримка Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.1, працюють вони без нарікань. Крім цього не завадило б наявність GPS і слота для SIM-карт, але моделей Mi Pad 2 в такій конфігурації немає.

оболонка

Інтерфейс Mi Pad 2 нічим не відрізняється від попередньої версії планшета. Єдина відмінність в тому, що в налаштуваннях тепер вказана версія MIUI 7.1. Детально про неї можна прочитати в огляді Xiaomi Mi Pad .

Недоліком можна назвати і те, що на момент написання огляду не з'явилося ні глобальної прошивки, ні нормально перекладеної на російську мову від відомих спільнот. Поки доступні тільки англійсько-китайська стабільна або девелоперська прошивки без російської мови і встановленого Google Play. Останній можна поставити, якщо слідувати інструкціям в темі користувачів на 4pda.ru.

автономність

Xiaomi Mi Pad 2 оснащений акумулятором ємністю 6190 мАг, що на 510 мАг менше, ніж у першого покоління. При середньому навантаженні планшет працює 2 дня з показником активного екрану рівним 7 годин.

Приємно здивував результат в тесті автономності PCMark, в якому Mi Pad 2 протримався майже 10 годин при яскравості 150 кд / м2. Також ми заміряли час роботи в різних режимах і порівняли його з попередником.

Час автономної роботи Режим / Пристрій Xiaomi Mi Pad Xiaomi Mi Pad 2 Читання 12:30 14:17 Перегляд HD-відео 11:00 8:41 Перегляд HD-відео з YouTube 8:00 6:15 Гра (GFXBench), хв 186 344 , 2

Підтримки швидкої зарядки немає, тому заряджати пристрій можна тільки в звичайному режимі 5В / 2А. Неприємним моментом виявилося і те, що при повній розрядці акумулятора з наступним виключенням, планшет не може включитися. В результаті, доводиться тримати його на зарядці близько 8 годин, щоб включити. Можливо це проблема ранніх прошивок або конкретно нашого тестового зразка, але перевірити на іншому поки немає можливості.

камери

Планшет оснащується основний 8-мегапіксельною і додаткової лицьовій камерою на 5 мегапікселів. Обидві вони мають мінімум налаштувань але, незважаючи на це, демонструють гарне, як для планшета, якість знімків.

Приклади фотографій знятих на основну і фронтальну камери:

підсумки

Xiaomi Mi Pad 2 - це практично повна копія Apple iPad mini 4 на платформі Android. Головні переваги цієї моделі: якісний корпус, збірка, хороший екран і загальну швидкодію системи. На жаль, в плані ігрової продуктивності новий чіп від Intel поступається Tegra K1, яка використовується в Xiaomi Mi Pad першого покоління. Це помітно далеко не у всіх іграх, але для безкомпромісних геймерів даний факт буде недоліком. Тому, якщо потрібен планшет в першу чергу для ігор, то варто звернути увагу на Xiaomi Mi Pad . Що стосується автономності, то навіть незважаючи на зниження ємності акумулятора, в порівнянні з першою моделлю, пристрій може пропрацювати два дні при середньому навантаженні - це цілком гідний результат для Android-планшета.

До мінусів даної моделі можна частково віднести вторинний дизайн, в цьому плані в Xiaomi зовсім не морочилися, а також відсутність на момент написання огляду глобальної прошивки з локалізацією. Але все це з лишком компенсується відносно доступною вартістю Mi Pad 2, яка помітно нижче iPad mini 4. Якщо ви підшукуєте компактний планшет на Android, обов'язково придивіться до цієї моделі від Xiaomi. Проблема з прошивкою незабаром обов'язково вирішиться, як це було з іншими пристроями компанії, а вторинність дизайну навряд чи буде сильно турбувати, тим більше, що виглядає Mi Pad 2 дійсно здорово.

Проблема з прошивкою незабаром обов'язково вирішиться, як це було з іншими пристроями компанії, а вторинність дизайну навряд чи буде сильно турбувати, тим більше, що виглядає Mi Pad 2 дійсно здорово

сподобалося:

+ Матеріали корпусу

+ Якість збірки

+ Розміри і вага

+ Дисплей

+ Продуктивність

+ Вартість

Не сподобалося:

- Ні глобальної прошивки з локалізацією

- Нема версії з підтримкою 3G

Редакція дякує магазин Xiaomi.ua за надання планшета Mi Pad 2 для тестування

Xiaomi Mi Pad 2 + 2 / 16GB (Gold)
Повідомити про появу в продажу

Тип Планшет Діагональ екрану, дюймів 7,9 Матриця IPS Тип покриття екрану глянцеве Розширення екрану 2048 × 1536 Тип сенсорної панелі місткість Multi touch + Процесор Intel Atom X5-Z8500 Тип ядра Cherry Trail Частота, ГГц 2,24 Кількість ядер 4 Графіка Intel HD Graphics Попередньо встановлено ОС Android 5.1 Lollipop (MIUI 7) Об'єм оперативної пам'яті, ГБ 2 Об'єм вбудованої пам'яті, ГБ 16 Зовнішні порти роз'єм USB Type-C, 3,5 мм аудіо Картрідер - Фронтальна камера 5,0 МП Тилова камера 8,0 МП Датчик освітленості + Датчик орієнтації + Вбудовані динаміки + (стерео) Док-станція - Стилус в комплекті - Ethernet - Wi-Fi 802.1 1 b / g / n / ac (2,4 / 5 ГГц), Wi-Fi Display, Wi-Fi Direct Bluetooth 4.1 Модуль 3G / 4G (LTE) - Стандарти GSM / 3G / 4G (LTE) - Голосовий в GSM / 3G мережах - GPS - NFC - Ємність батареї, мАч 6190 Напруга батареї, в - Час автономної роботи в режимі читання: 12,5 год; в режимі відтворення відео - 12,5 год; в режимі програвання музики - 100 год; в режимі очікування - 648,8 год Вага, г 322 Розміри, мм 200,4 х 132,6 х 6,95 Інше Металевий корпус; Планшет став на 18% тонше і на 38 г легше попередника; Колір корпусу золото Колір лицьовій панелі чорний

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки