Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

VAIO повертається: перший погляд на ноутбуки VAIO S11 і S13

  1. VAIO S11
  2. VAIO S13
  3. В підсумку

Писати про бренд VAIO без згадки Sony дуже незвично, але сьогодні це окрема компанія, яка займається випуском ноутбуків в Японії

Писати про бренд VAIO без згадки Sony дуже незвично, але сьогодні це окрема компанія, яка займається випуском ноутбуків в Японії. На виставці Computex 2018 вони заявили про плани вивести свої пристрої на нові ринки. Як розповіли представники компанії на стенді VAIO, поки вони планують почати продажі в Гонконгу, Тайвані, Сінгапурі та Малайзії, але також сподіваються, що їх моделі з'являться і в інших країнах, в тому числі в Україні. З чим же VAIO збирається підкорювати користувачів, які встигли призабути легендарний бренд? Компанія планує просувати за межами Японії дві моделі - VAIO S11 і S13. Давайте подивимося, що цікавого в цих ноутбуках.

VAIO S11

Це компактний 11,6-дюймовий ноутбук, який по дизайну нагадує моделі VAIO, випущені ще при Sony.

Компанія використала дизайн з прямими лініями, а також конструкцію, при якій кришка дисплея трохи піднімає блок з клавіатурою. Виглядає VAIO S11 досить старомодно, особливо на тлі нових моделей. Тут немає тонких рамок навколо дисплея, а тачпад зберіг функціональні клавіші.

Можна було б навіть сказати, що VAIO намагається грати на ностальгії, і дизайн розрахований на тих, хто пам'ятає ноутбуки Sony 5-10 років тому. Але чим далі вивчаєш можливості VAIO S11, тим стає ясніше, що ноутбук розроблявся з чисто японської практичністю.

Модель спроектована так, щоб відповідати ряду вимог по надійності роботи. По-перше, корпус VAIO S11 зроблений з карбону і повинен витримувати падіння з висоти 90 см, до слова, його вага складає всього 850 грам.

По-друге, ноутбук має захист від вологи в області клавіатури, можна без наслідків вилити на неї склянку води. Самі клавіші, за словами виробника, мають спеціальне покриття, тому не будуть стиратися з часом.

Також на гранях VAIO S11 розташований цілий ряд портів, на правій грані це VGA, Ethernet, HDMI, USB 3.0 і слот для карт формату SD, а на лівій - Кенсигтонский слот, два порти USB 3.0 і 3,5 мм роз'єм для навушників. Непогано, як для 11,6-дюймової моделі, чи не так? Бракує хіба що USB Type-C.

Відповідно, VAIO S11 позиціонується як діловий інструмент, в ноутбуці навіть є слот для SIM-карти з підтримкою LTE. Крім цього, виробник обіцяє до 14-16 годин автономної роботи ноутбука в мережах Wi-Fi, і до 7,7 годин при роботі LTE.

Що стосується основних характеристик, то VAIO S11 пропонує процесор Intel Core i5 або i7 8-го покоління, вбудовану графіку Intel HD Graphics 620, 8 або 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3, а також PCIe SSD на 128 або 512 ГБ.

11,6-дюймовий дисплей ноутбука оснащується матрицею IPS і роздільною здатністю 1920х1080 точок.

Клавіатура і тачпад в VAIO S11 не дуже великі, до них, безумовно, можна звикнути, але для цього знадобиться час. У клавіатури при цьому тихий хід, в VAIO особливо роблять на цьому акцент, так як якщо друкувати в офісі, це не буде дратувати колег. Як уже сказано вище, у тачпада збереглися дві окремі кнопки, при цьому сам він вміє розпізнавати жести.

VAIO S13

Цей ноутбук є злегка збільшеною версією VAIO S11, у нього той же дизайн, ті ж роз'єми і корпус з карбону. Відмінності в VAIO S13 полягають в більшому дисплеї, тут використовується 13,3-дюймова IPS-матриця з роздільною здатністю Full HD.

Вибір процесорів той же: Intel Core i5 або i7 8-го покоління з вбудованою графікою Intel HD Graphics 620. Обсяг оперативної пам'яті може бути 4, 8 або 16 ГБ, а SSD накопичувач на 128, 256 або 512 ГБ. Вибір процесорів той же: Intel Core i5 або i7 8-го покоління з вбудованою графікою Intel HD Graphics 620 У цій моделі клавіатура трохи крупніше, і, відповідно, трохи зручніше. Але ось тачпад, з якоїсь причини, має ті ж розміри, що і в 11,6-дюймовому ноутбуці.

Важить VAIO S13 також не сильно більше, ніж менша версія, всього 1,07 кг. Але ось його автономність помітно менше, виробник обіцяє близько 8,5 годин автономної роботи.

В підсумку

VAIO S11 і S13 на перший погляд здаються не сильно привабливими, але ці моделі мають хороший набір характеристик, якісний корпус і клавіатуру з захистом від води. Якби ці моделі почали продаватися в Україні, вони цілком могли б скласти конкуренцію ноутбукам Lenovo Thinkpad і HP EliteBook. Сподіваємося, що в доступному для огляду майбутньому VAIO повернеться і на наш ринок.

З чим же VAIO збирається підкорювати користувачів, які встигли призабути легендарний бренд?
Непогано, як для 11,6-дюймової моделі, чи не так?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки