Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Докладний огляд LG G6 - характеристики флагмана, дата виходу і ціна

  1. Технічні характеристики
  2. екран
  3. звук
  4. Камера
  5. можливості фото
  6. можливості відео
  7. комунікації
  8. ОС і ПО
  9. продуктивність
  10. Порівняння з подібними флагманами
  11. Дата виходу і ціна (в світі, в Росії, в Україні)
  12. думка редакції
  13. Відео «Перший огляд на смартфон»

Автор: Mike

Ще зовсім недавно ми збирали чутки перед виходом LG G6, новий флагман обіцяв бути цікавим у всіх сенсах цього слова. Відразу після офіційного анонсу ми можемо підтвердити частина витоків, але південнокорейський гігант зумів здивувати шанувальників свого бренду. Новий флагманський смартфон отримав незвичайний формфактор екрану і своєрідний корпус. Хоч новинка і позбулася модульної конструкції, цілісний смартфон зі скла і металу виглядає вельми свіжо. Дізнайтеся про те, що дізналися ми, відвідавши виставку MWC 2017 Барселоні, читайте думку редакції.

Технічні характеристики

Продуктивність Процесор Qualcomm Snapdragon 821 Кількість процесорних ядер 4 Архітектура 4х Kryo Тактова частота роботи 2x 2,35 ГГц + 2х 1,6 ГГц Відеоприскорювач Adreno 530 ОЗУ 6 Gb LPDDR4 Флеш накопичувач 64 Gb слот microSDXC (до 256 Гб) Дисплей Діагональ 5,7 дюйма дозвіл 1444 х 2880 крапок Кількість точок на дюйм 564 Тип матриці IPS Камера Тильна камера Подвійна: 13 Mp + 13 Mp, спалах, автофокус Фронтальна камера 8 Mp Інше Акумулятор Li-Ion, 3300 мАч (незнімний) Тип корпусу Моноблок Попередньо встановлено ОС Android 7.0 Nougat

Дизайн

Зовнішній вигляд телефону вигідно вирізняється з-поміж представників серії G в більшій мірі за рахунок компактності і великого дисплея. При більшій діагоналі екрану, смартфон LG G6 виявився навіть трохи менше ніж G5 і тепер краще лежить в руці. Задня кришка виконана з монолітної пластини металу, авіаційного алюмінію і є частиною корпусу. Самостійно зняти її для заміни акумулятора не вийде. Зроблено це з метою підвищити -пиле і -влаго захищеність корпусу, який сертифікований за стандартом захисту (IP68). Виробникові довелося відмовитися від модульної конструкції, але не дивлячись на це класичний моноблок зі скла і металу виглядає цілком органічно і красиво.

Розміри флагмана 148,9мм x 71,9мм x 7,9мм, вага становить 163 грама. Порівнюючи LG G6 і Samsung Galaxy S7, варто відзначити, що Samsung лише трохи поступається в габаритах героя нашого огляду. І це при тому, що у Galaxy S7 значно менший дисплей (5.1 проти 5.7), практично в такому ж корпусі.

екран

Екран нового флагмана від LG отримав багато якісних змін в порівнянні з попередником і прикритий ударостійким склом Corning Gorilla Glass 3. На відміну від LG G4 і LG G5 виросла діагональ дисплея, PPI, а також змінилося співвідношення сторін (18: 9). Останні новини підтверджують використання незвичного для ринку смартфонів (QuadHD +) дозволу, тобто +1444 на 2880 крапок. У порівнянні з LG G4 або G5 різниця в якості картинки на екрані мінімальна. Причиною цього є використання все тієї ж технології матриці - IPS LCD.

звук

Однією з головних особливостей новинки стало якість звуку. Смартфон оснащується HI-FI аудіочіпом з підтримкою спеціальною технологією Quad Hi-Fi Audio. Флагман демонструє прекрасне звучання як в навушниках, так і через поліфонічні стереодинаміки, розташованими в нижній частині корпусу. Меломани точно будуть задоволені музичними можливостями пристрою, причому стандартний плеєр має повноцінну підтримку композицій у форматі flac.

Камера

Смартфон оснащений двома задніми і одній фронтальній камерами для фото-і відеозйомки. Раніше, в попередніх оглядах і описах, в якості основних камер фігурували два модуля по 16 Мп. Однак, в результаті G6 отримав здвоєну 13 + 13 Мп тильну камеру з фазовим автофокусом і перспективою 3D зйомки об'єктів. Як фронтальної камери використовується модуль на 5 Мп, який до того ж буде служити сканером райдужної сітківки ока.

можливості фото

Основна здвоєна камера LG G6 має два різних об'єктива із стандартним (71 °) і ультрашироким (125 °) кутом огляду. Зроблено це для того, щоб під час зйомки фото захоплювати більшу кількість деталей без втрати якості. Апаратура об'єктивів f / 1.8 і f / 2.4, що аналогічно до тих показників, які використовуються в новому Iphone 7 plus. Стандартно для LG, в настройках камери присутня безліч змінних параметрів і режимів зйомки. Фазовий автофокус працює по торкання на сенсор і фокусується з відстані в 5 сантиметрів до об'єкта за соті частки секунди.

Пропонуємо подивитися на приклади фото, зроблених камерою LG G6 в денний і нічний час доби:

Варто врахувати, що фотографії зроблені на тестовий зразок, але і вони свідчать, що перед нами один з найякісніших камерофонів на ринку.

Фронтальна камера LG G6 одномодульна і має більш скромні показники. Це 8-ти Мп ширококутний модуль з апертурою f / 2.2.

можливості відео

Смартфон здатний записувати відеоролики з максимальною роздільною здатністю 4К (3840 на 2160 точок) і 30 к / с або 720р, 240К / с. В налаштуваннях дозвіл можна змінити, вибравши 2К, Full HD і HD якість. Для того, щоб уникнути невелику тряску камери в момент запису використовується оптична стабілізація по всіх осях. В налаштуваннях присутній безліч режимів зйомки і повністю ручний режим, в якому користувач може виставити витримку, світлочутливість і т.д.

комунікації

Набір комунікацій нового флагмана типовий для 2018 року. Якщо ми порівнюємо його з іншими топовими смартфонами, то варто виділити наявність aptX HD. З його допомогою можна передавати музику і інші аудіофайли у високій якості.

Повний перелік бездротових комунікацій LG G6 виглядає наступним чином:

  1. Bluetooth 4.2 LE.
  2. ГЛОНАСС, GPS з A-GPS.
  3. A2DP.
  4. AptX HD.
  5. USB v3.1 Type-C, USB On-t-Go.
  6. FM-радіо.
  7. WiFi 802,11 ac / a / b / n / g / Direct WiFi, DLNA.
  8. Акселерометр, гіроскоп, барометр.

ОС і ПО

Точно відомо, що флагманський G6 буде працювати на новій операційній системі Android 7.0 Nougat. Нікуди не поділася і фірмова оболонка LG, яка буде прикрашати головний екран і надавати доступ до деяких особливостей функціоналу. Якщо з ОС все досить передбачувано, то інтерес викликає система безконтактних платежів LG Pay. Адже в новому смартфоні вона підтримує не тільки NFC, а й MST (використовувані для старих терміналів).

продуктивність

Незважаючи на те, що розробники не стали оснащувати флагман новітнім процесором Qualcomm Snapdragon 835, нестачі продуктивності G6 відчувати не буде.

  1. Топовий Qualcomm Snapdragon 821 прекрасно справляється з самими вимогливими іграми і додатками.
  2. За графічну складову відповідає відеоприскорювач Adreno 530, що працює на частоті 667 МГц.
  3. На додаток до цього, смартфон оснащений 6 Гб високошвидкісної пам'яті DDR4. Вбудованої пам'яті у флагмані 32 або 64Gb, що є стандартом для топових пристроїв 2016-2017 роки. На російський ринок не передбачається поставка 32Gb версія смартфона. А якщо пам'яті виявиться недостатньо, то присутній гібридний слот карти пам'яті. Він дозволяє використовувати або 2 сім карти, або 1 сім карту і 1 карту mircoSD об'ємом до 256 Gb.
  4. Незважаючи на зростання дозвіл екрана і збільшене навантаження на відеоадаптер, розряджатися G6 швидше попередника не буде. Акумулятор у нього не знімний, об'ємом 3300 мАч, що дозволяє сподіватися на добу роботи в змішаному режимі. З огляду на металеву задню кришку, бездротової зарядки в смартфоні не буде.

Порівняння з подібними флагманами

Цікаво порівняти LG G6 з деякими іншими флагманськими пристроями, наприклад, попередником LG G5 і прямим конкурентом Samsung Galaxy S8. Результат цього порівняння показаний у вигляді таблиці характеристик.

Параметр LG G6 LG G5 Samsung Galaxy S8 Процесор Qualcomm Snapdragon 821, 4 ядра (2х2,35 і 2х1,6) ГГц Qualcomm Snapdragon 820, (2х2,15 і 2х1,6) ГГц Qualcomm Snapdragon 835 або Exynos Графічний адаптер Adreno 530 Adreno 530 ? Оперативна пам'ять 6 Gb DDR4 4 Gb DDR4 4 Gb DDR4 Вбудована пам'ять 64 Gb, слот microSD до 256Гб 32 Gb, слот microSD до 256Гб 64 Gb, слот microSD до 256Гб Дисплей 5,7 ", 1444 * 2880, IPS 5,3", +1444 * 2560, IPS 5,8 ", Super AMOLED Основна камера Здвоєна, 13 + 13 Mp Здвоєна, 16 + 8 Mp 12 Mp Фронтальна камера 5 Mp 8 Mp 8 Mp Батарея 3300 мАч 2800 мАч 3000 мАг ОС Android 7.0 Nougat Android 6.0. 1 Marshmallow Android 7.0 Nougat

Дата виходу і ціна (в світі, в Росії, в Україні)

З огляду на швидкий вихід прямого конкурента LG G6 vs Samsung Galaxy S8, можна бути впевненим, що LG постараються зробити свій флагман значно дешевше. Багато аналітиків сходяться на думці, що ця ціна буде в діапазоні 650-750 доларів США.

Спочатку смартфон з'явиться в Південній Кореї, в середині березня, а вже потім перебереться на західні ринки. У США LG G6 купити без контракту можна буде починаючи з 7 квітня. Точна дата виходу в Росії і Україні, а також країнах СНД поки невідома.

думка редакції

Смартфон вийшов оригінальним з масою унікальних особливостей. Можна припустити, що LG перевіряє ринок, впроваджуючи нові рішення в своєму флагманському пристрої разом з уже більш традиційними. Відхід від модульної конструкції в сторону класичного моноблока говорить про те, що ринок не прийняв такий формат і все ще вважає за краще цільні смартфони.

Особливою фішкою девайса став незвичайний закруглений екран, нам це сподобалося, виглядає оригінально, але функціонал закруглених зон під питанням.

У підсумку можна зазначити, що смартфон знайде свого покупця і буде вигідно виглядати на тлі конкурентів за рахунок меншого цінника і унікальних фішок LG. Гаджет рекомендований до покупки!

Вибачте, в даний час немає доступних опитувань.

Відео «Перший огляд на смартфон»

З цього відео Ви дізнаєтеся все про новий смартфон LG G6.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки