Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Яку карту пам'яті вибрати для відеореєстратора

Якщо ви придбали відеореєстратор, то супутнім кроком є ​​покупка карти пам'яті. Даний процес такий же відповідальний, як і вибір самого реєстратора, адже якість обраної карти пам'яті буде позначатися на відтворенні запису і її коректності. Варто зазначити, що пряма залежність між картою пам'яті і якістю зйомки відсутній. Однак, економити на даному аспекті все-таки не варто.

Вибирати карту пам'яті рекомендується виходячи з декількох параметрів. При цьому в першу чергу потрібно враховувати дозвіл самого відео. Наприклад, запис з роздільною здатністю 640х480 пікселів пишеться з бітрейдом 9 МБ / сек при 30 кад / сек. Відповідно, швидкість запису на карту повинна відповідати і бути обов'язково вище. В іншому випадку отримане зображення буде з якимись спотвореннями. У разі здійснення циклічної зйомки, між фрагментами будуть помітні тривалі паузи. В результаті ви отримаєте не тільки неякісну запис, але і ефективність від застосування самого відеореєстратора може бути знижена.

Карти пам'яті розділені на класи швидкості Карти пам'яті розділені на класи швидкості. Так, 10 клас здійснює запити близько 20 Мбіт / сек. Оптимальним варіантом використання такої карти пам'яті буде високошвидкісна запис просто величезного розміру Full HD. До даного класу швидкості відноситься модель Kingston Ultimate SDXC . Прекрасний варіант карти пам'яті. Досить висока вартість обумовлена ​​якісними характеристиками карти. 6 клас швидкості забезпечує запис не менше 6 Мбіт / сек. Варто відзначити, що таку швидкість читання і запису мають деякі карти, що відносяться до класу 10. Якщо ваш реєстратор знімає з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, такий варіант буде оптимальним. Звернемо увагу на моделі Team 32GB microSDHC, Apacer microSDHC, Silicon Power SkyShare SDHC . Карти пам'яті 4 класу забезпечують швидкість приблизно 4 Мбіт / сек. Такі моделі підходять для зйомки з роздільною здатністю 640х480 пікселів і здатністю 1280х960 пікселів. Можна вибрати, наприклад, Transcend microSDHC або Kingston 8Gb microSDHC.

В даний час найбільшим попитом користуються карти пам'яті Kingmax, Silicon Power, Transcend. При виборі також варто врахувати, який формат підтримується відеореєстратором, оскільки карти пам'яті бувають microSD, SDHC. Говорячи про обсяг карти пам'яті, складно дати конкретну рекомендацію. Кожен автовласник сам визначається з даними показником, відштовхуючись від того, скільки часу він проводить в дорозі. Тут варто розуміти, що все відеореєстратори роблять запис циклічно, стираючи старі фрагменти, коли закінчується пам'ять. Саме тому в разі відсутності гострої необхідності не варто «гнатися» за великими обсягами пам'яті. Карти пам'яті на 16Гб цілком достатньо. Хорошим варіантом буде Silicon Power SDHC 16GB і Transcend SDHC 16Gb.

Таким чином, при виборі карти пам'яті до відеореєстратора в першу чергу зверніть увагу на клас швидкості. Краще всього вибрати модель з 10 або 6 класом. Також не забудьте врахувати тип карти пам'яті, який підтримується вашим реєстратором. Оптимальним буде обсяг пам'яті в 16 Гб.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки