Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ASUS ZenBook S (UX391) - ноутбук в захищеному корпусі вагою 1 кг - ITC.ua

  1. Дизайн
  2. роз'єми
  3. дисплей
  4. платформа
  5. Клавіатура і тачпад
  6. батарея
  7. В підсумку

На виставці Computex 2018 компанія ASUS показала тонкий 13,3-дюймовий ноутбук ZenBook S (UX391), корпус якого має захист від вологи, пилу, вібрації і ударів по стандарту MIL-STD-810G

На виставці Computex 2018 компанія ASUS показала тонкий 13,3-дюймовий ноутбук ZenBook S (UX391), корпус якого має захист від вологи, пилу, вібрації і ударів по стандарту MIL-STD-810G.

Дизайн

Дивлячись на ZenBook S (UX391) зовсім не здається, що у нього є хоча б найменша захист, особливо з огляду на товщину корпуса - 12,9 мм.

Проте, сам дизайн і корпус цієї моделі засновані на іншому ноутбуці ASUS, бізнес-моделі ASUSPRO B9440 , Що вийшла в минулому році. Компанія використала ту ж конструкцію корпусу. Кришка дисплея тут трохи більше, ніж основа з клавіатурою, тому під час розкриття ноутбук піднімається.

Кришка дисплея тут трохи більше, ніж основа з клавіатурою, тому під час розкриття ноутбук піднімається

Останнє дозволяє краще працювати системі охолодження, а також створює нахил клавіатури для більш комфортного набору.

Останнє дозволяє краще працювати системі охолодження, а також створює нахил клавіатури для більш комфортного набору

Сам дизайн ZenBook S (UX391) виконаний в стилі ноутбуків ASUS останніх років, компанія використовувала фірмову кришку з концентричними колами і тонкий профіль.

Сам дизайн ZenBook S (UX391) виконаний в стилі ноутбуків ASUS останніх років, компанія використовувала фірмову кришку з концентричними колами і тонкий профіль

Також ця модель буде доступна в червоному кольорі, чого раніше в лінійці ZenBook не було.

Ну а найголовніше, це невеликі розміри корпусу ZenBook S (UX391). Сам по собі ноутбук лише трохи більше аркуша А4, має товщину 12,9 мм і вагу 1 кг.

роз'єми

Невеликі розміри і товщина не дозволили ASUS використовувати в цій моделі велика кількість роз'ємів.

Тому ноутбук оснащується двома портами USB Type-C з Thunderbolt 3 і одним Type-C USB 3.1 Gen 1.

Крім цього, на корпусі є 3,5 мм роз'єм для підключення навушників.

дисплей

У ZenBook S (UX391) використовуються не рекордні, але в цілому досить тонкі рамки (5,9 мм) навколо екрану, що дозволило вмістити в компактний корпус 13,3-дюймовий IPS-дисплей. При цьому ASUS буде пропонувати різні його модифікації: з матовим або глянсовим покриттям і роздільною здатністю Full HD, або взагалі сенсорну панель з роздільною здатністю 4К.

В ASUS обіцяють, що дисплей ноутбука буде забезпечувати відображення 100% колірного простору sRGB і 72% NTSC.

Наживо екран виглядає приємно, компанія традиційно використовує фірмову утиліту Splendid, яка дозволяє підлаштувати кольору під свої переваги.

платформа

У продаж ZenBook S (UX391) надійде в модифікаціях з різними процесорами і об'ємом оперативної пам'яті. Користувачам запропонують моделі з процесором Intel Core i7-8550U (1,8-4 ГГц) або i5-8250U (1,6-3,4 ГГц), 8 або 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3 2133 МГц, а також SATA3 SSD 256 ГБ або PCIe SSD 512 ГБ / 1 ТБ. Графіка в ноутбуці тільки вбудована - Intel UHD Graphics 620.

В цілому, характеристики підібрані до пари позиціонуванню ноутбука, який в основному призначений для офісної роботи. На ньому не вийде виконувати ресурсомісткі завдання, наприклад, монтувати відео або грати в ігри, але для браузера, пошти, месенджерів, роботи з документами та обробки фотографій продуктивності вистачить.

З інших особливостей платформи ZenBook S (UX391) варто ще виділити бездротові модулі Wi-Fi Dual-band 802.11ac і Bluetooth 4.2.

Клавіатура і тачпад

ZenBook S (UX391) не перший тонкий ноутбук від ASUS, тому для компанії не стало проблемою вмістити в нього клавіатуру. Модель отримала клавіші острівного типу, при цьому вони мають добре помітний хід. В цілому, по розкладці і відчуттям від роботи, клавіатура в новому ноутбуці така ж, як в ZenBook Flip S UX370 і ZenBook 3 Deluxe UX490UA , А вона в цих моделях працювала відмінно.

Тачпад в ZenBook S (UX391) не надто великий, але чуйний, з точним розпізнаванням позиціонування пальця і ​​підтримкою жестів. Єдине спірне рішення в тачпаде, це розміщення в його правому куті сканера відбитків пальців, який просто забирає корисну площу.

батарея

Незважаючи на тонкий корпус, в ZenBook S (UX391) встановлено 4-осередковий акумулятора на 50 Вт-ч, якого, як обіцяє виробник, має вистачити до 13,5 годин роботи. Заряджається ноутбук через порт USB Type-C від зарядного пристрою на 65 Вт.

В підсумку

ASUS ZenBook S (UX391) вийшов з приємним дизайном в тонкому корпусі, для якого виробник обіцяє захист за стандартом MIL-STD-810G. При цьому модель забезпечує хорошу продуктивність, якісний дисплей і повинна мати високу автономність. Все це ми зможемо перевірити вже в редакційному тесті, а поки можна констатувати, що в плані характеристик ZenBook S (UX391) виглядає дуже багатообіцяюче. Сподіваємося, що незабаром ми отримаємо зразок на огляд і зможемо розвіяти або підтвердити заяви виробника.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки