Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

InfoConnector.ru

  1. Вибираємо клавіатуру за типом підключення
  2. Вибір бездротової клавіатури
  3. Вибір типу клавіатури
  4. Вибирає клавіатури по типу клавіш
  5. Ще кілька нюансів, які вам можуть стати в нагоді при виборі клавіатури

На якомусь етапі навіть найпростіша клавіатура може влаштовувати свого господаря. Але проходить час, і багато користувачів задаються питанням, а чи можна розширити функціональність клавіатури і зробити набір тексту більш зручним?

У цій статті ми розглянемо ряд тонкощів, на які слід звернути увагу при виборі та купівлі клавіатури.

Сучасна клавіатура за багато років свого існування зазнала чимало змін. З'явилися нові клавіші, змінилася ергономіка, розширився загальний функціонал пристрою. Тепер, це не тільки інструмент для введення текстів, а й великий помічник у інших речах.

Вибираємо клавіатуру за типом підключення

Яким би корисним ні друкує інструмент, все одно до вибору клавіатури зазвичай приступають після покупки комп'ютера. Якщо ви ще не вибрали комп'ютер, раджу ознайомитися з нашою статтею "Як правильно купити персональний ПК".

Якщо комп'ютер у вас вже є, то перш ніж приступити до вибору клавіатури потрібно вирішити до якого роз'єму ми її підключимо. Тут вибір не великий, це або роз'єм PS / 2, або - USB. Зазвичай такий вибір не має принципового значення, і той і інший роз'єм справляється з клавіатурою на відмінно, але є деякі нюанси, які допоможуть зробити вам правильний вибір:

  • По-перше, роз'єм PS / 2 поступово втрачає свою актуальність, більшість сучасних комп'ютерів позбавлені даного типу з'єднання.
  • По-друге, PS / 2 відсутня можливість "гарячого" підключення.

Звідси і моя вам порада - при інших рівних робіть вибір на користь USB клавіатури.

Вибір бездротової клавіатури

Якщо ви прагнете до максимального комфорту, раджу звернути увагу на бездротової комплект - клавіатура + миша. Це дозволить позбутися від проводів, але додасть турбот по заміні батарей або зарядки акумуляторів. Але, незважаючи на це недолік, бездротові моделі мають свої плюси, серед них: вам не заважають дроти, ви не «прив'язані» до системного блоку і можете управляти процесом на значній відстані.
Звичайно, за зручність потрібно платити, ціна бездротової клавіатури набагато вище, ніж у її «хвостатих» побратимів.

Вибір типу клавіатури

Якщо ви вирішили серйозно поставитися до вибору свого вірного помічника - клавіатури, то вам слід для себе визначити пріоритет завдань, які за допомогою неї будете вирішувати.

Якщо ви будете використовувати свій комп'ютер як інструмент для набору тексту, то раджу звернути увагу на так звані ергономічні клавіатури. Розташування клавіш на них не зовсім звично, зазвичай вони розділені на дві частини, під ліву і праву руку і мають вигнутий вид. Такі примхи повинні полегшити набір тексту та зробити роботу комфортніше.

Такі примхи повинні полегшити набір тексту та зробити роботу комфортніше

Якщо ви використовуєте комп'ютер, як ігрову приставку, то раджу звернути увагу на геймерские моделі клавіатур. Їх характерною особливістю є виділені кольором клавіші W, A, S, D, саме ті, за допомогою яких відбувається управління в іграх. Ці ж клавіатури цілком підійдуть і для набору тексту.

Так само для любителів пограти можу порадити звернути увагу на ігрові блоки. Це клавіатури, на яких відсутні «непотрібні» клавіші, ті які не використовуються в іграх. Замінити звичайну клавіатуру, такі блоки звичайно не зможуть.

Для любителів поїсти і попити під час роботи на комп'ютері існує особливий вид клавіатур - силіконові або гумові. Такому інструменту не страшні вода, пил, бруд, хіба що пожежа може її пошкодити.

Вибирає клавіатури по типу клавіш

Вважаю за потрібне відзначити ще один важливий аспект при виборі клавіатури, це - тип клавіш. Виділю клавіатури зі звичайними і ноутбучним клавішами. Перші відрізняються висотою клавіш і досить великим їх ходом, другі мають низькі клавіші і невеликий хід. Рад, який з двох типів вибрати не буду, це справа звички і необхідних тактильних відчуттів. Але одна примітка зроблю. Особисто мені при переході з ноутбучной на звичайну клавіатуру, здалося, що я пересів з мерседеса на трактор.

Ще кілька нюансів, які вам можуть стати в нагоді при виборі клавіатури

  • Зверніть увагу на розташування і форму клавіш, часом вони можуть дуже сильно відрізнятися від класичного виду. Наприклад, клавіша «Enter» на одній моделі може бути велика на інший менше. Те ж саме, можна сказати про клавіші «BackSpace» і «Shift». Не кажучи вже про клавіші курсора, розташування яких може мати вкрай незручний вид.
  • Зверніть увагу на мультимедійні клавіатури, крім стандартних 101 клавіші вони мають ще масу корисних функцій. Наприклад: клавіша вимикання комп'ютера, клавіші управління відеоплеєром, клавіші гучності і т.п. Так само в такій клавіатурі можуть бути додаткові USB порти , Мікрофон, телефонна трубка, дисплей, колесо прокрутки і ще маса корисних функцій.
  • Існують спеціальні клавіатури з тачпадом. Це робить управління комп'ютерів ще більш гнучким. Наприклад, така клавіатура може стати в нагоді в тих випадках, коли використання миші не представляється можливим.
  • Для любителів попрацювати вночі можу порекомендувати клавіатуру з підсвічуванням.
  • Є й гнучкі клавіатури, які запросто можна згорнути в рулон. Її легко можна помістити в сумці і використовувати, наприклад, спільно з планшетним ПК .

Розглянувши деякі деталі, звертайте увагу на те, що спростить вашу подальшу роботу, не ускладнюйте собі життя, вибираючи незручну клавіатуру. Зробіть подарунок своїм рукам!

Але проходить час, і багато користувачів задаються питанням, а чи можна розширити функціональність клавіатури і зробити набір тексту більш зручним?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки