Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Nokia 8800 Arte Sapphire

  1. Комплект поставки Nokia 8800 Arte Sapphire
  2. Особливості Nokia 8800 Arte Sapphire
  3. Дизайн і ергономіка Nokia 8800 Arte Sapphire
  4. Навігаційний блок Nokia 8800 Arte Sapphire
  5. Дисплей Nokia 8800 Arte Sapphire
  6. Мультимедіа Nokia 8800 Arte Sapphire
  7. Комунікації Nokia 8800 Arte Sapphire
  8. Попередньо встановлене програмне забезпечення Nokia 8800 Arte Sapphire
  9. Плюси і мінуси Nokia 8800 Arte Sapphire
  10. Авторське ІМХО

Мабуть, будь-яка людина хоче якось виділятися. Одягом, машинами, дівчатами. З недавніх пір виділятися можна ще й телефонами. Про один такий апараті сьогодні і піде мова. Представляємо вашій увазі преміум продукт від компанії Nokia під назвою 8800 Arte Sapphire. Апарат є новітнім представником елітної лінійки телефонів від Нокії і проміжною ланкою між простим 8800 і телефонами Vertu.

Апарат є новітнім представником елітної лінійки телефонів від Нокії і проміжною ланкою між простим 8800 і телефонами Vertu

Для компанії Nokia дана модель аж ніяк не є основною, це всього лише черговий представник 88 лінійки. Хоча справедливості заради варто відзначити, що апарат один з найдорожчих на вітчизняному ринку. Чим же хороша дана модель?

Комплект поставки Nokia 8800 Arte Sapphire

Телефон, акумулятор BL-4U, зарядний пристрій AC-6, кабель CA-101, гарнітура BH-803, кредл DT-19, чохол CP-212, диск ПО, інструкції

Зарядний пристрій і кабель для синхронізації з комп'ютером мають новий для Nokia роз'єм. Такий використовується в останні новинки даного виробника. В черговий раз компанія вирішила підзаробити на аксесуарах, ну не можуть вони ніяк вгамуватися.

Такий же роз'єм використовується і в кредл, що йде в комплекті.

Бездротова фірмова гарнітура має розміри 52x14x11.7 мм і вагу 11 г. Вбудований акумулятор Li-Pol ємністю 125 мА * год дозволяє їй працювати до 6 годин в режимі розмови і до 160 годин в очікуванні. Гарнітура сама по собі зроблена непогано, якщо не враховувати деякі її мінуси. До них можна віднести відсутність регулятора гучності і середньо якість.

Фірмовий чохол теж розчарував. Спочатку він настільки тісний, що апарат проблематично туди всунути. В іншому витягнути теж проблематично, мало допомагає навіть вшитий хлястик.

Особливості Nokia 8800 Arte Sapphire

Можливість приглушити звук просто повернувши телефон екраном вниз; ексклюзивні аудіо і відео треки від Kruder and Dorfmeister; корпус з полірованої сталі і шкіри із західної Індії, навігаційна клавіша-сапфір, спеціальне покриття, що запобігає появі на захисному склі екрану і корпусі відбитків пальців.

Дизайн і ергономіка Nokia 8800 Arte Sapphire

Слово Arte в назві моделі означає мистецтво, а Sapphire відповідно перекладається як сапфір. Всі разом компанія, швидше за все, позиціонує (імовірно) як мистецтво сапфіра. А ось в народі вже ходить назву Nokia 8800 «Штучний сапфір». Воно насправді так і є. Замість обичногй, звичної кнопки OK, в апараті встановлено штучний сапфір в тон самого апарату і видали схожий на справжній сапфір, але тільки здалеку. Поблизу складається відчуття, що це проста пластмаса. Та й вартість справжнього сапфіра таких розмірів буде понад 200.000 тисяч рублів. Шкода, що сапфір грає гранями тільки на офіційних фотографіях Nokia. У повсякденності це звичайний рекламний трюк.

Корпус апарату виконаний з нержавіючої сталі і покритий справжньою шкірою, на задній панелі і спереду. Сама Нокія заявляє, що дана шкіра завозиться спеціально з Індії, і тільки після ретельної обробки кріпиться за спеціальною технологією до корпусу апарата. На жаль, як показує практика попередніх апаратів, шкіряне покриття починає затирається через кілька місяців не самого дбайливого використання. Варто так само відзначити, що апарат дуже любить збирати відбитки пальців по всьому корпусу (за винятком тих місць, де шкіра). На жаль, цього не вдасться уникнути. Дивно те, що в своєму прес-релізі апарату Nokia заявляла, що телефон буде виконаний зі спеціального покриття, що захищає його від відбитків пальців. Можливо, вони мали на увазі шкіряні частини? Адже саме вони і не брудняться.

Камера в апараті розташувалася в традиційному місці, тобто на задній поверхні. Однак незрозуміло чому її вирішили обділити шторкою. Адже незахищене скло камери дуже любить бруднитися і робить необхідним протирання апарату перед кожною фотосесією.

Адже незахищене скло камери дуже любить бруднитися і робить необхідним протирання апарату перед кожною фотосесією

На верхньому торці традиційна кнопка включення / відключення апарату, яка служить так само для зміни профілю.

На верхньому торці традиційна кнопка включення / відключення апарату, яка служить так само для зміни профілю

У нижній частині самотній фірмовий роз'єм від Nokia, призначений для зарядки апарату і з'єднання телефону з настільним комп'ютером. Трохи правіше ледь помітний мікрофон.

Трохи правіше ледь помітний мікрофон

Права та ліва сторона мало чим цікаві. Точніше, крім динаміка з правого боку, взагалі нічим не цікаві.

Точніше, крім динаміка з правого боку, взагалі нічим не цікаві

Задня кришка відкривається шляхом затиску кнопок з боків. А далі руками необхідно зрушити кришку вниз. Під акумулятором розташований відсік для сім карти. Апарат, судячи з наклейки, збирається в Кореї. Добре це чи погано - не ясно. У будь-якому випадку Корея це не Китай.

У будь-якому випадку Корея це не Китай

Ось чого, а якість збірки апарату знаходиться на дуже високому рівні. Всі його частини щільно підігнані одна до одної. Всі зазори мінімальні і не викликають нарікань. Однак, залишивши невикористаний апарат на кілька днів в приміщенні, ми спостерігаємо, як пил забивається в механізм слайдера, джойстик навігації, динамік. Очищається вона правда з мінімальними зусиллями.

Навігаційний блок Nokia 8800 Arte Sapphire

Блок управління телефоном включає в себе чотирьохпозиційний джойстик і центральну клавішу - сапфір. З боків розташувалися програмні 2 кнопки і клавіші прийняття і скидання дзвінка. Візуально вони дуже схожі на сенсорні, але не є ними.

Відкривши слайдер, з'являється можливість спостерігати кнопки для набору номера (і тексту відповідно). Вони не зовсім правильної форми і за рахунок цього дуже зручні для набору номера будь-якими пальцями.

Дисплей Nokia 8800 Arte Sapphire

дводюймовий OLED дисплей, який має розміри 30 на 40 мм і відображає 16000000 квітів, заслуговує якщо не захоплення, то, як мінімум поваги. Є можливість регулювання яскравості підсвічування (5 рівнів), вбудовані за замовчуванням теми не дозволяють оцінити красу дисплея, так що відразу після покупки настійно рекомендую закачати світлі яскраві теми (а не похмурі сірі як спочатку). На яскравому сонці OLED дисплей залишається добре читаним. А вбудований індикатор освітленості регулює підсвічування автоматично.

Мультимедіа Nokia 8800 Arte Sapphire

Гучність викличного динаміка висока, хоча часто все залежить від конкретної обраної вами мелодії. Але стандартні звукові файли звучать дійсно голосно. Розмовний динамік гірше, його гучності часто бракує, особливо в шумному оточенні або на вулиці. Вібровиклик нижче середнього, позначається велика вага апарату. Часта дрібна вібрація відчувається, тільки коли ви тримаєте апарат в руці, навіть якщо покласти його в чохол, вібрація вже помітно згасає і практично не відчувається. Так що сподіватися на неї не варто. Якщо покласти телефон в сумку, ви швидше за все не відчуєте його вібрацію.

В Nokia 8800 Arte Sapphire використовується 3-х мегапіксельна камера. Об'єктив постійно відкритий і збирає пил і відбитки пальців, так що перед зйомкою його краще протирати.

В налаштуваннях фото можна вибрати наступне дозвіл: 160x120, 320x240, 640x480, 1280x960, 1600x1200, 2048х1536. Також змінюється якість знімків (базове, звичайне, високе), є прості ефекти: звичайний, відтінки сірого, сепія, негатив. Під час фотозйомки на екрані відображається кількість знімків і використовується дозвіл.

Якість відео камери знаходиться на непоганому рівні, при цьому можна знімати з дозволами: 128x96, 176x144, 352x288, 640x480, і якістю роликів: високе, звичайне, базове.

Комунікації Nokia 8800 Arte Sapphire

Пристрій працює в мережах GSM 900/1800/1900 і WCDMA . Модель обладнана бездротовим інтерфейсом Bluetooth , Який підтримує такі: A2DP (Відповідає за передачу звуку на бездротову стереогарнітуру або стереонавушники), Advanced audioVideo remote conference, HID, Stereo advanced Audio Distribution, File transfer, Basic Image, Object push і багато інших. У наявність підтримка Bluetooth 2-й версії з EDR . У загальному і цілому робота "блакитного зуба" нарікань не викликає. Чи не краще і не гірше, ніж у інших.

При підключенні телефону до персонального комп'ютера буде запропоновано кілька можливостей підключення на вибір: USB mass storage, PC suite, або режим модему.

Така необхідна річ як Wi-Fi Відсутнє. І це дуже прикрий факт в такому дорогому телефоні. Особливо якщо врахувати що "вафельні" мережі оточують нас все щільніше і щільніше.

Попередньо встановлене програмне забезпечення Nokia 8800 Arte Sapphire

Всі встановлені програми характерні для платформи S40 п'ятого видання. Тому зазначу тільки деякі з них.

Додаток WidSets - включає в себе бібліотеку віджетів - міні-додатків для доступу до інтернет-контенту. Користувач може вибрати для себе найбільш підходящі віджети і встановити їх на свій мобільний пристрій. На сьогоднішній день вже написано понад 4000 віджетів.

додаток Opera mini - є альтернативою стандартному браузеру. По суті, це - J2ME -версія популярного браузера Opera, призначена для використання в мобільних пристроях (мобільні телефони, смартфони, КПК та ін.) з підтримкою GPRS і J2ME для перегляду WAP і WWW інтернет-сайтів. Працює через проксі-сервер компанії Opera Software ASA.

В Opera Mini mod реалізований файловий менеджер, завантаження файлів по протоколу HTTP, доданий клієнт FTP, буфер обміну, мульти-сторінковий режим введення, завантаження колірних схем.

Також в телефоні встановлено 2 програми для роботи з вбудованим. Одна з цих програм дозволяє двома кліками по екрану запускати заставку годинник. А друга при вхідному дзвінку переводити дзвінок в беззвучний режим шляхом простого перевертання телефону дисплеєм вниз. Можливо, в подальшому Nokia випустить ще кілька програм для роботи з акселометр. Адже на смартфонах даної '' примочки '' вже знайшли багато гідних застосувань.

Плюси і мінуси Nokia 8800 Arte Sapphire

Плюси Nokia 8800 Arte Sapphire:

- Сталевий корпус
- Якісний дисплей
- Апарат елітної серії - дозволяє виділятися серед «знають і розуміють»
- Якісна збірка
- Стильний кредл
- Хороша комплектація

Мінуси Nokia 8800 Arte Sapphire:

- Висока ціна
- Не найкраща гарнітура в комплекті
- Відсутність WiFi

Авторське ІМХО

Мене з легкістю можна називати фанатом продуктів Nokia. У моєму розпорядженні було безліч моделей. Але саме при тестуванні Arte Sapphire я був розчарований. Реальна вартість апарату на мою думку повинна бути ~ в районі 30 тисяч рублів. Тобто 25 тисяч сам апарат і + 5 тисяч гарнітура з кредлом. Але можу з упевненістю сказати, що і з ціною в 50 тисяч апарат стане хітом. Адже заможним людям все одно на ті факти, які я вважаю мінусами. Апарат буде успішно продаватися тільки через те, що це кльово, стильно і дорого, і це Nokia. Що може запропонувати мобільний телефон вартістю 50 тисяч рублів своєму власникові? Імідж, стиль і можливість зателефонувати з комфортом. А більшого від нього не вимагається.

P / S: За тиждень тестування апарата під склом дисплея скупчилося кілька великих пилинок. Не критично, звичайно, але дратує, і головне - що з цим робити? Пилосос точно не допоможе, а розбирати дорогий апарат - це не для мене. Задумливо й сумно.

Гість: Змістовне, актуальне огляд людини представляє про що говорить
відповісти 7:13 16.02.2016

Чим же хороша дана модель?
Можливо, вони мали на увазі шкіряні частини?
Що може запропонувати мобільний телефон вартістю 50 тисяч рублів своєму власникові?
Не критично, звичайно, але дратує, і головне - що з цим робити?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки