Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung Galaxy S9 - дата виходу в Росії, ціна, характеристики, огляд

  1. Samsung Galaxy S9 і S9 +: технічна характеристика і детальний огляд смартфонів
  2. Дизайн
  3. Ергономіка
  4. «Залізо»
  5. потужність
  6. дисплей
  7. Камера
  8. батарея
  9. Безпека
  10. Bixby і AI
  11. Анімодзі
  12. Дата виходу в Росії і передбачувана ціна обох версій.
  13. Новий флагман краще iPhone? Чому?
  14. зйомка відео
  15. Безпека смартфона
  16. Перенесення даних із хмари
  17. Анімодзі
  18. голосовий помічник
  19. модем
  20. Аудіо
  21. короткі висновки
  22. 8 відмінностей Galaxy S9 від попереднього флагмана S8
  23. Щільне скло Gorilla Glass 5 нового покоління
  24. Площа екрана збільшилася, ергономіка краще
  25. Бічні кнопки зручніше
  26. Металева рамка красивіше і міцніше
  27. оптичний пульсометр
  28. Ландшафтна розгортка екрану
  29. Оновлена ​​бібліотека рингтонів
  30. Відеоогляд російською мовою

Дуже скоро Samsung Galaxy S9 і S9 + надійдуть у продаж в Росії. Кілька останніх місяців випуск цих смартфонів обростав домислами, чутками і припущеннями. Тепер же можна побачити на власні очі ці апарати, що втілили в собі все розмаїття сучасних технологій.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 і S9 +: технічна характеристика і детальний огляд смартфонів

Фахівці традиційно порівнюють два нових флагмана з Galaxy S8. А зараз розглянемо основні характеристики новинок.

Дизайн

Зовнішній вигляд не таїть в собі революційних змін, обіцяних компанією Samsung. Наприклад, внутрішні укоси для збільшення корисної площі дисплея залишилися в планах виробника. На перший погляд, зовні новинка практично не змінилася, корпусу схожі з дизайном Note 8. Але зате пристрій оснащений стереодинаміками, як і було обіцяно раніше.

Дизайн Samsung Galaxy S9 не сильно відрізняється від попередньої версії флагмана

Міцність корпусу Galaxy S9 і S9 + посилили більш щільним алюмінієм AL7003 і товстим склом. Це добре позначиться при випадкових падіннях або довготривалої експлуатації смартфонів. Металевий кант, що проходить по периметру, став товщі на 0,2 мм. На жаль, заходи, що підвищують міцність корпусу, привели і до потовщення смартфонів на 0,4 і 0,5 мм. Різниця, втім, не суттєва.

Дана тенденція не нова. Компанія Apple теж помістила iPhone останнього покоління в корпусу з міцного і товстого скла з домішками металу.

Ергономіка

Не можна сказати, що питання ергономіки - сильна сторона розробок Samsung. Зрозуміло, можна виправдати потовщення корпусу запевненнями в його міцності і несхильність деформацій при падіннях. Але навіть масивні (а ми говоримо про флагмани серії) S9 і S9 + являють собою щось інше, ніж попереднє покоління серії. Деякий укрупнення корпусу позитивно позначилося на його формі, дисплей смартфона вже не розтягується на бічні сторони, як раніше, а «сидить» природніше. Бічні грані теж стали зручніше. Експерти схильні порівнювати за зручністю два флагмана з LG V30.

Корпус на дотик залишається марким, що ніяк не можна назвати плюсом нових апаратів

Роз'єм для навушників, ця притча во язицех сучасних смартфонів, знаходиться на належному для нього місці. Тильна сторона корпусу має одну значну нововведення. Врахувавши прохання користувачів, виробник переніс сканер відбитків прямо під вічко камери. Тепер дуже важко промахнутися і забруднити вічко камери при користуванні сканером.

«Залізо»

Як процесорів встановлюються дві моделі 8-ядерники: Snapdragon 845, Exynos 9810. Наявність планки 4 Гб для флагмана 2018 року - це відверто мало, а для S9 + 6 Гб RAM цілком нормально. Під постійну пам'ять відводяться сховища від 64 Гб до 256 Гб. Дисплеї будуть розглянуті в окремому розділі.

потужність

На закономірне питання «а як справи йдуть з потужністю в порівнянні з S8?» Можна відповісти коротко: супер. Новинка демонструє приріст потужності до 35% за рахунок більш нового процесора, велику швидкість завантаження через швидке модему (до 1,2 Гб / с в стандарті 4G LTE), продуктивний відеоприскорювач і оновлену внутрішню архітектуру. Процесорні ядра фірмової розробки Samsung - Mongoose M3 - спритніше обробляють трудомісткі додатки, а блок з ядер Cortex A55 перевершує за швидкістю нинішні А53. Крім того, технічна начинка стала трохи більш економічною по енергоспоживанню.

Новітній процесор відкриває для користувача великі можливості

Якщо говорити конкретно про моделях процесорів, то Exynos 9810 в Galaxy S9 або S9 + фахівці вважають найбільш продуктивним для Андроїд-пристроїв в роботі з додатками. Snapdragon 845 більше підійде для ігор, ніж для трудомістких програм.

Самий швидкісний смартфон в передачі даних. 1,2 гигабита в секунду - це абсолютний рекорд швидкості передачі мобільних даних для смартфонів.

Про продуктивності системи в цілому ще рано говорити, оскільки немає серійних зразків для тестування. Експонати не дозволяють запускати довгі бенчмарки.

Порівняння процесорів з процесорами в Apple Iphone

дисплей

Екраном флагманів компанія Samsung може пишатися по праву. Деякі експерти стверджують, що він перевершує навіть безумовного лідера ринку iPhone X. Сильні сторони дисплея Galaxy S9 в наступному:

  • надзвичайно точна калібрування кольору, яка забезпечує майже ідеальну передачу кольору, гідну формату 4К;
  • вибір з 4 режимів передачі кольору, хоча більш природним здається стандартний;
  • яскравість вище на 20%, ніж S8. Максимальна яскравість дорівнює 1000 ніт, а на сонці екран збільшує свою яскравість ще на 13%. Хоча цей показник не рекорд. Як ми пам'ятаємо, у Note 8 межа яскравості 1200 ніт.
Новий дисплей Samsung не залишить байдужим нікого

Ще до нововведень можна додати так званий ландшафтний режим відображення іконок на екрані. Це зручно при перегляді відео і для інших режимів інтерфейсу. У S9 екран на 5,8 дюйма, у старшої моделі - 6,2. Дозвіл 2960х1140, з SuperAMOLED матрицею і співвідношенням сторін 18,5: 9.

Камера

Одна із сильних сторін «молодшого» флагмана від Самсунг - камера на 12 Мп зі змінним показником апертури. S9 + дозволяє робити портретні фото, що раніше були доступні тільки на Note 8 на широкоформатного камері. Серед інших переваг камери можна назвати стабілізацію зображення, сенсор 1 / 2,5 дюйма, діафрагму від f / 1,5 (у разі недостатнього освітлення) до рекордних f / 2,4 дюйма для яскравого сонячного дня. І поєднання цих технологій можна з успіхом назвати унікальним, адже до Самсунг ніхто в світі не оснащувати ще смартфони таким набором інструментів для професійної зйомки. При цьому доступний як автоматичний режим, так і ручне регулювання апертури. Навіщо тепер потрібна «зеркалка», якщо є Galaxy S9 +?

Нова камера дозволить робити якісні фотографії в широкому форматі

Відносно відео похвалитися нічим. Уповільнена зйомка (slow motion) доступна в дозволі 1280 × 720. Цей результат вже пройдено Xperia при 1920 × 1080. Але камінь в город Sony - зйомка повинна проходити при достатній освітленості, щоб картинка була чіткою. Продукція Samsung хоч і не видає 1080 р, але менш вимоглива до навколишнього середовища. Крім того, сповільнену зйомку можна використовувати в якості шпалер на екрані, це виглядає круто за сучасними мірками.

Подвійна камера за принципом Note 8. Перша лінза знімає панорамні кадри, а друга використовується при яскравому сонячному світлі і в якості телеоб'єктива з діафрагмою f / 2,4. Galaxy S9 легко знімає відео формату 4К при цілком прийнятних 60 кадрах / сек.

батарея

Ємність батареї у Galaxy S9 не змінилася - ті ж 3000 мАг. У Galaxy S9 + трохи збільшилася і становить 3500 мАг. І хоча споживачі очікували щось революційне за рахунок нового процесора і оновленої начинки, цього не сталося. Хоча деякі поліпшення є. Наприклад, програвання музики в S9 буде довше на 13 годин, на 2 години більше розмов при відключеному екрані. Однак споживчі запити в плані Wi-Fi, 3G і LTE залишаться на рівні тривалості Galaxy S8. S9 + демонструє трохи довше звучання музики, на 1 годину збільшення часу розмови і ... ті ж показники по серфінгу, що і попередня модель S8 +. Ці дані представлені компанією Samsung. Коли моделі надійдуть у продаж, будуть зроблені реальні тести, які можуть відрізнятися від офіційних як в гіршу, так і в кращу сторону.

Безпека

Високий рівень безпеки гарантують технології інженерів Самсунг: розпізнавання особи і IRIS (сканер райдужної оболонки ока власника). Зрозуміло, при повсякденному використанні досить сканера особи Face Unlock. А ось «райдужка» знадобиться при банківських операціях, верифікації власника або платежів.

Сканер особи Samsung визначає господаря по точкам на обличчі

Bixby і AI

Вбудований помічник Bixby був неоднозначно зустрінутий споживачами. Більш того, ця відключається функція породила масу претензій покупців, як і S-Voice. Однією з сильних сторін помічника корейці називають його здатність переводити на льоту будь-який текст, який потрапив в об'єктив камери. Оскільки дана технологія працює на Google Assistant, є надія в адекватних перекладах з англійської на російську мову. А не як у випадку з Microsoft Translator на Huawei Mate 10 Pro, заполонили інтернет безглуздими словесними конструкціями.

Помічник Bixby недооцінений російськими користувачами

Інша корисна здатність Bixby припаде до душі бажаючим схуднути: помічник безпомилково розрізняє продукти, сфотографовані на камеру, і видає поради по калорійності. Ще одну функцію оцінять жінки, які купують косметику онлайн. За допомогою S9 можна буде нанести помаду або крем віртуально, щоб оцінити свій вигляд перед покупкою. Як і всі подібні нововведення, теоретично привабливі, вони потребують перевірки реальними покупцями. Для російських умов помічник мало затребуваний.

Анімодзі

Функція з розряду розважальних, до того ж змальована у конкурента, торішнього iPhone X. Переклад свого реального образу в мультяшний зацікавить деяку частину публіки. І якщо в компанії Apple використовується 3D-сканування особи, яке виглядає в анімодзі більш-менш реалістично, то в Самсунг використовують просте Селфі. Отриманий спотворений автопортрет не дуже тішить користувача. Але готові картинки можна відправляти безпосередньо в програми Whatsapp, Facebook Messenger. Для дітей підготовлені готові набори героїв Діснея.

Для отримання мультяшного зображення треба сфотографувати своє обличчя, надати йому емоцію і поділитися результатом з друзями в мережі.

Презентація анімодзі у Samsung Galaxy S9

Дата виходу в Росії і передбачувана ціна обох версій.

На 16 березня 2018 року намічено початок продажів Galaxy S9 / S9 +. Стартова ціна становить 59 990 руб. і 67 000 руб. Буде можливість придбати смартфон раніше - 9 березня в Москві, Санкт-Петербурзі та інших великих містах. Для цього необхідно оформити попереднє замовлення (мінімум за тиждень) і оплатити покупку в повному розмірі.

Новий флагман краще iPhone? Чому?

Якщо розглядати Galaxy S9 в порівнянні з iPhone X, то експерти називають його головна перевага - екран смартфона. Результати засновані на ряді тестів від відомої лабораторії бенчмаркінгу DisplayMate. Хоча зовнішнього відмінності від попередньої моделі майже немає, але начинка дисплея зазнала якісних поліпшення. Це було досягнуто за рахунок заводського калібрування кольору. Не тільки колір, а й яскравість, кути огляду прекрасні. Тому флагмани Самсунг заслужили вищий бал за цими показниками (А +). Різницю в зображенні можна розрізнити тільки в шоломі віртуальної реальності за умови, що екрани знаходяться прямо перед очима. Інакше кажучи, точність картинки на екрані практично не відрізняється від реального зображення.

зйомка відео

Частота сповільненої зйомки у Galaxy S9 становить 960 кадрів в секунду. В iPhone X цей показник дорівнює 240 кадрів в секунду, але при більш високому роздільною здатністю 1080 p.

Безпека смартфона

Перевага Самсунг в здвоєною системі ідентифікації, у iPhone X є тільки розпізнавання особи власника.

Перенесення даних із хмари

Тепер така ж функція є і у флагмана Самсунг НЕ через сервіс Google, як в Apple, а через власне хмарне сховище.

Анімодзі

iPhone X застосовує технологію Animoji. У Galaxy S9 реалізована функція AR Emoji. Технологія Самсунг дозволяє створювати 18 емоційних станів, відправляти готові картинки в популярні месенджери.

голосовий помічник

Bixby (Samsung) може переводити написи на іноземних мовах. Функція поки не русифікована.

модем

Завантаження даних в форматі 4G LTE відбувається зі швидкістю 1,2 ГБ / сек. Це висуває Galaxy S9 в ряди найшвидших смартфонів при передачі даних.

Аудіо

Звук S9 голосніше приблизно на 40%, два роз'єми, встановлені нові динаміки AKG.

короткі висновки

Апарати від Самсунг більш технологічні, в них більше сучасних технологій і вдалих знахідок.

8 відмінностей Galaxy S9 від попереднього флагмана S8

Багато хто, напевно, звернули увагу, що нові флагмани від Самсунг не дуже зовні відрізняються від S8. За винятком нового розташування сканера відбитків. Але це зовнішня подібність розсіюється, коли знайомишся з начинкою смартфонів. Експерти склали список з 8 основних відмінностей, який ми наводимо нижче.

8 Оновная відмінностей, на які користувачі відразу ж звернуть увагу

Щільне скло Gorilla Glass 5 нового покоління

Нове скло отримало назву Corning Gorilla Glass 5. Воно більш довговічне, ніж в моделі S8, заміна якого оцінювалася приблизно в 200 доларів США.

Площа екрана збільшилася, ергономіка краще

За рахунок стоншення верхньої і нижньої рамки загальна площа екрану в співвідношенні до передньої панелі збільшилася. Крім того, ергономіка стала краще, зручніше тримати девайси в руці.

Бічні кнопки зручніше

Кнопки на бічних гранях підняті вище і потовщені. Коли тримаєш смартфон однією рукою, тепер немає потреби дивитися на кнопки для їх перемикання.

Металева рамка красивіше і міцніше

За рахунок нового алюмінієвого сплаву і покриття Satin Gloss рамка виглядає естетично і більш міцна. Тепер колір рамки уніфікований з кольором корпусу.

оптичний пульсометр

Крім пульсу, новий пульсометр вимірює ритм серця під навантаженням (Heart Load Factor). За словами виробника, цей пристрій не може замінити медичні прилади, а призначене тільки для занять фітнесом або легких фізичних вправ.

Ландшафтна розгортка екрану

Горизонтальне розташування іконок спрощує перемикання між режимами інтерфейсу (становищем смартфона).

Оновлена ​​бібліотека рингтонів

Вперше в музичній бібліотеці вбудованих сигналів з'явилися сучасні стилі музики R & B, хіп-хоп або естрадна музика.

Відеоогляд російською мовою

Таким чином, до уваги споживачів представлені якісні зразки компанії Самсунг. І якщо раніше більший упор робився на зовнішні сторони смартфонів серії Galaxy, то тепер зроблена величезна робота над помилками. Крім того, враховані побажання покупців. Нові флагмани, залишаючись схожими за зовнішнім дизайном з S8 / S8 +, всередині виявилися абсолютно новими смартфонами з начинкою з сучасних функцій і технологій. Як підсумок, флагмани багато в чому перевершують багаторічного лідера ринку смартфонів - компанію Apple.

Оцініть статтю:

(4 голоси, середнє: 4 з 5)

Поділіться з друзями!Новий флагман краще iPhone?
Чому?
Навіщо тепер потрібна «зеркалка», якщо є Galaxy S9 +?
Новий флагман краще iPhone?
Чому?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки